2010 Aralık Anneleri

Ay deseydin ya herşeyi ile tıpkı sen :roflol:
Benim kocamda yerinde duramamıştı hop oturdu hop kalktı...
Bu ay kardeşimle gideyim diyorum yok ben dayanamam diyor onlar bizden daha meraklı valla sositososito

yaaa sorma şekerim aynen öle. sanki ben deil o doğurcak. öle abarttı ki artık benm şuan vajinamda küçük kabarcıklar var doktor siğil olabilir ama kesin deil dedi. eğer siğilse normal doğum yaptırmıolar. bendekinin ne olduğu henüz belli deil. doktorum takip edicez siğilse sezeryan yaparız dio. ama eşim kararını çoktan vermiş siğil değilsede sezeryan olursun. bebeği tehlikeye atamam dio. ya siğil deilse nie sezeryan olim çokmu sağlıklı sanki diorum olmaz ben izin vermiorum normal doğuma dio. sanki kendi doğurcak. iice zıvanadan çıktı. napıcam bilmiorum :sm_confused:

aynur cnm ya güldürdün beni ..:))))) bu adan ne sanıyo beni .... onlar göremeyince sorup duruyolar dimi onlar içinde zor bi durum biz 24 saat bebeklerimizle beraberiz onlar bitek ultrasonda görebiliyolar...:))

evet canım aslında bi yandan üzülüorm onun içinde göremedi die ama tüm gün kafamı şişirio nasıldı tekrar anlat ne gördün? elinasıl kolu nasıl? ayy fenalık bastı artık:)

Ay o kadar da değil..
Tabi ki normalse normal doğum yapmak en iyisi..
Normal doğum yapanlar bebeğini tehlikeye mi atıyorlar de canım...
Allahtan benimki öyle şeylere karışmaz akannehir

Ay o kadar da değil..
Tabi ki normalse normal doğum yapmak en iyisi..
Normal doğum yapanlar bebeğini tehlikeye mi atıyorlar de canım...
Allahtan benimki öyle şeylere karışmaz akannehir

ozaman maşallah kocana hayatım. adamı el üstünde tut sen. ben ne dediysem dinletemiorum ki annesi de sezeryan yapmış da kendi sağlıksızmıymış şuan? saçmalık işte. en sonunda al sen doğur ozaman dicem. kafamçokkarıştı

Sağol canım umarım sen de halledersin problemini...

Bu kocalar da bi alem vallakaydirigubbakcemile3

Doktor son gittiğimde artık sizi duyabilir demişti. Ondan beridir, eşim karnımı okşayıp, o sadece bir taşıyıcı yavrum (benden bahsediyorklava:), ben senin babanım. Seninle şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye anlatıyor.

O sadece bir taşıcıyı he :roflol:
Ay komik hem sinir bozucu alsanaalsanasmile
O taşıyıcı bir ömür boyu oununla uğraşıyor :dilcikar:

ayyyy aynen ya benimkide öle diyo benim için,diyoki yıllarca sen bendeydin ama şimdilik o seni taşıyo diyo bende diyorumki bebişim beni biliyo hissediyo senin içinde kim bu adam diyo diyorum daha doğduktan bisüre sonra anlıcak senin kim olduğunu diyorum nasıl sinir oluyo:roflol: hepsi şaka tabikide ama gerçek yani :))))

O sadece bir taşıcıyı he :roflol:
Ay komik hem sinir bozucu alsanaalsanasmile
O taşıyıcı bir ömür boyu oununla uğraşıyor :dilcikar:

Tam sopalık bunlar yaaaaaklava:, resmen kıskanıyorlar bence heheheeenaniknanik

yaa demek benim ki tek deil. sanki bebeği tek başına yapmış gibi bizi yok sayıyolar.ahhh ahh :ecrin_bebek:

gunaydin arkadaslar
bugun ikili testmizin kan sonuclarida cikti
hastahaneden aradilar cok sukur iyiymis sonuclarimiz
kaydirigubbakcemile2

Gözün aydın GurbetGelini çok sevindim herkesin sonuçları iyi çıkar inşallah...

Hoşgeldin pandamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…