2010 Aralık Anneleri

Psikolojik gerilim sevenler için Hunger adlı filmi izleminizi şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada bende Twiligt'ın filmlerini izledim.Kitaplarını aldım ama bıraktım.Bana çok hafif geldi nasıl diyim.Ortaokul ve lise çağındaki hanım kızlarımız için sevilesi bir seri : ) ama bana göre değil.: )

Tooba requiem for a dream izledim.Cnbc- e daha önce verilmişti öylesine izlediğim bir filmin bu kadar etkileyici ve sarsıcı olucağını düşünmemiştim.ızlemiyenler muhakkak izlemeli.

Son düzenleme:

canım senin bu yazdığını başka bir başlıkta okumuştum ve çok etkilenmiştim. eşimle daha gebelik durumu yokken bile doğuma girmesi konusunda anlaşmıştık ama içten içe tereddütlüydü. sonra senin orada yazdıklarında bahsettim. çok pis gaza geldi :dance: yani önünde örnek olması işe yaradı en azından. önceden bu konunun bahsi olduğunda gözlerinde korkuyu görürken şimdi daha kararlı bi bakışla karşılaşıyorum. doğumun çok güzel olmuş darısı başımıza artık

busefer söyler artık cinsiyetini 14. hafta olcak haftaya yani,birazda garantiye almak istiyolar yanılma payı bırakmadan.ya benim dudağım uçuklamış,dün askerlere çok üzülmüştüm ondan sanırım,uçuk spreyide kalmamış evde yara olcak şimdi o :sinifsinif:
canım seyrettiysen unutmazsın onu. sevdiğim filmleri bende çok izlerim. bazen gelene gidene izletirim çok keyif alırım yeni izleyen biriyle izlemekten

download linkini buldum zaten ilk fırsatta indiricem :)))bende aynıyı valla bide benim sevdiğim filmleri herkes sevicek sanıyorum zorla izletiyorum :roflol:

evet canım başka bi topikte daha yazmıştım çünkü beni gerçekten çok mutlu eden bi olay. eşimin desteğini hissetmek elini tutmak ve o anın mucizesini birlikte yaşamak, anlatmam yani şu anda bile nasıl bi gülümseme yayılıyo dudaklarıma. ve gerçekten çok kolay oldu doğumum. hepiniz yaşarsınız umarım o güzel anı. ben de senin gibi eşime çok bağlıyım, düşün o anda annem de içeri girmeye çalışıyo, hemşireler kovalıyo o tekrar giriyo ama benim gözüm onu hiç görmedi. sevdiğim adam elimi tutmuş, sanki bütün sıkıntılarımı paylaşıyo ve bana güç veriyo. o güçle işte bi ıkınmada çıktı. kormayın doğumdan bence hamilelikten daha kolay:)

hİç sanımıyorum söylemez.
Yaz ayında ne kötüdür o şimdi.Eşine söyle canım gelirken bi zahmet getirsin.: )

hunger kitap'tan uyarlama bi filmdi değil mi? güzel ödüller toplamıştı hatta. ama indirmedim bile hatta. bi indirem ben onu. bak bu tarz seviyorsan funny games de iyidir. insanın sinirlerini zorlar.
download linkini buldum zaten ilk fırsatta indiricem :)))bende aynıyı valla bide benim sevdiğim filmleri herkes sevicek sanıyorum zorla izletiyorum :roflol:

bi de bunların suratına bakarım ne tepki verecekler, aynı şeyi yakaladılar mı diye. film sonunda da konuşturmadan bırakmam. Allah'tan rahatsız olan çıkmadı bu zaman kadar:1rolleyes:

selaaaaam nasilsiniz arkadaslar biz iyiz allaha sukur....

ya kizlar benim uyku sorunum var , hep yatmak istiyorum, projestan kullaniyodum doktorum uyku yaptigini soylemisti ama dun biraktim acaba hala onun etkisimi?

bide benim cildim cok kuruydu, simdi sanki dahada kurudu, sizdede oyle sorunlar varmi?

aynen öyle yapicam canimm..
aile büyük ve tek kiz benim..herkes ucmus havalara hamile oldugumu ögrenince..
epey nazlanacagim akrabalarim olcak,tadini cikaricam bende sempatiksalakcinni

Nazlan tabii kaydirigubbakcemile3 bol bol da aşer

hoşgeldin cnm,iyiyiz biz,sen nasılsın bebiş nasıl

Hoşbulduk cnm ben de iyiyim bebişte gayet hareketli:1hug:

Canım hayır değil.Sanırım sen Açlık oyunları adli kitaptan bahsediyorsun.O kitabı geçen sene tatilde okumuştum.O kitabın filmi yapıldı mı bilmiyorum, haberim yok !! ama yapılmışsa muhtemelen sinir bozucu olmuştur : )

Haa, Hunger de bir hayli sinir bozucudur.
Rahatlık mı batıyor bize acaba durduk yere sinirimizi bozuyoruz.Funner Games de en yakın zamanda izlenecektir: )

harikaaaa
tebrik ederim esini canim,ne mutlu sana a.s.

sende esim gibisin demek..kaydirigubbakcemile3
ah bende til schweiger´i begeniyorum son aralar,o yüzden izlemistim filmi ama begenmistim..
bende edebi yönünden cok, beni tamamen icine alan,bogmayan kitaplari seviyorum..
oo hemsehri sayiliriz seninlede..
tunali himideki sahaflarda benim favorimdir..ama yine bakanliklarda kumrular sokak diye bir yer var,orayada bak kesin,olgunlara cok yakin yerimseniben
alacakaranlik serisini ben cooook gec takip edenlerdenim ama cok begenmistim..
simdide gece evi serisinin 3.kitabina geldim..ama son aralar daha cok gebelik üzerine kitaplara daldigim icin aksamlari yataga girince okuyabiliyorum bikac saat..
tatilde performansimi artirmam gerekecek yine yerimseniben

hİç sanımıyorum söylemez.
Yaz ayında ne kötüdür o şimdi.Eşine söyle canım gelirken bi zahmet getirsin.: )
sen başka bi polikliniğe git arada :)))) bugün 8de çıkçak işten ben üşenmezsem giderim artık,yayıldı benek benek noktacıklar çünkü büyücek eyvahedigeldismile

ayy bende ya bide önyargılı bir soruyla çok güzeldi film demi derim,halbuki nasıldı beğendimizmi desem belki başka bişey dicekler belki :)))

ozaman ben biraz kitap okıyım yine akşama girerim yine sizlere iyi sohbetlerr,görüşürüzz

ama ama amaaa ben sefiom twilight serisiniiii :dilcikar:
cok sükür bizde iyiyiz canimm..
ben doktorum demeden birakmistim valla..uyu uyu uyu,icim disim uyku olmustu..simdi iyiyim..cin gibi kaydirigubbakcemile3
etkisi bende oldu yani,seninde ondandir sanirim CADIARZU

Nazlan tabii kaydirigubbakcemile3 bol bol da aşer

Hoşbulduk cnm ben de iyiyim bebişte gayet hareketli:1hug:

yok be fistigimm,diyorumdaa benimki sadece laf..
hamilelik konusunda hic nazlanamiyorum,asermiyorum kafamçokkarıştı
herkes tadini cikar deli diyor boshayallersmile

canim yaa nolur bi söyleyin nasil naz yapiyorsunuz???
esim bile diyor senin hamileligin normal zamanlarindan daha sakin geciyor diye,deliricemm hee..
biseyler yapmam gerekk sanirim kaydirigubbakcemile3

Canımm kaybolma geliyorum bişiler yiyeyim de yerimseniben
Anlatırım bizim hallerimizi kaydirigubbakcemile3 bugün doktora da gittiik

Benim eşimde doğumda yanımdaydı bebeğim kiloluydu bir türlü doğramadım apar topar sezeryana alındım çok üzülmüştü.

3 kilodan itibaren olan bebislerin dogumu daha kolay oluyor diye duymustum..
yag dokusu daha kalin oldugu icin zayif bebege göre daha az takiliyormus..
yanlis mi acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…