eşlerimizin doğuma girmesi konusunu konuşmuşsunuz. kaçırmış da olsam bişeyler söylemek istiyorum ben de... ilk doğumumda eşim benimle doğuma girdi. hem de kendi istedi girmeyi. beni doğumhaneye götürürlerken bi baktım doktoru sıkıştırmış ben de girebilir miyim diyo. doktor izin verdi neyseki. doğum sırasında elimi tuttu ve ıkınırken ensemden destek olarak bana yardımcı oldu. bazen düşünüyorum da o olmasa doğuramazdım herhalde. oracıkta ona bir kez daha aşık oldum. geçenlerde de sordum buna da girecek misin diye, doktor izin verirse tabiki gircem dedi. o mucizeye bi kez daha şahit olmak istiyor. onun için de tarif edilemez bi duygu... tek kötü tarafı yalnız bi ara doktorun eşime gel bak bak kafası, saçları görünüyo diye yanına çağırmasıydı. o da unutuldu gitti yani, o andan ondan çok daha farklı duygular içindeydik çünkü...
busefer söyler artık cinsiyetini 14. hafta olcak haftaya yani,birazda garantiye almak istiyolar yanılma payı bırakmadan.ya benim dudağım uçuklamış,dün askerlere çok üzülmüştüm ondan sanırım,uçuk spreyide kalmamış evde yara olcak şimdi o :sinifsinif:10 kere sordum 10 kere de gülerek ben görmiyorum bişi dedi uyuz kaydirigubbakcemile3
Ayy ne bilim kızz adama alışkanlık yaptı galiba, görmek istiyor sanırım :roflol: şimdi bu son görmeden sonra 1 ay koyar yine benimki de.
canım seyrettiysen unutmazsın onu. sevdiğim filmleri bende çok izlerim. bazen gelene gidene izletirim çok keyif alırım yeni izleyen biriyle izlemekten
Ben geldiim :))
Nasılsınız kızlar
canım senin bu yazdığını başka bir başlıkta okumuştum ve çok etkilenmiştim. eşimle daha gebelik durumu yokken bile doğuma girmesi konusunda anlaşmıştık ama içten içe tereddütlüydü. sonra senin orada yazdıklarında bahsettim. çok pis gaza geldi :dance: yani önünde örnek olması işe yaradı en azından. önceden bu konunun bahsi olduğunda gözlerinde korkuyu görürken şimdi daha kararlı bi bakışla karşılaşıyorum. doğumun çok güzel olmuş darısı başımıza artık
busefer söyler artık cinsiyetini 14. hafta olcak haftaya yani,birazda garantiye almak istiyolar yanılma payı bırakmadan.ya benim dudağım uçuklamış,dün askerlere çok üzülmüştüm ondan sanırım,uçuk spreyide kalmamış evde yara olcak şimdi o :sinifsinif:
Psikolojik gerilim sevenler için Hunger adlı filmi izleminizi şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada bende Twiligh'ın filmlerini izledim.Kitaplarını aldım ama bıraktım.Bana çok hafif geldi nasıl diyim.Ortaokul ve lise çağındaki hanım kızlarımız için sevilesi bir seri : ) ama bana göre değil.: )
Tooba requiem for a dream izledim.Cnbc- e daha önce verilmişti öylesine izlediğim bir filmin bu kadar etkileyici ve sarsıcı olucağını düşünmemiştim.İzlemiyenler muhakkak izlemeli.
download linkini buldum zaten ilk fırsatta indiricem :)))bende aynıyı valla bide benim sevdiğim filmleri herkes sevicek sanıyorum zorla izletiyorum :roflol:
aynen öyle yapicam canimm..
aile büyük ve tek kiz benim..herkes ucmus havalara hamile oldugumu ögrenince..
epey nazlanacagim akrabalarim olcak,tadini cikaricam bende sempatiksalakcinni
hoşgeldin cnm,iyiyiz biz,sen nasılsın bebiş nasıl
hunger kitap'tan uyarlama bi filmdi değil mi? güzel ödüller toplamıştı hatta. ama indirmedim bile hatta. bi indirem ben onu. bak bu tarz seviyorsan funny games de iyidir. insanın sinirlerini zorlar.
bi de bunların suratına bakarım ne tepki verecekler, aynı şeyi yakaladılar mı diye. film sonunda da konuşturmadan bırakmam. Allah'tan rahatsız olan çıkmadı bu zaman kadar:1rolleyes:
harikaaaaeşlerimizin doğuma girmesi konusunu konuşmuşsunuz. kaçırmış da olsam bişeyler söylemek istiyorum ben de... ilk doğumumda eşim benimle doğuma girdi. hem de kendi istedi girmeyi. beni doğumhaneye götürürlerken bi baktım doktoru sıkıştırmış ben de girebilir miyim diyo. doktor izin verdi neyseki. doğum sırasında elimi tuttu ve ıkınırken ensemden destek olarak bana yardımcı oldu. bazen düşünüyorum da o olmasa doğuramazdım herhalde. oracıkta ona bir kez daha aşık oldum. geçenlerde de sordum buna da girecek misin diye, doktor izin verirse tabiki gircem dedi. o mucizeye bi kez daha şahit olmak istiyor. onun için de tarif edilemez bi duygu... tek kötü tarafı yalnız bi ara doktorun eşime gel bak bak kafası, saçları görünüyo diye yanına çağırmasıydı. o da unutuldu gitti yani, o andan ondan çok daha farklı duygular içindeydik çünkü...
bi olgunlar yapacaksın o zaman sositososito ben ankara'da okudum. eşimde ankaralı. sık sık gideriz ankaraya hatta bu hafta sonuda ankara'dayız. her gittiğimde kaçmaya çalıştığım yerlerden biridir olgunlar. inglourious basterds'a niyetliyim çünkü tarantino'yu severim ama hala kısmet olmadı. twiligt'ın ilk filmini izledim kitaplarını okumadım açıkçası. güzel ama bende çok heyecan uyandırmadı. yani dediğim gibi requiem for a dream, eternal sunshine of spotless mind, oldboy, gadfather, v for vendetta, fight club tarzı bööyle savuran şeyleri seviyorum. kitaptada konudan çok dil ve kurgu takıldığım. oğuz atay'a başlamayı düşünüyorum. engin geçtan'a felan. psikolojik kitaplara yöneliyorum genellikle. bide diline çok önem veriyorum edebi yönü yüksek olmalı. senin şu an elinde okuduğun bi kitap var mı?
tatlım ben çapatıp'ta yüksek lisans yapıyorum. uygulamalı dersler de ben gözlem yapıyorum halince. obstetrik ve jinekoloji'de sezeryanı gözlemlem için almıştı operasyona. yoksa harici bi eğitim felan değil gebelere yönelik
canım seyrettiysen unutmazsın onu. sevdiğim filmleri bende çok izlerim. bazen gelene gidene izletirim çok keyif alırım yeni izleyen biriyle izlemekten
sen başka bi polikliniğe git arada :)))) bugün 8de çıkçak işten ben üşenmezsem giderim artık,yayıldı benek benek noktacıklar çünkü büyücek eyvahedigeldismilehİç sanımıyorum söylemez.
Yaz ayında ne kötüdür o şimdi.Eşine söyle canım gelirken bi zahmet getirsin.: )
hunger kitap'tan uyarlama bi filmdi değil mi? güzel ödüller toplamıştı hatta. ama indirmedim bile hatta. bi indirem ben onu. bak bu tarz seviyorsan funny games de iyidir. insanın sinirlerini zorlar.
bi de bunların suratına bakarım ne tepki verecekler, aynı şeyi yakaladılar mı diye. film sonunda da konuşturmadan bırakmam. Allah'tan rahatsız olan çıkmadı bu zaman kadar:1rolleyes:
ama ama amaaa ben sefiom twilight serisiniiii :dilcikar:Psikolojik gerilim sevenler için Hunger adlı filmi izleminizi şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada bende Twiligt'ın filmlerini izledim.Kitaplarını aldım ama bıraktım.Bana çok hafif geldi nasıl diyim.Ortaokul ve lise çağındaki hanım kızlarımız için sevilesi bir seri : ) ama bana göre değil.: )
Tooba requiem for a dream izledim.Cnbc- e daha önce verilmişti öylesine izlediğim bir filmin bu kadar etkileyici ve sarsıcı olucağını düşünmemiştim.İzlemiyenler muhakkak izlemeli.
cok sükür bizde iyiyiz canimm..selaaaaam nasilsiniz arkadaslar biz iyiz allaha sukur....
ya kizlar benim uyku sorunum var , hep yatmak istiyorum, projestan kullaniyodum doktorum uyku yaptigini soylemisti ama dun biraktim acaba hala onun etkisimi?
bide benim cildim cok kuruydu, simdi sanki dahada kurudu, sizdede oyle sorunlar varmi?
Nazlan tabii kaydirigubbakcemile3 bol bol da aşer
Hoşbulduk cnm ben de iyiyim bebişte gayet hareketli:1hug:
yok be fistigimm,diyorumdaa benimki sadece laf..
hamilelik konusunda hic nazlanamiyorum,asermiyorum kafamçokkarıştı
herkes tadini cikar deli diyor boshayallersmile
Nedenmiş valla sınırları zorluyoruz biz
canim yaa nolur bi söyleyin nasil naz yapiyorsunuz???
esim bile diyor senin hamileligin normal zamanlarindan daha sakin geciyor diye,deliricemm hee..
biseyler yapmam gerekk sanirim kaydirigubbakcemile3
Canımm kaybolma geliyorum bişiler yiyeyim de yerimseniben
Anlatırım bizim hallerimizi kaydirigubbakcemile3 bugün doktora da gittiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?