özellikle bu dönemde gebe kalmayı istememin nedenlerinden biri de bu. son haftalar sıcakta hiç çekilmez.. meyvemiz sebzemiz bol. şiddetli soğuk algınlığı ve öksürük ihtimali daha düşük.... en ideal zaman kızlar
selam güzel anneler opuyorumnanaktan
kandiliniz kutlu olsun inş
slm kızlar bende pek dınlemıom ama ole hıssetmıomda zatensempatiksalakcinniyalnız gece bole sagımdan soluma donerken yer o da benle bırlıkte yer degıstırıo...zaten geceleri uyuyamıom, yavrum ıcerde bı sag bı sol done donedelikafaduldendelikafadulden
Ben birtek sbahları hissedebiliyorum bebeğimi benneyaptımki
Oda karnım boş oluyor top gibi belirgin oluyor :asigim:Yataktan kalkasım gelmiyor
Ben birtek sbahları hissedebiliyorum bebeğimi benneyaptımki
Oda karnım boş oluyor top gibi belirgin oluyor :asigim:Yataktan kalkasım gelmiyor
kızlar ya ben bi saat uyuyım diyorum
kalkıp sonra yeemk yapiim
kocişim gelene kadar hazır olsun.
sonra balkonda püfür püfür yiyelimmm
kıslar ben ikili test oldum kan sonucumu bekliyorum inş herşey yolundadır olumlu cıkar
yaa cinsiyeti görünüyomuydu bilmem ben sormadım doktorda söylemedi kaydirigubbakcemile3
folik asiti kesti vitamin ve balık yagı verdi sizler ne kullanıyosunuz?
ya bide sanki seçilmiş gibi hamile kaldığından beri millet beni deli etmeye başladı yanımdaki çalışan çocuk bile salaklaştı ya beni gıcık ediyo salak....sanki bilerek zaten tüp bebek stresini yeni atıyorum üstümden bide o manyaklar SEÇİLMİŞ bunlar galibaEvet aynen öyle işte bende onun için daha bebek hareketi dinlemiyorum 1 haftadan sonra dinelemeye başlayacağım zaten ancak duyarmışız....
İşte bende de öyle az önce bir adamı fena yapacaktım da sabrettim kötükedihüso
ya demek bu ayakların yanması sende de var bende eve gelince hemen soğuk suya sokuyorum sonra alkşam gaz sancısı çek işin yoksavalla kizlar bende bi atesleniyorum ayaklarim ellerim yaniyor
pencereyi acip yatiyorum sonrada usutuyorum
esimde zavalli boynu tutulmus kac gun agri cekti
cnm sen hangi semttesin ben bugün bizim manava bakiim hala varsa sana kargolarımYok tatlım türkiyedeyim de eşim nereye sorduysa yok abi dalga mı geçiyorsun bu mevsimde ne mandalinası diyip yolluyorlarmışş:gitme:
Eveeet ayvalıık bende çok istiyorum çok özledim oraları ayvalık tostunu fln
Denize girmek istiyoruuuuuum mafoldumben
Ne oburu tatlım bebiş istiyor onları bebiş (bu aralar kendimi böyle avutur oldum kaydirigubbakcemile3 )
bak bende hıc ole hıssetmıom sabahlarıılk gebelıktede 18 haftadan once hıssedılmez dıo ya,belkı benım hıssettıgımde bebek bıle deıl ıste kendı kendıme heveslenıom belkıdekaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaa hissetmeye başaldınmı
ne güzel
daha bana çok var.
bak bende hıc ole hıssetmıom sabahlarıılk gebelıktede 18 haftadan once hıssedılmez dıo ya,belkı benım hıssettıgımde bebek bıle deıl ıste kendı kendıme heveslenıom belkıdekaydirigubbakcemile3
cnm sen hangi semttesin ben bugün bizim manava bakiim hala varsa sana kargolarım
evettttttttttttttttttttttttttttt
ben de denize girmek istiyorummmmmmmm
gidersek yine ayvalık-sarımsaklıya gitmeyi düşünüyoruz.
çok uzağa gidemeyiz.
ama bakalım çok da kaptırmayım kendimi.
yazın eve yaptırmak istediğim şeyler de var.
çok masrfım çıkarsa gidemeyebiliriz de.
ohhhhhhhhhhhhhhhhh
şöle denzie girsem
sonra denizden çıkıp bi ayvalık tostu yesem.
offfffffffffffffffffffffffffffffcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızlar ya ben çok oburum dimi.
herşey canım çekio
bu ne böle ya:uhm::uhm::uhm:
herkes denizli tatil planları yapıyor bende temmuzun sonunda Sivas a gitmek istiyorum köyümüz baya serin oluyor bu sene bütün akrabalarımız köyde olacak kına gecesi olcak babamın kuzeninin baya güzel olur umarım doktor sorun etmez gitmemi zaten her pazarımız burda tatil havasında geçiyor arabamız servisten çıkarsa akşamları da gideceğiz denize zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?