2010 Aralık Anneleri

Erkek isteyen gelsin, ama harbiden öyle oldu yaaaaakaydirigubbakcemile3

Bakalım bugün Cucum da öğrenecek mi cinsiyetini, ama ben çıkıcam ben çıkmadan gel Cucuuuu!!

Denizcim takma kafana, her işte bir hayır vardır kaydirigubbakcemile5 Git güzel güzel yemekler yeeeecokacimcoook

Ne yapsın artık oracığa sığamıyor yavrucuğumuz...
Hele sabahları sırt üstü yrtarken şişlik olarak hissediyorsun ya onu oda mükemmel birşey :lepi:Resmen dışardan bakınca şişik görünüyor...

selam kızlar esra gecmıs olsunnn,, denız kafanı takma allah nazardan korusun kotu seyler getırme aklınaa...

ya harbıden erkek topıgı olduk besık kertmesı yapcak kız bulamıcazzz :))

gizemli geçmiş olsun hayırlı olsun oğluşun.
Benim bugün canım sıkkın ne yapsam bilmiyorum
canım neden ölesin neyin var canını sıkan birşey mi oldu hamilelikten mi

ahh denizim ya ben seni öle ii anlıyorum ki bende yaşadıklarımdan sonra hamile kaldığımı kimseye duyurmak istememiştim ailelerimiz sağolsun tutamadılar kendilerini
insanlar tebrik ettiğinde batıyordu bana biliyomusun
hem yaşadıklarımızdan hem nazara gelir diye korkuyoruz hemde bilmiyorum neden ama seni anladığıma emin olabilirisin

slm kızlar bende aralık annesi adayıyım daha yeni aralık annelerini okumaya başladım tekrardan herkese merabalar

ayyy kızlar yemeğe gitmiştim biraz fazla kaçırdım galiba fena şiştim ama napim bu hamilelik bana ödül gibi geldi. son 1.5yılımı diyet yaparak kilomu korumaya çalışarak geçirdim hep.şmdi sanırım geçmişte yiyemedklermn acısını çıkarıorum. cnm ne isterse yiyorum sora da bünye alışık olmadığı için hemen şişiorum şmdi olduğu gibi. bugün hava yağıcak gibi yemekten sora da bi rehavet çöktü. şimdi ne güzel uyunurdu ya offf iş olmasa keşke :sinifsinif:

selam kızlar esra gecmıs olsunnn,, denız kafanı takma allah nazardan korusun kotu seyler getırme aklınaa...

ya harbıden erkek topıgı olduk besık kertmesı yapcak kız bulamıcazzz :))

Biz başka topiclerden artık bulacağız kertmeleri sempatiksalakcinni

slm kızlar bende aralık annesi adayıyım daha yeni aralık annelerini okumaya başladım tekrardan herkese merabalar

Hoşgeldin canım...

Cucuuuu aşağıda seni görüyorum ee anlat çabık ne oldu delikafadulden

merhaba KIZIMIN güzel teyzeleriiii :asigim:
benim cirkin ördegim meger nazli,utangac,birazda keyifci bir cimcimeymis kaydirigubbakcemile3
doktor amcamiz oynatana kadar epey ugrasti,ayaklarini göbegime diretmis eli kafasinda yatiyordu kusum..
cok sükür hersey normal cikti,darisi size canlar
boyumuz bas-ayak 15 cm olmus..omurgasi,kaburgalari,parmaklari,herseyini gördük..
kanser testi yapildi,kendimi kastigim icin bi damla kan geldi ama korkulacak bisey degilmis..
kilo almamisim,hatta 300 gr eksik geldim..doktorum cok iyi gidiyorsun dedi,cünkü demistim sizede ben 10 kilo fazlayla hamile kalmistim..normalmis yani sadece göbis var simdilik..
ama ilerde eklenicek elbette..hiiiiic takilmiyorum artik kiloya falan..
tetanoz1 asimiz yapildi..tatilde seyehatler sirasinda kasilmalarim olursa diye magnezyum destegi verildi..
hamile jimnastigi ve yüzmesine kaydim alindi..
yani durum bu kizlar...cok sükür Rabbime,saglikli sihhatli gördüm melegimi..
darisi hepinizin basina insallah,her zaman dualarimdasinizzz :Saruboceq:

Yani eskiden sağ tarafım şişerdi, şimdi benimde şişlik ortada gibi, seninde öylemiydi?

evet canım önceden sağ tarafımda hissediorum şişliği şimdi baya baya ortaya yayılmış gibi.sanırım hem bebekler hareket ettiği, hem de artık büyüdükleri için... yayılıolar sanırım.endişe etme hayatım. olur böle şeler.alışmamız lazım:) anlaşılan senin ufaklık yerini deişmek istemiş :CüvCüv:

Ayyyy kızmıymış delikafadulden
İnanamıyorum bana hep erkek gibi gelmişti be boshayallersmile
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım ...

cucum çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin. Maşaallah kızına da Allah nazarlardan saklasın....

cucucum ben de göbüşün sivri gibi demiştim ama ne kadar temiz kalplisin bak hissettiğin gibi kızmış gerçekten. ne kokoş olacak o da büyüyünce kimbilir...

ayy bir kızımız azaldı derken hemen yenisi geldi aramızaaa,canım çoook sevindim çok mutlu oldum,ohh ne güzel kocaman olmuş miniğimiz inşallah testlerinde iyi çıkar cnm,hep böle sağlıklı güzel hebrler alırız inşallah benimde 13 günüm kaldı bende 17. haftanın içindeyken gidicem demekki benimde bebişim böyle kocaman çıkıcak karşıma inşallah

Ayyyy kızmıymış delikafadulden
İnanamıyorum bana hep erkek gibi gelmişti be boshayallersmile
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım ...
cok sagol canim..
karnimdan solayi erkek gibiydi sanki ama bebis numara yapti sempatiksalakcinni

cucum çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin. Maşaallah kızına da Allah nazarlardan saklasın....
sagol canimm..aminn cümlemiz sag salim kucaklayalim insallahhh :Saruboceq:
cucucum ben de göbüşün sivri gibi demiştim ama ne kadar temiz kalplisin bak hissettiğin gibi kızmış gerçekten. ne kokoş olacak o da büyüyünce kimbilir...

sagolasin canimm..son günlerde hep kiz diyordum,sonrada icime batiyordu erkekse üzülür mü bebisim kiz dedigim icin diye,susuyordum daha cok..
yok canim yaa,aksine sevmez kesin :)

ayy okumadim daha,yemek yiyip gecmise dönerim hemen..kimin oglusu oluyormus?
yaa öyle cok sasirdikki,esim hadi beeee dedi görür görmez..
22 günde inan azimsanmayacak kadar büyük bi degisim gecirmis minigim..
sende sok olcaksinnnn yerimseniben

a.s.
Sen varya ne dayalıksın anlatamam sana.Her an huzurunu bozacak bir şey buluyorsun.Eee ne var yani öğrensinler.Bebeğinde şükür sorun yok gayet iyi gidiyor her şey ...Kıskanmış olsunlar seni ,yada imrensiler mesala. ne olucak? Lütfen sen okumuş birisin öyle hasetle, nazarla falan hiç bir şey olmaz.Olsaydı hapishaneler bomboş olurdu di mi : )

Ayy ne kadar güzel.Prenses geliyor demek.Gözün aydın hayatım.
Benimkide tembel tosbağanın tekiydi.Acaba benimkide kız olabilir mi ? : )) Çatlıyacağım.

ayyyhhh yerim ben onun keyfini yaaa. hayırlı olsun ilk kızımız canım:) hemen de sahiplendim inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız... :Saruboceq:

cucu tebrık ederım prenses gelıorrr... allah hepmıze heyırlı evlatlar versın ınsallahhhh benım daha cok var ya kontrole sız yazınca nasıl heveslenıyorum ozledım oglusumu :)

canım gizemlinin kız olabilir demişti ya dr.u bugün başka dr. a gitmiş geçmişte okursun zaten,erkekmiş :))))

evet canım ya kocaman oluyorlar hemen çok şaşırcaz eminim bizde inşallah sağ salim görürüz ya ara uzadıkça daha bi çok özlüyorum daha çok merak ediyorum

Demek ki büyümüşler annesiiiikaydirigubbakcemile5 Evet bende kaydirigubbakcemile5u sabah sırt üstü yatınca hissettim ortaya kaydığını, orası sertleşmişti:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…