iyi dayanmışsın kaydirigubbakcemile3 görüncede gözlerin dolar ağlarsın.. çok büyümüş bulacaksın şimdi onu..kizlar bende coook heyecanliyim bugün...
rutin kontrolümüz var ve bebisin pozisyonu uygun olursa cinsiyeti görebilicez..
22 gün oldu melegimi görmeyeli,cok heyecanliyimm,kimbilir nasil olmustur simdi
cok duygusalim dün geceden bu yana senağlama
ahh say say bitiremedim o günleri..Ay ne güzel cucum, benim cumartesi ben bile heyecandan öleceğim:1shok:
Bennde görsem de rahatlasam artık bebeğimi:Saruboceq:
kızlar hepinize çok teşekkur ederim.hepinize tek tek cevap yazmak istiyordum ama bizim şef geldi nasıl çalışıcaksam bu halimle.tekrar girmeye calışıcam.giremessem yarın gorusuruz inşallah.Allah hepinizden razı olsun.İnşallah sağlıklı sıhhatlı kucağımıza alırız bebklerimizi..hamile kalmak benim için ne kadar zordu.şimidki durumdan ondan aşşağı değilmiş hani.
Bak burada tooba diye bir arkadaşımız var ya o hiç test yaptırmıyor bile, yani bu testlere güvenmediği için. Ayrıntılı ultrason yapacak ya o zaman herşey belli olur, sen milletin lafıyla canını sıkma rahat ol tatlım:lepi:
valla kuzum bilemiyorum ki gösterir mi..Ay canım ya :teselli:Bak ne güzel göreceksin bebeğini...
İnşallah cinsiyetini de gösterir
iyi dayanmışsın kaydirigubbakcemile3 görüncede gözlerin dolar ağlarsın.. çok büyümüş bulacaksın şimdi onu..
kizlar bende coook heyecanliyim bugün...
rutin kontrolümüz var ve bebisin pozisyonu uygun olursa cinsiyeti görebilicez..
22 gün oldu melegimi görmeyeli,cok heyecanliyimm,kimbilir nasil olmustur simdi
cok duygusalim dün geceden bu yana senağlama
valla kuzum bilemiyorum ki gösterir mi..
esimin hic umudu yok ama..
bebisi biraz bana benzetiyor,inat falan diye sempatiksalakcinni
kac defa acile gitmeyi düsündüm ama bahane bulamadim bilmiyorumkismile
kesinlikle 22 günde sanirim epey bi büyümüstür yavrumm :asigim:
evet :kedi:Sen de mi inatsın
Bence gösterecek canım görürsün bayanssulusmile
ay acile mi gitmeyi düşündün kaydirigubbakcemile3
Kız ben de Temmuz başında gidicem sabırsızlanıyorum delikafadulden
hadi hayırlısı cnm bol bol bak bebişine insan ne çok özlüuo dimi ...( bende görmeyeli 23 gün oldu cuma günü görücem inşallahh .... slm söle meleğine :))
ahh say say bitiremedim o günleri..
3 sene bebegimi bekledim,inan bana ne bu kadar heyecanliydim,nede bu kadar duygusal..
anne olmak böyle biseymis demi ersasum..
hadi hayırlısı cnm bol bol bak bebişine insan ne çok özlüuo dimi ...( bende görmeyeli 23 gün oldu cuma günü görücem inşallahh .... slm söle meleğine :))
valla kizlar bisey söyleyim
hatirlayanlar olacaktir mutlaka..
ben 2 li test yapin diye yalvardim doktoruma resmen..
burda 45 yas üstü hamilelere yapiliyor..doktorum bosuna stres yasayacagimi söyledi..
merak iste yaptirdim bende..
düsünün cooook gerekli bi test olsa sart kosarlardi tipki detayli usg gibi...
o yüzden lütfen bu testlere kafa yormayin güzel anneler
evet :kedi:
baslarda kap atislarini merak ettigimizden yapmistik esimle sempatiksalakcinni
ama bahane bulamadim bu hafta bilmiyorumkismile
inadim ama ikna etmek zor degil az bi cabayla,
sende mi inatsin bacummm olumunekankayizsmile
kizlar hepinize sonsuz tesekkürler,cok sefiorumm siziiii Şeniz
ben simdi bici bicimi yapip cikayim..
kismetse ögleden sonra görüsürüz
kac defa acile gitmeyi düsündüm ama bahane bulamadim bilmiyorumkismile
kesinlikle 22 günde sanirim epey bi büyümüstür yavrumm :asigim:
Vay anasını :roflol::roflol:Benim hayatta gelmez aklıma öyle birşey yapmak be
Evet bende fazlası ile inatçıyım ee Karadenizli olunca azcuk inatçılık oluyor sempatiksalakcinni
yaa bizde p.tesi doktora gittik. eşim biraz geç geldi ultrason sırasında yanımızda deildi. o günden beri bebeği sorup duruo. nasıl ne gördün ne kadar olmuş büyümüş mü? ayy hepsine defalarca cevap veriorum kulağını gördük diorum bana benziomu die soruo düşünün artık o benden de heyecanlı. omurgalarını gördük bana benzio mu, kolunu gördük bana benzio mu? bu adam beni ne sanıosa artık:) ultrasondan böle bi ayrımı yapabilcemi falan düşünüo heralde kaydirigubbakcemile3
biz özel doktora gidioruz. eğer 10gün içinde bi durum olursa tekrar muayene ücreti almıo. eşimde bu kez ultrasonda göremediği için 1hafta sora sancım var diyip tekrar gidelim dio. aklınca hem para ödemicek, hemde bebeği görücek. bizde karadenizliyiz acaba uyanıklığı ordan mı gelio CADIARZU
yaa bizde p.tesi doktora gittik. eşim biraz geç geldi ultrason sırasında yanımızda deildi. o günden beri bebeği sorup duruo. nasıl ne gördün ne kadar olmuş büyümüş mü? ayy hepsine defalarca cevap veriorum kulağını gördük diorum bana benziomu die soruo düşünün artık o benden de heyecanlı. omurgalarını gördük bana benzio mu, kolunu gördük bana benzio mu? bu adam beni ne sanıosa artık:) ultrasondan böle bi ayrımı yapabilcemi falan düşünüo heralde kaydirigubbakcemile3
biz özel doktora gidioruz. eğer 10gün içinde bi durum olursa tekrar muayene ücreti almıo. eşimde bu kez ultrasonda göremediği için 1hafta sora sancım var diyip tekrar gidelim dio. aklınca hem para ödemicek, hemde bebeği görücek. bizde karadenizliyiz acaba uyanıklığı ordan mı gelio CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?