2010 Aralık Anneleri

kızlarrrr galiba bebeğimi hissettim şuanda çokmu erken acaba bilmiyorum ki ama hava kabarcığı gibiydi kuzum benim... ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyo demişlerdi acaba gerçekmi ya çok heycanlandım :)))

TOOBAM requiem for a dream harika bir filmdi..en son inglourious basterds filmini izlemistim..tavsiye ederimmm canim..
kitaplardanda gece evi serisi bence mutlaka okunmali..
twilligt seviyorsan elinden birakamazsin..kisisel gelisim seviyorsan tavsiye edebilecegim bikac kitap var okunmali dedigim..
kitaplar benim hayatimmmm opuyorumnanaktan
Ankarada sahaflara aticam kendimi,eski kitaplarin kokusu,cazibesi beni daha cok etkiliyor...

canım egıtım oldugunu hıc duymamıstım sen hangı hastaneye gıdıosun ?guzel bısımıs yaa heveslendım sımdı:dance:

aa bilmiyodum türk olduğunu ama ilginç bir filmdi,gerçi eşim beğenmemişşti saçma dedi :))))o dediğin filmin adınıda yazıyorum mutlaka izlicem cnm,şimdi konusuna baktım tam hatırlamıyorum ama izlemişte olabilirim cnm hatırlayamadım ama kişiler tanıdık geldi,aman indireyim kalsın arşivde,çok sevdiğim filmleri ara ara bikaç kere izliyorum

bilmiyorumki cnm onuda öğrenicem 5 temmuzda randevum varsa kaçırmam yani,belki 1-2 hafta tatil yaparız ama sonrasında boşum giderim kesin,ne varsa yazılcam ya boşver :)) buarada 20. haftada tetanoz olucaz sizde olmadınız demi daha bana sağlık ocağındaki hemşire dedi

yazil,sonradan dolu diye almiyorlar burda..gec kalma..
yok canim henüz asilara baslamadik..dedigin gibi belli haftalari var ama doktorum bisey demedi..
hamile kaldigimda asilarimi kontrol etmislerdi ama dedigim gibi konusulmadi daha..

canım bende twilight hayranıyım ilk 3 kitabı var okudum sonrakileri netten indirdim valla 4ü bide 5in yarısını çalmışlar ya yazarın elinden onuda okudum :))) gece evi seriside çok güzel cnm çok sürükleyici
canım egıtım oldugunu hıc duymamıstım sen hangı hastaneye gıdıosun ?guzel bısımıs yaa heveslendım sımdı:dance:
canım ben egepol hastenesine gidiyorum hatay üçyolda internet sitesinden araştırdım öyle eğitimleride varmış şimdi dr.uma sorcam ilk muayenede yazılcam,sen nereye gidiyorsun,ben bornovada oturuyorum hem dr.um için çok iyi demişlerdi o vesileyle gittim oraya bende çok memnun kaldım
yazil,sonradan dolu diye almiyorlar burda..gec kalma..
yok canim henüz asilara baslamadik..dedigin gibi belli haftalari var ama doktorum bisey demedi..
hamile kaldigimda asilarimi kontrol etmislerdi ama dedigim gibi konusulmadi daha..
evet canım yazılayım dursun sıraya konuluyordur belkide öğreneyim bi iyice,dr.un zaten haftan gelince söler cnm biliyordur

kızlar bugün sırrım deşifre oldu
biliyosunuz ben korkularımdan dolayı eylülde okul açılırken karnımın büyüklüğünden anlıyacaktı hereks
bi arkadaş bugün gözlerimin içine baktı ve bişey var gibi sanki dedi
ben d eyalan söyleyemedim
4-5 arkadaş bilio şimdi.
şok oldular

evet canim..yazmistim sana gözden kacti sanirim..
3.kitaptayim ben simdi,secilmis...
bu aralar gebelik,bebek bakimi,sagligi ve cocuk psikolojisi kitaplarina dadandim birazcik..
o yüzden hizli ilerleyemiyorum..:kedi:
öyle canim..annelik karnesine yazarlar yakinda,belkide yaziyordur,bakmam lazim..

Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa (

cnm yapma ama böle nerden geldi aklına bu bazen çok su içiyoruz çok yemek yiyirouz sonra tuvalte falan gidince bana da öle gelio ama düşünme böleşeyler nolur sen de üzülürsün bebişte üzülür

evet cnm çok güzel kitap ya,ben şimdi alışverişe gidiyorum kızlar görüşürüz,sütüm bitti mutfak alışverirşi yapıcam biraz,öptmm görüşürüzzz

Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa (

yok canım ya sana öle geliyodur
benim de bu aralar iştahım çok kötü
belki ondandır.
hareket meselesine gelince bence bizim hissettiklerimiz şuan
bebişin hareketelrid eğil zaten
16. haftadan sonra hissdiliyo kızlar.
doktorlarda hep aynı şeyi sölüyo
adece ikinci gebeliği olanlar belki erken hissedebilir
korkma
bişey yoktur tatlım.
bebeğimizi gördüğümüz zamanın üstünden biraz geçince
endişeye kapılıyoruz hemen.

kızlarrrr galiba bebeğimi hissettim şuanda çokmu erken acaba bilmiyorum ki ama hava kabarcığı gibiydi kuzum benim... ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyo demişlerdi acaba gerçekmi ya çok heycanlandım :)))

canım bazen topik hızlı ilerliyo ve gözden kaçabiliyo
hemn darılma
hereketleri hissetmek için bence erken
aam senin ikinci çocuk galiba
belki ondan daah erken hisedebilirsin.
hadi gözün aydın diyelim ozamn.

tatlimm ödemlerin iniyor,siskinlikler gidiyorsa ondandir..
benimkide hic büyümedi bu hafta mesela..
daha her gün hissedilen belirli hareketlerimiz yokki,bazen hissetmemek cok normal simdilik..
kafana takma güzel arkadasim benim..
aksam yatmadan bi minik cikolata ye,sessizken ortam pit pit yapar annesi..
kontrolün ne zaman?

olsun canim bilemeleri saha iyi,yormasinlar seni istee yerimseniben

kimse benim yazdığımı okumadı sanırım heycanımı paylaşmak istemiştim ama neyse önemli değill (

canimm,gözden kaciyor inan ki..
yoksa cene bol bizde,görsek yazardik kesin..
senin 2.hamileligin,barsak hareketleriyle bebis hareketlerini ayirt etmen daha kolay..
sen hissettim diyorsan kesin öyledir yani..
gözün aydin canimm olumunekankayizsmile

kızlar ne bileyim ama öğrendi ya bikaç kiş
şimdi içim bi garip niye böle.
korkularım depreşti

neden korkuyorsun canim benim :teselli:
bebisini düsün annesii,minik minik ayaklariyla göbisini vuruyor senin simdi
odasini düsün,dogumunu düsün...
bol bol dua et canim..
Allahimm hepimizin yavrularini korusunnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…