yok kamerayla çekecek kıvamda olmazlar heralde kaydirigubbakcemile3 ben daha çok biri daha girsin eşimi çeksin istiyorum. doğumdan sonra sakin kafayla doğumdaki hallerini seyretmeliyim. bi de elimizi felan tutacaklar co-pilotluk yapacaklar adamlar yaw işleri çok zaten
benim esimde kan görmeye dayanamaz ama dayanmak zorunda bu defa..
kan aldiramayan adam,doguma girmek istiyor zaten..
ilk anlarina taniklik etsin,göbek bagini o kessin,ilk o kucagina alsin..
aralarinda daha baska bir bag olussun istiyorum..
ayrica benim yasadigim aciyi,o stresi,stresten sonraki o huzuru sevinci oda yasasin istiyorum..
sonucta kanlida olsa ucunda mucize var ve bence kanmis,kirmis,pismis kimsenin umrunda olmaz o an..o mucizeye taniklik etmesi daha önemli bence...
sahsen benim fikrimde bu canimm yerimseniben
görümcen yada kiz kardesin varsa onuda sok doguma canim..
kamera benim görümcemde olcak insallah..
dogum fotografcimizida buldum nihayet..sanirim biraz daha kurcalarsam doguma 10 kisi gireriz gibi kaydirigubbakcemile3
ya ben bide geçen sene kitap fuarından yunan mitolojisiyle ilgili bi yığın kitap almıştım,çok seviyorum o dönemki entrikaları onlarla devam ederim artık kitap serüvenime :))) olasalıksızı bende duydum cnm sen oku tavsiye dersen bende alabilirim ozaman,30 haziranda tutulma geliyor sinemalara ona gidicez ama diğer serisini indirip arşiv yaptım bende buda gelince indiririm :)) gerçi hamileyken günahmı acaba indirmek :))
selam kızlar hemen konuya dalıyorum ... benım gıbı dusunen varmıdır bılmıyorum ama ben acıkcası esımın doguma gırmesını ıstemıyorum cunku esım kandan fılan huylanır gormek ıstemez o yuzden bebegımızle ılk karsılasmasının temız temız olmasını ıstıyorum onu gıyınmıs gorsun mısler gıbı. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hamileyken günahmı, başka zaman değil mikaydirigubbakcemile3 Valla indirmeyen var mı acaba, bende indiriyordum eskiden ama şimdi indirenlerden alıyorum, indirenlerden almakta günah mı
harbıden ızın verıolarmı o kadarına kızzzz? nerden baksan 3 kısı olcaksın bu gıdısle
görümcen yada kiz kardesin varsa onuda sok doguma canim..
kamera benim görümcemde olcak insallah..
dogum fotografcimizida buldum nihayet..sanirim biraz daha kurcalarsam doguma 10 kisi gireriz gibi kaydirigubbakcemile3
günah her zaman günah canııım kaydirigubbakcemile3 kitapta korsana karşıyımda filmde deliyorum onu artık. onlarda biraz insaflı olsunlar. zaten filmler sinemadayken birsürü hasılat kaldırıyorlar
ben biraz daha ağır filmleri seviyorum. en son "precious" a gitmiştim. ha birde shrek var 3 boyutluya da dayanamıyorum. ama gebe bayanlara tavsiye edeceğim bir değil precious. yalnız bi şekilde sonradan da olsa izleyin
görümcem yok canım. kız kardeşim de amaan küçük bayılır kalır walla. 13 yaşında veled. bende bi fotoğrafçı ayarlamayı düşüyodum ama doğum yapmayı planladığım yerin fotoğrafçısı var galiba. ona emin olayim ona göre bi ayarlama yapacağım.
gizem ve hapsuruk nerelerde kizlar???
görümcem yok canım. kız kardeşim de amaan küçük bayılır kalır walla. 13 yaşında veled. bende bi fotoğrafçı ayarlamayı düşüyodum ama doğum yapmayı planladığım yerin fotoğrafçısı var galiba. ona emin olayim ona göre bi ayarlama yapacağım.
geldim kuşum nasılsınız
hapşuruk tatile gitti hatıladığım kadarıyla
nasılsınız fıstıklar
geldim kuşum nasılsınız
nasılsınız fıstıklar
ya bende en son my sisters keeper ı izledim sabah uyandığımda hala gözlerim şişti geçen senenin filmi ama müthiş bir film,buda bu dönemde izlencek bir film değil yani,genelde psikolojik gerilim çok seviyorum premonitionu defalarca izlemişimdir sandra bullock un,bende üç boyutlu film çok seviyorum cnm ya buz devri3 ve sondurakı öyle izlmiştim sinemada çok zevkli oluyor
hoşgeldin gizemli biz iyiyiz sen nasılsın
cucum bende hastenenin sitesinde araştırdım buranında gebelik programı varmış bu randevumda dr.umla konuşcam bende yazılcam,internete hep bayanların resimlerini koymuşlar eğitim veriyorlar,yazın gitmem belkide eylülde falan başlarım
hoşgeldin canım. bende tatile gitti diye biliyorum. genelde de geceleri daha çok geliyordu zatengeldim kuşum nasılsınız
nasılsınız fıstıklar
hastanede vardır dimi fotoğrafçı, odayı da süslerler diye düşünüyorum bende:lepi:
bir danış ama. belli olmaz. ben çapa'da bir sezeryana girmiştim. fotoğrafçı bayaa çekti doğumu. doğum yapan hatunlada hiç bir tanışıklığı yoktu. hatta doğum ekibiyle bayaa samimiydi. ama emin olamadım. bi araştıracağım ona göre halledeceğim o işi. bence sende bir sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?