burcum naptın kuşum dinlendin mi
ne yemek yapacağına karar verdin mi
aman unutmada isimlerini yazma yiyecek ismi yazmama kararı aldık ya:))
ezocum cnm sağolasın bende az önce oraya baktım böle ebruli olan bile çok güzel kızada erkeğede kullanaılabilir saol cnm çok incesin ama linki sil canım uyarı falan alma benim yüzümden
ayyy bakıcaz işte ne kadar marifetliyim ben kendiminkide hakkıyla başaarırsam sana da öriim rüyacım
evet canimm annemi aradim,konusurken uzandim..
iyicede bi agladim anneme biktim diye.. bilmiyorumkismile
oda bir iki basit fikir verdi,onlari yapicam..
kendimi bi türkiyeye atsaydimmmmm boshayallersmile
kızlar ya bebeğime beyaz bi battaniye örmek istiyorum üzerinede uğur böceği işlice kabarık kabarık ama erkek içinde bi obje bulmam lazım işlicek onun için ne yapmalıyım
kız erkek belli değil ya ikisinede uyucak bişey olsun dedim işte
canım bdnim sende gurbettesin yani annen turkiyede nerde...aman ya duygulandım şimdi..iyiki bebişimiz var.Allahım ayırmasın onları bizden
tesekkür ederim kizlar..
hepinizi cok seviyoruzzz :1rolleyes:
konuyu kapattim..dediklerinizi yapicam.
esimede söyledim,arayim gelmesinler falan dedi ama olmaz artik..
annemi aradim oda rahatlatti beni biraz sagolsun..
carna canim sende dertliymissin ah arkadasim olumunekankayizsmile
kiz bi ferhunde gibi olamadik hee demi kaydirigubbakcemile3
bu arada bebegimi ilk defa dün cok fazla hissettim..
yatinca kipir kipirdi resmen,nasil sevindim anlatamam:asigim:
artik büyüdüler sanirim,daha önce bu kadar yogun hissetmemistim yavrumuu
canım bildiğim kadarı ile Yallçın Bey eğer ikili testin güzel çıkmışsa üçlü yapmıyor arkadaşıma yapmadı..valla rahatladım.
sırada cinsiyet öğrenme
sonra yaptırırsa 3lü test
ayrıntılı ultrason faaln var.
inşallah çok güzel haberler vermeye devam edicez.
slm kızlar..
benim doktorumda çok ilgili saolsun.. ikili testimizi yaptık , sonra üçlü isityo(16-20haftaları arası), sonra 22, haftada ayrıntılı utrason istiyo, daha çok şey isticem dedi ama sırası gelince söylerim ben sana dedi..öle yanii ikili ii çıktı benim çok şükür bakalım darısı 3lüye.
selam güzel annaler hihoyyyt
ezocum cnm sağolasın bende az önce oraya baktım böle ebruli olan bile çok güzel kızada erkeğede kullanaılabilir saol cnm çok incesin ama linki sil canım uyarı falan alma benim yüzümden
ayyy bakıcaz işte ne kadar marifetliyim ben kendiminkide hakkıyla başaarırsam sana da öriim rüyacım
slm kızlar..
benim doktorumda çok ilgili saolsun.. ikili testimizi yaptık , sonra üçlü isityo(16-20haftaları arası), sonra 22, haftada ayrıntılı utrason istiyo, daha çok şey isticem dedi ama sırası gelince söylerim ben sana dedi..öle yanii ikili ii çıktı benim çok şükür bakalım darısı 3lüye.
selam güzel annaler hihoyyyt
Selam kızlar, çok yğun olduğumdan fazlaca yazamıyorum ama 2 günde bir geçmişi okuyorum. Szlere sorum 12. haftamdayım mide bulantılarıım acıkınca artıyor ve maalesef araçta çıkarma noktasındayım. Sıvı tüketimim iyi, yaa şimdi bir kuruntu yaptım göğüslerim yumuşamış gibi, ben sanırımçok takıntılı biriyi ama maalesef herşey yolunda giderken biten bir gebelik, dış gebelik ve düşük sonrası normal gibi. Haftaya kontrolüm var ve ben şimdiden sıkıntılı oldum.
kızlar ya bebeğime beyaz bi battaniye örmek istiyorum üzerinede uğur böceği işlice kabarık kabarık ama erkek içinde bi obje bulmam lazım işlicek onun için ne yapmalıyım
kız erkek belli değil ya ikisinede uyucak bişey olsun dedim işte
dün akşam çok sıcaktı uyuyamadım sabah işe gelmeden duş aldım soğuğa yakın su ile
bugün akşam klimalı oda da yatacağız artık yoksa uyuyamıyorum sıcaktan temmuz ağustos da nasıl olur düşünmek istemiyorum kafamçokkarıştı
Hoşgeldin canım.Ne haber nasıl gidiyor hamilelik?
Dikkat et ben 2 gündür klima açık uyuyorum.Kapttığım zaman terliyorum tekrar açıyorum.Sonuç şu an hastayım kıırlıyorum resmen, burnum akıyor halsizim.Üşüttüm yaz ortasında : ( Portakal suyu sıktım kendime şimdi çorba yapıyorum.Bir bakanım bilem yohh :çok üzgünüm:
Bulantıların olması normal,bazı gebeliklerde 9 ay sürüyor.Göğüslerin yumuşamış olabilir belki ödem vardı vucudunda onu attın.Hemen panik yapma.Seni anlıyorum.Ben de geçen martta (6 mart 2009) dış gebelikten ameliyat oldum.Sol tarafımdaki fallop tüpüm alındı.Karnımın içi paramparçaydı iç kanama tahminen 12 gün sürmüş.Üstelik polikistik over hastasıyım.Zaten çok az anne olma şansım vardı tüplerden biri de gidince...Neyse...
Rabbim ol deyince oluyor işte.Diyeceğim şu ki.Karamsar olma bebişin de hissediyor senin üzüldüğünü ama yine de içini rahatlatmak adına doktoruna bir sor veya git bir görün canım.Pıt pıtları duy da moralin düzelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?