2010 Aralık Anneleri

cnm çok sevindim sağsalim kavuşursun bebeğine inş. bende haftaya gidip göreceğim :1rolleyes:

hadi gözün aydın canımopuyorumnanaktan,yaa bıde bizim sıpa gösterseyddi çocuğa hep oğlum diyoduk,şimdi kızım diyoruz bakalım haftaya ne olcak,anca uyuyo yavrum ya, ...

Kızlar yaa sanki benim karnım küçüldü, bebeğimde hiç hareket etmiyormuş gibi çok stresliyim yaaa (
canım yarın bir git görün de için rahatlasın.
canım çok geçmiş olsun allahım birdaha yaşaymasın.ben de pıhtılaşmadan dolayı iki bebeğimi kaybettim.allah dermansız dert vermesin.aspirin ve iğne tedavisi ile bebişi olan bir çok insan var.inşallah en kısa sürede toparlanır tekrar bebiş sahibi olursun.
hayat işte kimine üzülüyorsun kimine seviniyorsun.
çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.maşallah oğluşuna.

canım çok üzüldüm, ne diyceğimi bilmiyorum...

ayrıntılı ultrasona bir ayım var ve bursadaki doktorum çok önemli dedi, o yüzden şu 2-3 hafta içinde bi doktor bulup, önceden kontrole gitmem lazım. verdiğin isimleri de bi araştırıyım, sağol canım.

rica ederim annem ank dan arastırdı o da bu ısme ulasmıs,burdakı doktorum da onu onerdı,sen daha ıyısıne ulasırsan bana da haber et

kızlar meraba benim dün kontrolüm vardı,merakla cinsiyeti sordum,doktor henüz erken dedi;( çok merak ediyorum,siz ne zaman öğrendiniz?..

kızlar meraba benim dün kontrolüm vardı,merakla cinsiyeti sordum,doktor henüz erken dedi;( çok merak ediyorum,siz ne zaman öğrendiniz?..

11+0 kan gittim ama dr ultrasonuna göre 11+5 göründü.dr kendisi kıza benziyor dedi.ben sormamıştım.
göbüş çıktı mı sende benim de derdim o.şimdi kafayı buna taktım da.

doktor bı erkek dedı,bı kız dedı,gostermıo sıpakaydirigubbakcemile3o bellı olmuyo cocuğa bağlı ama kız olunca daha gec gösteriomus..

11+0 kan gittim ama dr ultrasonuna göre 11+5 göründü.dr kendisi kıza benziyor dedi.ben sormamıştım.

emine senın gobeğin mi çıkmadı,fazla mı cıktı ben anllamadım

aslında dıştan bakınca hala belli olmuyor,ama pantolonlarım kapanmıyo ,galiba bel çevrem kalınlaştı.2 kilo aldım henüz:)))

canım üzme kendini artık.
Allahın bi bildiği var mutlaka
bunu kabullenmeye çalış ve sonra kaldığın yerden devam et
o krdeşini göndericektir.
sana o bebişi nasip edende oydu.
tekrar yaşatacak olan da o.
ben de aynı şeyleri yaşadım
ve çok daha acısını
doğurmama çok az bi vakit kala
ama yine nasip etti Rabbim
dua etmekten hiç vazgeçme
dualrımız seninle arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…