2010 Aralık Anneleri

canım benim ya nasılda korkmuşsun geçmiş olsun allah korumuş cnm otobüsler minibüsler böle ya ben binmiyorum valla eşimden arabayı aldım onunla gidip geliyorum işe keşke seninde öle bi imkanın olsa .... evet herşeyde bir hayır vardır oğluşunda hayırlı olsunn ..:))

gizemli cnm allah korumuş valla,çoook sevindim valla hadi hayırlısı olsun cnm,bahaneyle bebişinide gördün ne güzel

Yani eskiden sağ tarafım şişerdi, şimdi benimde şişlik ortada gibi, seninde öylemiydi?

Benimde sağda idi canım ama artık tam ortada göbeğimin hemen altında...

Gizemli çok geçmiş olsun malesef böyle şoförler çok var bizde de var bir tane ben o geldi mi binmiyorum akannehir
Bu arada cinsiyeti de öğrenmişsin herkes gibi seninde erkek kaydirigubbakcemile5
Hayırlı olsun canım

canım hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun oğlun:)

GıZEMLı83 geçmiş olsun canım..ben okurken yüreğim ağzıma geldi inan..vee tebrik ederim oğluşun sağ salim gelsin inşallah..

Kızlar ben yin egeldim.
gizemli 83 canım geçmiş olsun.gozunaydın ayrıca.dunde benim başımda vardı bin turlu dert.seni çok iyi anlıyorum.neyseki atlatmışsın.hakikaten insanın gozleri doluyor yazarkende okurkende...

kızlaaaarrr, beni de alın aranızaaa. Ben de 14 haftalık hamileyim. Allahın izniyle erkek bebişim olacak benimde. yani ikili test için gittiğimde %95 erkek dedi doktor 2 hafta önce. yarın kontrole gidiyorum. bakalım ne haberler alıcaz. Hepimize Allah bebişlerimizi sağlıkla jucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Merhabalar güzel annelerrr

gizemliii maşallah canım hayırlı olsun oğlusun.. Her işte bi hayır vardır ama eşin bundan sonra ne olursa olsun bıraksın seni :))

Hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5
Ay neredeyse herkesin bebeği erkek ya :lepi:
Amin canım hepimize inşallah

gizemli geçmiş olsun hayırlı olsun oğluşun.
Benim bugün canım sıkkın ne yapsam bilmiyorum

canım takma kafana, zevzek biri yüzünden moralini bozmaya değmez, hem için rahatlayacaksa söyleyeyim benim de senin değerlerinde olduğu gibi 3 ünde cut off değerinin altında yazıyor ama yaş riski bölümünde herhangi bişey yazmıyor. Orada bişey yazmadığı için paniğe kapılma bence, doktoruna güven. O kadının ne bilgisi varmış ki, ama doktorun bu konuda uzman, asıl fikirlerine güvenmen gereken o. Kafanı takmaya bile değmez canımm olumunekankayizsmile

hahahahaaa, ay özür dilerim bende mesajın en başında sinir oldum sinirim boşaldı gülüyorum şimdi!! Kız ben boşuna mı patlattım o havai fişekleri topiğin ilk kız bebeği diyekaydirigubbakcemile3 Herhalükarda şanslı olacak desene minik sıpakaydirigubbakcemile3
Neyse bak içindeki şüphelerde yokolsun artık genetik menetik, şimdi ayy minik prens mi geliyormuşşş:lepi:

Benimde sağda idi canım ama artık tam ortada göbeğimin hemen altında...

Haaah aynen bende bunu anlatmaya çalışıyordum, demek seninde öyle olduhihoyyyt
büyüdüğü için ortaya kaydı herhalde, bende ondan hissedemiyordum bebeğimi eski yerinde değil diye dün baya panik yapmıştım:lepi:

Hoşgeldin aramıza yasminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt

gizemliii maşallah canım hayırlı olsun oğlusun.. Her işte bi hayır vardır ama eşin bundan sonra ne olursa olsun bıraksın seni :))

Selam Ayşe, ne haber?

Annem olsa sıkı can iyidir, kolay çıkmaz derdi:lepi: Bende kuaföre mi gitsem diye düşünüyorummmboshayallersmile

geçmiş olsun canım, eminim çok korkmuşsundur, ben bile okurken panik oldum. Ne güzel oğlun olacak, daha önce kız demişlerdi sanki de mi? Yine senin gönlünden geçen oldu, Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin kaydirigubbakcemile2

gizemli hem geçmiş olsun hem gözün aydın

gizemli cnm allah korumuş valla,çoook sevindim valla hadi hayırlısı olsun cnm,bahaneyle bebişinide gördün ne güzel

canım hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun oğlun:)

GİZEMLİ83 geçmiş olsun canım..ben okurken yüreğim ağzıma geldi inan..vee tebrik ederim oğluşun sağ salim gelsin inşallah..

gizemli gecmis olsun ucuz atlatmissin allah korumus
bu arada gozun aydin oglusunu ogrenmissinde

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..bu kötü olayın ardından minik bebek sürpriz yaptı..otobüs minibüs araba fark etmez ne olur hepiniz kendinize çok dikkat edin
bi anlık korkusu bile yetti rabbim kimseyi ayırmasın bebeğinden olmayanlara da tez zamanda versin inşallah....

esracım havai fişeklere gelince napalım oluşuma kısmetmiş

ayrıca senden bi ricam var bu topiğin adını ERKEK DOĞURMAK İSTEYENLER GELSİN TOPİĞİ yaparmısın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

naber kızlar.
geçmişe dönemicem
biraz acelem vr
bugün günümüz var
gidip mamalar yicem
buarada artık herkes öğrenmeye başaldı benim hamile olduğumu
yani sırrım ortaya çıktı
herkes anlamış zatende soramıyolarmış
ben bebeğimi kaybettiğim için önceden
ben eylülde Allah nasip ederse koca karınla süpriz yapıcaktım
olmadı
öğrendielr
ama niyeyse benim içim rahat değil
offffffffffffff
niye böle oldum

saol tatlım rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…