hoşgeldin gizemli biz iyiyiz sen nasılsın
cucum bende hastenenin sitesinde araştırdım buranında gebelik programı varmış bu randevumda dr.umla konuşcam bende yazılcam,internete hep bayanların resimlerini koymuşlar eğitim veriyorlar,yazın gitmem belkide eylülde falan başlarım
aa bilmiyodum türk olduğunu ama ilginç bir filmdi,gerçi eşim beğenmemişşti saçma dedi :))))o dediğin filmin adınıda yazıyorum mutlaka izlicem cnm,şimdi konusuna baktım tam hatırlamıyorum ama izlemişte olabilirim cnm hatırlayamadım ama kişiler tanıdık geldi,aman indireyim kalsın arşivde,çok sevdiğim filmleri ara ara bikaç kere izliyorumpremonition'a bende gitmiştim. onun yönetmeni türk biliyomusun. çok güzel bir film ama kurguda ufak açıklar vermişler. psikolojik gerilimi çok severim ama korku değil. o tarz filmlerin kralı "requiem for a dream" dir. ama uzun süre kendini toparlayamazsın onda. şimdi değilde doğumdan sonra mutlaka izle. anne'ye, anne ile oğul ilişkilerine, hatta cenin pozisyonuna atıfta bulunuyolar. hele senin oğlun olacak çok etkilenirsin. ama doğumdan sonra izlemediysen mutlaka izle derim. ama söyleyim çok serttir. özellikle son 20 dakikası
süper canimm..
yüzme programida var mi?varsa simdiden yazilmani tavsiye ederim canim..
bende agustosta baslamak zorundayim,malum temmuzda yokum..
hatta son dönemlerde esleride aliyorlar,nefes egzersizlerini,dogum hazirliklarini,sogukkanli olmayi ögretiyorlar sempatiksalakcinni
cucu,
aa bilmiyodum türk olduğunu ama ilginç bir filmdi,gerçi eşim beğenmemişşti saçma dedi :))))o dediğin filmin adınıda yazıyorum mutlaka izlicem cnm,şimdi konusuna baktım tam hatırlamıyorum ama izlemişte olabilirim cnm hatırlayamadım ama kişiler tanıdık geldi,aman indireyim kalsın arşivde,çok sevdiğim filmleri ara ara bikaç kere izliyorum
bilmiyorumki cnm onuda öğrenicem 5 temmuzda randevum varsa kaçırmam yani,belki 1-2 hafta tatil yaparız ama sonrasında boşum giderim kesin,ne varsa yazılcam ya boşver :)) buarada 20. haftada tetanoz olucaz sizde olmadınız demi daha bana sağlık ocağındaki hemşire dedi
canım bende twilight hayranıyım ilk 3 kitabı var okudum sonrakileri netten indirdim valla 4ü bide 5in yarısını çalmışlar ya yazarın elinden onuda okudum :))) gece evi seriside çok güzel cnm çok sürükleyiciTOOBAM requiem for a dream harika bir filmdi..en son inglourious basterds filmini izlemistim..tavsiye ederimmm canim..
kitaplardanda gece evi serisi bence mutlaka okunmali..
twilligt seviyorsan elinden birakamazsin..kisisel gelisim seviyorsan tavsiye edebilecegim bikac kitap var okunmali dedigim..
kitaplar benim hayatimmmm opuyorumnanaktan
Ankarada sahaflara aticam kendimi,eski kitaplarin kokusu,cazibesi beni daha cok etkiliyor...
canım ben egepol hastenesine gidiyorum hatay üçyolda internet sitesinden araştırdım öyle eğitimleride varmış şimdi dr.uma sorcam ilk muayenede yazılcam,sen nereye gidiyorsun,ben bornovada oturuyorum hem dr.um için çok iyi demişlerdi o vesileyle gittim oraya bende çok memnun kaldımcanım egıtım oldugunu hıc duymamıstım sen hangı hastaneye gıdıosun ?guzel bısımıs yaa heveslendım sımdı:dance:
evet canım yazılayım dursun sıraya konuluyordur belkide öğreneyim bi iyice,dr.un zaten haftan gelince söler cnm biliyorduryazil,sonradan dolu diye almiyorlar burda..gec kalma..
yok canim henüz asilara baslamadik..dedigin gibi belli haftalari var ama doktorum bisey demedi..
hamile kaldigimda asilarimi kontrol etmislerdi ama dedigim gibi konusulmadi daha..
canım bende twilight hayranıyım ilk 3 kitabı var okudum sonrakileri netten indirdim valla 4ü bide 5in yarısını çalmışlar ya yazarın elinden onuda okudum :))) gece evi seriside çok güzel cnm çok sürükleyici
canım ben egepol hastenesine gidiyorum hatay üçyolda internet sitesinden araştırdım öyle eğitimleride varmış şimdi dr.uma sorcam ilk muayenede yazılcam,sen nereye gidiyorsun,ben bornovada oturuyorum hem dr.um için çok iyi demişlerdi o vesileyle gittim oraya bende çok memnun kaldım
evet canım yazılayım dursun sıraya konuluyordur belkide öğreneyim bi iyice,dr.un zaten haftan gelince söler cnm biliyordur
Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa(
Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa(
kızlarrrr galiba bebeğimi hissettim şuanda çokmu erken acaba bilmiyorum ki ama hava kabarcığı gibiydi kuzum benim... ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyo demişlerdi acaba gerçekmi ya çok heycanlandım :)))
tatlimm ödemlerin iniyor,siskinlikler gidiyorsa ondandir..Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa(
kızlar bugün sırrım deşifre oldu
biliyosunuz ben korkularımdan dolayı eylülde okul açılırken karnımın büyüklüğünden anlıyacaktı hereks
bi arkadaş bugün gözlerimin içine baktı ve bişey var gibi sanki dedi
ben d eyalan söyleyemedim
4-5 arkadaş bilio şimdi.
şok oldular
kimse benim yazdığımı okumadı sanırım heycanımı paylaşmak istemiştim ama neyse önemli değill(
canım bazen topik hızlı ilerliyo ve gözden kaçabiliyo
hemn darılma
hereketleri hissetmek için bence erken
aam senin ikinci çocuk galiba
belki ondan daah erken hisedebilirsin.
hadi gözün aydın diyelim ozamn.
kızlar ne bileyim ama öğrendi ya bikaç kiş
şimdi içim bi garip niye böle.
korkularım depreşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?