CUCU canım aldın güzel haberlerini darısı başıma inşallah .... Prensesin hayırlı olsun demek keyif yapıyo ufaklık ohh buldu rahat yeri tabi...
kızlar bakın kimi getirdim...
sagol canimm..sen son ben ögrenicem dedim ama gösterdi nazli melegim opuyorumnanaktan
darisi sana canim..
hadi yaa,devam mi ediyor bulantilar boshayallersmile
gecen bana gelen arkadas ilk 4 ay bulantidan hastanede yatmis..ilk net hareketleri hissettigimde bulantilar kesildi dedi..
simdide buna odaklan madem canim,insallah gecer bir an önce..
ve inan bana ben gün icinde sadece tatliyla beslenebilirdim..simdi görünce bile midem bulaniyor..bi dene istersen hangi besinlerden bulandigini cözersin belki..
öncelikle geçmiş olsun canım. benimde 3aya kadar sadece midem bulanıodu.. 3aydan sora geçer die bekledim daha da kötü oldum artık kusmaya da başladım. sabah midem bulanıodu kahvaltı yapamicam bari bi bardak süt içim dedim bardak bitince kendimi tuvalete zor attım. :uhm:
merhaba KIZIMIN güzel teyzeleriiii :asigim:
benim cirkin ördegim meger nazli,utangac,birazda keyifci bir cimcimeymis kaydirigubbakcemile3
doktor amcamiz oynatana kadar epey ugrasti,ayaklarini göbegime diretmis eli kafasinda yatiyordu kusum..
cok sükür hersey normal cikti,darisi size canlar
boyumuz bas-ayak 15 cm olmus..omurgasi,kaburgalari,parmaklari,herseyini gördük..
kanser testi yapildi,kendimi kastigim icin bi damla kan geldi ama korkulacak bisey degilmis..
kilo almamisim,hatta 300 gr eksik geldim..doktorum cok iyi gidiyorsun dedi,cünkü demistim sizede ben 10 kilo fazlayla hamile kalmistim..normalmis yani sadece göbis var simdilik..
ama ilerde eklenicek elbette..hiiiiic takilmiyorum artik kiloya falan..
tetanoz1 asimiz yapildi..tatilde seyehatler sirasinda kasilmalarim olursa diye magnezyum destegi verildi..
hamile jimnastigi ve yüzmesine kaydim alindi..
yani durum bu kizlar...cok sükür Rabbime,saglikli sihhatli gördüm melegimi..
darisi hepinizin basina insallah,her zaman dualarimdasinizzz :Saruboceq:
maşallahhhhhhh.... ayyy çok duygulandımm yaaa senağlama
fistik annelerrr,ben birazcik valizleri toparlayim yavas yavas..
cooook isim var cook boshayallersmile
Yerim ben onu tıpkı benim oğlum elini de kafasının arkasndan biraz görüyordum ben de :asigim:
canım çok sağol hepsine 41 kere maaşaalh.eli dimi o kafasının arkasındaki ben doktora soru sormakdan bakamadım pasama.ne kadar cok buyumuş diyebildim sadece bi arada poposunu gordum sanki.kendimi dondu doktormu aleti yonlendidi anlayamadım.doktor ilk başta cinsiyeti soylemek istemedi ama tam kalkacakken erkek ihtimali yuksek dedi.ama ultrasonda pararlel durunca kız derler .paşam diye seviyorum pipilim diyorum eğer bide kızsa kızacak bana bal torbam
canım cok sağol.ne tatlılar dimi.inanamıyorum onun içimde olduğuna.kilo almam da durdu.:)ayy canimbenim maasallah melegine ne kadar net cikmis
evet canım o eli işte...Bize de dönüp bakmıştı benimki şok olmuştum birden dönünce ne mucize birşey dimi...Umarım yanılmazlar cinsiyette bende hep erkek diyorum isim bile buldum sonuçta doktor % 80 dedi ama sanırım muayene için 1 ayı bekleyemeyeceğim daha erken gideceğim
canım deme oyle bende ağlıcam şimdi biliyosun durumumu kafamıı dağıtmaya calışıyorum.annesi yesin onuuuuuu dimi teyzesi..
Selam kızlar.Geçmişe bakamadım.Bugün burası çok kalabalık gizli gizli yazıyorum bunu da.Ara ara döner okurum artık.
Saat 12 gibi doktordan geldim.Bebeğimin ölçümerini falan yaptı ,3 tüp kan aldılar yine benden.Bu seferki ultrason kağıdı diğerlerinden farklı 3 tane ölçüm var ama nedir onlar bilmiyorum.(AC 77 mm, FL 19 mm, BPD 31 mm) Ağırlığı da 115 gr görünüyormuş heralde suyuyla falan birliktedir.Ay o kadar çok soru hazırlamıştım ki...Meleğimi görünce unuttum hepsini Hatta ölçümlerin ne olduğunu bile soramadan çıkıverdim hastaneden.Ağzım kulaklarımda bir halde :CüvCüv:
Balık yiyemediğim için omega içeren tabletlerden yazmasını istedim ,boşver tableti sen başka şeyler ye dedi.Ama içim rahat değil.Kullanan arkadaşlar bana isim verirlerse eczaneden kendim alırım artık.Zaten devlet ödüyor mu bilmiyorum.Ayy ne çok yazdım dimi?
Bu arada bizim sıpa pek edepli ,sımsıkı kapatmış bacaklarını o kadar dürtmemize rağmen göstermedi yine.Herhalde doğumda öğrenicem cinsiyetini....
Canım maşallah bebişine.Miskinlik yapıyor galiba benim ki gibi : ) canım cinsiyeti belli oldu mu?
Gizemli seni de tebrik ederim canım.Gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?