2010 Aralık Anneleri

Benimki de hazır çok şükürrr :lepi:

Canım çok iyi düşünmüşsünüz.. Ben de canım ne çekerse az az yiyorum ama şu kola mevzusunda 1 bardakla kalamıyorum :kedi:

KIZLAR AMMAN... neler yapıyorsunuz ... çok zararlı şeyler bunlar ... normal birine bile zararlı ki ; hamilelerde daha da zararlı .... annenin mutluluğu tabiki önemli ama; annenin mutluluğu sadece içip yeme süresi kadar sürüyor.... size ve bebeğinize olan olumsuz etkisi ise saatlerce sürüyor ...bununla da kalmıyor içtiğiniz sütün kalsiyumun yararını azaltıyor... sizi psikolojik dalgalanmalara yol açıyor... ve bebek doğumundan sonra bile bebekte olumsuzluklar ... bebekte uyanık kalma süresini arttırıyor.. aşağıdaki yazıları okumanızı tavsiye ederim...

*****Hamilelikte kafeinin yarı ömrü 11 saate kadar uzayabilir. Fetus da ise durum daha ürkütücüdür: 100 saat. Bu ne demektir? ıçtiğiniz kahveden bebeğe geçen kafeinin yarısından fazlası 100 saat sonra bile hala daha karnınızdaki bebeğin kanında dolaşmaktadır. Bebeğiniz ne kadar küçük ise onun kafeini detoksifiye etme yeteneği de o kadar azdır.

Alınan orta düzeyde kafein anne adayında çarpıntı ve benzeri yakınmalar yaratmasa da bebeğin kalp atımlarında ve solunumunda (bebek daha doğmadan da anne karnında solunum hareketleri yapar) belirgin artışa neden olabilir.

Yapılan hayvan deneylerinde anne karnında orta ya da yüksek düzeyde kafeine maruz kalan fetusların beyin ağırlıklarında azalma ve beyin gelişiminde dalgalanmalar izlenmiştir. Benzer şekilde bu ; fetuslarda doğumdan sonra öğrenme ve hatırlama güçlükleri ortaya çıkmaktadır.*****

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr.... güne böyle bir başlangıç yapmak istemezdim ama; çok önemli olduğunu düşündüm ... gelecek nesil bizim ellerimizde... (inş.)

günaydın kızlar...
bugün biraz daha iiyim gribim azaldı gibi...
bide 1 temmuzda yani doğum günümde kayseriye gidiyrz..çok mutluyum çok özlemiştim çünkü..
zemuszemus

günaydın kızlarr nasılsınız
valla ben çaydan kahveden koladan tiksindim
görmeye bile tahammülüm yokkk
onların yerine meyve suyu va su içiyorum
tabi bide sütten tiksindim kızlar yaaa
diğer süt ürünlerinden tamamlamaya çalışıyorum açığı
geçmiş olsun uçurumm
illet nasılsın canım

günaydın arkadaşlar, burdan tüm yazılanları takip ediyorum ama fazla yorumlara katılamıyorum.Bende dün kontrole gittim , cinsiyet konusu netlik kazanır umuduyla ama malesef hiç bişi göstermedi.12 haftalarda kız demişti doktorum .Hala beklemedeyim, hatta bugünde başka biyere gitsemmi diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...
bugün biraz daha iiyim gribim azaldı gibi...
bide 1 temmuzda yani doğum günümde kayseriye gidiyrz..çok mutluyum çok özlemiştim çünkü..zemuszemus

Günaydın hepinize kızlar
İllet senin ki de göstermedi he kaydirigubbakcemile3
Ay ucurum doğum günü dedin eşimin doğum günü geldi aklıma akannehir
18 Temmuz tam 1 ay var ne etçem ben akannehir

günaydınlar.
evet bugün ilk gelenlerdenim.
normalde hep öğleden sonra katılırdım aranıza malum okuldan gelince.
bugün okullar kapandıı
karneleri verdik geldik
oleyyyyyyyyyyyyyyy
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ama pazartesi semier dönemi yani mesai takibi
o da temmuz 1e kaadr
sonra rahatım inşallah.
kendime kıyafet bulmak da zorlanıyorum
ne giyeceğimi şaşırıyorum.
dar şeyelri giyemiyorum
şimdi okuldan arkadaşlar bilmiyo
eylülde görünce koca göbüşü anlıyacakalr inşallah.
aslında kendime hamile cicileri aldım bi sürü
ama onları da giymek istemiyorum.
yeni ve bol şeyelr güörünce aaaaa bişeymi var demesinelr
kimseye yalan sölemek istemiyorum
sadece söelmiyorum
önceden olan hafifi bol giysielrim var
onları giyiyorum.
sonra rahatım neyseki.

Hadi gözün aydın canım ne çabuk verdiniz karneleri
Ay kıyafet konusunu hiç sorma hiçbir şeyle rahrat edemez oldum, acaba miniğimi sıkıyorlar mı diye düşünüyorum bazen de bu hafta sonu bende bol bol alışveriş yapacağım kocamı batırcam kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.. ben de 11 haftalık hamişim.. sizi sürekli izliyorum.. çok sıcak bir muhabbetiniz var.. ben tüp bebek topiğindeyim genelde..ama arada size de uğruyorum.. hayırlı hamilelikler dilerim..

günaydın kızlar.. ben de 11 haftalık hamişim.. sizi sürekli izliyorum.. çok sıcak bir muhabbetiniz var.. ben tüp bebek topiğindeyim genelde..ama arada size de uğruyorum.. hayırlı hamilelikler dilerim..

Hoşgeldin canım ..
Burası herkese açık uğra sık sık bayanssulusmile
Bu arada Kocaeli de misin bende Kocaeli deyim kaydirigubbakcemile5

sağol güzelim.. evet kocaelideyim ve ilk defa bir hemşehrime rastladım.. çok sevindim valla..

Ay Gölcükte misin bende Bahçecikte oturuyorum kaydirigubbakcemile2
Ben Konakta Gülçin hanıma gidiyorum

gölcükte değilim ama daha yakınım.. yuvacıkta oyuruyorum canım ben..hemen yan komşuymuşuz ne güzel..

çok memnun oldum tatlım ya.. ben izmitliyim normalde.. evlendikten sonra yuvacık kalıcı konutlarından ev alıp oraya yerleştik.. işyerimde izmitte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…