2010 Aralık Anneleri

Hadi ya ben görüyorum ama :bbo:
Neyse başka yerden eklerim ikiz bebek renkli ultrasonda kardeşini öperken bir resim

Hah yeni koyduğunu gördüm :)) ıkiz olmakta bir ayrıcalık, en başından beri yalnız değilsin!!

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah
maşallah çok tatlı sohbetiniz

Günaydın pandamm!!

ben hala bebeğimin cinsiyetini bilmiorum ama sanırım erkek olacak rüyalarımda erkek görüorum
ve herkes erkek diosositososito

Hanımlar bişey soracağım, benim bebiş sağ tarafımdaydı, doktorda hep sağdan bakardı. Ama şimdi sanki ortaya kaymış gibi, sizde böyle bir durum var mı?

evet pandam ya bende cinsiyetini bilmiyorum am hep erkek gibime geliyor
bugunde ruyamda uyudum uyandim ruyamda dogumla ugrastim

ben hala bebeğimin cinsiyetini bilmiorum ama sanırım erkek olacak rüyalarımda erkek görüorum
ve herkes erkek diosositososito

ya bende rüyamda erkek görmüştüm ve bana da herkes erkek dio. benim için cinsiyetin hiç önemi yok gerçekten ama nedense içime kız olcakmış gibi doğuyo:S

bana oğlun olabilir de demiolar kesin oğlun olacak diolar
ve bu benim canımı sıkıo açıkcası
Allah bilir ve erkek kız ne farkeder
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

Hanımlar bişey soracağım, benim bebiş sağ tarafımdaydı, doktorda hep sağdan bakardı. Ama şimdi sanki ortaya kaymış gibi, sizde böyle bir durum var mı?

hayatım benim bebeğimde sağ tarafımda ama rahmimi tam önde ortada büyümüş gibi hissediorum. bebekler hareket edio artık biliosun biz henüz hissedemesek de. ondandır belki canım.

hayatım benim bebeğimde sağ tarafımda ama rahmimi tam önde ortada büyümüş gibi hissediorum. bebekler hareket edio artık biliosun biz henüz hissedemesek de. ondandır belki canım.

Yani eskiden sağ tarafım şişerdi, şimdi benimde şişlik ortada gibi, seninde öylemiydi?

ben bebeğimin yer değiştirdiğini hissettim 3 defa bu sabahta hafiften hissettim
anneme sordum hissedersin sende bu zamanlarda oynamıştın dedi

bende dün hissettim gibi böle hava kabarcığı gibi oldu birden elimle hissettim benim ikinci hamileliğim olduğu için bebek olabilir belki dedim :))

kızlarrrrrrrrrr günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..

Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..

Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..

Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.

çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.

Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir pipişşş

teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç her şerde bir hayır vardır.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...

Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…