2010 Aralık Anneleri

burcum naptın kuşum dinlendin mi

ne yemek yapacağına karar verdin mi

aman unutmada isimlerini yazma yiyecek ismi yazmama kararı aldık ya:))

evet canimm annemi aradim,konusurken uzandim..
iyicede bi agladim anneme biktim diye.. bilmiyorumkismile
oda bir iki basit fikir verdi,onlari yapicam..
kendimi bi türkiyeye atsaydimmmmm boshayallersmile

sildim giitti canım bu arada adım nezaket

evet canimm annemi aradim,konusurken uzandim..
iyicede bi agladim anneme biktim diye.. bilmiyorumkismile
oda bir iki basit fikir verdi,onlari yapicam..
kendimi bi türkiyeye atsaydimmmmm boshayallersmile

canım bdnim sende gurbettesin yani annen turkiyede nerde...aman ya duygulandım şimdi..iyiki bebişimiz var.Allahım ayırmasın onları bizden

hamarat kardesim benimmm olumunekankayizsmile
ben hic beceremem biliyor musun,annem zamaninda ögretmek isterdi ben ne isime yarayacak derdim..
gecenlerde ilk defa patik ördüm,kendi kendime bisiyler yaptim kaydirigubbakcemile3
beyaz patik,pembis kurdelalarla süslü kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel sen yapabiliosunn,massallah..
ugur böcekli benim bebisligiminde var sempatiksalakcinni
uyar kizada erkegede bence,yada dedigin gibi tirtil,günes,yildiz gibi seylerde olur

canım bdnim sende gurbettesin yani annen turkiyede nerde...aman ya duygulandım şimdi..iyiki bebişimiz var.Allahım ayırmasın onları bizden

evet canim..
sürekli gelip gidiyorlar cocuklari burda olunca
ama beraber olmanin yerini tutmuyor ki..
ankaradalar canim suan..
tüm sevdiklerim orda..
aynen yaa,son aralar iyicede bunaldim ya sürekli aglamakli geziyorum artik..
aminnnnnn,Allah bebislermizi bagislasin..

kizlar ben simdi tromboz corabi icin ölcü vermeye gidiyorum..
herkese iyi muhabbetler fistiklari gelirim 1 saate kadar nasipse

Haaa şöyle salla gitsin.Üzüldüğüne değmez.
Evet canım bayağa dertliyim aslında ama takmıyorum artık, ne takıcağım.Eşim sağolsun bu konuda hiç üstüme gelmez.Bilir çünkü farkında.Bak eşin de ne güzel sana destek.Kimileri var kendi ailesi için Karısını ezer geçer üzer bilirsin sende yani.

Ayy ne güzel bende hissetmek istiyorum artık.Ara ara böyle karıncalanma gibi bir şey oluyor ama bağırsak hareketleri diyorum.Yaaa benim daha göbeğim bilem yokk :roflol:

valla rahatladım.
sırada cinsiyet öğrenme
sonra yaptırırsa 3lü test
ayrıntılı ultrason faaln var.
inşallah çok güzel haberler vermeye devam edicez.
canım bildiğim kadarı ile Yallçın Bey eğer ikili testin güzel çıkmışsa üçlü yapmıyor arkadaşıma yapmadı..

slm kızlar..
benim doktorumda çok ilgili saolsun.. ikili testimizi yaptık , sonra üçlü isityo(16-20haftaları arası), sonra 22, haftada ayrıntılı utrason istiyo, daha çok şey isticem dedi ama sırası gelince söylerim ben sana dedi..öle yanii ikili ii çıktı benim çok şükür bakalım darısı 3lüye.

gozun aydın canım darısı başımıza..inş

dün akşam çok sıcaktı uyuyamadım sabah işe gelmeden duş aldım soğuğa yakın su ile
bugün akşam klimalı oda da yatacağız artık yoksa uyuyamıyorum sıcaktan temmuz ağustos da nasıl olur düşünmek istemiyorum kafamçokkarıştı

Selam kızlar, çok yğun olduğumdan fazlaca yazamıyorum ama 2 günde bir geçmişi okuyorum. Szlere sorum 12. haftamdayım mide bulantılarıım acıkınca artıyor ve maalesef araçta çıkarma noktasındayım. Sıvı tüketimim iyi, yaa şimdi bir kuruntu yaptım göğüslerim yumuşamış gibi, ben sanırımçok takıntılı biriyi ama maalesef herşey yolunda giderken biten bir gebelik, dış gebelik ve düşük sonrası normal gibi. Haftaya kontrolüm var ve ben şimdiden sıkıntılı oldum.

Canım benim çok teşekkür ederim.Düşünmen yeter.

Gözün aydın canım.

selam güzel annaler hihoyyyt

Sana da selam hoşgeldin canım

Bulantıların olması normal,bazı gebeliklerde 9 ay sürüyor.Göğüslerin yumuşamış olabilir belki ödem vardı vucudunda onu attın.Hemen panik yapma.Seni anlıyorum.Ben de geçen martta (6 mart 2009) dış gebelikten ameliyat oldum.Sol tarafımdaki fallop tüpüm alındı.Karnımın içi paramparçaydı iç kanama tahminen 12 gün sürmüş.Üstelik polikistik over hastasıyım.Zaten çok az anne olma şansım vardı tüplerden biri de gidince...Neyse...
Rabbim ol deyince oluyor işte.Diyeceğim şu ki.Karamsar olma bebişin de hissediyor senin üzüldüğünü ama yine de içini rahatlatmak adına doktoruna bir sor veya git bir görün canım.Pıt pıtları duy da moralin düzelsin.

canım ... benim aldıklarımız kısmındaki battaneiyeyi yapp istersen ... hem unisex... ben de cinsiyetini bilmeden ona karar verdim ... tam bebek renkleri de ... al kısmı dümdüz ör .. üzerine de istediğin figürü ayrı örüp üzerine dik .. figürleri öremezsen hazır da alabilirsin ama : ... ama bence tabi .. o resimdeki figürler de gayet hoş geldi bana ... aynı ayıcıktan da oyuncağını da almayı düşünüyorum hatta .. yatağına serersem arada : üzerine de aynı ayıcığı koyarım süs olsun diye ...

Hoşgeldin canım.Ne haber nasıl gidiyor hamilelik?

Dikkat et ben 2 gündür klima açık uyuyorum.Kapttığım zaman terliyorum tekrar açıyorum.Sonuç şu an hastayım kıırlıyorum resmen, burnum akıyor halsizim.Üşüttüm yaz ortasında : ( Portakal suyu sıktım kendime şimdi çorba yapıyorum.Bir bakanım bilem yohh :çok üzgünüm:

ah canım çok çok geçmiş olsun aynen bikaç gün önce senin durumundaydım bende ama bugün iiyim bizde böyle anca kendi kendimize bakıcaz canım napalım....kader diyelim gitsin..:2:

Çok geçmiş olsun canım benim. Evet dediğin gibi Rabbim ol deyince oluyor. Benimde Sol Tüpüm yok ve doktorum hemen gebe kalamayabilirsin dedi ve benim 2 gebeliğimde ilk aydan oldu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…