2010 Aralık Anneleri

ya bu çok kötü bir şey,çok sinirlendirciklava:ama yeni doğana hazır süt içiremezlerki hazmedemez...parçalarım valla onlarıklava:

valla ben dava ederim, hazır süt ya! mama olmasın canım o? süt değildir inşallah mama olsa da ayrı bi konu o da, sütü gelmiş annenin bebişine nasıl o sütü vermezsin, ay sinir oldum ya! benim sütüm 2 gün gelmedi, o yüzden içim acıyarak mama verdim 2 gün, mamaya alışırsa zor olur süte dönmesi diye.

Ben de çok şaşırdım..
Benim de bi an o mutlulukla ben emzireceğim demek aklıma bile gelmedi diyor eşiyle annesi de yanında değilmş o an bi anlık dalgınlığa gitmiş bebiş..
Şimdi her fırsatta emziriyorum ben öyle bişi yapacaklarını nereden bileyim dedi
Hemşireler bilmediğinden değil ya kendilerini düşünmüşler

Yok canım be bildiğin eve aldıgımız kutu sütler varya onlardan..
Dava etmişler galiba bilmiyorum tam ben sinirlenince annem sustu :mymeka:

kızlar bizde korkumuzdan hiç bi şey alamıoz bebeğe...yakın zamanda akrabalarımızda yaşadık,görümcemde ebe o da ole soluyo doguma yakın alıcam her seyi...bu arada bana doktorum yazdı bundan sonrakı tum testleri bende Ankaraya gıdınce baslıcam yaptırmaya,bende sıze yazayım;
16-20 hafta üçlü test
20hafta tetenoz1
24 tetonoz2
22-23 ayrıntılı ultrason (Ankarada gidecek olan varsa super doktor tavsıyesı verebılırım)
24-28 şeker testi
bu kadar canlar bunlardan sonra NTS takıbı yapılacakkaydirigubbakcemile5

Maşallah doktorum da baya bişeler anlattı da eşimin aklındadır bende yok bişi..
İnşallah güzel sonuclar alırsın
Canım yaa biz 20'li 30'lu haftaları ne zaman görüceezkaydirigubbakcemile3

Yok canım be bildiğin eve aldıgımız kutu sütler varya onlardan..
Dava etmişler galiba bilmiyorum tam ben sinirlenince annem sustu :mymeka:

rezilller ya başka bişey demiyorum! kuzenin dava etsin de bi daha yapmaya cesaret etsinler bakalım, canım ya valla sinir bozucu.

Maşallah doktorum da baya bişeler anlattı da eşimin aklındadır bende yok bişi..
İnşallah güzel sonuclar alırsın
Canım yaa biz 20'li 30'lu haftaları ne zaman görüceezkaydirigubbakcemile3

sağol canım,bende doktorumdan ayrılıyorum ya onun ıcın yazdı verdı sagolsun,sımdı ıkı doktor gıdıcem mecburen bı burda bı Ankarad dogumda Allah nasıp ederse Ankarada olacak onun ıcın arada kaynamasn sende takıp et dedı..inşallah hepimizde güzel sonuclar alırız..Gerçekten soyle bı 30 olsak hayırlısıyla ohhhh!

22-23 ayrıntılı ultrason (Ankarada gidecek olan varsa super doktor tavsıyesı verebılırım)

ben ben ben bennnn, Ankara'da doktor arıyorummmmmmmmm! kim canım? hangi hastane? netten içime sinmedi, gidince araştırıyım diyorum artık.

ANKARADA banada bi doktor tavsiyesii lütfennnnn...
haftaya gidicem ordayim,kayseride var doktorum ama Ankarada acil bi durum olursa gidecebilecem bi doktor lazimmm

rezilller ya başka bişey demiyorum! kuzenin dava etsin de bi daha yapmaya cesaret etsinler bakalım, canım ya valla sinir bozucu.

Öyle işte canım bi de düşünsenize bebişiniz yeni doğmuş tadını cıkaracağınıza bunlarla ugrasıyorsunuz
Çok kötü çoook neyse..

ANKARADA banada bi doktor tavsiyesii lütfennnnn...
haftaya gidicem ordayim,kayseride var doktorum ama Ankarada acil bi durum olursa gidecebilecem bi doktor lazimmm

ben ben ben bennnn, Ankara'da doktor arıyorummmmmmmmm! kim canım? hangi hastane? netten içime sinmedi, gidince araştırıyım diyorum artık.

kızlar annemın arastırmalarına gore gazi unv de ıkız doktorlar ıyıymıs,benım burdakı doktorumda etlık zubeyde hanımdan gelmıs(ben ılla devlet hastanesı dedıgım ıcın takıntılıyım bu konuda)oranında ıyı oldugunu soyledı..Ayrıca sadece 22-23 haftada yapılan ayrıntılı ultrason ıcın Eyüp ekinci-Mustafa salih bu doktorlar ayrıntılı ultrason a bakıolar fakat biraz pahalıymış..ayrıca 2 hafta felan onceden randevu almak gerekıyormuş cunku cok yogunmus,artı doktorum herhangi bi problem varsa(Allah ım korusun hepimizi) ayrıntılı ultrasonda yakaladıklarını söyledi,benimde içime sindi.

kızlar selam..
moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..

kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.

inşallah sizler sağ salim kucaklarsınız miniklerinizi..rabbim kimseye yaşatmasın..mafoldumben

Canım çok geçmiş olsun ne denir ki
Moralini bozma üzülme desen..denmez o yuzden kendini çok yıpratma meleğin döner elbet sana bi gün tekrar

canım çok üzüldüm nolur kendini çok yıpratma,kendine çok dikkat etki yeniden sağlıklı bi bebiş dünyaya getiresin,allahın takdiri elden bişey gelmiyor işte bazen,çok geçmiş olsun allah inşallah bidaha yaşatmasın ve sana çok sağlıklı bi bebk nasip etsin en kısa zamanda

uzme kendını canım ne desem boş ama Rabbim size sabır versin..senağlama

benim artık uykuya meyil azalması gerekirken arttı canım. tabii buradaki sıcaklarda uyku yapıyor. normal yani uyuman
funny games'i en yakın zamanda izleme canım. biraz sinir yapabilir. aslında bizim amelie tarzı filmler izlememiz lazım bol bol
ben yeni çıkan LEYLA adlı kitabı okudum tavsiye ederim arkadaşım
sezencim yazarı kim onun? bakim ben bi ona

ne!! yeni doğmuş çocuğa içme suyu bile verilmezken hangi aklı evveller yapmış bunu? canım hangi hastane bu?
kuzu yaa nasıl üzüldüm bilemezsin. nedenin bilinmesi önemli ama. sonraki gebeliğine aspirin ya da heparin uygulanır önlemini almış olursun. cinsiyetini bile bildiğin bebeğin yası kalır ama bu duruma saplanma sakın

canım benim allahım sabır versin ama neden doktorun aspirin fln vermedi onu anlmadım yaa benim doktorum 5 haftalıkken hemen verdi bebe aspirini allahım çok zor nedenir ki bu durumlarda allahım tekrardan kucağını doldursun boş bırakmsın karnını canım benim çok zor

slm kızlar...
ay bugün çok mutluyum saat 4te doktora gittik bebişimizi görmeye ölçümlrini yaptır doktor çok şükür kherşey normal kilosunu daha sölemedi kuzum 10 cm olmuş kocamandı ya ..kıpır kıpır hiç durmadı ...sıpa ,göbek kordonuyla oynuyo bağdaş kuruyo el salladı bize doktor size el sallıo dedi sanki gerçekten el sallıodu.. kuzum benim... cinsiyetini göstermedi başta çok uğraştık ama doktor sanki erkek gibi derken bebişim bacaklarını bir açtı anam oda ne oğluşum oluyomuş pipisini gördük kuzumunkaydirigubbakcemile3... bende gördüm, eşimde gördü, doktorda gördü..yinede %90 erkek dedi tosun oğlum benim kocamandı yaaaaa

canım yemin edrim çok üzüldüm ya ... rabbim sana sabır versin üzülme sen annesi melek oğlun seni yukardan görüyo bak ağlarsan üzülür ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…