sporstar,
kitap okuduğunu söylüyordun en son. bende tam bir kitap ve sinema delisiyim son sıralar fırsat bulamasamda. elinde ne var şimdi ne okuyorsun?
aman yanlış yazışım,bebişimi görmeye az kaldı yarın doktora gidiyorum yazıcaktım.
ben eşimle henüz konuşmadım doğuma girme konusunu
ama devlet hastanelerinde böle bişeye izin verirler mi bilemiorumfisfisfis
canım egıtım oldugunu hıc duymamıstım sen hangı hastaneye gıdıosun ?guzel bısımıs yaa heveslendım sımdı:dance:
Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa(
kimse benim yazdığımı okumadı sanırım heycanımı paylaşmak istemiştim ama neyse önemli değill(
ben biraz çıkıyorum kızlar
bu hafta bi arkadaşımın çocuğunun doğumgünü partisi var
hediye almay çıkıcaz arkadaşla
öpüldünüzzzzzzz.
bizede nasip olsun öle doğumgünlerii kutlamayı inşallah.
eşlerimizin doğuma girmesi konusunu konuşmuşsunuz. kaçırmış da olsam bişeyler söylemek istiyorum ben de... ilk doğumumda eşim benimle doğuma girdi. hem de kendi istedi girmeyi. beni doğumhaneye götürürlerken bi baktım doktoru sıkıştırmış ben de girebilir miyim diyo. doktor izin verdi neyseki. doğum sırasında elimi tuttu ve ıkınırken ensemden destek olarak bana yardımcı oldu. bazen düşünüyorum da o olmasa doğuramazdım herhalde. oracıkta ona bir kez daha aşık oldum. geçenlerde de sordum buna da girecek misin diye, doktor izin verirse tabiki gircem dedi. o mucizeye bi kez daha şahit olmak istiyor. onun için de tarif edilemez bi duygu... tek kötü tarafı yalnız bi ara doktorun eşime gel bak bak kafası, saçları görünüyo diye yanına çağırmasıydı. o da unutuldu gitti yani, o andan ondan çok daha farklı duygular içindeydik çünkü...
Evet canım dün gittm.Her şey normal 7 cm boyu.Ense kalınlığı 0.9 mm gayet iyi yani .
Erkeğe benziyor di mi ? : )Çirkin ördek yavrusu bee: )
tamamm canimm,bebisinide anlatirsin..
afiyet olsunnn cokacimcoook
selaaaaam nasilsiniz arkadaslar biz iyiz allaha sukur....
ya kizlar benim uyku sorunum var , hep yatmak istiyorum, projestan kullaniyodum doktorum uyku yaptigini soylemisti ama dun biraktim acaba hala onun etkisimi?
bide benim cildim cok kuruydu, simdi sanki dahada kurudu, sizdede oyle sorunlar varmi?
3 kilodan itibaren olan bebislerin dogumu daha kolay oluyor diye duymustum..
yag dokusu daha kalin oldugu icin zayif bebege göre daha az takiliyormus..
yanlis mi acaba :uhm:
kızlar sıze bır sorum var aranızda goguslerı catlayan varmı benım normaldede vardı ama sımdı ıyıce arttı. gogusler masallah kocaman oldu dayanamadılar herhalde bı de ne kullanıcaksınız catlamaması ıcın ben karnım ıcın onlem alayım barı :gitme::gitme::gitme:
ayy yavrum benimmm,kocaman olmustur,teyzesi yesin onuuuÇook teşekkürler
Bebişimizi gördük çok hareketliydi maşallah 4'lü test için gerekenler yapıldı
Sevgili hemşiremiz kolumda damar bulamadıgından kolumu delik deşik etti bi güzel de morarttı sağolsun..
Neyse baya hareketliydi cimcimem gelişimi herşeyi normal gözüküyor kilo konusunu da kafana takma sende normalsin dediiopuyorumnanaktan
Sonra nazlanma konusuna gelince eve geç geleceğini haber vermeyince benim canım bi kış meyvesi çeker mutlaka laelaelaelaelae
Sonra eşimin iş arkadaşının eşi beni ve evimi her gördüğünde verir veriştirir ben de sinir olurum geçen bize gelmek istemişler 'hayatım çok yorgunum ayıp olmazsa kabul edemeyeceğimizi söylermisin' diyip biraz da karnımla oynayınca akan sular duruyor zatenkaydirigubbakcemile3
Böyle işte tatlım.. bunun gibi daha biir sürü şey hihoyyyt
kızlar sıze bır sorum var aranızda goguslerı catlayan varmı benım normaldede vardı ama sımdı ıyıce arttı. gogusler masallah kocaman oldu dayanamadılar herhalde bı de ne kullanıcaksınız catlamaması ıcın ben karnım ıcın onlem alayım barı :gitme::gitme::gitme:
dogrudur canim..kulaktan dolma seylere zaten inancim kalmadi,heleki cinsiyet konularina kaydirigubbakcemile3mrb cucum,ben gecen esımın bı arkadasına gıttım bebek gormeye 2.800 dogmus kadın cok rahat dogurdugundan bahsettı bence o bırazda vucutla ılgılı galıba
naber kızlar
ben geldim
yemeğimi de yaptım.
arkadaşımın oğluna çok şrin bi cici aldım.
doğumgünü var da.
ayyyyyyyy lcw de öel gzüel şeyelr varki
erkek cicilerid e çok güzel
ama kızlarınkielri anlatamam
okadar güzelki
minicik kot etekler, caprielr,elbiseler
erkkelerin d et-shirtlrti, gölekelri faaln
acayip tatlı
şimdiki çocukjlar çok şanslı ya
naber kızlar
ben geldim
yemeğimi de yaptım.
arkadaşımın oğluna çok şrin bi cici aldım.
doğumgünü var da.
ayyyyyyyy lcw de öel gzüel şeyelr varki
erkek cicilerid e çok güzel
ama kızlarınkielri anlatamam
okadar güzelki
minicik kot etekler, caprielr,elbiseler
erkkelerin d et-shirtlrti, gölekelri faaln
acayip tatlı
şimdiki çocukjlar çok şanslı ya
ayy yavrum benimmm,kocaman olmustur,teyzesi yesin onuuu
bende cok heyecanliyim yarin randevumuz var :1rolleyes:
ay kiyamam yaa,elinden falan alsalardi madem benneyaptımki
alemsin kiz valla..kis meyvesi hee kaydirigubbakcemile3
dur bakalim bende naz yaptim az önce arkadasiyla bulusacakmis bende hep yalniz kaliyorum evde diye nazlandim..eve gelicek simdi :kedi:
ama ama amaaa ben sefiom twilight serisiniiii :dilcikar:
cok sükür bizde iyiyiz canimm..
ben doktorum demeden birakmistim valla..uyu uyu uyu,icim disim uyku olmustu..simdi iyiyim..cin gibi kaydirigubbakcemile3
etkisi bende oldu yani,seninde ondandir sanirim CADIARZU
merhaba kızlarrrr..... şu doktordan güzel haberlerle dönene annelerin hepsini kutluyorum...
dılemcım bende 3 ay progestan kullandım 12 hafta bıtınce kestı doktor,bende de delı gıbı uyku yapıyordu gece gunduz uyuyordum:1closedeyes: o zaman alıstım heralde hala gunduz uykularım devam edıyor,demek kı vucut ıstıyor dıyorum uyuyorum
valla ayiptir soylemesi ben en az ogleye kadar uyuyorum ama gunduz uykum yok zaten ogleye kadar uyuduktan sonra bide gunduz uykusu olsa oha filan olur herhalde sempatiksalakcinni
neyse bakalim normalde ikinci trimestr cok daha rahat geciyomus ve daha enerjik oluyomusuz.....
cucum benimde esim diyo normalde yavas hareket edersin simdiyse sanki acelen var yavas ol diye hep uyariyo...
nazlara gelince galiba bende naz yapmiyorum eger cznim bisey isterse aldiriyorum, zaten ev isi yapmami pek istemiyo sagolsun cok yardimci oluyo...
ama bazi hamileler var corap ve ayakkabilarini eslerine giydiriyomus, bende fena fikir degilmis deyince annemde azari yedim sakin duymayim gorusuruz dedi, damadini cok severde
Çook teşekkürler
Sevgili hemşiremiz kolumda damar bulamadıgından kolumu delik deşik etti bi güzel de morarttı sağolsun..
Neyse baya hareketliydi cimcimem gelişimi herşeyi normal gözüküyor kilo konusunu da kafana takma sende normalsin dediiopuyorumnanaktan
Aysecım gecmıs olsun canım insallah 4 lu testten de guzel haberler alırsın:Saruboceq:
Çook teşekkürler
Aysecım gecmıs olsun canım insallah 4 lu testten de guzel haberler alırsın:Saruboceq:
Teşekkürler qsum hepimiz güzel haberler alırız inşallahhh
Bu arada kızlar kuzenim istanbulda bi hastanede doğum yaptı..
Hemşireler gelip sütünü sağmışlar bebeğe içireceğiz diye..
Annenin ilk sütünde çok yararlı maddeler oldugu için yüzü sıkılaştırıp yaşlanmayı mı önlüyormuş ne bülent ersoyun yüzüne embriyo hücresi naklettirmesi gibi..
Annenin sütünü alıp yüzlerine sürmüşler bebeğe de hazır süt içirmişler bunu şans eseri kuzenimin eşi görmüş aman bizde dikkatli olalımmm..ohaoldumsmile
Bu arada kızlar kuzenim istanbulda bi hastanede doğum yaptı..
Hemşireler gelip sütünü sağmışlar bebeğe içireceğiz diye..
Annenin ilk sütünde çok yararlı maddeler oldugu için yüzü sıkılaştırıp yaşlanmayı mı önlüyormuş ne bülent ersoyun yüzüne embriyo hücresi naklettirmesi gibi..
Annenin sütünü alıp yüzlerine sürmüşler bebeğe de hazır süt içirmişler bunu şans eseri kuzenimin eşi görmüş aman bizde dikkatli olalımmm..ohaoldumsmile
alışverişten bahsedilmiş. haftasonu mothercare mağazasına uğradım bi. orada da çok şirin beşikler var. ben veledi sallamaya alıştırmak istemediğimde sallanan başiklerlen düşünmüyorum ama eşim özellikle sallananlara bakıyor. çok hoşlardı ama nefsime uyup onlardan alabilirim.
birde sizin gibi erken almayacağım sanırım bi çok şeyi. 30. haftalarda bi hastane çıkışını almayı düşünüyorum. az çok bu işin içinde olduğum için hayal kırıklığına uğrayan anne çok gördüm. korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?