canım bende twilight hayranıyım ilk 3 kitabı var okudum sonrakileri netten indirdim valla 4ü bide 5in yarısını çalmışlar ya yazarın elinden onuda okudum :))) gece evi seriside çok güzel cnm çok sürükleyici
canım ben egepol hastenesine gidiyorum hatay üçyolda internet sitesinden araştırdım öyle eğitimleride varmış şimdi dr.uma sorcam ilk muayenede yazılcam,sen nereye gidiyorsun,ben bornovada oturuyorum hem dr.um için çok iyi demişlerdi o vesileyle gittim oraya bende çok memnun kaldım
evet canım yazılayım dursun sıraya konuluyordur belkide öğreneyim bi iyice,dr.un zaten haftan gelince söler cnm biliyordur
günaydın arkadaşlar,ooohh sanahtan almış başını gidiyo topiğimiz,ne güzel toplanmışız yine,bende sabahın köründe sağlık ocağına gittim sonuçlarını gösterirsin demişti hemşire hem tekrar bilgilerimi güncelledi 20. haftada tetanoz aşısı olucaz kaymaklım çok sevindim cnm sonucuna,inşallah bidaha üzüntü yaşamazsın,carnacım yeni resminde süper benimkide 12+6günlük halinin resmiydi,pek takip edemedim arkadaşlar umarım herkes iyidir
buarada busabah aç karnına göbişimi ekledim :)))
kızlar bugün sırrım deşifre oldu
biliyosunuz ben korkularımdan dolayı eylülde okul açılırken karnımın büyüklüğünden anlıyacaktı hereks
bi arkadaş bugün gözlerimin içine baktı ve bişey var gibi sanki dedi
ben d eyalan söyleyemedim
4-5 arkadaş bilio şimdi.
şok oldular
cnm yapma ama böle nerden geldi aklına bu bazen çok su içiyoruz çok yemek yiyirouz sonra tuvalte falan gidince bana da öle gelio ama düşünme böleşeyler nolur sen de üzülürsün bebişte üzülür
kimse benim yazdığımı okumadı sanırım heycanımı paylaşmak istemiştim ama neyse önemli değill(
yok canım ya sana öle geliyodur
benim de bu aralar iştahım çok kötü
belki ondandır.
hareket meselesine gelince bence bizim hissettiklerimiz şuan
bebişin hareketelrid eğil zaten
16. haftadan sonra hissdiliyo kızlar.
doktorlarda hep aynı şeyi sölüyo
adece ikinci gebeliği olanlar belki erken hissedebilir
korkma
bişey yoktur tatlım.
bebeğimizi gördüğümüz zamanın üstünden biraz geçince
endişeye kapılıyoruz hemen.
tatlimm ödemlerin iniyor,siskinlikler gidiyorsa ondandir..
benimkide hic büyümedi bu hafta mesela..
daha her gün hissedilen belirli hareketlerimiz yokki,bazen hissetmemek cok normal simdilik..
kafana takma güzel arkadasim benim..
aksam yatmadan bi minik cikolata ye,sessizken ortam pit pit yapar annesi..
kontrolün ne zaman?
olsun canim bilemeleri saha iyi,yormasinlar seni istee yerimseniben
ben biraz çıkıyorum kızlar
bu hafta bi arkadaşımın çocuğunun doğumgünü partisi var
hediye almay çıkıcaz arkadaşla
öpüldünüzzzzzzz.
bizede nasip olsun öle doğumgünlerii kutlamayı inşallah.
aminnn denizimm..
görüsürüzzz,iyi gezmeler...
bende disari cikiyorum kizlar,öpüldünüzzz
gunaydın kızlar
sabahdan girrim doktora ultrasona girdim kanı verdim.3,5 da sonucu alıcam .mimik bal torbamı gordum.eller havadaydı.cıstak cıstak.inşallah sonucumda iyi cıkar kızlar ultrasonda bakarken 1,2 dedi o ne ense kalınlığımı bilmiyorum.kaan sonuclarını alınca belliolacak inşalah.ay heyecanlıyım.işede gerigitmedim.cinsiyeti sordum doktorum belli olmaz şimdi dedi.ama buyuk ihtimal ERKEK olabilir dedi.torun başam benim annesi yesin onu...kızlar dua edin inşallah sorunsuzatlatırız.bu arada doktor ilaç verdi eczanedeki kıza sordum iyiki sormuşum .kız dediki antibiyotık.gidince sorucam bakalım neyin nesiymiş.
canım avatar resmine baktım senin guney belli etmiş kendini.derlerki.oltrasonda dik duruyorsa erkekdir .yatay duruyorsa kız.seninki bayağı dikey.benimkide yata ama doktor erkek ihtimali yuksek dedi...
Kızlar şu doğum hikayesine bakın :hulya:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/371462-hastaneye-yetisemeden-geldi-bebegim.html
Harikaymış doğrusu, Allah ım bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallaaahh, sağlıkla hayırlısıyla Rabbim, lütfen:Saruboceq:
eşlerimizin doğuma girmesi konusunu konuşmuşsunuz. kaçırmış da olsam bişeyler söylemek istiyorum ben de... ilk doğumumda eşim benimle doğuma girdi. hem de kendi istedi girmeyi. beni doğumhaneye götürürlerken bi baktım doktoru sıkıştırmış ben de girebilir miyim diyo. doktor izin verdi neyseki. doğum sırasında elimi tuttu ve ıkınırken ensemden destek olarak bana yardımcı oldu. bazen düşünüyorum da o olmasa doğuramazdım herhalde. oracıkta ona bir kez daha aşık oldum. geçenlerde de sordum buna da girecek misin diye, doktor izin verirse tabiki gircem dedi. o mucizeye bi kez daha şahit olmak istiyor. onun için de tarif edilemez bi duygu... tek kötü tarafı yalnız bi ara doktorun eşime gel bak bak kafası, saçları görünüyo diye yanına çağırmasıydı. o da unutuldu gitti yani, o andan ondan çok daha farklı duygular içindeydik çünkü...
evet cnm bende onu burda duymuştum dik durursa erkek falan diye bilmiyorum nekadar doğru diye,çok sevindim cnm bi oğluşumuz daha geliyo galiba,inşallah canım çok güzel sonuçlar alırsın ama o antibiyotiği bende anlamadım cnm ya neden verdiki,içme sakın dahagunaydın kızlar
sabahdan girrim doktora ultrasona girdim kanı verdim.3,5 da sonucu alıcam .mimik bal torbamı gordum.eller havadaydı.cıstak cıstak.inşallah sonucumda iyi cıkar kızlar ultrasonda bakarken 1,2 dedi o ne ense kalınlığımı bilmiyorum.kaan sonuclarını alınca belliolacak inşalah.ay heyecanlıyım.işede gerigitmedim.cinsiyeti sordum doktorum belli olmaz şimdi dedi.ama buyuk ihtimal ERKEK olabilir dedi.torun başam benim annesi yesin onu...kızlar dua edin inşallah sorunsuzatlatırız.bu arada doktor ilaç verdi eczanedeki kıza sordum iyiki sormuşum .kız dediki antibiyotık.gidince sorucam bakalım neyin nesiymiş.
canım avatar resmine baktım senin guney belli etmiş kendini.derlerki.oltrasonda dik duruyorsa erkekdir .yatay duruyorsa kız.seninki bayağı dikey.benimkide yata ama doktor erkek ihtimali yuksek dedi...
canım senin hastaneninde vardır kesin ilk muayenende sor kesin orasıda büyük hastane,mutlaka vardır.benim 1-2 arkadaşımda oraya yakın oturuyorlar orda yaptı doğumu,memnundular baya,bizim hastanede de hemen kalcağın odayı süslüyorlar geçen kontrolde odalar bakmıştım hep süslüydü mavi pembe tüllerlecanım bende kent hastanesıne gıdıyorum evıme 10 dakıka cunku ama bu egıtım olayı ıyı bısımıs benım hıc tecrubem yok bebk konusunda delikafaduldendelikafadulden
eşlerimizin doğuma girmesi konusunu konuşmuşsunuz. kaçırmış da olsam bişeyler söylemek istiyorum ben de... ilk doğumumda eşim benimle doğuma girdi. hem de kendi istedi girmeyi. beni doğumhaneye götürürlerken bi baktım doktoru sıkıştırmış ben de girebilir miyim diyo. doktor izin verdi neyseki. doğum sırasında elimi tuttu ve ıkınırken ensemden destek olarak bana yardımcı oldu. bazen düşünüyorum da o olmasa doğuramazdım herhalde. oracıkta ona bir kez daha aşık oldum. geçenlerde de sordum buna da girecek misin diye, doktor izin verirse tabiki gircem dedi. o mucizeye bi kez daha şahit olmak istiyor. onun için de tarif edilemez bi duygu... tek kötü tarafı yalnız bi ara doktorun eşime gel bak bak kafası, saçları görünüyo diye yanına çağırmasıydı. o da unutuldu gitti yani, o andan ondan çok daha farklı duygular içindeydik çünkü...
Ne kadar güzel yaa : )
Benim eşim dayanamam acı çekmene falan giremem diyor.Hatta bana sezeryan ol acı çekme diyor : )
canım bebişin ne kadar güzel allah nazardan saklasın 41kere maşallahgeçmişte de yazmıştım kocaman olmuş,dr.amı gittin,nasıl geçti kontrolün
Evet canım dün gittm.Her şey normal 7 cm boyu.Ense kalınlığı 0.9 mm gayet iyi yani .
Erkeğe benziyor di mi ? : )Çirkin ördek yavrusu bee: )
oh maşallah ne güzel iyi herşeyin hep böle olsun inşallah,kan sonucunu almadın daha demi,ya ben anlamamki neye benzediklerini,dr. tahminde bulundumu,kimle gittin benim eşim annem babam vardı annemler çok ağlayınca dr. da tahminde bulundu iyi bakayım cinsiyetine dedi :))) çıkıntısı varmış erkek olabilirmiş demişti,evet çok çirkin annesi o maşallah:))
İnşaallah canım hepimizin.
Yok canım kan tahlilini cumartesi alabilirim ama ben salı günü gidip alıcam çünkü doktor haftaya tekrar muayane edicem seni dedi.Git gel yapmıyacağım.Ama korkum yok iyi bekliyorum sonucu: )
Benim eşim vardı süpriz yapmış paşam bana: ) gelmiyecekti çünkü pazartesi yoğun bir gün oluyor.Dayanamadı cinsiyetini öğrebiliriz demiştim hayal kırklıkğına uğradı biraz : ) Kız benim ki hiç tahminde bile bulunmadı.Bilseydim bende Annemi götürür ağla derdim :roflol: sen neden bu taktikleri paylaşmadınn bizimle kaydirigubbakcemile3
ayy ne bileyim hiç aklıma gelmedi ya,keşke deseydim valla etkileniyolar dr.lar çünkü,babamda ağlıyodu bide dr. zaten onlarla daha çok muhabbet etti bak dedesi bu eli bu ayağı diye :))))sonra ben dedim cinsiyeti belli olurmuki zaten bi isteğimiz yok farketmez dedim,hadi onada bakalım dedi öle gelişti,adamın anını yakaldım yani :))))
ya sen niye bidaha muayene olcan na ballısın varya bana 1 ay koydu yine 13 günüm kaldı
bi olgunlar yapacaksın o zaman sositososito ben ankara'da okudum. eşimde ankaralı. sık sık gideriz ankaraya hatta bu hafta sonuda ankara'dayız. her gittiğimde kaçmaya çalıştığım yerlerden biridir olgunlar. inglourious basterds'a niyetliyim çünkü tarantino'yu severim ama hala kısmet olmadı. twiligt'ın ilk filmini izledim kitaplarını okumadım açıkçası. güzel ama bende çok heyecan uyandırmadı. yani dediğim gibi requiem for a dream, eternal sunshine of spotless mind, oldboy, gadfather, v for vendetta, fight club tarzı bööyle savuran şeyleri seviyorum. kitaptada konudan çok dil ve kurgu takıldığım. oğuz atay'a başlamayı düşünüyorum. engin geçtan'a felan. psikolojik kitaplara yöneliyorum genellikle. bide diline çok önem veriyorum edebi yönü yüksek olmalı. senin şu an elinde okuduğun bi kitap var mı?TOOBAM requiem for a dream harika bir filmdi..en son inglourious basterds filmini izlemistim..tavsiye ederimmm canim..
kitaplardanda gece evi serisi bence mutlaka okunmali..
twilligt seviyorsan elinden birakamazsin..kisisel gelisim seviyorsan tavsiye edebilecegim bikac kitap var okunmali dedigim..
kitaplar benim hayatimmmm opuyorumnanaktan
Ankarada sahaflara aticam kendimi,eski kitaplarin kokusu,cazibesi beni daha cok etkiliyor...
canım egıtım oldugunu hıc duymamıstım sen hangı hastaneye gıdıosun ?guzel bısımıs yaa heveslendım sımdı:dance:
aa bilmiyodum türk olduğunu ama ilginç bir filmdi,gerçi eşim beğenmemişşti saçma dedi :))))o dediğin filmin adınıda yazıyorum mutlaka izlicem cnm,şimdi konusuna baktım tam hatırlamıyorum ama izlemişte olabilirim cnm hatırlayamadım ama kişiler tanıdık geldi,aman indireyim kalsın arşivde,çok sevdiğim filmleri ara ara bikaç kere izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?