cnm çok sevindim sağsalim kavuşursun bebeğine inş. bende haftaya gidip göreceğim :1rolleyes:slm kızlar...
ay bugün çok mutluyum saat 4te doktora gittik bebişimizi görmeye ölçümlrini yaptır doktor çok şükür kherşey normal kilosunu daha sölemedi kuzum 10 cm olmuş kocamandı ya ..kıpır kıpır hiç durmadı ...sıpa ,göbek kordonuyla oynuyo bağdaş kuruyo el salladı bize doktor size el sallıo dedi sanki gerçekten el sallıodu.. kuzum benim... cinsiyetini göstermedi başta çok uğraştık ama doktor sanki erkek gibi derken bebişim bacaklarını bir açtı anam oda ne oğluşum oluyomuş pipisini gördük kuzumunkaydirigubbakcemile3... bende gördüm, eşimde gördü, doktorda gördü..yinede %90 erkek dedi tosun oğlum benim kocamandı yaaaaa
cnm çok sevindim sağsalim kavuşursun bebeğine inş. bende haftaya gidip göreceğim :1rolleyes:
slm kızlar...
ay bugün çok mutluyum saat 4te doktora gittik bebişimizi görmeye ölçümlrini yaptır doktor çok şükür kherşey normal kilosunu daha sölemedi kuzum 10 cm olmuş kocamandı ya ..kıpır kıpır hiç durmadı ...sıpa ,göbek kordonuyla oynuyo bağdaş kuruyo el salladı bize doktor size el sallıo dedi sanki gerçekten el sallıodu.. kuzum benim... cinsiyetini göstermedi başta çok uğraştık ama doktor sanki erkek gibi derken bebişim bacaklarını bir açtı anam oda ne oğluşum oluyomuş pipisini gördük kuzumunkaydirigubbakcemile3... bende gördüm, eşimde gördü, doktorda gördü..yinede %90 erkek dedi tosun oğlum benim kocamandı yaaaaa
canım yarın bir git görün de için rahatlasın.Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa(
canım çok geçmiş olsun allahım birdaha yaşaymasın.ben de pıhtılaşmadan dolayı iki bebeğimi kaybettim.allah dermansız dert vermesin.aspirin ve iğne tedavisi ile bebişi olan bir çok insan var.inşallah en kısa sürede toparlanır tekrar bebiş sahibi olursun.kızlar selam..
moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
inşallah sizler sağ salim kucaklarsınız miniklerinizi..rabbim kimseye yaşatmasın..mafoldumben
hayat işte kimine üzülüyorsun kimine seviniyorsun.slm kızlar...
slm arkadaşlar bir kaç gündür siteye giriş yapamadım umarım hepiniz iyisinizdir
kızlar selam..
moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
inşallah sizler sağ salim kucaklarsınız miniklerinizi..rabbim kimseye yaşatmasın..mafoldumben
kızlar annemın arastırmalarına gore gazi unv de ıkız doktorlar ıyıymıs,benım burdakı doktorumda etlık zubeyde hanımdan gelmıs(ben ılla devlet hastanesı dedıgım ıcın takıntılıyım bu konuda)oranında ıyı oldugunu soyledı..Ayrıca sadece 22-23 haftada yapılan ayrıntılı ultrason ıcın Eyüp ekinci-Mustafa salih bu doktorlar ayrıntılı ultrason a bakıolar fakat biraz pahalıymış..ayrıca 2 hafta felan onceden randevu almak gerekıyormuş cunku cok yogunmus,artı doktorum herhangi bi problem varsa(Allah ım korusun hepimizi) ayrıntılı ultrasonda yakaladıklarını söyledi,benimde içime sindi.
ne!! yeni doğmuş çocuğa içme suyu bile verilmezken hangi aklı evveller yapmış bunu? canım hangi hastane bu?
ayrıntılı ultrasona bir ayım var ve bursadaki doktorum çok önemli dedi, o yüzden şu 2-3 hafta içinde bi doktor bulup, önceden kontrole gitmem lazım. verdiğin isimleri de bi araştırıyım, sağol canım.
kızlar meraba benim dün kontrolüm vardı,merakla cinsiyeti sordum,doktor henüz erken dedi;( çok merak ediyorum,siz ne zaman öğrendiniz?..
kızlar meraba benim dün kontrolüm vardı,merakla cinsiyeti sordum,doktor henüz erken dedi;( çok merak ediyorum,siz ne zaman öğrendiniz?..
11+0 kan gittim ama dr ultrasonuna göre 11+5 göründü.dr kendisi kıza benziyor dedi.ben sormamıştım.
göbüş çıktı mı sende benim de derdim o.şimdi kafayı buna taktım da.
11+0 kan gittim ama dr ultrasonuna göre 11+5 göründü.dr kendisi kıza benziyor dedi.ben sormamıştım.
göbüş çıktı mı sende benim de derdim o.şimdi kafayı buna taktım da.
kızlar selam..
ve bebeğim erkekmiş..
Canım bana 12. haftada demişti
emine senın gobeğin mi çıkmadı,fazla mı cıktı ben anllamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?