2010 Aralık Anneleri

of of of onu haşlayıp limonlayınca çok kral olur. makarnaya da yakışır. ama çiğ yeme emi. şahane gaz yapıyo sempatiksalakcinni

ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh
şöle limonluuuuu haşlanmış salatasını istiyorum
bi bulabilsem ama.
yokki.:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kızlar nedicem ya sizde oluyromu bilmiorum karınımın içinde böyle batmalar var sizdede oluyormu yada bebişin hareketleride benmi anlamıyorum

canım korkma benım rahmım hep ole buyudu bırde progestan kullanmama rağmen,boyle ıgne batıyomus yırtılıomus gıbı, doktor normal demişti..zamanla gecıo...:lepi:

öle çok konuşmuşsunuz ki bi türlü bitiremedim
ama genel olarak anladığım tatil heyecanı sarmış herkesi
ben d eçok gitmek istiyorummm.
bugün okuldan geldim feci terlemiştim.
geldim soğuğa yakın bi suyla duş alıverdim hemen.
ohhhhhhhhhhhhhh
ama bende tatile gitmek,denize girmek istiyorum serin serin.
samimi bi arkadşım var
onlar da tutturdular beraber gidelim diye.
baklım doktoruma da danışalım da gidebiliriz biz de.

belkide yaa ama anlamıoyrum valla 3 haftayı daha atlatırsak tmm kızlarrr

Canımm sen içini ferah tut ne olursa olsun

evet onu söylemeyi unutmuşum. daha da tombullaşıp bıngıl bıngıl olurlar yaza. hemde dış hayata uyum sağlamış olurlar. rahat rahat hem gezeriz hem gezdiririz

Ne güzel anlatmıssııın öyle :))) Seneye bu günlerde bebişlerimizle birlikte pişicez yani kaydirigubbakcemile3

Denizimm geçmişe gidersen kayboluyorsun ben başedemedim
Sonunda yarın bitiyor okullarr sonra bi de eşin işten izne ayrılmasını bekleyecez tabikii akannehir
cucumun da söyledikleri içimi ferahlattı hem faydası bile oluyormus bebise denizinn yüzmenin

uyusam aslında bi saat.
gece siz de uyumak da zorlanıyomusunuz.
çok sıcak ya
ben daralıyorum.
kaç kez kalkıyorum
su iç.
tuvalete git.
su iç.
tuvalete git
sabah saat çalıyo
okula gittt
offfffffffffffffffffffffff

canımm biz de balayında voyage belek'e gittik bak şimdi okuyunca ne duygulandım ne güzeldi ya..harikaydı..
ayyyyyyyyyyyy süpper bi otel dimi ya yoksa sizde mi 2008 de gittiniz
yok cnm avrupa yakası özel çamlık hastanesi dye bi yer bakırköy incirlide bnm evin orda hemen
seninde kandilin mübarek olsun tatlım
selam annisler
kandiliniz mubarek olsun
a.s.
mübarek olsun cnm senin kide
kızlar nedicem ya sizde oluyromu bilmiorum karınımın içinde böyle batmalar var sizdede oluyormu yada bebişin hareketleride benmi anlamıyorum
arada oluyor cnm en çokta uykuda dönerken falan
ay evet ya bu dönemlerde 9 aylık olsaydık gerçi bebeğe kavuşmak açısından fena olmazdı ammaaaa sıcaklarda patlardık
İyiyimm teşekkürleer
Mandalina diye sayıklıyorum işte mafoldumben
ayyyyyyy cnm bizim burdaki manavda vardı geçen hafta ama bildiğim kadaırla hamile manavları var nette yaz sipraiş veriyosun gelio evine ama sen diğer yazmışsın yaşadığın yere yurt dışımıydı cnm senin
Kızlar benim karnımda da sanki baloncular patlıyor bence bebek hareketi değil...
Ve sıcaklar çok etkiliyor hele de iş yerine biraz ters biri geldi mi çok geriliyorum acayip sinirliyim şu anda da akannehir
ya o bende de var sanki pııııııtttttttt diye bi kan akımı oluyo ama bu zamanlarda hiisetmemiz imkansızmış kızlar
canım sıcakta insanın tahamülü azalıyo bide manyak tipler gelince bende hemen bağırasım gelio tersoyum bu aralar

aynen cnm deliksiz uyku diye bişey yok bu sıcakta bi terliyorum bş donuyorum bi daralıyorum sonra su iç sonra 10 kere tuvalete kalk hele bide karpuz yersem yatmadan allah tuvalette yatsam daha iikaydirigubbakcemile3

evettttttttttttttttttttttttttttt
ben de denize girmek istiyorummmmmmmm
gidersek yine ayvalık-sarımsaklıya gitmeyi düşünüyoruz.
çok uzağa gidemeyiz.
ama bakalım çok da kaptırmayım kendimi.
yazın eve yaptırmak istediğim şeyler de var.
çok masrfım çıkarsa gidemeyebiliriz de.
ohhhhhhhhhhhhhhhhh
şöle denzie girsem
sonra denizden çıkıp bi ayvalık tostu yesem.
offfffffffffffffffffffffffffffffcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızlar ya ben çok oburum dimi.
herşey canım çekio
bu ne böle ya:uhm::uhm::uhm:

:1shok:
Canım ne gündüz ne gece rahat rahat uyunuluyor valla
Zaten yatağa girdiğimde nasıl yatacağıma karar veremiyorum acaba şöyle yatsam bebek rahatsız olur mu böyle yatsam bebeğe zarar gelirmi fln kaydirigubbakcemile3
Sonra dediğin gibi su-tuvalet nöbetlerimiz de var sonra bi de okul ne çok derdimiz varmış :1shok:

Evet aynen öyle işte bende onun için daha bebek hareketi dinlemiyorum 1 haftadan sonra dinelemeye başlayacağım zaten ancak duyarmışız....
İşte bende de öyle az önce bir adamı fena yapacaktım da sabrettim kötükedihüso

valla kizlar bende bi atesleniyorum ayaklarim ellerim yaniyor
pencereyi acip yatiyorum sonrada usutuyorum
esimde zavalli boynu tutulmus kac gun agri cekti

Yok tatlım türkiyedeyim de eşim nereye sorduysa yok abi dalga mı geçiyorsun bu mevsimde ne mandalinası diyip yolluyorlarmışş:gitme:

Eveeet ayvalıık bende çok istiyorum çok özledim oraları ayvalık tostunu fln
Denize girmek istiyoruuuuuum mafoldumben
Ne oburu tatlım bebiş istiyor onları bebiş (bu aralar kendimi böyle avutur oldum kaydirigubbakcemile3 )

slm kızlar bende pek dınlemıom ama ole hıssetmıomda zatensempatiksalakcinniyalnız gece bole sagımdan soluma donerken yer o da benle bırlıkte yer degıstırıo...zaten geceleri uyuyamıom, yavrum ıcerde bı sag bı sol done donedelikafaduldendelikafadulden BU ARADA HERKESıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN.. dua edecek olanlar bebişlerimizin hepsine edelim unutmayalım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…