Demek ki büyümüşler annesiiiikaydirigubbakcemile5 Evet bende kaydirigubbakcemile5u sabah sırt üstü yatınca hissettim ortaya kaydığını, orası sertleşmişti:ecrin_bebek:
slm kızlar bende aralık annesi adayıyım daha yeni aralık annelerini okumaya başladım tekrardan herkese merabalar
merhaba KIZIMIN güzel teyzeleriiii :asigim:
benim cirkin ördegim meger nazli,utangac,birazda keyifci bir cimcimeymis kaydirigubbakcemile3
doktor amcamiz oynatana kadar epey ugrasti,ayaklarini göbegime diretmis eli kafasinda yatiyordu kusum..
cok sükür hersey normal cikti,darisi size canlar
boyumuz bas-ayak 15 cm olmus..omurgasi,kaburgalari,parmaklari,herseyini gördük..
kanser testi yapildi,kendimi kastigim icin bi damla kan geldi ama korkulacak bisey degilmis..
kilo almamisim,hatta 300 gr eksik geldim..doktorum cok iyi gidiyorsun dedi,cünkü demistim sizede ben 10 kilo fazlayla hamile kalmistim..normalmis yani sadece göbis var simdilik..
ama ilerde eklenicek elbette..hiiiiic takilmiyorum artik kiloya falan..
tetanoz1 asimiz yapildi..tatilde seyehatler sirasinda kasilmalarim olursa diye magnezyum destegi verildi..
hamile jimnastigi ve yüzmesine kaydim alindi..
yani durum bu kizlar...cok sükür Rabbime,saglikli sihhatli gördüm melegimi..
darisi hepinizin basina insallah,her zaman dualarimdasinizzz :Saruboceq:
cucu tebrık ederım prenses gelıorrr... allah hepmıze heyırlı evlatlar versın ınsallahhhh benım daha cok var ya kontrole sız yazınca nasıl heveslenıyorum ozledım oglusumu :)
artık dokunuca ele avuca gelio bebeklerimz maşallah yawrularımızaben o şişliği hissettiğimden beri elim karnımda geziorum desem yeridir. sanki dokunmasam kaybolucak eşim de rahat bırak çocuğu artık dio. napim elimde deil. hala inanamıorum rabbimin verdiği bu minik mucizeye. yerinde mi die kontrol ediorum hep. kaydirigubbakcemile3
Evet yaa, hani klasik hamileler karnını tuta tuta gezer ya, bende öyleyim ne kadar ilginç dimi:kedi: İnsan ister istemez eli karnına gidiyor süreklikaydirigubbakcemile3
merhaba KIZIMIN güzel teyzeleriiii :asigim:
benim cirkin ördegim meger nazli,utangac,birazda keyifci bir cimcimeymis kaydirigubbakcemile3
doktor amcamiz oynatana kadar epey ugrasti,ayaklarini göbegime diretmis eli kafasinda yatiyordu kusum..
cok sükür hersey normal cikti,darisi size canlar
boyumuz bas-ayak 15 cm olmus..omurgasi,kaburgalari,parmaklari,herseyini gördük..
kanser testi yapildi,kendimi kastigim icin bi damla kan geldi ama korkulacak bisey degilmis..
kilo almamisim,hatta 300 gr eksik geldim..doktorum cok iyi gidiyorsun dedi,cünkü demistim sizede ben 10 kilo fazlayla hamile kalmistim..normalmis yani sadece göbis var simdilik..
ama ilerde eklenicek elbette..hiiiiic takilmiyorum artik kiloya falan..
tetanoz1 asimiz yapildi..tatilde seyehatler sirasinda kasilmalarim olursa diye magnezyum destegi verildi..
hamile jimnastigi ve yüzmesine kaydim alindi..
yani durum bu kizlar...cok sükür Rabbime,saglikli sihhatli gördüm melegimi..
darisi hepinizin basina insallah,her zaman dualarimdasinizzz :Saruboceq:
Şenizhadi güzel güzel haberlerle gel inşallaaahh, bize de ballandıra ballandıra anlat olur mu:lepi:
evet degil mi..ahh o zamanlarida hayirlarla bi görsek toobacimmm :Saruboceq:biraz daha büyüsünlerde o zaman bahane bulmamız daha kolay. işte tansiyonum yükseldi endişe ediyorum, hareketleri daha az hissediyorum iki gündür sanki....... kaydirigubbakcemile3
hoş 28den sonra iki haftada bire düşecek doktor randevuları bide o durum var :sm_cool:
ŞenizCUCU güzel haberlerini bekliyoruz..çoşku ve mutluluk dolu geleceksin inşallah..
cok sevindim canimm,gözün aydinnnnn..:lepi:gunaydin arkadaslar
bugun ikili testmizin kan sonuclarida cikti
hastahaneden aradilar cok sukur iyiymis sonuclarimiz kaydirigubbakcemile2
tatlimm ben erkek görüyordum,esimde erkek görüyordu..ben hala bebeğimin cinsiyetini bilmiorum ama sanırım erkek olacak rüyalarımda erkek görüorum
ve herkes erkek diosositososito
tatlimm benimde arada kayiyor ufaklik.. hatta bugün sasirdigim sey doktor taa yukardan bakti..önceki kontrolde göbegimin altindan bakiyordu..büyüdükce yer degistiriyorlar canim..Hanımlar bişey soracağım, benim bebiş sağ tarafımdaydı, doktorda hep sağdan bakardı. Ama şimdi sanki ortaya kaymış gibi, sizde böyle bir durum var mı?
ah canim benim cook gecmis olsun :teselli:kızlarrrrrrrrrr günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir pipişşş
teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç her şerde bir hayır vardır.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
hosgeldin canim aramizaaa :lepi:kızlaaaarrr, beni de alın aranızaaa. Ben de 14 haftalık hamileyim. Allahın izniyle erkek bebişim olacak benimde. yani ikili test için gittiğimde %95 erkek dedi doktor 2 hafta önce. yarın kontrole gidiyorum. bakalım ne haberler alıcaz. Hepimize Allah bebişlerimizi sağlıkla jucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...
kuzum orasi hic belli olmuyor,benim ufaklik gecen kontrolde canavar gibiydi..2li testi zor yaptik,ölcemedik hareketten..a.s.
Sen varya ne dayalıksın anlatamam sana.Her an huzurunu bozacak bir şey buluyorsun.Eee ne var yani öğrensinler.Bebeğinde şükür sorun yok gayet iyi gidiyor her şey ...Kıskanmış olsunlar seni ,yada imrensiler mesala. ne olucak? Lütfen sen okumuş birisin öyle hasetle, nazarla falan hiç bir şey olmaz.Olsaydı hapishaneler bomboş olurdu di mi : )
Ayy ne kadar güzel.Prenses geliyor demek.Gözün aydın hayatım.
Benimkide tembel tosbağanın tekiydi.Acaba benimkide kız olabilir mi ? : )) Çatlıyacağım.
Şeniz sagol teyzemizzz,hepimiz sag salim kucaklayalim insallahhhayyyhhh yerim ben onun keyfini yaaa. hayırlı olsun ilk kızımız canım:) hemen de sahiplendiminşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız... :Saruboceq:
Şeniz tesekkür ederim fistigimmm,say say günleri bitiremedim bende..cucu tebrık ederım prenses gelıorrr... allah hepmıze heyırlı evlatlar versın ınsallahhhh benım daha cok var ya kontrole sız yazınca nasıl heveslenıyorum ozledım oglusumu :)
Hoşgeldin aramıza :lepi:
Cucuuuummm, hadi gözlerin aydın bir prenses daha geliyorkaydirigubbakcemile5, artık pembe oda süsleri alırsın Türkiye denturkbayragi
Ben çıkmadan gelse diyordum, iyi oldu liste yazmışsın oradan gördüm. Hemen güncelledim canımmm..
Artık bende öğrenmek istiyoruuuuuuuuummmmmmmmdelikafadulden
Senin ne zaman kontrolün, benim cumartesi günü şafak 3kaydirigubbakcemile5
Evet yaa, hani klasik hamileler karnını tuta tuta gezer ya, bende öyleyim ne kadar ilginç dimi:kedi: İnsan ister istemez eli karnına gidiyor süreklikaydirigubbakcemile3
gozun aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah
kizlar bir sorum var size..
benim ilk tetanoz asim yapildi ya hani..
2.yapilirken esimede yapilacakmis..
ordada var mi böyle bi sey?ilk defa duydum da ben :uhm:
sanmıyorum canım bende randevu aldım sağlık ocağından oyle bişey demediler bize.ama yaptırsın boşver bi zararı yokki
ayy cucu hadi gozun aydin prensesin olacagini ogrenmissin
darisi basima artik bende ogrenmek istiyorum
sagol canim.. olumunekankayizsmile
asi kartini sordu esimin,oda kaybettim dedi..o zaman her durumda yapalim biz yinede dedi..
zarari yok,yapilsin madem..hatirlamiyor cünkü hangi asilari vuruldugunu..
selaamm
cucum kizin olacakmis, ah ne kokos olur minik cadilar allah saglikla kucagina versin canim...
gizemli oncelikle gecmis olsun ve sonrasinda gozun aydin, canim saglikla kucagina alirsin insallah...
herhalde en gec ben ogrenecem gerci zaten merakta etmiyorumkaydirigubbakcemile3
kizlar, benim bulantilar aziyo sanki dun aksam misafirlikteydik, biraz tatli yedim butun gece mafoldum hani 3aydan sonra bitiyodu:sinifsinif:
canım ben santiyede calışıyorum zorunlu olduğu için ben mart ayında olmuşdum tetanoz aşısını eşimde burda oda oldu.aşıyı oldukdan sonra hamile kaldım.dun doktoruma sordum tek doz yapılsun dedi.hemseriyede de dedim oda evet normalde 2 tane oluyormuş tetanoz aşısı ama ben bi tane vurulucam...başkada aşımız yok herhalde.doktorum sordu kucukken hangi aşıların yapıldı dıye hatırlamıyorum dedim.bide hamile kalmadan once kızamıkçık aşısı olmuşdum.burda sağlık ocaklarında kampanya vardı.gebelik duşunenler için onu yaptırdım.kucukken yapılanları anneme sorsam oda hatırlamaz..
selaamm
cucum kizin olacakmis, ah ne kokos olur minik cadilar allah saglikla kucagina versin canim...
gizemli oncelikle gecmis olsun ve sonrasinda gozun aydin, canim saglikla kucagina alirsin insallah...
herhalde en gec ben ogrenecem gerci zaten merakta etmiyorumkaydirigubbakcemile3
kizlar, benim bulantilar aziyo sanki dun aksam misafirlikteydik, biraz tatli yedim butun gece mafoldum hani 3aydan sonra bitiyodu:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?