2010 Aralık Anneleri

ben de ilk zamanlar yaz bebeği olmadığı için üzülüyordum .. hep eşime geç kaldık dedim kaydirigubbakcemile ama bi kez daha okumuştum burada; senin de dediğin gibi bir sürü yiyecek - meyve var yaz hamileliğinde ...mutlu olsun bizim bebişlerimiz...

Ben birtek sbahları hissedebiliyorum bebeğimi benneyaptımki
Oda karnım boş oluyor top gibi belirgin oluyor :asigim:Yataktan kalkasım gelmiyor

kıslar ben ikili test oldum kan sonucumu bekliyorum inş herşey yolundadır olumlu cıkar
yaa cinsiyeti görünüyomuydu bilmem ben sormadım doktorda söylemedi kaydirigubbakcemile3
folik asiti kesti vitamin ve balık yagı verdi sizler ne kullanıyosunuz?

kızlar ya ben bi saat uyuyım diyorum
kalkıp sonra yeemk yapiim
kocişim gelene kadar hazır olsun.
sonra balkonda püfür püfür yiyelimmm

öpüldünüz tatlışkolar
biz birz uyucaz bebişimle
uyusun da büyüsün yavrum dimi.
hepiniz regaip kandilini kutluyorum
bu güzel ve mübarek gün hürmetine bebekelrimize sağ salim hayılısıyla kavuşuruz.
dualrımız kbul olsun.

Ben birtek sbahları hissedebiliyorum bebeğimi benneyaptımki
Oda karnım boş oluyor top gibi belirgin oluyor :asigim:Yataktan kalkasım gelmiyor

bak bende hıc ole hıssetmıom sabahları ılk gebelıktede 18 haftadan once hıssedılmez dıo ya,belkı benım hıssettıgımde bebek bıle deıl ıste kendı kendıme heveslenıom belkıdekaydirigubbakcemile3

kızlar ya ben bi saat uyuyım diyorum
kalkıp sonra yeemk yapiim
kocişim gelene kadar hazır olsun.
sonra balkonda püfür püfür yiyelimmm

Tamam cnm iyi uykular size
Sonra da afiyet olsun tabii:1rolleyes:

Bende çıkayımm yemek yapim sonra bebişe bişiler alıcaz

inşallah canım olumlu sonuc alırsın,12 haftadan sonraa folık asıt kullanılmıo vıtamın verıo doktorlar genelde..

ya bide sanki seçilmiş gibi hamile kaldığından beri millet beni deli etmeye başladı yanımdaki çalışan çocuk bile salaklaştı ya beni gıcık ediyo salak....sanki bilerek zaten tüp bebek stresini yeni atıyorum üstümden bide o manyaklar SEÇİLMİŞ bunlar galiba
valla kizlar bende bi atesleniyorum ayaklarim ellerim yaniyor
pencereyi acip yatiyorum sonrada usutuyorum
esimde zavalli boynu tutulmus kac gun agri cekti
ya demek bu ayakların yanması sende de var bende eve gelince hemen soğuk suya sokuyorum sonra alkşam gaz sancısı çek işin yoksa
cnm sen hangi semttesin ben bugün bizim manava bakiim hala varsa sana kargolarım

Tatlımm halt yemiş onlar hissediyoruz işte hem sabah hem akşam
Doktor da kabul etti evet bebeğin hareketleri diye kaydirigubbakcemile3 eğer hissediyorsan hevesini kırma bebiş oo :CüvCüv:

aaaaaaaaa hissetmeye başaldınmı
ne güzel
daha bana çok var.

Evet o şekilde hissediyorum sadece akşamları da uzanıp elimi koyuyorum ama nefile

Zayıflar daha güzel hisseder ben de pek zayıf değilim ama sempatiksalakcinniişte bende 16 bitsin ancak belki hissederim diyorum hiççç heveslenmiyorum şimdiden bayanssulusmile

ya ne illet bişeymilş bu grip yazın ortasında grip olduk iimi başım çatlıo valla kızlar ya...
bu arada herkesin KANDıLı MÜBAREK OLSUN...

Biz geçen sene gittik.Aslında tam bize göre oralar pöfür pöfür esiyor akşamları.Hırka bile giyiniyordum ben.Gce yatarken çorap ve güneşlenmesi çok zevkli çünkü öğlende esiyor.Sadece denizi çok soğuk onu sevmiyorum.

Neyse hanımlarr görüşürüz yine kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edinn
Öpüyorum sizlerii tekrar kandiliniz mübarek olsunn

herkes denizli tatil planları yapıyor bende temmuzun sonunda Sivas a gitmek istiyorum köyümüz baya serin oluyor bu sene bütün akrabalarımız köyde olacak kına gecesi olcak babamın kuzeninin baya güzel olur umarım doktor sorun etmez gitmemi zaten her pazarımız burda tatil havasında geçiyor arabamız servisten çıkarsa akşamları da gideceğiz denize zemuszemus

sivasın neresindensin hemserim opuyorumnanaktan
ben hem memleketim hem de burda yaşıyorum gelin geldim memleketime kaydirigubbakcemile2
merkezde oturuyorum kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…