2010 Aralık Anneleri

CUCU canım aldın güzel haberlerini darısı başıma inşallah .... Prensesin hayırlı olsun demek keyif yapıyo ufaklık ohh buldu rahat yeri tabi...

Şenizsagol canim benimm..darisi sana evet..
doktorumuzda ayni seyi söyledi,sanirim karnin cok rahat,cünkü geriniyor,keyif yapiyor diyor kaydirigubbakcemile3

cucum aslinda biseyden tiksinmiyorum istahimda yerinde ama cogu kez cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi!!!

benim baslarda fazla bulantim yoktu, 2-3haftadir artti, yemek yemeye korkuyorum, doktorum bulanti hapi verdi arasira kullaniyorum bazende dayanamayip cikariyorum..
doktor reflu olabilir asitli iceceklerden ve yagli yemeklerden uzak dur dedi..ama zaten bulanti yuzunden fazla sivi tuketemiyorumki!!!!!

ohhhhhhhhhhh maşallah talım demek senin ki prenses miş sonunda rahatlamışsındır belli olunca insan bi rahatlıyor...kanser testi nedir ve nası yapılıyor konusunda beni aydınlatırsan sevinirim bizde hiç duymadım bunu

ayrıca o senin minik tembel kızını yerim benim minik tembel oğlum gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar.Geçmişe bakamadım.Bugün burası çok kalabalık gizli gizli yazıyorum bunu da.Ara ara döner okurum artık.
Saat 12 gibi doktordan geldim.Bebeğimin ölçümerini falan yaptı ,3 tüp kan aldılar yine benden.Bu seferki ultrason kağıdı diğerlerinden farklı 3 tane ölçüm var ama nedir onlar bilmiyorum.(AC 77 mm, FL 19 mm, BPD 31 mm) Ağırlığı da 115 gr görünüyormuş heralde suyuyla falan birliktedir.Ay o kadar çok soru hazırlamıştım ki...Meleğimi görünce unuttum hepsini Hatta ölçümlerin ne olduğunu bile soramadan çıkıverdim hastaneden.Ağzım kulaklarımda bir halde :CüvCüv:
Balık yiyemediğim için omega içeren tabletlerden yazmasını istedim ,boşver tableti sen başka şeyler ye dedi.Ama içim rahat değil.Kullanan arkadaşlar bana isim verirlerse eczaneden kendim alırım artık.Zaten devlet ödüyor mu bilmiyorum.Ayy ne çok yazdım dimi?
Bu arada bizim sıpa pek edepli ,sımsıkı kapatmış bacaklarını o kadar dürtmemize rağmen göstermedi yine.Herhalde doğumda öğrenicem cinsiyetini....

Yerim ben onu tıpkı benim oğlum elini de kafasının arkasndan biraz görüyordum ben de :asigim:

canım çok sağol hepsine 41 kere maaşaalh.eli dimi o kafasının arkasındaki ben doktora soru sormakdan bakamadım pasama.ne kadar cok buyumuş diyebildim sadece bi arada poposunu gordum sanki.kendimi dondu doktormu aleti yonlendidi anlayamadım.doktor ilk başta cinsiyeti soylemek istemedi ama tam kalkacakken erkek ihtimali yuksek dedi.ama ultrasonda pararlel durunca kız derler .paşam diye seviyorum pipilim diyorum eğer bide kızsa kızacak bana bal torbam

evet canım o eli işte...Bize de dönüp bakmıştı benimki şok olmuştum birden dönünce ne mucize birşey dimi...Umarım yanılmazlar cinsiyette bende hep erkek diyorum isim bile buldum sonuçta doktor % 80 dedi ama sanırım muayene için 1 ayı bekleyemeyeceğim daha erken gideceğim

ayy canimbenim maasallah melegine ne kadar net cikmis
canım cok sağol.ne tatlılar dimi.inanamıyorum onun içimde olduğuna.kilo almam da durdu.:)

aynen oyle 3 haftada kocaman olmuş.bide hareketlerini takp edebilseydim bidahakine hep onu seyredicem soru falan sormıcam.isim ne dusundun.

CUCU canım..harika haberler vermişsin..cimcimemizi yerim ben..topiğimizin prenseslerinden biri daha geliyor demek..ay maşallahhh..

canım deme oyle bende ağlıcam şimdi biliyosun durumumu kafamıı dağıtmaya calışıyorum.annesi yesin onuuuuuu dimi teyzesi..

ayyy yesin tabi hayatım, hatta annesiyle teyzesi beraber yesin.ne de olsa ben bu aralar bulduğum herşeyi yiyorum, senin tatlı kelebeğini de bi lokmada yutabilirim hamm die yerimseniben

cucum hayırLı oLsun prensesinnnnnnnnnn

gizemli83 önceLikLe çok geçmiş oLsun cnm benimm vee deeee pipişşş hayrLı oLsun

benim de ikili testimin kan sonuçLarı çıktı.Herşey normal çok şükür.

28 inde randevumuz var.Az kaLdı ama ben giderek heyecanLanıyorum waLLa...

Canım gözünaydın.

Bende doktora söyledim omega içeren ilaçları.Bana hiç bir bilimsel gerçekçiliği yok dedi.Tek bilimsel gerçekçiliği olan -folik asittir ne yani Omega takviyesi almayan bebekler gerizekalı mı olıcak dedi.Bana yazmadı elevit ve magnezyum yazdı.Elevetin içinde demir olduğu için ekstradan kan ilacı da yazmadı.Magnezyumu da hem kasılmalar olmasın diye hemde kabızlık problemim olmasın diye verdi.Çünkü magzenyumun yan etkisi rahat dışkılama sağlıyormuş.1 taşla 2 kuş yani : )Eğer gerçekten omega içeren ilaçların alınması gerekiyorsa yazardı ne kaybı olacaktı ki? Şahsen ben doktoruma güveniyorum.

Sütümüzü içelim,yumurtamınızı, etimizi , meyvemizi yiyelim ..güzel ve düzenli beslenelim yeter arkadaşlar.Analaımız 9 ay boyunca balık mı yemişler Allah aşkına !!

Son düzenleme:
mrhb lr.herkese hayırlı bebişler dilerim.bişey sorucam sizlere.daha yeni hamişim.dün dr.a gittim ilk kez sata göre 6+0 olması gerekirken 5 haftalık çıktı.bide kesem 22mm büyük ama içinde embriyo yoktu.haftaya tekrar çağırdı.şimdi endişeleniyorum geç döllenmemi oldu acaba yoksa başka bi problemmi var .ne dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…