- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Hoşgeldin canım.Ne haber nasıl gidiyor hamilelik?
Dikkat et ben 2 gündür klima açık uyuyorum.Kapttığım zaman terliyorum tekrar açıyorum.Sonuç şu an hastayım kıırlıyorum resmen, burnum akıyor halsizim.Üşüttüm yaz ortasında : ( Portakal suyu sıktım kendime şimdi çorba yapıyorum.Bir bakanım bilem yohh :çok üzgünüm:
Selam kızlar, çok yğun olduğumdan fazlaca yazamıyorum ama 2 günde bir geçmişi okuyorum. Szlere sorum 12. haftamdayım mide bulantılarıım acıkınca artıyor ve maalesef araçta çıkarma noktasındayım. Sıvı tüketimim iyi, yaa şimdi bir kuruntu yaptım göğüslerim yumuşamış gibi, ben sanırımçok takıntılı biriyi ama maalesef herşey yolunda giderken biten bir gebelik, dış gebelik ve düşük sonrası normal gibi. Haftaya kontrolüm var ve ben şimdiden sıkıntılı oldum.
Bulantıların olması normal,bazı gebeliklerde 9 ay sürüyor.Göğüslerin yumuşamış olabilir belki ödem vardı vucudunda onu attın.Hemen panik yapma.Seni anlıyorum.Ben de geçen martta (6 mart 2009) dış gebelikten ameliyat oldum.Sol tarafımdaki fallop tüpüm alındı.Karnımın içi paramparçaydı iç kanama tahminen 12 gün sürmüş.Üstelik polikistik over hastasıyım.Zaten çok az anne olma şansım vardı tüplerden biri de gidince...Neyse...
Rabbim ol deyince oluyor işte.Diyeceğim şu ki.Karamsar olma bebişin de hissediyor senin üzüldüğünü ama yine de içini rahatlatmak adına doktoruna bir sor veya git bir görün canım.Pıt pıtları duy da moralin düzelsin.
ah canım çok çok geçmiş olsun aynen bikaç gün önce senin durumundaydım bende ama bugün iiyim bizde böyle anca kendi kendimize bakıcaz canım napalım....kader diyelim gitsin..:2:
geçmiş olsun canım iyiyim ben sorunsuz geçti şimdiye kadar 24 ünde görecez bakalım
bizim klimanın yeri çok iyi ayarlandı direk gelmiyor bize oda da büyük geçen yaz hep orda yattık şükür hiç sorun olmadı bide ben üstüme de bir çekiyorum klima açıkken sağol uyardığın için
bu topiğede takılmaya başladım aralık sonu ocak başıyız nasılsa hiç belli olmaz siz benden tecrübelisiniz hem zemuszemus
Sağol canım.Ne yaptın ilaç falan aldın mı ?
İyi bari rahat geçiyor demek ki.Hep böyle gide inşaallah.
Canım senin klima nerde bilmiyorum ama benim ki tam başımızın üstünde.Birde hamilelikte çok daha zayıf oluyor bünye, geçen sene çift canlı değildin: ) Gerçi antalya da klima olmadan da yatılmaz ki : )
kızlar cok gecmiş olsun.Allah daha beter acılar yasatmasın.inşallah sağsalim alırsınız ,alırız bebeklerimiz
:sinifsinif::sinifsinif: kızlar ben 2gündür fenayım hiç kusmam olmadı aşerme fln 2gündür kusma halsizilk yed beni kızlar dayanamıyorum artık çok fenayımm bişimi doknuo edio anlamadım bende yaa sabhalrı birde istifrar etmem portakal rengi gibi korktum akıl verin bana kızlar birde evimden çok tiksindimm çok pis kokuo gibi banyoyo ayak attğım gibi kusuorum yaaa yok böyle bişi çok gerginim ağlamak gelio içimden çok sinirlerim bozukkkmafoldumbenmafoldumben
:sinifsinif::sinifsinif: kızlar ben 2gündür fenayım hiç kusmam olmadı aşerme fln 2gündür kusma halsizilk yed beni kızlar dayanamıyorum artık çok fenayımm bişimi doknuo edio anlamadım bende yaa sabhalrı birde istifrar etmem portakal rengi gibi korktum akıl verin bana kızlar birde evimden çok tiksindimm çok pis kokuo gibi banyoyo ayak attğım gibi kusuorum yaaa yok böyle bişi çok gerginim ağlamak gelio içimden çok sinirlerim bozukkkmafoldumbenmafoldumben
hepinize teşekkür ederim kızlar allah kimseyi düşürmesin bu duruma şimdi eşim aradı ağlaya ağlaya bi kaldım telde dio bişimi oldu etti ama neden ağladığımı bide ben bilsem çok bunaldım evde de dışarısıda sıcak çıkmıorum ev üstüme gelioo migrenimde tutmuş durumda allahım hep kafayı yiyes,m gelio
aynen tatlim yaa..Haaa şöyle salla gitsin.Üzüldüğüne değmez.
Evet canım bayağa dertliyim aslında ama takmıyorum artık, ne takıcağım.Eşim sağolsun bu konuda hiç üstüme gelmez.Bilir çünkü farkında.Bak eşin de ne güzel sana destek.Kimileri var kendi ailesi için Karısını ezer geçer üzer bilirsin sende yani.
Ayy ne güzel bende hissetmek istiyorum artık.Ara ara böyle karıncalanma gibi bir şey oluyor ama bağırsak hareketleri diyorum.Yaaa benim daha göbeğim bilem yokk :roflol:
massallah canimmm,cok sevindimmm.slm kızlar..
benim doktorumda çok ilgili saolsun.. ikili testimizi yaptık , sonra üçlü isityo(16-20haftaları arası), sonra 22, haftada ayrıntılı utrason istiyo, daha çok şey isticem dedi ama sırası gelince söylerim ben sana dedi..öle yanii ikili ii çıktı benim çok şükür bakalım darısı 3lüye.
tatlimm cok takinti yapma,sanada yazik bebegede..Selam kızlar, çok yğun olduğumdan fazlaca yazamıyorum ama 2 günde bir geçmişi okuyorum. Szlere sorum 12. haftamdayım mide bulantılarıım acıkınca artıyor ve maalesef araçta çıkarma noktasındayım. Sıvı tüketimim iyi, yaa şimdi bir kuruntu yaptım göğüslerim yumuşamış gibi, ben sanırımçok takıntılı biriyi ama maalesef herşey yolunda giderken biten bir gebelik, dış gebelik ve düşük sonrası normal gibi. Haftaya kontrolüm var ve ben şimdiden sıkıntılı oldum.
canım benim ya ... hiç korkma .. bak ben 16 haftalık oldum .. yaklaşık 10 haftadır şu anlattığın haldeyim .. banyo lavabosuna karşı benim de ... elimi kokulu sıvı sabunlarla bile yıkayınca midem kalkıyor ... iş yerimde masama bantla poşet yapıştırdım inan ... ya yetişemezsem diye ...abartmıyorum inanki.. bana ilaçta fayda etmedi .. ilacı da bıraktım .. sanırım seninki sıcak havalardan .. biraz sıcakta kalayım yine başlıyor ...tabi doktorunu ara ... serum en iyisiymiş ama senin daha 2 gün olmuş sanırım ... ilaç verir... endişelenme ..
hepinize teşekkür ederim kızlar allah kimseyi düşürmesin bu duruma şimdi eşim aradı ağlaya ağlaya bi kaldım telde dio bişimi oldu etti ama neden ağladığımı bide ben bilsem çok bunaldım evde de dışarısıda sıcak çıkmıorum ev üstüme gelioo migrenimde tutmuş durumda allahım hep kafayı yiyes,m gelio
ay yemin ediyrm aynı ben hasta olurum ağlarım, midem bulanır ağlarım, kusarım ağlarım,eşlerimize çok acıyrm valla
allah yardımcıları olsun
ay yemin ediyrm aynı ben hasta olurum ağlarım, midem bulanır ağlarım, kusarım ağlarım,eşlerimize çok acıyrm valla
allah yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?