2010 Aralık Anneleri

oyyy bizde selamini alalim:lepi:
maasallah bebisine her seyin iyi olmasi cok guzel
boshayallersmile

Maşallah canımm inşallah ikili testin de olumlu çıkar
Bebiş hareketli olacak desene :))

ayy bende cok seviyorum salgam suyunu
burda turk marketlerinden her seferinde aldiriyorum
bi zarari yoktur sanirim

Kızlar cucu ve bi kaç arkadaş daha söyledi yiyecek adı vermesek daha uygun olur

inşallah canım inşallah..

Ohhh maşallah bebişine çok sevindim:dance:, kan sonucunda çok güzel çıkacak inşallaaaahh:Saruboceq:

Valla bende hamileliğimi öğrendiğimden beri iki kere yedim fast food iki kere de kola içtim:kedi:. Ablama da doktoru ayda bir yiyebilirsin demişti:smiley-cool:

İyi akıl etmişsin canım:lepi:

ersasu bilgilerimi güncellebilirmisin. ikili test sonucu olumlu kilo 53.5. cinsiyetimiz belli değil. bu arada tekrar selam herkese

Tatlım hayırlı olsun sevindim testinize, bilgileri de güncelledim:lepi: Yalnız bir daha buradan yazma olur mu, burası çok hızlı ilerliyor ve gözden kaçabiliyor. Liste topiğine veya bana özelden yazarsan daha garanti olur. Mercia.s.

slm kızlar,kımse yok heralde...
şu 3 lu test olayı çok aklıma takıldı,benımkı ancak 18 haftada olacak inşallah,çunku 2 hafta semıner var okullar bize 1 temmuzda kapanıo,doktoruma rapor ver gıdıım dıe aradım acele etme 20 haftaya kadar yapılıo dedi...bır suru sırnastım rapor da vermedi ne güzel anacığımın yanına gıtcektım Ankara ya...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Canm ya deseydin keşke açık açık söyleseydin belki insafına gelir verirdi anlamamıstır..

Bana 3 lü testten hiç bahsetmedi, yapacak mı acaba bilmiyorum:uhm: Bugün Cucu yazmıştı 16-20 haftaları arası yapılıyormuşş..

Canm ya deseydin keşke açık açık söyleseydin belki insafına gelir verirdi anlamamıstır..

seminer haftası diye zaten doktorları uyarıyolar onceden,sonra onlarında basını agrıtıolar, ben bi sansımı deneyım demıstım,kısmet işte, esım sevınıo gec gıdıcem dıe

valla kızlar kusura bakmayın yiyecek ismi verip de canınızı çektirdiysem
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
doğru birileri bişi söliyince benim de canım çekiveriyo hemen.
ama aynı konumdayız neyseki çünkü yiyemedim tatlışkolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…