of of of onu haşlayıp limonlayınca çok kral olur. makarnaya da yakışır. ama çiğ yeme emi. şahane gaz yapıyo sempatiksalakcinni
Canım belki bebiş kendini hafiften hissettirmeye baslıyor olabilir..
hem bebişleri kışın büyütürüz yazında gezeriz hihoyyyt
kızlar nedicem ya sizde oluyromu bilmiorum karınımın içinde böyle batmalar var sizdede oluyormu yada bebişin hareketleride benmi anlamıyorum
İyiyimm teşekkürleer
Mandalina diye sayıklıyorum işte mafoldumben
belkide yaa ama anlamıoyrum valla 3 haftayı daha atlatırsak tmm kızlarrr
evet onu söylemeyi unutmuşum. daha da tombullaşıp bıngıl bıngıl olurlar yaza. hemde dış hayata uyum sağlamış olurlar. rahat rahat hem gezeriz hem gezdiririz
öle çok konuşmuşsunuz ki bi türlü bitiremedim
ama genel olarak anladığım tatil heyecanı sarmış herkesi
ben d eçok gitmek istiyorummm.
bugün okuldan geldim feci terlemiştim.
geldim soğuğa yakın bi suyla duş alıverdim hemen.
ohhhhhhhhhhhhhh
ama bende tatile gitmek,denize girmek istiyorum serin serin.
samimi bi arkadşım var
onlar da tutturdular beraber gidelim diye.
baklım doktoruma da danışalım da gidebiliriz biz de.
Selam kızlar umarım herkes iyidir
Benimde bugün kontrolüm vardı sabah bebişimi gördüm.2li test normal çıktı çok şükür.Cinsiyetini bir türlü göstermedi yüzüstü yatıyordu doktorda dönsün diye karnımı salladı hemen döndü ama bakamadan tekrar yüzüstü yattı o şekildede cinsiyet görünmezmiş neyse hayırlısı haftaya cuma gideceğim 3lü test için bakalım göstersin artık.
canım gözün aydın...
slm kızlar....
hem çok sıcak hemde çok hastayım..
çok kötü grip oldum ya..mafoldumben
geçmiş olsun dikkat et kendine,burnun cok tıkanıyorsa ıstersen doktora danıs bır,ıcınde kımyasal olmayan solusyonlar vardı yanlıs hatırlamıosam onların yararı olabılır,bı aysel hnm a sor ıstersen...
canım benim yazıkkk kız deme burdanbu canım istio die hiç aklıma gelmemişti valla mandalinaaa zor yaa inşş bulursun canım benimm
ayyyyyyyyyyyy süpper bi otel dimi ya yoksa sizde mi 2008 de gittinizcanımm biz de balayında voyage belek'e gittik bak şimdi okuyunca ne duygulandım ne güzeldi ya..harikaydı..
yok cnm avrupa yakası özel çamlık hastanesi dye bi yer bakırköy incirlide bnm evin orda hemendiyodum ya size gebeliğin balayı dönemine giriyoruz diye. ben şimdi babetlerimin topukluların tadını çıkarmaya çalışıyorum. şişince babetlerin içindeki görüntüsü bana çok irite edici geliyor. o zaman sporlara devam. merve sen 12 tl'ye hangi hangi hastaneyi diyordun. anaodolu yakasında mı?
B]yaw samsun'un sıcağını bilirim. çok fena çok. terden sırılsıklam olman için nefes alman yeterli yani o kadar. Allah yardımcın olsun[/B]
seninde kandilin mübarek olsun tatlımSelam kızlar umarım herkes iyidir
Benimde bugün kontrolüm vardı sabah bebişimi gördüm.2li test normal çıktı çok şükür.Cinsiyetini bir türlü göstermedi yüzüstü yatıyordu doktorda dönsün diye karnımı salladı hemen döndü ama bakamadan tekrar yüzüstü yattı o şekildede cinsiyet görünmezmiş neyse hayırlısı haftaya cuma gideceğim 3lü test için bakalım göstersin artık.
Bu arada herkesin mübarek Regaip kandilini kutlarım.Allah hepimizi korusun.
mübarek olsun cnm senin kideselam annisler
kandiliniz mubarek olsun a.s.
arada oluyor cnm en çokta uykuda dönerken falankızlar nedicem ya sizde oluyromu bilmiorum karınımın içinde böyle batmalar var sizdede oluyormu yada bebişin hareketleride benmi anlamıyorum
ay evet ya bu dönemlerde 9 aylık olsaydık gerçi bebeğe kavuşmak açısından fena olmazdı ammaaaa sıcaklarda patlardıközellikle bu dönemde gebe kalmayı istememin nedenlerinden biri de bu. son haftalar sıcakta hiç çekilmez.. meyvemiz sebzemiz bol. şiddetli soğuk algınlığı ve öksürük ihtimali daha düşük.... en ideal zaman kızlar
ayyyyyyy cnm bizim burdaki manavda vardı geçen hafta ama bildiğim kadaırla hamile manavları var nette yaz sipraiş veriyosun gelio evine ama sen diğer yazmışsın yaşadığın yere yurt dışımıydı cnm seninİyiyimm teşekkürleer
Mandalina diye sayıklıyorum işte mafoldumben
ya o bende de var sanki pııııııtttttttt diye bi kan akımı oluyo ama bu zamanlarda hiisetmemiz imkansızmış kızlarKızlar benim karnımda da sanki baloncular patlıyor bence bebek hareketi değil...
Ve sıcaklar çok etkiliyor hele de iş yerine biraz ters biri geldi mi çok geriliyorum acayip sinirliyim şu anda da akannehir
uyusam aslında bi saat.
gece siz de uyumak da zorlanıyomusunuz.
çok sıcak ya
ben daralıyorum.
kaç kez kalkıyorum
su iç.
tuvalete git.
su iç.
tuvalete git
sabah saat çalıyo
okula gittt
offfffffffffffffffffffffff
Denizimm geçmişe gidersen kayboluyorsun ben başedemedim
Sonunda yarın bitiyor okullarr sonra bi de eşin işten izne ayrılmasını bekleyecez tabikii akannehir
cucumun da söyledikleri içimi ferahlattı hem faydası bile oluyormus bebise denizinn yüzmenin
uyusam aslında bi saat.
gece siz de uyumak da zorlanıyomusunuz.
çok sıcak ya
ben daralıyorum.
kaç kez kalkıyorum
su iç.
tuvalete git.
su iç.
tuvalete git
sabah saat çalıyo
okula gittt
offfffffffffffffffffffffff
ya o bende de var sanki pııııııtttttttt diye bi kan akımı oluyo ama bu zamanlarda hiisetmemiz imkansızmış kızlar
canım sıcakta insanın tahamülü azalıyo bide manyak tipler gelince bende hemen bağırasım gelio tersoyum bu aralar
ayyyyyyy cnm bizim burdaki manavda vardı geçen hafta ama bildiğim kadaırla hamile manavları var nette yaz sipraiş veriyosun gelio evine ama sen diğer yazmışsın yaşadığın yere yurt dışımıydı cnm senin
evettttttttttttttttttttttttttttt
ben de denize girmek istiyorummmmmmmm
gidersek yine ayvalık-sarımsaklıya gitmeyi düşünüyoruz.
çok uzağa gidemeyiz.
ama bakalım çok da kaptırmayım kendimi.
yazın eve yaptırmak istediğim şeyler de var.
çok masrfım çıkarsa gidemeyebiliriz de.
ohhhhhhhhhhhhhhhhh
şöle denzie girsem
sonra denizden çıkıp bi ayvalık tostu yesem.
offfffffffffffffffffffffffffffffcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızlar ya ben çok oburum dimi.
herşey canım çekio
bu ne böle ya:uhm::uhm::uhm:
selam güzel anneler opuyorumnanaktan
kandiliniz kutlu olsun inş
slm kızlar bende pek dınlemıom ama ole hıssetmıomda zatensempatiksalakcinniyalnız gece bole sagımdan soluma donerken yer o da benle bırlıkte yer degıstırıo...zaten geceleri uyuyamıom, yavrum ıcerde bı sag bı sol done donedelikafaduldendelikafadulden BU ARADA HERKESıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN.. dua edecek olanlar bebişlerimizin hepsine edelim unutmayalım....Evet aynen öyle işte bende onun için daha bebek hareketi dinlemiyorum 1 haftadan sonra dinelemeye başlayacağım zaten ancak duyarmışız....
ışte bende de öyle az önce bir adamı fena yapacaktım da sabrettim kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?