kızlarrrrrrrrrr günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir pipişşş
teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç her şerde bir hayır vardır.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
Yani eskiden sağ tarafım şişerdi, şimdi benimde şişlik ortada gibi, seninde öylemiydi?
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir pipişşş
teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç her şerde bir hayır vardır.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
kızlaaaarrr, beni de alın aranızaaa. Ben de 14 haftalık hamileyim. Allahın izniyle erkek bebişim olacak benimde. yani ikili test için gittiğimde %95 erkek dedi doktor 2 hafta önce. yarın kontrole gidiyorum. bakalım ne haberler alıcaz. Hepimize Allah bebişlerimizi sağlıkla jucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...
hcg-49,9
PAPP-A 1,38
NT 1,2 mm sanırım bunlar genel bilgiler .
riskler yazan yerdede sunlar yazıyor.
Kombine risk
1:2575
Cut off değerinin altında
ikili test
1:414
cut off değerinin altında
YAş riski
1:735
Trisomy 18+NT
<1:10000
cut off değerinin altında
burdaki dort değerin 3unde cut off değerinin altında yazıyor ama yaş riskinde bişey yazmıyorya kadında bende de boyleydi dedi.bide yanda bir grafik var sanırım oda onunkine benziyordu.bende doktora onu sordum sen sırnırı aşmamışsın dedi.
.
Benimde sağda idi canım ama artık tam ortada göbeğimin hemen altında...
kızlaaaarrr, beni de alın aranızaaa. Ben de 14 haftalık hamileyim. Allahın izniyle erkek bebişim olacak benimde. yani ikili test için gittiğimde %95 erkek dedi doktor 2 hafta önce. yarın kontrole gidiyorum. bakalım ne haberler alıcaz. Hepimize Allah bebişlerimizi sağlıkla jucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Merhabalar güzel annelerrr
gizemliii maşallah canım hayırlı olsun oğlusun.. Her işte bi hayır vardır ama eşin bundan sonra ne olursa olsun bıraksın seni :))
gizemli geçmiş olsun hayırlı olsun oğluşun.
Benim bugün canım sıkkın ne yapsam bilmiyorum
gizemli hem geçmiş olsun hem gözün aydın
canım benim ya nasılda korkmuşsun geçmiş olsun allah korumuş cnm otobüsler minibüsler böle ya ben binmiyorum valla eşimden arabayı aldım onunla gidip geliyorum işe keşke seninde öle bi imkanın olsa .... evet herşeyde bir hayır vardır oğluşunda hayırlı olsunn ..:))
gizemli cnm allah korumuş valla,çoook sevindim valla hadi hayırlısı olsun cnm,bahaneyle bebişinide gördün ne güzel
Benimde sağda idi canım ama artık tam ortada göbeğimin hemen altında...
Gizemli çok geçmiş olsun malesef böyle şoförler çok var bizde de var bir tane ben o geldi mi binmiyorum akannehir
Bu arada cinsiyeti de öğrenmişsin herkes gibi seninde erkek kaydirigubbakcemile5
Hayırlı olsun canım
canım hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun oğlun:)
GİZEMLİ83 geçmiş olsun canım..ben okurken yüreğim ağzıma geldi inan..vee tebrik ederim oğluşun sağ salim gelsin inşallah..
Kızlar ben yin egeldim.
gizemli 83 canım geçmiş olsun.gozunaydın ayrıca.dunde benim başımda vardı bin turlu dert.seni çok iyi anlıyorum.neyseki atlatmışsın.hakikaten insanın gozleri doluyor yazarkende okurkende...
gizemli gecmis olsun ucuz atlatmissin allah korumus
bu arada gozun aydin oglusunu ogrenmissinde
Merhabalar güzel annelerrr
gizemliii maşallah canım hayırlı olsun oğlusun.. Her işte bi hayır vardır ama eşin bundan sonra ne olursa olsun bıraksın seni :))
gizemli geçmiş olsun hayırlı olsun oğluşun.
Benim bugün canım sıkkın ne yapsam bilmiyorum
hahahahaaa, ay özür dilerim bende mesajın en başında sinir oldum sinirim boşaldı gülüyorum şimdi!! Kız ben boşuna mı patlattım o havai fişekleri topiğin ilk kız bebeği diyekaydirigubbakcemile3 Herhalükarda şanslı olacak desene minik sıpakaydirigubbakcemile3
Neyse bak içindeki şüphelerde yokolsun artık genetik menetik, şimdi ayy minik prens mi geliyormuşşş:lepi:
geçmiş olsun canım, eminim çok korkmuşsundur, ben bile okurken panik oldum. Ne güzel oğlun olacak, daha önce kız demişlerdi sanki de mi? Yine senin gönlünden geçen oldu, Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?