herkes denizli tatil planları yapıyor bende temmuzun sonunda Sivas a gitmek istiyorum köyümüz baya serin oluyor bu sene bütün akrabalarımız köyde olacak kına gecesi olcak babamın kuzeninin baya güzel olur umarım doktor sorun etmez gitmemi zaten her pazarımız burda tatil havasında geçiyor arabamız servisten çıkarsa akşamları da gideceğiz denize zemuszemus
sivasın neresindensin hemserim opuyorumnanaktan
ben hem memleketim hem de burda yaşıyorum gelin geldim memleketime kaydirigubbakcemile2
merkezde oturuyorum kaydirigubbakcemile5
sezen cnm megadyn(vitamin) ve marincap (balık yagı) bunlar
sen ne kullanıyosun ?
neyse canim pazartesi bi gelsede gorsem bebisi baska bisey dusunemez oldum, gun yaklastikca heyecan artiyo acaba nasil olmus hareket edecekmi sagliklimi hep dusunceler donup duruyo beynimde....
sende fazla yorma canim kendini, ben hamile oldugumu ogrendigimden beri dogru durust misafirim gelmiyo cevremde herkes sorunlarimiz oldugunu biliyodu bu yuzden kimse beni yormuyo sagolsunlar zemuszemus
sende dikkat et yorma fazla yegenimiopuyorumnanaktan
ayse duru cnm arkadaşım buyur sana mandalina
Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler
bu sitede istediğin şeyi bulabilirsin.ister gidin ordan aLın isterseniz sipariş verin..
ay bende pazartesi randevu alabilirsem gidicem bende cok heyecanlıyım bıde ogun benım doğum gunum ve evlilik yıldonumumuz.doktor bana oyle bir gunde kotu bişey derse(Allah korusun )cok ta korkuyorum aslında...
her kafadan bi ses cikiyor demii :umursamaz:ewet uzxumu iyi derler kanı sulandırır diye amas burda cok tuketilmemeli deniyor.saçma
neyse canim pazartesi bi gelsede gorsem bebisi baska bisey dusunemez oldum, gun yaklastikca heyecan artiyo acaba nasil olmus hareket edecekmi sagliklimi hep dusunceler donup duruyo beynimde....
sende fazla yorma canim kendini, ben hamile oldugumu ogrendigimden beri dogru durust misafirim gelmiyo cevremde herkes sorunlarimiz oldugunu biliyodu bu yuzden kimse beni yormuyo sagolsunlar zemuszemus
sende dikkat et yorma fazla yegenimiopuyorumnanaktan
ay bende pazartesi randevu alabilirsem gidicem bende cok heyecanlıyım bıde ogun benım doğum gunum ve evlilik yıldonumumuz.doktor bana oyle bir gunde kotu bişey derse(Allah korusun )cok ta korkuyorum aslında...
aklına kötü bir şey getirme canım güzel haberler alırsın inşallah güzel gününde opuyorumnanaktan
benimde dogum gunum 20 haziran ama randevudan sonra kutlamayi dusunuyorum, once bebegimi goreyim saglikli oldugunu ogreneyim bana en guzel dogum gunu hediyesi olacak insallah...
sende kotu sey getirme aklina allahin izniyle insallah saglikli bebislerimiz olacak...
cucuya katiliyorum gecenlerde bi arkadas burda bi yiyecek adi verdi bazen aklima geliyo ama burda bulamam ama biz yurt disindayiz ve her istedigimizi bulamayabiliriz
bak şimdi..ayşedurucummm..ben de istiyorum mandalina..yaa yazmayın şuraya isim vermeyin canımız çekiyorr..inşallah bulursun afiyet olsun şimdiden.
Kusura bakma cnm aklıma gelmedi ben de bulamam ya neyse bi aşerme topiği açalım bari :)
migrosta bayaa dondurulmuş meyve çeşidi vardı ama mandalinayı bilmiyorum. eğer bulabilirsen bi kaçamak yap bence
Mandalina yok ki tatlım bulamadı eşimm
ooo senle yakınmışız merve. bende bahçelievlerde oturuyorum. yaw ben hafta içi istediğim zaman görüyorum da eşimle birlikte gitme fırsatımız olmuyor. bi defa sırf o görsün diye bahçelievler medikal park'a gittik. 10 haftalıktı ozamanlar. seçenekleri çoğaltiim de yawrusunu göstereyim yakın zamanda. inşallah cihazları iyidir. medkal parkınkini beğenmiştim
bu hareketler konusundada bağırsak hareketlerinden çok farklı doktorlar imkansız diyo ama. bilemiyorum benim hissettklerimi hiç bir bağırsak hareketi açıklayamaz sempatiksalakcinni
ayse duru cnm arkadaşım buyur sana mandalina
http://www.aseriyorum.net/hakkimizda.asp
bu sitede istediğin şeyi bulabilirsin.ister gidin ordan aLın isterseniz sipariş verin..
Tatlım meyveler var ama benim istediğimi bulamadım benakannehir
ii ben yinede merak ettim bakıcam manava bu akşamOy canım benimm ben izmirdeyimm
Hiç zahmet etme zaten geçer yakında gönlüm başka bişeye kayar
Ama yine de düşündüğün için çoook teşekkürler
saol canım seninde mübarek olsun geçmiş olsun bu arada havalar birden soğudu birden sıcak oldu ya doğaldır hastalanmanya ne illet bişeymilş bu grip yazın ortasında grip olduk iimi başım çatlıo valla kızlar ya...
bu arada herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...
aa sivaslımısın bnmde zaralkı çoook arkadaşım varherkes denizli tatil planları yapıyor bende temmuzun sonunda Sivas a gitmek istiyorum köyümüz baya serin oluyor bu sene bütün akrabalarımız köyde olacak kına gecesi olcak babamın kuzeninin baya güzel olur umarım doktor sorun etmez gitmemi zaten her pazarımız burda tatil havasında geçiyor arabamız servisten çıkarsa akşamları da gideceğiz denize zemuszemus
aaa bahçelievlerin neresinden cicim ben incirli caddesindeyimmigrosta bayaa dondurulmuş meyve çeşidi vardı ama mandalinayı bilmiyorum. eğer bulabilirsen bi kaçamak yap bence
ooo senle yakınmışız merve. bende bahçelievlerde oturuyorum. yaw ben hafta içi istediğim zaman görüyorum da eşimle birlikte gitme fırsatımız olmuyor. bi defa sırf o görsün diye bahçelievler medikal park'a gittik. 10 haftalıktı ozamanlar. seçenekleri çoğaltiim de yawrusunu göstereyim yakın zamanda. inşallah cihazları iyidir. medkal parkınkini beğenmiştim
bu hareketler konusundada bağırsak hareketlerinden çok farklı doktorlar imkansız diyo ama. bilemiyorum benim hissettklerimi hiç bir bağırsak hareketi açıklayamaz sempatiksalakcinni
ayyyy öle düşünme canım benim sakın herşey güzel olucak ve üçlü kutlama yapıcaksınızay bende pazartesi randevu alabilirsem gidicem bende cok heyecanlıyım bıde ogun benım doğum gunum ve evlilik yıldonumumuz.doktor bana oyle bir gunde kotu bişey derse(Allah korusun )cok ta korkuyorum aslında...
neyse kizlar ben cikiyorum birazdan esim gelir, yemekte hazir gibi, daha sonra gorusuruz, optum hepinizi....
kızlar acaba şalgam suyu içmek zararlı mıdır? Bir kaç kere canım istedi duramadım içtim, şişe şişe içsem yine de kanamadım.Normalde de acılı şeyleri severim ama bu kadar abartmam.
Geçende o kadar çok içmişim ki karnım likır likır oldu.Sonra göbüşüm bi tarafa ben bi tarafa
Benimde yemeğim hazır elhamdülillahhihoyyyt
kızlar biz diğer topiğimzde şöle bi şey yaptık kendi kendimize aşırıya kaçmamak kaydıyla canımız ne çekerse yiyoruz maydonozda yiyoruz hafif kolada içiyoruz
mantığımızda şu anne bunu yediğinde mutluysa bebekte mutlu
ama not: haftada bi bardak kola ve fast food bi kere napalım kendimizce çözüm bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?