2010 Aralık Anneleri

sporstar,
kitap okuduğunu söylüyordun en son. bende tam bir kitap ve sinema delisiyim son sıralar fırsat bulamasamda. elinde ne var şimdi ne okuyorsun?

ben yeni çıkan LEYLA adlı kitabı okudum tavsiye ederim arkadaşım

aman yanlış yazışım,bebişimi görmeye az kaldı yarın doktora gidiyorum yazıcaktım.

iyi haberlerini bekliyoruz sen şimdi bu gece heyecandan uyuyamazsın da..dualarımız seninle..

ben eşimle henüz konuşmadım doğuma girme konusunu
ama devlet hastanelerinde böle bişeye izin verirler mi bilemiorumfisfisfis

devlet hastanelerinde burda yani Bursa'da izin vermiyorlar bildiğim kadarı ile

canım egıtım oldugunu hıc duymamıstım sen hangı hastaneye gıdıosun ?guzel bısımıs yaa heveslendım sımdı:dance:

biz de eşimle 20. haftadan itibaren kursa gideceğiz Bursa Acıbadem hastanesinde inşallah.

Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa (

aman canım ya Allah korusun sana öyle gelmiştir yarın gidince görünce meleğini nasıl da rahatlayacaksın..rahat ol lütfen.

kimse benim yazdığımı okumadı sanırım heycanımı paylaşmak istemiştim ama neyse önemli değill (

olur mu hiç bazen okunuyor ama yazmaya fırsat olmuyor çok sevindim darısı başımıza inşallah hep böyle güzel haberler alırız..

ne tesadüf biz de cts bir arkadaşımın oğlunun doğumgününe davetliyiz..sen hediye bak ben senden kopya çekerim canım

çok duygulandım ne güzel inşallah benim eşim de gidecek..maşallah size..

Evet canım dün gittm.Her şey normal 7 cm boyu.Ense kalınlığı 0.9 mm gayet iyi yani .

Erkeğe benziyor di mi ? : )Çirkin ördek yavrusu bee: )

amannn maşallahhh darısı başımıza canım

tamamm canimm,bebisinide anlatirsin..
afiyet olsunnn cokacimcoook

Çook teşekkürler
Bebişimizi gördük çok hareketliydi maşallah 4'lü test için gerekenler yapıldı
Sevgili hemşiremiz kolumda damar bulamadıgından kolumu delik deşik etti bi güzel de morarttı sağolsun..
Neyse baya hareketliydi cimcimem gelişimi herşeyi normal gözüküyor kilo konusunu da kafana takma sende normalsin dediiopuyorumnanaktan

Sonra nazlanma konusuna gelince eve geç geleceğini haber vermeyince benim canım bi kış meyvesi çeker mutlaka laelaelaelaelae
Sonra eşimin iş arkadaşının eşi beni ve evimi her gördüğünde verir veriştirir ben de sinir olurum geçen bize gelmek istemişler 'hayatım çok yorgunum ayıp olmazsa kabul edemeyeceğimizi söylermisin' diyip biraz da karnımla oynayınca akan sular duruyor zatenkaydirigubbakcemile3
Böyle işte tatlım.. bunun gibi daha biir sürü şey hihoyyyt

kızlar sıze bır sorum var aranızda goguslerı catlayan varmı benım normaldede vardı ama sımdı ıyıce arttı. gogusler masallah kocaman oldu dayanamadılar herhalde bı de ne kullanıcaksınız catlamaması ıcın ben karnım ıcın onlem alayım barı :gitme::gitme::gitme:

merhaba kızlarrrr..... şu doktordan güzel haberlerle dönene annelerin hepsini kutluyorum...
dılemcım bende 3 ay progestan kullandım 12 hafta bıtınce kestı doktor,bende de delı gıbı uyku yapıyordu gece gunduz uyuyordum:1closedeyes: o zaman alıstım heralde hala gunduz uykularım devam edıyor,demek kı vucut ıstıyor dıyorum uyuyorum

3 kilodan itibaren olan bebislerin dogumu daha kolay oluyor diye duymustum..
yag dokusu daha kalin oldugu icin zayif bebege göre daha az takiliyormus..
yanlis mi acaba :uhm:

mrb cucum,ben gecen esımın bı arkadasına gıttım bebek gormeye 2.800 dogmus kadın cok rahat dogurdugundan bahsettı bence o bırazda vucutla ılgılı galıba

Cnm çatlak kremine başla ve kaşımayacakmışsın annem dedi bana hamileyken kaşıdığı yerler kalmış öyle. dikkat et mutlaka

naber kızlar
ben geldim
yemeğimi de yaptım.
arkadaşımın oğluna çok şrin bi cici aldım.
doğumgünü var da.
ayyyyyyyy lcw de öel gzüel şeyelr varki
erkek cicilerid e çok güzel
ama kızlarınkielri anlatamam
okadar güzelki
minicik kot etekler, caprielr,elbiseler
erkkelerin d et-shirtlrti, gölekelri faaln
acayip tatlı
şimdiki çocukjlar çok şanslı ya

ayy yavrum benimmm,kocaman olmustur,teyzesi yesin onuuu
bende cok heyecanliyim yarin randevumuz var :1rolleyes:
ay kiyamam yaa,elinden falan alsalardi madem benneyaptımki
alemsin kiz valla..kis meyvesi hee kaydirigubbakcemile3
dur bakalim bende naz yaptim az önce arkadasiyla bulusacakmis bende hep yalniz kaliyorum evde diye nazlandim..eve gelicek simdi :kedi:

canimm malum büyüdüler gögüsler..göbisini kremlerken gögüslerinide kremle canim..
ben simdilik yag kullaniyorum ama hamileler icin bisey,icinde karisim yaglar var..
kakao yagi iyi diyorlar..mustela,lierac,mothercare kremlerde öneriliyor..
mutlaka bakimini yap canim ilerlemeden..

mrb cucum,ben gecen esımın bı arkadasına gıttım bebek gormeye 2.800 dogmus kadın cok rahat dogurdugundan bahsettı bence o bırazda vucutla ılgılı galıba
dogrudur canim..kulaktan dolma seylere zaten inancim kalmadi,heleki cinsiyet konularina kaydirigubbakcemile3
catlamakta yapiyla ilgili,kilo almakta,göbisin cikmasida,dogum sancin bile yapisal..

hamarat arkidisim benimm olumunekankayizsmile
ayy insan almamak icin zor tutuyor kendini degil mii boshayallersmile

canimm malum büyüdüler gögüsler..göbisini kremlerken gögüslerinide kremle canim..
ben simdilik yag kullaniyorum ama hamileler icin bisey,icinde karisim yaglar var..
kakao yagi iyi diyorlar..mustela,lierac,mothercare kremlerde öneriliyor..
mutlaka bakimini yap canim ilerlemeden..
[/QUOTE]

canım doktor a soleyınce oda bana mustela nın kremını yazdı ama 2 tanesı 110 tl bende çüş dedım ııcımden kakao yagı aldım ama hıc kullanmadım bıde acı badem onerdı aktar o yuzden sıze sordum ne kullanıcaksınız dıe.

Hoşgeldin cnm
Çok güzel ciciler var ya insanın hepsini alası geliyor çok güzeller bi de minicik minicikler ya ondan çok sempatik geliyor:1rolleyes:

Hemde nasıl büyümüşş cnm benim yaa
Bu arada aynı ultrason resimlerinden bahsetmişsiniz valla ya hiç öyle düşünmemiştim :1shok:
Ne elinden alması cucum ya iğneyi bi oraya bi buraya sokuyor alıyor içinde döndürüyor iğneyi bi de ne yapsa iyi en sonunda yaslandı sandalyeye 'oooff yok valla olmuyor' dedi gitti
Bazen kış meyvesi bazen burda bulunmayan bişelaelaelaelaelae en olur olmadık zamanlarda arıyor geç geleceğini de haber versin dmi amalmaz:
Nazlan cucumm nazlan olumunekankayizsmile

kızlar selam, şööle hızlıca bi geçmişe baktım- kitap ve sinamadan bahsetmişsiniz ne güzel, benim hayatımda 3 yıldır bunlar yok, oğluşumu bakıcıma ancak önemli bi işim varsa bıraktım bugüne kadar, içime sinmiyo onu bakıcıya bırakıp gitmek, uzak yolumuz bizim sinemaya gitmek baya zor iş burda, o yüzden annemlere tatile gittiğimde gidebildim geçen sene. Bi de dağ ilçesinde yaşayınca bi sinemaya gitmek bir gününüzü alıyor. Burda öyle bi lüksümüz yok ama tayin olduk eşim de ben de Ankara'da daha kolay olur heralde. Kitap okumaya bu sene başladım tekrar, mevlana ve yunus emreyle ilgili kitaplar ilgimi çekti bu ara.

Doğum meselesine gelince ben epidural normal doğum yaptım ve yolları çok kötü bir ilçede doğum sancım aniden tutarsa ne yaparım diye bi gün bile düşünmedim, durumum vahimdi oysa. Şansıma oğluşum 40. haftada gelmedi, güzel güzel gittik, hastaneye yattım, suni sancı verildi, güzel güzel doğurdum valla. Düşünüp kendimizi korkutmayalım boşuna. Eşim de girecekti, izin vermişti dr. ama son anda hemşire aslında girmese daha iyi görüntüye dayanamayabilir dedi, ben de benim yanımda bile olsa bebişin o ilk görüntüsü etkiler diye hadi çık dedim eşime, istekli- isteksiz arası çıktı. Doğumun zorluğunu falan yine düşünmüyorum ben, bugüne kadar doğum anı fotoğraflarına bakmadım ya da ortalıkta dolaşan videoları izlemedim. Ben görmedim ki oğlumu doğururken o anları, niye başkasının doğumunu izleyim de kendimi ürküteyim?

Bu arada kızlar kuzenim istanbulda bi hastanede doğum yaptı..
Hemşireler gelip sütünü sağmışlar bebeğe içireceğiz diye..
Annenin ilk sütünde çok yararlı maddeler oldugu için yüzü sıkılaştırıp yaşlanmayı mı önlüyormuş ne bülent ersoyun yüzüne embriyo hücresi naklettirmesi gibi..
Annenin sütünü alıp yüzlerine sürmüşler bebeğe de hazır süt içirmişler bunu şans eseri kuzenimin eşi görmüş aman bizde dikkatli olalımmm..ohaoldumsmile

aaaa inanmiyorum sut hirsizlari, daha ne duyacaz!!!!

ben iki kez doguma girdim, amcamin oglu iki seferinde esini yari yolda birakti ve onun yerine ben girdim doguma...
dogum ani bence zor degil onemli olan sancilara dayanmak, bizim gelin epiduralde yaptirmamisti, dogum yaptigi an yuzunde bi rahatlik ifadesi vardi, bence simdiden dusunup stres yapmayalim, imkansiz veya cok zor olsaydi o kadar kadin dogurmazdi bizim neyimiz eksik demi olumunekankayizsmile

aa olur mu yaa, o ilk süt çok faydalı ve gerekli, vicdansızlık resmen! Kuzeninin sütünün erken gelmesi şanssızlık olmuş bu durumda, hem anne kendi emzirir, ne demek sağmak Allah Allah? Ayrıca bırak yeni doğmuş bebeğe, 1 yaşına kadar tüm çocuklara hazır süt içirmek sakıncalı, bunu nasıl bilmez hemşireler. Sakın hazır süt vermesinler bebeğe, 12. aydan sonra verilir o.

ya bu çok kötü bir şey,çok sinirlendirciklava:ama yeni doğana hazır süt içiremezlerki hazmedemez...parçalarım valla onlarıklava:

toobacım, sallanan beşiklerden ben de istemiyordum ...ama modelleri de çok güzel oluyor ... aynı zamanda sabitleniyormuş... sallamadan da kullanabilirsin ... ayrıntılı ultrasonda dün doktorum baktı ... baldır kemik ölçülerini vs. alıyor... benim dün dediğim ayrıntılı ultrason ise sadece 18-22. haftalar arasında bakılan ... o da iç organlar içinmiş.. sonradan bi süpriz olmasın dedi.. hayırlısı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…