2010 Aralık Anneleri

Demek ki büyümüşler annesiiiikaydirigubbakcemile5 Evet bende kaydirigubbakcemile5u sabah sırt üstü yatınca hissettim ortaya kaydığını, orası sertleşmişti:ecrin_bebek:

artık dokunuca ele avuca gelio bebeklerimz maşallah yawrularımıza ben o şişliği hissettiğimden beri elim karnımda geziorum desem yeridir. sanki dokunmasam kaybolucak eşim de rahat bırak çocuğu artık dio. napim elimde deil. hala inanamıorum rabbimin verdiği bu minik mucizeye. yerinde mi die kontrol ediorum hep. kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende aralık annesi adayıyım daha yeni aralık annelerini okumaya başladım tekrardan herkese merabalar

Hoşgeldin aramıza :lepi:

Cucuuuummm, hadi gözlerin aydın bir prenses daha geliyorkaydirigubbakcemile5, artık pembe oda süsleri alırsın Türkiye denturkbayragi

Ben çıkmadan gelse diyordum, iyi oldu liste yazmışsın oradan gördüm. Hemen güncelledim canımmm..

Artık bende öğrenmek istiyoruuuuuuuuummmmmmmmdelikafadulden

cucu tebrık ederım prenses gelıorrr... allah hepmıze heyırlı evlatlar versın ınsallahhhh benım daha cok var ya kontrole sız yazınca nasıl heveslenıyorum ozledım oglusumu :)

Senin ne zaman kontrolün, benim cumartesi günü şafak 3kaydirigubbakcemile5

Evet yaa, hani klasik hamileler karnını tuta tuta gezer ya, bende öyleyim ne kadar ilginç dimi:kedi: İnsan ister istemez eli karnına gidiyor süreklikaydirigubbakcemile3

Evet yaa, hani klasik hamileler karnını tuta tuta gezer ya, bende öyleyim ne kadar ilginç dimi:kedi: İnsan ister istemez eli karnına gidiyor süreklikaydirigubbakcemile3

sorma hayatım şimdi böleysem 7-8aylık olduğunda napıcam bilmiorum hiç elim sürekli karnımda yatarken,otururken,yerken,gezerken hep bebeğim yerindemi die kontrol ediorum. annelik böle bişe olsa gerek. dünyanın en mükemmel duygusuymuş içinde bi can daha taşımak :CüvCüv:

Bende karnımı tutuyorum sürekli belki kıpraşır diye 1-2 haftaya kadar inşallah kesin duymuş olacağım hareketleirni kaydirigubbakcemile2

gozun aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah

hadi güzel güzel haberlerle gel inşallaaahh, bize de ballandıra ballandıra anlat olur mu:lepi:
Şeniz
evet degil mi..ahh o zamanlarida hayirlarla bi görsek toobacimmm :Saruboceq:
CUCU güzel haberlerini bekliyoruz..çoşku ve mutluluk dolu geleceksin inşallah..
Şeniz
gunaydin arkadaslar
bugun ikili testmizin kan sonuclarida cikti
hastahaneden aradilar cok sukur iyiymis sonuclarimiz
kaydirigubbakcemile2
cok sevindim canimm,gözün aydinnnnn..:lepi:
ben hala bebeğimin cinsiyetini bilmiorum ama sanırım erkek olacak rüyalarımda erkek görüorum
ve herkes erkek diosositososito
tatlimm ben erkek görüyordum,esimde erkek görüyordu..
ama sonucc bayanssulusmile
yani bende tersi cikti rüyalarin

Hanımlar bişey soracağım, benim bebiş sağ tarafımdaydı, doktorda hep sağdan bakardı. Ama şimdi sanki ortaya kaymış gibi, sizde böyle bir durum var mı?
tatlimm benimde arada kayiyor ufaklik.. hatta bugün sasirdigim sey doktor taa yukardan bakti..önceki kontrolde göbegimin altindan bakiyordu..büyüdükce yer degistiriyorlar canim..
ah canim benim cook gecmis olsun :teselli:
bir dahakinde nolur araba tam durunca kalk yerinden..
ama cok sükür bisey olmamis ve sürpriz yasamissin canim..
onun icinde gözün aydin,hayirli olsun..pipisini yesin teyzesiii
herseyde bir hayir var diye bosa dememisler olumunekankayizsmile

hosgeldin canim aramizaaa :lepi:
kuzum orasi hic belli olmuyor,benim ufaklik gecen kontrolde canavar gibiydi..2li testi zor yaptik,ölcemedik hareketten..
bugün uyukluyordu kaydirigubbakcemile3
ay catlamamak imkansizzz :bbo:

ayyyhhh yerim ben onun keyfini yaaa. hayırlı olsun ilk kızımız canım:) hemen de sahiplendim inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız... :Saruboceq:
Şeniz sagol teyzemizzz,hepimiz sag salim kucaklayalim insallahhh
cucu tebrık ederım prenses gelıorrr... allah hepmıze heyırlı evlatlar versın ınsallahhhh benım daha cok var ya kontrole sız yazınca nasıl heveslenıyorum ozledım oglusumu :)
Şeniz tesekkür ederim fistigimmm,say say günleri bitiremedim bende..
cok sükürrrr gördüm geldim,darisi basinaa

cok sagol canim benimmm Şeniz
diger topigede yazdim heyecandan zaten elim ayagim tutmuyor..
cok garip bi heyecanmis bu..
alicam canimm kismetse insallah opuyorumnanaktan
darisi sana insallah,görürsün yakindaa :lepi:

kizlar bir sorum var size..
benim ilk tetanoz asim yapildi ya hani..
2.yapilirken esimede yapilacakmis..
ordada var mi böyle bi sey?ilk defa duydum da ben :uhm:

kizlar bir sorum var size..
benim ilk tetanoz asim yapildi ya hani..
2.yapilirken esimede yapilacakmis..
ordada var mi böyle bi sey?ilk defa duydum da ben :uhm:

sanmıyorum canım bende randevu aldım sağlık ocağından oyle bişey demediler bize.ama yaptırsın boşver bi zararı yokki

sanmıyorum canım bende randevu aldım sağlık ocağından oyle bişey demediler bize.ama yaptırsın boşver bi zararı yokki

sagol canim.. olumunekankayizsmile
asi kartini sordu esimin,oda kaybettim dedi..o zaman her durumda yapalim biz yinede dedi..
zarari yok,yapilsin madem..hatirlamiyor cünkü hangi asilari vuruldugunu..

selaamm

cucum kizin olacakmis, ah ne kokos olur minik cadilar allah saglikla kucagina versin canim...

gizemli oncelikle gecmis olsun ve sonrasinda gozun aydin, canim saglikla kucagina alirsin insallah...

herhalde en gec ben ogrenecem gerci zaten merakta etmiyorumkaydirigubbakcemile3

kizlar, benim bulantilar aziyo sanki dun aksam misafirlikteydik, biraz tatli yedim butun gece mafoldum hani 3aydan sonra bitiyodu:sinifsinif:

sagol canim.. olumunekankayizsmile
asi kartini sordu esimin,oda kaybettim dedi..o zaman her durumda yapalim biz yinede dedi..
zarari yok,yapilsin madem..hatirlamiyor cünkü hangi asilari vuruldugunu..

canım ben santiyede calışıyorum zorunlu olduğu için ben mart ayında olmuşdum tetanoz aşısını eşimde burda oda oldu.aşıyı oldukdan sonra hamile kaldım.dun doktoruma sordum tek doz yapılsun dedi.hemseriyede de dedim oda evet normalde 2 tane oluyormuş tetanoz aşısı ama ben bi tane vurulucam...başkada aşımız yok herhalde.doktorum sordu kucukken hangi aşıların yapıldı dıye hatırlamıyorum dedim.bide hamile kalmadan once kızamıkçık aşısı olmuşdum.burda sağlık ocaklarında kampanya vardı.gebelik duşunenler için onu yaptırdım.kucukken yapılanları anneme sorsam oda hatırlamaz..

sagol canimm..sen son ben ögrenicem dedim ama gösterdi nazli melegim opuyorumnanaktan
darisi sana canim..
hadi yaa,devam mi ediyor bulantilar boshayallersmile
gecen bana gelen arkadas ilk 4 ay bulantidan hastanede yatmis..ilk net hareketleri hissettigimde bulantilar kesildi dedi..
simdide buna odaklan madem canim,insallah gecer bir an önce..
ve inan bana ben gün icinde sadece tatliyla beslenebilirdim..simdi görünce bile midem bulaniyor..bi dene istersen hangi besinlerden bulandigini cözersin belki..

iyi olmus o zaman canim..
doktorum 2 tetanoz asisi var dedi,2 baska asi daha söyledi ama inan hatirlamiyorum..
onlar daha sonraymis zaten..
ahh karne olmayinca nerden hatirlanacak..bende hatirlamiyorum,yeniden yapilacak iste..
bosver garantiye alalim yerimseniben

öncelikle geçmiş olsun canım. benimde 3aya kadar sadece midem bulanıodu.. 3aydan sora geçer die bekledim daha da kötü oldum artık kusmaya da başladım. sabah midem bulanıodu kahvaltı yapamicam bari bi bardak süt içim dedim bardak bitince kendimi tuvalete zor attım. :uhm:

CUCU canım aldın güzel haberlerini darısı başıma inşallah .... Prensesin hayırlı olsun demek keyif yapıyo ufaklık ohh buldu rahat yeri tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…