2010 Aralık Anneleri

sivasın neresindensin hemserim opuyorumnanaktan
ben hem memleketim hem de burda yaşıyorum gelin geldim memleketime kaydirigubbakcemile2
merkezde oturuyorum kaydirigubbakcemile5

oooo hemşerilerim varmış burda.. Ben de sivaslıyım kızlar.Koyulhisarlı...Ama İstanbul' da doğup büyüdüm.

sezen cnm megadyn(vitamin) ve marincap (balık yagı) bunlar
sen ne kullanıyosun ?

Ben de megadyn kullanıyorum canım.Hamile kaldığımdan beri hiç balık yemedim.Zaten normalde adını duymaya tahamülüm yok.Keşke sevebilsem ama balık denilince dünyam kararıyor...O yüzden ben de doktoa yazdırayım bari.Kilo aldırıyor mu acaba. Bir de ssk karşılıyor mu?

ay bende pazartesi randevu alabilirsem gidicem bende cok heyecanlıyım bıde ogun benım doğum gunum ve evlilik yıldonumumuz.doktor bana oyle bir gunde kotu bişey derse(Allah korusun )cok ta korkuyorum aslında...

ay bende pazartesi randevu alabilirsem gidicem bende cok heyecanlıyım bıde ogun benım doğum gunum ve evlilik yıldonumumuz.doktor bana oyle bir gunde kotu bişey derse(Allah korusun )cok ta korkuyorum aslında...

aklına kötü bir şey getirme canım güzel haberler alırsın inşallah güzel gününde opuyorumnanaktan

ewet uzxumu iyi derler kanı sulandırır diye amas burda cok tuketilmemeli deniyor.saçma
her kafadan bi ses cikiyor demii :umursamaz:
ahh ben valla artik sadece gercekten güvendigim yerlerden okuyorum..yerimseniben

ayni heyecan bendede var..saya saya bitirdik günleri sempatiksalakcinni
izine gidicez ya,dolu oluruz bu aralar..zaten gelecek haftasonuda ucuyoruz kismetse..
2 gün görümcem var haftasonuna,sonrada kayinvalideler geliceklermis boshayallersmile
dinlene dinlene isin icinden cikicaz artik tatlim..
sende yegenimi öp bendennnnn Şeniz

benimde dogum gunum 20 haziran ama randevudan sonra kutlamayi dusunuyorum, once bebegimi goreyim saglikli oldugunu ogreneyim bana en guzel dogum gunu hediyesi olacak insallah...

sende kotu sey getirme aklina allahin izniyle insallah saglikli bebislerimiz olacak...

kızlar acaba şalgam suyu içmek zararlı mıdır? Bir kaç kere canım istedi duramadım içtim, şişe şişe içsem yine de kanamadım.Normalde de acılı şeyleri severim ama bu kadar abartmam.
Geçende o kadar çok içmişim ki karnım likır likır oldu.Sonra göbüşüm bi tarafa ben bi tarafa

aklına kötü bir şey getirme canım güzel haberler alırsın inşallah güzel gününde opuyorumnanaktan

canım benim çok sağol...

sağol canım cumlemiz inşallah.bu guzel gunde ağzımızdan cıkan bizim için hayırlı olan hersey kabul olur inşallah..

dream canimm ilk baslarda benimde canim cok cekmisti,gün icinde 2 lt siseyi bitirmistim en acisindan..
o zamanlar okumustum zarari yok diye,hatta icindekiler faydaliymis bile..
ama tabii herseyin fazlasi zarar düsüncesinden yola cikarsak aciyi abartma,mide sorunu yasarsin canim..

Son düzenleme:
yaa kizlar az önce SEZEN de dedi ama gözden mi kacti bilmiyorummm..
YIYECEK ADI VERMEYELIMMM :1no2:
suan temin edebilecekler var edemeyecekler var..
hem yazilinca aklimizda olmayan seyleride canimiz cekiyor..
yanlis anlasilmasin lütfende durum maalesef bu :1no2:

cucuya katiliyorum gecenlerde bi arkadas burda bi yiyecek adi verdi bazen aklima geliyo ama burda bulamam ama biz yurt disindayiz ve her istedigimizi bulamayabiliriz

cucuya katiliyorum gecenlerde bi arkadas burda bi yiyecek adi verdi bazen aklima geliyo ama burda bulamam ama biz yurt disindayiz ve her istedigimizi bulamayabiliriz

bende dikkat edicem,alttaki mesajimi hemen editledim boshayallersmile
ya evet sorma,aksama kadar deli olduk aramaktan burda duydugum seyi..cünkü türkiyede cikmisti burda mevsimi degildi :umursamaz:

sadece biz degil,hatta bi sürü meyve depolari var buralarda ama misal bi agridaki arkadasla bi istanbuldakinin bulabilme sanslari cok farkli..

neyse kizlar ben cikiyorum birazdan esim gelir, yemekte hazir gibi, daha sonra gorusuruz, optum hepinizi....

Oy canım benimm ben izmirdeyimm
Hiç zahmet etme zaten geçer yakında gönlüm başka bişeye kayar
Ama yine de düşündüğün için çoook teşekkürler
ii ben yinede merak ettim bakıcam manava bu akşam
ya ne illet bişeymilş bu grip yazın ortasında grip olduk iimi başım çatlıo valla kızlar ya...
bu arada herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...
saol canım seninde mübarek olsun geçmiş olsun bu arada havalar birden soğudu birden sıcak oldu ya doğaldır hastalanman
aa sivaslımısın bnmde zaralkı çoook arkadaşım var
aaa bahçelievlerin neresinden cicim ben incirli caddesindeyim
ayyyy öle düşünme canım benim sakın herşey güzel olucak ve üçlü kutlama yapıcaksınız

kızlar biz diğer topiğimzde şöle bi şey yaptık kendi kendimize aşırıya kaçmamak kaydıyla canımız ne çekerse yiyoruz maydonozda yiyoruz hafif kolada içiyoruz

mantığımızda şu anne bunu yediğinde mutluysa bebekte mutlu

ama not: haftada bi bardak kola ve fast food bi kere napalım kendimizce çözüm bu

kizlarrrr simdi drdan geldik
olcumler normal cikti bebis super hareketliydi
ellerini cok oynatti sanki yihuuuu!!:lepi: der gibiydi
bide bacak bacak ustune atmistihihoyyyt
ama cinsiyetini soylemedi bi cikinti var erkek gibi
ama sanki cizgide var kizada benzettim dedi:uhm:
ikili icin kan verdik bide elini basina goturdu selam verdi resmenkaydirigubbakcemile3
cok mutlu olduk busefer
kol bacak ne varsa gorduk:CüvCüv:

ayy bende cok seviyorum salgam suyunu
burda turk marketlerinden her seferinde aldiriyorum
bi zarari yoktur sanirim

Benimde yemeğim hazır elhamdülillahhihoyyyt

Benimki de hazır çok şükürrr :lepi:

Canım çok iyi düşünmüşsünüz.. Ben de canım ne çekerse az az yiyorum ama şu kola mevzusunda 1 bardakla kalamıyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…