2010 Aralık Anneleri

gözünaydın canım
çok sevindim adına.
büyümüş demkki tosbacık
benim de randevu günüm gelsinnnnnnnnnnnn

çıkmadı yaa.herkesinki ne güzel çıkmış.nerde benim göbüş .biraz göbeğim var ondandır diyom ama yine de stres yapıyom işte.offfffff

benımde 12 haftada hıc bısey yoktu zaten 5 kılo vermıstım oyle cop gıbı dolanıodum,sonra bır cıkıo kendın rahat edemıorsun,benım 13 sonuna dogru cıkıverdı korkma senınde cıkarkaydirigubbakcemile3

senin bebiş nazlı biraz galiba:))) yada kız utanıyo

ya hep poposunu gösteriokaydirigubbakcemile3en son sankı namaz kılıomus gıbı yuz ustu yatmıstı,doktor bıraz ugrasınca karnıma dogru donuo ayak tabanlarına bakıoz eşimlekaydirigubbakcemile3 gerçi ben onunla bıle havalara ucuomda ınsan da merak edıo işte...

ayyy süpermiş yaaa bende istiyorum bebişimin cinsiyetini öğrenmeyi...

dimi yaaa...insan görünce havalara uçuyo,benimkide dün ellerini açıp açıp kapatıyodu.O kadar hareketliydiki,nasıl hissetmiyo insan anlamadım:))

kızlar burda çok yağmur yağıyor tam uyku vakti.ben kaçtım.herkese iyi gecelerrrrrrrr.

dimi yaaa...insan görünce havalara uçuyo,benimkide dün ellerini açıp açıp kapatıyodu.O kadar hareketliydiki,nasıl hissetmiyo insan anlamadım:))

masallah bebğineewet ewet elımde olsa eve ultrason alıcam...iyigeceler emınem

canim ya ne istahli anlatmissin rabbim hep boyle guzel haberler yazmayi nasip etsin
imrendim simdi daha bizim kontrole 3 hafta var
bende bebisimi gormek istiyorum ozledim cinsiyetinide gormek istiyorum

günaydın arkadaşlar,nasılsınız,bende annemlere gitsemmi diye düşünüyorum hazır havada kapalı,sıcak derdi yok,yemek yiyim bi bakıcam dıuruma göre,biz iyiyiz hala bebişimin hareketlerini hissetmedim sabırsızlıkla bekliyorum

gunaydın kızlar benim moralim acayip bozuk.anlatmassam catlıcam.dun doktora gittim ya.ultrasonda baktı.ilaç yazdılar(yanındaki asistanı).sonra sonucu beklememek için carsıda işlerimi halletmek için merkeze gectim tekrar.ilacı alim dedim.ilaç diş için kullanılan antibiyotik cıktı.sonra sonucu almaya gittim.bu seferde demesinlermi cihaz bozuk diye.beklemekden başka çarem olmadığı için bekledim.bu sırada da doktora ilacı gosterdim.yalnış yazılmış dedi ve duzeltti.yanındaki mal kızın hatası yuzunden antıbiyotik içicekdim.neyse kan sonucumu aldım neyseki çıkmışdı ve doktor bekledim.son hasta kalana kadar bu arada oradaki hastalarla konuşuyoduk tabi.biri testime bakmak istedi baktı ve dediki sende yaş riski gızukuyor.doktor amniyosentez isteyebilir benimde aynı boyle cıkmışdı diye.başkalarıda aynısı banada olmuşdu ama ben sıvı aldırmadım sıkma canını falan dediler. ben caktırmadım ama omrumden omur gitti.bide yanlızım.eşimi aradım oda kızdı bağırdı.neyse doktor gordu beni testi gösterdim baktı baktı tamam hersey sınırda sınırı aşmamışsın dedi.bende o kadının dediği yerlerleri gosterdim sordum oda ,bu testte bir sınır yokdur dedi sonuçlara gore değerlendirme yapılır dedi bişeyler anlattı işte seninkiler sınırda sınırı aşmamışsın aşsaydın başka testler yapacakdık için rahat olsun dedi.ama benim içim rahat değil sanki aslında doktoruma çok guvenirim ama kendimi acabalardan almıyorum.çok yoğun ve amcamın arkadaşı ben ucrtsiz gidiyrum gozden kaçırdığı bişey olabilirmi diyorum.o kadının soylediklerinden etkilendim sanırım.gerci devlet hastanesinde sorunlu bir gebelik oldumu benim doktoruma yonlendiriler hep iyi bir doktor ama etkilendim işte.bu yuzden moralim bozuk dokunsalar ağlıcam işyeri ustume geliyor sanki.((((((((

canım milletin lafına bakıp sıkma canını. bizim halkımız bilmediği konular hkkında atıp tutmaya bayılır. doktorun sana herşeyi açıklamış. hem sen sölüosun çok ii bi doktor die.öle gözden kaçırma, sen ücret ödemiosun die dikkatszlik yapma gibi şeler de söz konusu olmaz hayatım. sonuçta burda bebeğinin ve senin hayatın söz konusu. basit şeler deil bunlar. kadının söledklernden etkilenmişsin, kuruntu yapmışsın ee bi de hamilesin hassas bi dönemden geçioruz hepimiz. aklının karışması normal. ama sen doktoruna güven. kötü bi durum olsa sölerdi ve eğer gerekseydi amniyosnetez isterdi senden. istemediğine göre problem yoktur canımcım. kendini de bebeğini de üzme gereksiz yere. hamileliğinin tadını çıkar :teselli:

canım off çok kızıyorum valla bende böle sanki yıllarca tıp okumuş gibi konuşanlara yani fikrini daha usturuplu söleyebilirdi ama senin ense kalınlığın falan iyidi o test sonuçlarınıda sölermisin cnm kaç çıktı oranları yaşın kaç buarada,ayy o antibiyotik olayıda ayrı bir vaka ya nedir bu ya gitmesen onu içmeye başlasan,bence canını sıkma canım sonuçlarını kendi dr.unada gösterirsin emin oda aynı bu dr.un gibi diyecek

Eso cnm böle şeylerle kafanı yorma sen bişeyleri çok biliyomuş gibi görünmeyi seven insalarıda duyma sen doktorunu dinle sadece bide kendini rahat ol bu biraz sancılı bi dönem ama hepimizin başına geliyo takılacak bişey yok cnm sakın kendinide bebeğinide üzme....

İyi ki doktora ilacı göstermişsin ya akannehir
Bir de bence öyle söyleyen kişileri takma ..
Herkes bilip bilmeden konuşur ama doktorun sonuçta bu işi yıllardır yapıyor sana bir problem yok dedi ise sorun yapma bence canım...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…