2010 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım iyiyim ben sorunsuz geçti şimdiye kadar 24 ünde görecez bakalım

bizim klimanın yeri çok iyi ayarlandı direk gelmiyor bize oda da büyük geçen yaz hep orda yattık şükür hiç sorun olmadı bide ben üstüme de bir çekiyorum klima açıkken sağol uyardığın için
bu topiğede takılmaya başladım aralık sonu ocak başıyız nasılsa hiç belli olmaz siz benden tecrübelisiniz hem zemuszemus

kızlar cok gecmiş olsun.Allah daha beter acılar yasatmasın.inşallah sağsalim alırsınız ,alırız bebeklerimiz

ah canım çok çok geçmiş olsun aynen bikaç gün önce senin durumundaydım bende ama bugün iiyim bizde böyle anca kendi kendimize bakıcaz canım napalım....kader diyelim gitsin..:2:

Sağol canım.Ne yaptın ilaç falan aldın mı ?

İyi bari rahat geçiyor demek ki.Hep böyle gide inşaallah.

Canım senin klima nerde bilmiyorum ama benim ki tam başımızın üstünde.Birde hamilelikte çok daha zayıf oluyor bünye, geçen sene çift canlı değildin: ) Gerçi antalya da klima olmadan da yatılmaz ki : )

yok canım ilaç falan almadım ama başağrısından kıvrandım...sıcağın ortasında girdim yorganın altına iice terledim, sonra ılık bi duş ardından çorba ve nane limon içtim ertesi gün biraz daha rahattım. bugünde daha iiyim çok şükür..

:sinifsinif::sinifsinif: kızlar ben 2gündür fenayım hiç kusmam olmadı aşerme fln 2gündür kusma halsizilk yed beni kızlar dayanamıyorum artık çok fenayımm bişimi doknuo edio anlamadım bende yaa sabhalrı birde istifrar etmem portakal rengi gibi korktum akıl verin bana kızlar birde evimden çok tiksindimm çok pis kokuo gibi banyoyo ayak attğım gibi kusuorum yaaa yok böyle bişi çok gerginim ağlamak gelio içimden çok sinirlerim bozukkkmafoldumbenmafoldumben

Sinirini bozma tatlım.İçtiğin ilaç, vitamin falan yan etki yapıyor olabilir.Prospektüsünü oku bakalım bi.

önce bi sakin ol canım, ben ilk başlarda çektim,o turuncu renkte çıkardığın büyük ihtimal safradır,bende uzun zamandır çıkarmıyodum bu sabah ilk defa midem bulandı ve çıkardım , korkma bişi olmaz bende evimden çok tiksindim hatta hergün tuvalet ve banyoyu domestosla yıkadı8m hergün hemde çok kötüysen doktorunu ara bulantı ilacı falan verebilir ben metpamit kullandım mesela açkarnına alıyosun çok rahattı valla.. stres yapma bebeiş de üzülür annesilmaz:

canım benim ya ... hiç korkma .. bak ben 16 haftalık oldum .. yaklaşık 10 haftadır şu anlattığın haldeyim .. banyo lavabosuna karşı benim de ... elimi kokulu sıvı sabunlarla bile yıkayınca midem kalkıyor ... iş yerimde masama bantla poşet yapıştırdım inan ... ya yetişemezsem diye ...abartmıyorum inanki.. bana ilaçta fayda etmedi .. ilacı da bıraktım .. sanırım seninki sıcak havalardan .. biraz sıcakta kalayım yine başlıyor ...tabi doktorunu ara ... serum en iyisiymiş ama senin daha 2 gün olmuş sanırım ... ilaç verir... endişelenme ..

hepinize teşekkür ederim kızlar allah kimseyi düşürmesin bu duruma şimdi eşim aradı ağlaya ağlaya bi kaldım telde dio bişimi oldu etti ama neden ağladığımı bide ben bilsem çok bunaldım evde de dışarısıda sıcak çıkmıorum ev üstüme gelioo migrenimde tutmuş durumda allahım hep kafayı yiyes,m gelio

ay yemin ediyrm aynı ben hasta olurum ağlarım, midem bulanır ağlarım, kusarım ağlarım,eşlerimize çok acıyrm valla
allah yardımcıları olsun

aynen tatlim yaa..
sanslisin massallah..ben baslarda cok cektim o konuda..
paylasacak kimsemde yoktu,esime anlatincada esim bana cephe alirdi..
ama cok sükür oda gercekleri görmeye baslayinca düzeldi hersey..

evet teyzesii son günlerde daha fazla hissediyordum ama dün ve bugün massallah resmennn hissediyorum :asigim:
sende yakinda hissedersin canimmm yegenimi:CüvCüv:

massallah canimmm,cok sevindimmm.
darisi 3lü teste insallah :Saruboceq:

tatlimm cok takinti yapma,sanada yazik bebegede..
9 ay cekenler var bulantiyi..kontrolde bebisini sag salim görünce rahatlarsin..
icini rahat tut canimmm olumunekankayizsmile

ay kiyamam yaa..
yasayanlar var senin gibi ama cok kafana takiliyorsa doktorunu ara,bulanti ilaci versin sana canim..
öyle cekilmez bu sicaklardada,insallah gecer bir an önce :teselli:

allahım sanada yardım etsin çok zor bi durummuş valla hi çekmyen anlamaz annemi hepp bunalltınca annem derdi anne olunca beni anlarsın diee gerçekten öyleymişş inş bizim bebişlerde bizim kıymetlerimizi bililer

GEÇMİŞ OLSUN YATIP UYUMAYI DENESEN GECERMİ ACABA..?:uhm:

ay yemin ediyrm aynı ben hasta olurum ağlarım, midem bulanır ağlarım, kusarım ağlarım,eşlerimize çok acıyrm valla
allah yardımcıları olsun

vallahi aynen öylee eşim ilaç mübebesili sibel dio doktorlara laf anltamaktan bıkmadım seni teselli etmekten bıktım dio oda çok üzülüo bu sıcaklardada kolay deil yanii ama neyapimmmbilmiyorumkismile

allah yardımcıları olsun

evet canım aynen katılıorum. ben hamilelikten önce zaten hassas bi kadındım. şimdi daha da hassaslaştım. eşim off dese ağlıorum. aslında ağlamak istemiorum ama elimde deil. kendiliğinden gelio yaşlar. mesela dün gece banyo dolabının kapısını açtım üstündede deterjan şişesi varmış pat die kafama düştü. kaşımın üstüne iniverdi birden. dk'sında şişti kaşım. ölebi bağırdım ki eşim bebeğe bişi oldu sandı. halimi görünce şişmesn die buz yetiştirmeye çalışıo adam ben hem ağlıorum hem kızıorum ona bu şişeyi nie oraya koydun bak noldu kaşım die. oysa oraya koymasını ben sölemiştim. zavallı ağzını bile açmadı. offf offf çok çektiriorum adama çoook. ama napalım hamileyiz sonuçta o kadar da nazımızı çeksinler dimi:teytey:

offffff ya nie böle oluyoruz ki bende şimdi aynı yaptım o işi içim dışıma çıktı zehir gibi ağzım
birden gelio ya

nolucak halimiz bana bazen her yer kokuyo bilgisayar bile

allah yardımcımız olsun geçicek inşallah canım ya geçicek bol bol dua edelim

içinden ağlamak gelince ağla sıkma sakın kendini

Ya sabah eşim hasta olacak gibiydi aradım az önce sesi çok kötü geliyordu şifayı kapmış yani çocuk gibi oluyor hasta olunca bu sefer ben onun nazını çekeceğim bırakır kendini iyicene şimdi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…