2010 Aralık Anneleri

epey kanatmissiniz kizlar.
benim pestilim cikti yaa..
bebisimide kendimide birazcik ödüllendirdim üstün performanstan dolayi,azcik tatli kacamgi yaptim.. kaydirigubbakcemile3

3 lü test ne zaman yapılcak arkadaşlar ?
cibeldemiroglu cnm sen haftaya demişin ?

selam annisler
kandiliniz mubarek olsun
a.s.

canım senin de kandilin mübarek olsun dualarımız kabul olsun amin.

yaa denizim..lütfen yazmayın canım şunu istedi bunu istedi diye..bak inan okuyunca benim de istiyor hiç aklımda yokken aklıma giriyor..ben de brokoli istiyorum şimdi napıcaz

en ideal zaman çok haklısın benim çok yakın arkadaşım 5 aralıkta doğum yaptı o kadar memnun ki en güzeli de yazın bol bol meyve şansımız ve yürüyüş imkanımızın olması çok şükür.

İyiyimm teşekkürleer
Mandalina diye sayıklıyorum işte mafoldumben

bak şimdi..ayşedurucummm..ben de istiyorum mandalina..yaa yazmayın şuraya isim vermeyin canımız çekiyorr..inşallah bulursun afiyet olsun şimdiden.

benim yalçın beye giden arkadaşım hamileyken eşiyle tekne tutuna çıkmıştı hem de kendileri kaptanlık yaptılar ve izin vermişti bence verir denizim.

merhaba arkadaslar nasilsiniz?
kandiliniz mubarek olsun, allahim dualarimizi geri cevirmesin, bebislerimiiz saglikla kucagimiza versin, olmayanlarada en yakin zamanda nasip etsin insallah...

cucum benim doktorum haftaya 3lu testi yapacak, burda ikili test yapilmiyomus, 13.haftadan itibaren yapiyolarmis, hatta gecen kan verdigim laboratuarada sordum hemsire istersen simdi alalim dedi, daha 12.haftada oldugumu soyleyince en az 13olmali dedi....

Hiç ümitli değilim ya mafoldumben bulamam tabiki de mandalinalı şekerler içeceklerle geçiştirmeye calısıyorum :gitme:

migrosta bayaa dondurulmuş meyve çeşidi vardı ama mandalinayı bilmiyorum. eğer bulabilirsen bi kaçamak yap bence

ooo senle yakınmışız merve. bende bahçelievlerde oturuyorum. yaw ben hafta içi istediğim zaman görüyorum da eşimle birlikte gitme fırsatımız olmuyor. bi defa sırf o görsün diye bahçelievler medikal park'a gittik. 10 haftalıktı ozamanlar. seçenekleri çoğaltiim de yawrusunu göstereyim yakın zamanda. inşallah cihazları iyidir. medkal parkınkini beğenmiştim

bu hareketler konusundada bağırsak hareketlerinden çok farklı doktorlar imkansız diyo ama. bilemiyorum benim hissettklerimi hiç bir bağırsak hareketi açıklayamaz sempatiksalakcinni

seninde kandilin mübarek olsun canim..
dogrudur tatlim..bizim buralardaki sistemle Türkiyedekiler cok cok farkli canim..
hatta belcikayla,almanya bile bambaska..
insallah temiz cikacak canimm inaniyorum ben :Saruboceq:

seninde kandilin mübarek olsun canim..
dogrudur tatlim..bizim buralardaki sistemle Türkiyedekiler cok cok farkli canim..
hatta belcikayla,almanya bile bambaska..
insallah temiz cikacak canimm inaniyorum ben :Saruboceq:

sagol canim....

valla canim bana cok komik geliyo bunlar sanki ulkeden ulkeye bebekler farkli gelisiyo bunun bi standarti vardir diye dusunuyodum demekki yokmus!!!!

zaten cucum inandi ben hamile kaldim ve cucum inaniyo benim testlerim temiz cikacak opuyorumnanaktan

of ya bugun dotum biraz agir daha yemek yapacam ama hic canim istemiyo!!!!:sinifsinif:

Hamile kadınlar, alıç, liçi, karpuz, mandalina, kivi, ananas, muz, nar ve kayısı gibi meyveleri ise fazla tüketmemelidir. Alıç, uterus kasılmasını hızlandırabilir. Bu nedenle daha önce çocuk düşürmüş olan hamile kadınlar alıçtan uzak durmalı. Fazla karpuz yemek ise hamile kadınlarda su kaybına yol açabilir. Ananas, muz ve üzüm gibi yoğun şeker içeren meyveler, obezite ve şeker hastası kadınlar için uygun değildir. Kansızlık sorunu çeken hamile kadınlar ise, nar ve kayısıdan uzak durmalıdır.

haklisin canim..kizlar anlattikca Allah allaa diyorum bazi seylere..
2li teste bile ben diretince doktor bana tuhaf tuhaf bakti,gerek yok dedikce direttim sempatiksalakcinni
türkiyede nerdeyse sormuyorlar bile..bunun gibi bi sürü sey..
eveeett ben cok söylemistim sen hamile kalacaksin diyee,cok sükür öylede oldu..:Saruboceq:
testte süper cikicak insallah:Saruboceq:
benimde misafirim var 3 gün üstüste kafamçokkarıştı
coook yorgunum cooookkkboshayallersmile

bence cok abartmislar canim..:1no2:
aksine kivi,ananas ve muz cok cok faydali besinler..
elbette seker hastalari ona göre beslenecek ki liste veriliyor zaten..
ama genellemek cok tuhaf olmus.. laelaelaelaelae
cok güvenilir kaynaklara basvurmak gerek

neyse canim pazartesi bi gelsede gorsem bebisi baska bisey dusunemez oldum, gun yaklastikca heyecan artiyo acaba nasil olmus hareket edecekmi sagliklimi hep dusunceler donup duruyo beynimde....

sende fazla yorma canim kendini, ben hamile oldugumu ogrendigimden beri dogru durust misafirim gelmiyo cevremde herkes sorunlarimiz oldugunu biliyodu bu yuzden kimse beni yormuyo sagolsunlar zemuszemus
sende dikkat et yorma fazla yegenimiopuyorumnanaktan

ewet uzxumu iyi derler kanı sulandırır diye amas burda cok tuketilmemeli deniyor.saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…