2010 Aralık Anneleri

çok memnun oldum tatlım ya.. ben izmitliyim normalde.. evlendikten sonra yuvacık kalıcı konutlarından ev alıp oraya yerleştik.. işyerimde izmitte..

Bende çok memnun oldum canım..
Bizde inş oradan ev almayı düşünüyoruz ama daha erken...
Bende merkezde çalışıyorum...

sorma ya
ben okadar çok şey aldımki
batırdım kocişi
başka bişi almıcam artık.
ama onları giymiyorum daha.
söeldiğim sebeplerden.

sezen cnm megadyn(vitamin) ve marincap (balık yagı) bunlar
sen ne kullanıyosun ?

canım ben sadece elevit kullanıyorum başka da birşey kullanmıyroum ama pek balık yiyemediğim için balık yağı almak istiyorum seninkinden alayım olmazsa..

evet canım eveettt hem de nasıl canımız çekiyor mesela 40 yıl geçse şalgam suyu aklıma gelmezdi şimdi okuduğumdan beri aklımda..ben bu güne dek hiç yazmadım canım şunu istiyor diye hep ya arkadaşlarımın canı çekerse diye..ay walla şalgam suyu aklımdan çıkmıyor..

maşallah arkadaşım.. bacak bacak üstüne attı demek ay harika gözün aydın darısı başımıza..

günaydın kızlarrr.... güne böyle bir başlangıç yapmak istemezdim ama; çok önemli olduğunu düşündüm ... gelecek nesil bizim ellerimizde... (inş.)

teşekkür ederim paylaşımların için bence çok doğru şeyler yaz
mışsın..sağol namescim

kaç haftalıksın canım insan nasıl merak ediyor dimi benim bir arkadaşım 7 aylık olana dek öğrenemedi hiç göstermedi ben de haftaya gidecdeğim şimdiden ya göstermezse diyorum.

günaydin kizlar nasilsiniz?
dün cok yogunduk,cok yorgunduk..
bugünde stresle uyandik yine..belim feci agriyor..
yarin sadece görümcemi beklerken esimin tüm ailesi gelicekmis,sabah kahvaltidan aksam yemegine kadar..
en son ben duydum,buzdolabini bosaltiyordum artik izine gidilecek diye..
yatak odamda valizler acik..
burda pazar günleri heryer kapali,son alisveris günüm yarindi,oda yatti..
tek görümcem olsa,kafa dengi,beraber yapar yeriz,gezeriz sorun degil..
ama yarin icin en az 4-5 cesit yemek yapmam gerek,ki begenmezler daha..
cagirinca gelmezler,ilk aylarda yatarken bir kul aramaz,iyi misin diyen olmaz..
sabah sabah sisirdim sizide ama anlatmam gerekiyordu kizlar,,sistim cünkü..

günaydın kızlarrr.... güne böyle bir başlangıç yapmak istemezdim ama; çok önemli olduğunu düşündüm ... gelecek nesil bizim ellerimizde... (inş.)

günaydın kızlar...
bugün biraz daha iiyim gribim azaldı gibi...
bide 1 temmuzda yani doğum günümde kayseriye gidiyrz..çok mutluyum çok özlemiştim çünkü..
zemuszemus

günaydın kızlarrrrrrr

hepinize günaydın fıstıklarrrkaydirigubbakcemile3

canım benim ya.bu nasıl iş boyle.sabahdan akşama kadar bide.barı birer tencere yemek yapıp getirseler bari.bu halinde yorulacağını duşunmuyolarmı?gerci onlara kalsa biz yabancımız Allah ne verdiyse yeriz derler.klava:

şimdi labaratuarla görüştüm
2li test sonuçlarımız çok gzüel çıkmış
.ohhhhhhhhhhhh rahatladım.
öğleden sonrada doktorumla görüşürüm.
ama lamadığım için testi free-brta hcgyi söleyemicem.
sordum ama bi 49 lu bişi dedi.
bi 1.19 gibi bişi anlamadım ya.
bi de cinsiyet tahmini yapcaktık güya
.

Hiç canını sıkma öncelikle Madem kahvaltıya geliyorlar ve akşama kadar oturacaklar sana yemek yapmaya yardım edeceklerdir...
Elinden ne geliyorsa onu yap 4-5 çeşit yemek yapacaksın onuı da beğenmeyecekler yok ya...
Böyle bu işler malesef zorun olduğunda olmazlar ama keyfi olunca başka

ya bende sinir oluyorum böle şeylere geçen bizde bu ev taşıma mevzularını konuşmak için yalovaya gittik görümcemin küçük kızı demez mi biz bu akşam sizde kalıcaz ee biz burdayız belki bu akşam dedim meğer görümcemin eşinin yakının sünnet düğünü varmış istanbulda akşam bize geçiceklermiş yau bnm evim planlar yapılmış en son öğrenen ben
allahtan görümcem ii kadında geldi bulaşığımı bile yıkadı başkası olsa gıcık olduğum biri sinir küpü olmuştum

sevgiğim yada sevmediğim biri olsun ebnde böle çat kapı olayına sinir oluyorum walla ne diim ..

sen dünde çok yoruldun yine yorulucaksın nazlı değilsin diye sesin çıkmıyor diye böle oluyor herhalde

:lepi::lepi: denizim gözün aydın cnm ya nası rahatlamak süpper dimi insan kuş gibi hafifliyor resmen çok sevindim sorun çıkmamasına maaşallah cnm

hadi ya
senin eşin alilesi ordamı.
bence hiç yorma kendini.
bak belin de ağrıyomuş
senin dinlenmen lazım bolca
önce bebeğini ve kendini düşün
bak kimsenin faydası olmaz.
ne sölerlerse düşünürlerse düşünssünler.
kahvltı yaparsınız.
sonra beraber yaparsınız
yok öel
hamile kadını çalıştırmak.
sakın bak.
akıllı ol.
olmadı dışardan söelrsin
dersin ebl ağrım vr bugün diye
azıcık naz yap ya
iş beklicek halleri yok
beklerlerse de boşuna,yorma sakın kendini
bak bikaç gündür çok yoruyosun kendini sen.
bebeğini düşün.

:lepi::lepi: denizim gözün aydın cnm ya nası rahatlamak süpper dimi insan kuş gibi hafifliyor resmen çok sevindim sorun çıkmamasına maaşallah cnm

valla rahatladım.
sırada cinsiyet öğrenme
sonra yaptırırsa 3lü test
ayrıntılı ultrason faaln var.
inşallah çok güzel haberler vermeye devam edicez.

gozun aydın canım.darısı başımıza inşallah.ben daha yaptırmadığım için bilmiyourm.bu ikili test ense kalınlığı ile birlikte değerlendirilmiyormu?yoksa ense kalınlığı,ve bu 2li tarama testi ayrı ayrımı değerlendiriliyor?

ikisi beraber değerlendiriliyo canım.
zaten doktor labaratuardaki ense kalınlığı sonucunu görünce iyi bi sonuç bekliyoruz dedi
doktorun baan verdiği kağıtta ense kalınlığının ölçüldüğü gün ile ikili test için kan alımı
aynı gün olmalı yazıyordu.
sen nezman yaptıracaksın.
en son 14. haftaya kadar yapılıo ildiğim kadarıyla

aynen öyle derler ama arkani dönünce burun kivirmalar baslar..
arkami bile dönmeme gerek yok yemek masasinda basliyor degerlendirmeler..

cok iyi niyetlisin arkadasim,ama maalesef düsündügün gibi getirelim,yapalim tarzinda kisiler degil..
Allah icimi biliyor,yaparimm,asla gocunmam,kim olursa olsun..
benim moralimin bozuldugu sey,son hafta mi gelinir,en son mu bana söylenir planlar,hic sorulmaz mi iyi misin,isin gücün var mi..

emrivakiler,sormadan yapilan planlar..aynen en nefret ettigim sey...
arasalar,tatli dille sorsalar müsait misin,yorgun musun..basim gözüm üstüne,yaparim yine..
aynen canim,dün bel agrimdan uyuyamadim,hala zonkluyor..
evet yaa su naz yapma olayini bi beceremedim yemin ederim..gümbür gümbür her seye kostm bu halimle..
naz yapanlar öyle degerli ki,gördükce diyorum ne salakmisin sen kizim diye..

sabah erken kalktım ya
uyku bastı
öğlen uykuu bu saate kaydırıyorum.
görüşürüz şekerler
gerçi 1 saat sonra kalkıcam
eşime kahvaltı hazırlıcam.

]Günaydın kızlar, bir sürü alıntı yapmıştım ama aralarında yemek ismi olanlar da vardı.Ben de vazgeçtim.
Aklımda kaldığı kadarıyla:
- denizim 16 ve hapşuruk hayırlı olsun canlarım
- cucum sen yorma kendini, misafir umduğunu değil, bulduğunu yer.Beklentilerini yüksek tutmasınlar bakalım,karnında bebiş var senin aaaa.
Öpüyorum hepinizi güzel anneler.

cok sevindim canimm
icin rahatlamistir artik..
saglikla büyüsün melegin göbisindee,massallah onaa

maalesef burdalar,maalesef cünkü bana faydadan cok zararlari var,her anlamda..
disardan yemek söylemek miii,ya en iyi yerlerde yemeklere götürdüklerimize bile bin kulp takildi kac defa..esiminde benimde burnumuzdan geldi kac defa..
disardan söylesem sanirim beni davula koyar calarlar tatlim..
türkiyeye gidince dönmesem keske bi daha buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…