2010 Aralık Anneleri

iyi dayanmışsın kaydirigubbakcemile3 görüncede gözlerin dolar ağlarsın.. çok büyümüş bulacaksın şimdi onu..

Ay ne güzel cucum, benim cumartesi ben bile heyecandan öleceğim:1shok:
Bennde görsem de rahatlasam artık bebeğimi:Saruboceq:
ahh say say bitiremedim o günleri..
3 sene bebegimi bekledim,inan bana ne bu kadar heyecanliydim,nede bu kadar duygusal..
anne olmak böyle biseymis demi ersasum..

senin kafan rahat olsun yeter canim..kesinlikle hamile kalana kadar belkide bu kadar takmiyorduk..ama herseyin ayri bi güzelligi varmis..
insallah sag salim kucaklarimiza alalim,bu günleri animsayip gülücez yerimseniben
iyi calismalar canimm Şeniz

tabi canım. bana doktorum söledi. 2li test yapmicaz gerek yok die. hatta 3lü testi de gerekli görmüorum bu testlerdeki yanılma payı çok yüksek olmayan bişeyi warmış gibi gösterip insanı endişelendiriolar. ben bu testlere pek güvenmiorum dedi. o yüzden hiç sıkma canını tatlım.

Ay canım ya :teselli:Bak ne güzel göreceksin bebeğini...
İnşallah cinsiyetini de gösterir
valla kuzum bilemiyorum ki gösterir mi..
esimin hic umudu yok ama..
bebisi biraz bana benzetiyor,inat falan diye sempatiksalakcinni

iyi dayanmışsın kaydirigubbakcemile3 görüncede gözlerin dolar ağlarsın.. çok büyümüş bulacaksın şimdi onu..

kac defa acile gitmeyi düsündüm ama bahane bulamadim bilmiyorumkismile
kesinlikle 22 günde sanirim epey bi büyümüstür yavrumm :asigim:

hadi hayırlısı cnm bol bol bak bebişine insan ne çok özlüuo dimi ... ( bende görmeyeli 23 gün oldu cuma günü görücem inşallahh .... slm söle meleğine :))

valla kizlar bisey söyleyim
hatirlayanlar olacaktir mutlaka..
ben 2 li test yapin diye yalvardim doktoruma resmen..
burda 45 yas üstü hamilelere yapiliyor..doktorum bosuna stres yasayacagimi söyledi..
merak iste yaptirdim bende..
düsünün cooook gerekli bi test olsa sart kosarlardi tipki detayli usg gibi...
o yüzden lütfen bu testlere kafa yormayin güzel anneler

Sen de mi inatsın
Bence gösterecek canım görürsün bayanssulusmile
ay acile mi gitmeyi düşündün kaydirigubbakcemile3
Kız ben de Temmuz başında gidicem sabırsızlanıyorum delikafadulden

Sen de mi inatsın
Bence gösterecek canım görürsün bayanssulusmile
ay acile mi gitmeyi düşündün kaydirigubbakcemile3
Kız ben de Temmuz başında gidicem sabırsızlanıyorum delikafadulden
evet :kedi:
baslarda kap atislarini merak ettigimizden yapmistik esimle sempatiksalakcinni
ama bahane bulamadim bu hafta bilmiyorumkismile
inadim ama ikna etmek zor degil az bi cabayla,
sende mi inatsin bacummm olumunekankayizsmile

hadi hayırlısı cnm bol bol bak bebişine insan ne çok özlüuo dimi ... ( bende görmeyeli 23 gün oldu cuma günü görücem inşallahh .... slm söle meleğine :))

coook sagol canimm.söylerim teyzesiii..kalbim güm güm atiyor resmen :1rolleyes:

ahh say say bitiremedim o günleri..
3 sene bebegimi bekledim,inan bana ne bu kadar heyecanliydim,nede bu kadar duygusal..
anne olmak böyle biseymis demi ersasum..

Aynen öyle, gece rüyama giriyor, gündüz hep aklımda zaten. Bi de muayenelerin arası uzadıkça stres basıyor, ahhh ahh biz de anne olacakmıydıkkaydirigubbakcemile5 Rabbime şükürler olsun:Saruboceq:

Artık bu muayene günlerini şafak sayar gibi sayıyorum, bitmiyo gitmiyo yaaaaaaasempatiksalakcinni

Ben yaptırmadım valla hiçbirini içim çok rahat opuyorumnanaktan
Çünkü ne olursa olsun sonuçlar ne çıkarsa çıksın birşey yapamam...

kizlar hepinize sonsuz tesekkürler,cok sefiorumm siziiii Şeniz
ben simdi bici bicimi yapip cikayim..
kismetse ögleden sonra görüsürüz

evet :kedi:
baslarda kap atislarini merak ettigimizden yapmistik esimle sempatiksalakcinni
ama bahane bulamadim bu hafta bilmiyorumkismile
inadim ama ikna etmek zor degil az bi cabayla,
sende mi inatsin bacummm olumunekankayizsmile

Vay anasını :roflol::roflol:Benim hayatta gelmez aklıma öyle birşey yapmak be
Evet bende fazlası ile inatçıyım ee Karadenizli olunca azcuk inatçılık oluyor sempatiksalakcinni

yaa bizde p.tesi doktora gittik. eşim biraz geç geldi ultrason sırasında yanımızda deildi. o günden beri bebeği sorup duruo. nasıl ne gördün ne kadar olmuş büyümüş mü? ayy hepsine defalarca cevap veriorum kulağını gördük diorum bana benziomu die soruo düşünün artık o benden de heyecanlı. omurgalarını gördük bana benzio mu, kolunu gördük bana benzio mu? bu adam beni ne sanıosa artık:) ultrasondan böle bi ayrımı yapabilcemi falan düşünüo heralde kaydirigubbakcemile3

kac defa acile gitmeyi düsündüm ama bahane bulamadim bilmiyorumkismile
kesinlikle 22 günde sanirim epey bi büyümüstür yavrumm :asigim:

biraz daha büyüsünlerde o zaman bahane bulmamız daha kolay. işte tansiyonum yükseldi endişe ediyorum, hareketleri daha az hissediyorum iki gündür sanki....... kaydirigubbakcemile3
hoş 28den sonra iki haftada bire düşecek doktor randevuları bide o durum var :sm_cool:

Vay anasını :roflol::roflol:Benim hayatta gelmez aklıma öyle birşey yapmak be
Evet bende fazlası ile inatçıyım ee Karadenizli olunca azcuk inatçılık oluyor sempatiksalakcinni

biz özel doktora gidioruz. eğer 10gün içinde bi durum olursa tekrar muayene ücreti almıo. eşimde bu kez ultrasonda göremediği için 1hafta sora sancım var diyip tekrar gidelim dio. aklınca hem para ödemicek, hemde bebeği görücek. bizde karadenizliyiz acaba uyanıklığı ordan mı gelio CADIARZU

Ay deseydin ya herşeyi ile tıpkı sen :roflol:
Benim kocamda yerinde duramamıştı hop oturdu hop kalktı...
Bu ay kardeşimle gideyim diyorum yok ben dayanamam diyor onlar bizden daha meraklı valla sositososito

Biz de de 15 gün içinde okumuştum ama benim böyle şeyler hiç aklıma gelmiyor be sempatiksalakcinniAma Karadenizlilerin genelinde var bir uyanıklık kötükedihüso

aynur cnm ya güldürdün beni ..:))))) bu adan ne sanıyo beni .... onlar göremeyince sorup duruyolar dimi onlar içinde zor bi durum biz 24 saat bebeklerimizle beraberiz onlar bitek ultrasonda görebiliyolar...:))

kesinlikle ordandır kaydirigubbakcemile3 böyle cinliklere iyi çalışır karadenizlilerin aklı. benim eşim karadenizli değil. onu bile kendime benzettimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…