2010 Aralık Anneleri

görümcen yada kiz kardesin varsa onuda sok doguma canim..
kamera benim görümcemde olcak insallah..
dogum fotografcimizida buldum nihayet..sanirim biraz daha kurcalarsam doguma 10 kisi gireriz gibi kaydirigubbakcemile3

ya ıste guvenemıyorum kı bende fılm ızlerken bıle bakmaz kanlı sahnelere o andada yuz ıfadesı degısır ve benı sınır eder en azından korkutur fılan dıe dusunuyorum acıkcası ondan bole bır ıstek gelmesı gerek sımdı o bısı demedıgı ıcın bende hıc konuyu acmıyorum. ama ben erkek olsam kesınlıkle gırerdım muhtesem anı kacırmazdım bu konuda bende sen gıbı dusunuyorummm:içelim:

dogum fotografcimizida buldum nihayet..sanirim biraz daha kurcalarsam doguma 10 kisi gireriz gibi kaydirigubbakcemile3

harbıden ızın verıolarmı o kadarına kızzzz? nerden baksan 3 kısı olcaksın bu gıdısle

günah her zaman günah canııım kaydirigubbakcemile3 kitapta korsana karşıyımda filmde deliyorum onu artık. onlarda biraz insaflı olsunlar. zaten filmler sinemadayken birsürü hasılat kaldırıyorlar
ben biraz daha ağır filmleri seviyorum. en son "precious" a gitmiştim. ha birde shrek var 3 boyutluya da dayanamıyorum. ama gebe bayanlara tavsiye edeceğim bir değil precious. yalnız bi şekilde sonradan da olsa izleyin

sezeryan da kan görmüyosun zaten pek. aspire ediyolar tüm kanı. normal için pek bişey diyemem. değişir. birde arada perde oluyor. çocuk çıktıktan sonra göreceksiniz. orada yalnız olmak istemiyorum ben açıkçası. onun varlığının desteği çok önemli. bu ana tanık olması.. öbür türlü herşey onlar için o kadar kolayki.. bunu yaşamalılar bence. zaten göbeği düşene kadar yıkayamayacaksınız çocuğu bi süre kirli dolaşacaklar yawrular. temizlik konusuna takılma o yüzden

hamileyken günahmı, başka zaman değil mikaydirigubbakcemile3 Valla indirmeyen var mı acaba, bende indiriyordum eskiden ama şimdi indirenlerden alıyorum, indirenlerden almakta günah mı

:roflol: :roflol:aaa o günah bak onu biliyorum :))) bence alma kendin indir :)))ben en iyisi eşime indirttireyim :roflol:

bende eşimin girmesini istiyorum ikna ettim gircek resimde çek demiştim onu yapabilirmiyim bilmiyorum diyo,onuda ikna ederim konuyu çok açmıyorum şuara caymasın diye :)) ama kamera içinde ikna ederim yani :lepi: kadının fendi erkeği yendii:lepi:

harbıden ızın verıolarmı o kadarına kızzzz? nerden baksan 3 kısı olcaksın bu gıdısle

evet tatlimm..doktorumun bashekimlik yaptigi hastanede doguma giricem zaten..
fotografci ve görümcem zaten yanibasimda olmazlar dogum bitene kadar ayak altinda olmazlar yani..
stres bitince zaten sorun yok.. :lepi:
birde ben 4 kisiyizzz,ama kontenjanlar doldu artik kaydirigubbakcemile3

Allahim insallah kolay dogumlar nasip etsinn,tek dilegim bu..
herkesin gönlünden gecen neyse o olsun :Saruboceq:

görümcem yok canım. kız kardeşim de amaan küçük bayılır kalır walla. 13 yaşında veled. bende bi fotoğrafçı ayarlamayı düşüyodum ama doğum yapmayı planladığım yerin fotoğrafçısı var galiba. ona emin olayim ona göre bi ayarlama yapacağım.

ben eşimle henüz konuşmadım doğuma girme konusunu
ama devlet hastanelerinde böle bişeye izin verirler mi bilemiorumfisfisfis

ya bende en son my sisters keeper ı izledim sabah uyandığımda hala gözlerim şişti geçen senenin filmi ama müthiş bir film,buda bu dönemde izlencek bir film değil yani,genelde psikolojik gerilim çok seviyorum premonitionu defalarca izlemişimdir sandra bullock un,bende üç boyutlu film çok seviyorum cnm ya buz devri3 ve sondurakı öyle izlmiştim sinemada çok zevkli oluyor

aman yok minikmis dahaa:)
oralarda bulursunuz..ben burda 1 tanesini bulana kadar göbegim catladi resmen kaydirigubbakcemile3

gizem ve hapsuruk nerelerde kizlar???

Gizem gelmiş, hapşuruk tatile gitti :ecrin_bebek:

hastanede vardır dimi fotoğrafçı, odayı da süslerler diye düşünüyorum bende:lepi:

geldim kuşum nasılsınız

hapşuruk tatile gitti hatıladığım kadarıyla

nasılsınız fıstıklar

Hoşgeldin sen nasılsın fıstık?

hoşgeldin gizemli biz iyiyiz sen nasılsın

cucum bende hastenenin sitesinde araştırdım buranında gebelik programı varmış bu randevumda dr.umla konuşcam bende yazılcam,internete hep bayanların resimlerini koymuşlar eğitim veriyorlar,yazın gitmem belkide eylülde falan başlarım

premonition'a bende gitmiştim. onun yönetmeni türk biliyomusun. çok güzel bir film ama kurguda ufak açıklar vermişler. psikolojik gerilimi çok severim ama korku değil. o tarz filmlerin kralı "requiem for a dream" dir. ama uzun süre kendini toparlayamazsın onda. şimdi değilde doğumdan sonra mutlaka izle. anne'ye, anne ile oğul ilişkilerine, hatta cenin pozisyonuna atıfta bulunuyolar. hele senin oğlun olacak çok etkilenirsin. ama doğumdan sonra izlemediysen mutlaka izle derim. ama söyleyim çok serttir. özellikle son 20 dakikası

bende tatile gidiyorumm haftaya şuan işteyim bunaldım daraldım offff tatili hakettim sanırım 7 yılın üstüne hamile kalmayıda başardım :)

süper canimm..
yüzme programida var mi?varsa simdiden yazilmani tavsiye ederim canim..
bende agustosta baslamak zorundayim,malum temmuzda yokum..
hatta son dönemlerde esleride aliyorlar,nefes egzersizlerini,dogum hazirliklarini,sogukkanli olmayi ögretiyorlar sempatiksalakcinni

geldim kuşum nasılsınız

hapşuruk tatile gitti hatıladığım kadarıyla

nasılsınız fıstıklar
hoşgeldin canım. bende tatile gitti diye biliyorum. genelde de geceleri daha çok geliyordu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…