- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
sivasın neresindensin hemserim opuyorumnanaktan
ben hem memleketim hem de burda yaşıyorum gelin geldim memleketime kaydirigubbakcemile2
merkezde oturuyorum kaydirigubbakcemile5
ben İmranlı lıyım opuyorumnanaktan
merkezin neresindesin
3 lü test ne zaman yapılcak arkadaşlar ?
cibeldemiroglu cnm sen haftaya demişin ?
anladım cnm tmm tşkler cvpın için opuyorumnanaktanCANIM haftaya tam kesinleşior bebeğin cinsiyetii onun için gidicem 16 haftalıkken yapılıyor 3lü tarama testi onun için ayrı gidicemm
kizlar 2li test 11-14 testi diye geciyor
3lü test 16-20.haftalar arasinda yapiliyor a.s.
Selam kızlar umarım herkes iyidir
Benimde bugün kontrolüm vardı sabah bebişimi gördüm.2li test normal çıktı çok şükür.Cinsiyetini bir türlü göstermedi yüzüstü yatıyordu doktorda dönsün diye karnımı salladı hemen döndü ama bakamadan tekrar yüzüstü yattı o şekildede cinsiyet görünmezmiş neyse hayırlısı haftaya cuma gideceğim 3lü test için bakalım göstersin artık.
seyracım gözün aydın görmüşsün bebişini ikili testin de iyi çıkmış gözün aydın canım ben de şimdiden düşünüyorum posizyonu uygun olmazsa haftaya göremezsek diye..çikolata yedin mi dr girmeden?
Bu arada herkesin mübarek Regaip kandilini kutlarım.Allah hepimizi korusun.
selam annisler
kandiliniz mubarek olsun a.s.
vay vay vay
ne kadar kalabalığız
merhabalar herkese.
biliyosunuz 3-4 gündür brokoli brokoli diye sayıklıyorum.
eşim dün marketelri aramıştı
bugün de pazar vardı.
umudum ona kalmıştı
ama yokmuş koca pazarda.
bi manav varmış
eşim anlatmış hamilemiz var iyince
adam cumartesi senin için özel getiricem demiş
istiyorum bananeeeeeeeeeeee
evet şimdi bi geçmişe cuf cufluyorum.
umarım çok yazmadınız.
özellikle bu dönemde gebe kalmayı istememin nedenlerinden biri de bu. son haftalar sıcakta hiç çekilmez.. meyvemiz sebzemiz bol. şiddetli soğuk algınlığı ve öksürük ihtimali daha düşük.... en ideal zaman kızlar
İyiyimm teşekkürleer
Mandalina diye sayıklıyorum işte mafoldumben
öle çok konuşmuşsunuz ki bi türlü bitiremedim
ama genel olarak anladığım tatil heyecanı sarmış herkesi
ben d eçok gitmek istiyorummm.
bugün okuldan geldim feci terlemiştim.
geldim soğuğa yakın bi suyla duş alıverdim hemen.
ohhhhhhhhhhhhhh
ama bende tatile gitmek,denize girmek istiyorum serin serin.
samimi bi arkadşım var
onlar da tutturdular beraber gidelim diye.
baklım doktoruma da danışalım da gidebiliriz biz de.
ayyyyyyyyyyyy süpper bi otel dimi ya yoksa sizde mi 2008 de gittiniz
biz 2009 ekim de gittik canım hala tadı damağımda..ileride bebişimizle de gideriz inşallah..
kıslar ben ikili test oldum kan sonucumu bekliyorum inş herşey yolundadır olumlu cıkar
yaa cinsiyeti görünüyomuydu bilmem ben sormadım doktorda söylemedi kaydirigubbakcemile3
folik asiti kesti vitamin ve balık yagı verdi sizler ne kullanıyosunuz?
inşallah canım iyi çıkacak sonucun..balık yağı ve vitamin markası ne canım?
Hiç ümitli değilim ya mafoldumben bulamam tabiki de mandalinalı şekerler içeceklerle geçiştirmeye calısıyorum :gitme:
yok cnm avrupa yakası özel çamlık hastanesi dye bi yer bakırköy incirlide bnm evin orda hemen
ya o bende de var sanki pııııııtttttttt diye bi kan akımı oluyo ama bu zamanlarda hiisetmemiz imkansızmış kızlar
merhaba arkadaslar nasilsiniz?
kandiliniz mubarek olsun, allahim dualarimizi geri cevirmesin, bebislerimiiz saglikla kucagimiza versin, olmayanlarada en yakin zamanda nasip etsin insallah...
cucum benim doktorum haftaya 3lu testi yapacak, burda ikili test yapilmiyomus, 13.haftadan itibaren yapiyolarmis, hatta gecen kan verdigim laboratuarada sordum hemsire istersen simdi alalim dedi, daha 12.haftada oldugumu soyleyince en az 13olmali dedi....
seninde kandilin mübarek olsun canim..
dogrudur tatlim..bizim buralardaki sistemle Türkiyedekiler cok cok farkli canim..
hatta belcikayla,almanya bile bambaska..
insallah temiz cikacak canimm inaniyorum ben :Saruboceq:
sagol canim....
valla canim bana cok komik geliyo bunlar sanki ulkeden ulkeye bebekler farkli gelisiyo bunun bi standarti vardir diye dusunuyodum demekki yokmus!!!!
zaten cucum inandi ben hamile kaldim ve cucum inaniyo benim testlerim temiz cikacak opuyorumnanaktan
of ya bugun dotum biraz agir daha yemek yapacam ama hic canim istemiyo!!!!:sinifsinif:
Hamile kadınlar, alıç, liçi, karpuz, mandalina, kivi, ananas, muz, nar ve kayısı gibi meyveleri ise fazla tüketmemelidir. Alıç, uterus kasılmasını hızlandırabilir. Bu nedenle daha önce çocuk düşürmüş olan hamile kadınlar alıçtan uzak durmalı. Fazla karpuz yemek ise hamile kadınlarda su kaybına yol açabilir. Ananas, muz ve üzüm gibi yoğun şeker içeren meyveler, obezite ve şeker hastası kadınlar için uygun değildir. Kansızlık sorunu çeken hamile kadınlar ise, nar ve kayısıdan uzak durmalıdır.
haklisin canim..kizlar anlattikca Allah allaa diyorum bazi seylere..
2li teste bile ben diretince doktor bana tuhaf tuhaf bakti,gerek yok dedikce direttim sempatiksalakcinni
türkiyede nerdeyse sormuyorlar bile..bunun gibi bi sürü sey..
eveeett ben cok söylemistim sen hamile kalacaksin diyee,cok sükür öylede oldu..:Saruboceq:
testte süper cikicak insallah:Saruboceq:
benimde misafirim var 3 gün üstüste kafamçokkarıştı
coook yorgunum cooookkkboshayallersmile
bence cok abartmislar canim..:1no2:
aksine kivi,ananas ve muz cok cok faydali besinler..
elbette seker hastalari ona göre beslenecek ki liste veriliyor zaten..
ama genellemek cok tuhaf olmus.. laelaelaelaelae
cok güvenilir kaynaklara basvurmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?