2010 Aralık Anneleri

basenlerden kilo alırsan kız olurmuş diye duydum canım

diyodum ya size gebeliğin balayı dönemine giriyoruz diye. ben şimdi babetlerimin topukluların tadını çıkarmaya çalışıyorum. şişince babetlerin içindeki görüntüsü bana çok irite edici geliyor. o zaman sporlara devam. merve sen 12 tl'ye hangi hangi hastaneyi diyordun. anaodolu yakasında mı?

yaw samsun'un sıcağını bilirim. çok fena çok. terden sırılsıklam olman için nefes alman yeterli yani o kadar. Allah yardımcın olsun

Selam kızlar umarım herkes iyidir
Benimde bugün kontrolüm vardı sabah bebişimi gördüm.2li test normal çıktı çok şükür.Cinsiyetini bir türlü göstermedi yüzüstü yatıyordu doktorda dönsün diye karnımı salladı hemen döndü ama bakamadan tekrar yüzüstü yattı o şekildede cinsiyet görünmezmiş neyse hayırlısı haftaya cuma gideceğim 3lü test için bakalım göstersin artık.

Bu arada herkesin mübarek Regaip kandilini kutlarım.Allah hepimizi korusun.

Ooy cnm bnm bebişini gördün demek ne mutlu
Bizim de az kaldı sayılır görmemize 2li testinin normal cıkmasına sevindim
Senin de kandilin kutlarım aminnn:Saruboceq:

selam annisler
kandiliniz mubarek olsun
a.s.

Selam tatlmm Senin de kandilin mübarek olsun a.s.

canım eline yüreğine sağlık güzel olmuş böylee saolasın

kızlar nedicem ya sizde oluyromu bilmiorum karınımın içinde böyle batmalar var sizdede oluyormu yada bebişin hareketleride benmi anlamıyorum

kızlar nedicem ya sizde oluyromu bilmiorum karınımın içinde böyle batmalar var sizdede oluyormu yada bebişin hareketleride benmi anlamıyorum

ben de şuanda oLmuyor cnmmm ama bebişş hareketiyse de anLamamn gayet normaL ben oLsam ben de anLamayabiLirimmmm ayyyyy o günLer geLse bi an önceee yahuuuuboshayallersmile

vay vay vay
ne kadar kalabalığız
merhabalar herkese.
biliyosunuz 3-4 gündür brokoli brokoli diye sayıklıyorum.
eşim dün marketelri aramıştı
bugün de pazar vardı.
umudum ona kalmıştı
ama yokmuş koca pazarda.
bi manav varmış
eşim anlatmış hamilemiz var iyince
adam cumartesi senin için özel getiricem demiş
istiyorum bananeeeeeeeeeeee
evet şimdi bi geçmişe cuf cufluyorum.
umarım çok yazmadınız.

alt batında mı? acı veriyor mu peki?
bazen gaz ya da çok çişim geldiğinde iğne batması hatta batmaları gibi hissediyorum. ama bebeğin hareketleri batma hissi vermiyor bana. biraz haylu olduğumdan balki hafif gıdıklanıyo gibi oluyorum :kedi: tabii herkesin hislerini yorumlaması farklıdır. belkide çoğumuz aynı şeyi hissediyor farklı yorumluyoruz

of of of onu haşlayıp limonlayınca çok kral olur. makarnaya da yakışır. ama çiğ yeme emi. şahane gaz yapıyo sempatiksalakcinni

Merhabalar güzel anneleeerr :))
Nasılsınız bakalımm

Merhaba, saol sen nasılsın:ecrin_bebek:

Öyleyse hamileliğin balayına hoşgeldikkaydirigubbakcemile3 Allahtan son aylarımız kışa gelecek, serin serin otururuuzzz:lepi:

Ay ne güzel:lepi:, o görüntü gitmiyor dimi gözlerinin önünden. Şimdiden kendilerine bağladılar bizi yavru kuşlar:asigim:

bende heveslendim başka bir doktor dan randevu alayım gideyim diye ama doluymuş tüm saatleri malesef:umursamaz:

selam annisler
kandiliniz mubarek olsun
a.s.

Selam sana da hayırlı kandiller..

canım eline yüreğine sağlık güzel olmuş böylee saolasın

Teşekkür ederim güzelim, sen de saol:lepi:

Bende dün çok oldu, arada sırada da göğüslerimde sızlama oluyor böyle damar çekiliyor gibi:uhm:

özellikle bu dönemde gebe kalmayı istememin nedenlerinden biri de bu. son haftalar sıcakta hiç çekilmez.. meyvemiz sebzemiz bol. şiddetli soğuk algınlığı ve öksürük ihtimali daha düşük.... en ideal zaman kızlar

evet kızlar bende çok heyecanlyım valla ne güzel şeyler dimiiii bebişimi yine özledim ben allhtan haftaya yeniden gidicem

hem bebişleri kışın büyütürüz yazında gezeriz hihoyyyt

Kızlar benim karnımda da sanki baloncular patlıyor bence bebek hareketi değil...
Ve sıcaklar çok etkiliyor hele de iş yerine biraz ters biri geldi mi çok geriliyorum acayip sinirliyim şu anda da akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…