buyuk ihtimal erkek dedi doktor.ama kesin demedi.
mrhb lr.herkese hayırlı bebişler dilerim.bişey sorucam sizlere.daha yeni hamişim.dün dr.a gittim ilk kez sata göre 6+0 olması gerekirken 5 haftalık çıktı.bide kesem 22mm büyük ama içinde embriyo yoktu.haftaya tekrar çağırdı.şimdi endişeleniyorum geç döllenmemi oldu acaba yoksa başka bi problemmi var .ne dersiniz.
mrhb lr.herkese hayırlı bebişler dilerim.bişey sorucam sizlere.daha yeni hamişim.dün dr.a gittim ilk kez sata göre 6+0 olması gerekirken 5 haftalık çıktı.bide kesem 22mm büyük ama içinde embriyo yoktu.haftaya tekrar çağırdı.şimdi endişeleniyorum geç döllenmemi oldu acaba yoksa başka bi problemmi var .ne dersiniz.
BENDE erkeğe benzettim : ) benimki de erkeğe benziyor.Ben erkek bekliyorum artık : )
canım öncelikle aramıza hoşgeldn. bende doktora en son gittiğimde 1-2gün geriden gelio ama bu tür şeler olabilir bazen bi kaç gün önden gider, baznde geriden gelir bunlar önemli deil dedi.ama seninkinin arasında 1hafta varmış konunun uzmanı olmadığım için ne desem yanlış olur. umalımki kötü bişe yoktur. embriyoyu görememesi de belki geriden geldiği için henüz gelişmemiş olması olabilr. tabi bunlar benim tahminlerm. en doğru bilgiyi haftaya doktorundan alırsın hayatım. inşallah bi aksilik yoktur. sen sıkma canını ve dua et. herşeyin hayırlısı olsun bebeğin ve senn için... :Saruboceq:
kızlar selam..
moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
inşallah sizler sağ salim kucaklarsınız miniklerinizi..rabbim kimseye yaşatmasın..mafoldumben
gunaydın kızlar benim moralim acayip bozuk.anlatmassam catlıcam.dun doktora gittim ya.ultrasonda baktı.ilaç yazdılar(yanındaki asistanı).sonra sonucu beklememek için carsıda işlerimi halletmek için merkeze gectim tekrar.ilacı alim dedim.ilaç diş için kullanılan antibiyotik cıktı.sonra sonucu almaya gittim.bu seferde demesinlermi cihaz bozuk diye.beklemekden başka çarem olmadığı için bekledim.bu sırada da doktora ilacı gosterdim.yalnış yazılmış dedi ve duzeltti.yanındaki mal kızın hatası yuzunden antıbiyotik içicekdim.neyse kan sonucumu aldım neyseki çıkmışdı ve doktor bekledim.son hasta kalana kadar bu arada oradaki hastalarla konuşuyoduk tabi.biri testime bakmak istedi baktı ve dediki sende yaş riski gızukuyor.doktor amniyosentez isteyebilir benimde aynı boyle cıkmışdı diye.başkalarıda aynısı banada olmuşdu ama ben sıvı aldırmadım sıkma canını falan dediler. ben caktırmadım ama omrumden omur gitti.bide yanlızım.eşimi aradım oda kızdı bağırdı.neyse doktor gordu beni testi gösterdim baktı baktı tamam hersey sınırda sınırı aşmamışsın dedi.bende o kadının dediği yerlerleri gosterdim sordum oda ,bu testte bir sınır yokdur dedi sonuçlara gore değerlendirme yapılır dedi bişeyler anlattı işte seninkiler sınırda sınırı aşmamışsın aşsaydın başka testler yapacakdık için rahat olsun dedi.ama benim içim rahat değil sanki aslında doktoruma çok guvenirim ama kendimi acabalardan almıyorum.çok yoğun ve amcamın arkadaşı ben ucrtsiz gidiyrum gozden kaçırdığı bişey olabilirmi diyorum.o kadının soylediklerinden etkilendim sanırım.gerci devlet hastanesinde sorunlu bir gebelik oldumu benim doktoruma yonlendiriler hep iyi bir doktor ama etkilendim işte.bu yuzden moralim bozuk dokunsalar ağlıcam işyeri ustume geliyor sanki.((((((((
Canım o kadar üzüldüm ki... Allah yardımcın olsun.Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur
Takma kafana, Doktordan daha iyi bilecek hali yok ya canım.
Canım gözünaydın.
Bende doktora söyledim omega içeren ilaçları.Bana hiç bir bilimsel gerçekçiliği yok dedi.Tek bilimsel gerçekçiliği olan -folik asittir ne yani Omega takviyesi almayan bebekler gerizekalı mı olıcak dedi.Bana yazmadı elevit ve magnezyum yazdı.Elevetin içinde demir olduğu için ekstradan kan ilacı da yazmadı.Magnezyumu da hem kasılmalar olmasın diye hemde kabızlık problemim olmasın diye verdi.Çünkü magzenyumun yan etkisi rahat dışkılama sağlıyormuş.1 taşla 2 kuş yani : )Eğer gerçekten omega içeren ilaçların alınması gerekiyorsa yazardı ne kaybı olacaktı ki? Şahsen ben doktoruma güveniyorum.
Sütümüzü içelim,yumurtamınızı, etimizi , meyvemizi yiyelim ..güzel ve düzenli beslenelim yeter arkadaşlar.Analaımız 9 ay boyunca balık mı yemişler Allah aşkına !!
Selam Ayşe, ne haber?
naber kızlar.
geçmişe dönemicem
biraz acelem vr
bugün günümüz var
gidip mamalar yicem
buarada artık herkes öğrenmeye başaldı benim hamile olduğumu
yani sırrım ortaya çıktı
herkes anlamış zatende soramıyolarmış
ben bebeğimi kaybettiğim için önceden
ben eylülde Allah nasip ederse koca karınla süpriz yapıcaktım
olmadı
öğrendielr
ama niyeyse benim içim rahat değil
offffffffffffff
niye böle oldum
merhaba KIZIMIN güzel teyzeleriiii :asigim:
benim cirkin ördegim meger nazli,utangac,birazda keyifci bir cimcimeymis kaydirigubbakcemile3
doktor amcamiz oynatana kadar epey ugrasti,ayaklarini göbegime diretmis eli kafasinda yatiyordu kusum..
cok sükür hersey normal cikti,darisi size canlar
boyumuz bas-ayak 15 cm olmus..omurgasi,kaburgalari,parmaklari,herseyini gördük..
kanser testi yapildi,kendimi kastigim icin bi damla kan geldi ama korkulacak bisey degilmis..
kilo almamisim,hatta 300 gr eksik geldim..doktorum cok iyi gidiyorsun dedi,cünkü demistim sizede ben 10 kilo fazlayla hamile kalmistim..normalmis yani sadece göbis var simdilik..
ama ilerde eklenicek elbette..hiiiiic takilmiyorum artik kiloya falan..
tetanoz1 asimiz yapildi..tatilde seyehatler sirasinda kasilmalarim olursa diye magnezyum destegi verildi..
hamile jimnastigi ve yüzmesine kaydim alindi..
yani durum bu kizlar...cok sükür Rabbime,saglikli sihhatli gördüm melegimi..
darisi hepinizin basina insallah,her zaman dualarimdasinizzz :Saruboceq:
kizlar bir sorum var size..
benim ilk tetanoz asim yapildi ya hani..
2.yapilirken esimede yapilacakmis..
ordada var mi böyle bi sey?ilk defa duydum da ben :uhm:
cucum hayırLı oLsun prensesinnnnnnnnnn
gizemli83 önceLikLe çok geçmiş oLsun cnm benimm vee deeee pipişşş hayrLı oLsun
benim de ikili testimin kan sonuçLarı çıktı.Herşey normal çok şükür.
28 inde randevumuz var.Az kaLdı ama ben giderek heyecanLanıyorum waLLa...
Cucum canım ya maşallah hayırlı olsun cimcime kızın
Bu kızlar pek bi nazlı ya benimde yemediğim çikolata kalmamıştı muaynehanede :))
Bende takılmamaya çalışıyorum kiloya zaten zayıf hamile kaldın şuan normal kilodasın alacaksın diyor doktorumuz da..
Ben de ya platese ya jimnastiğe başlamak istiyorum aslında
Teşekkürler canım sizde her zaman dualarımdasınız halam yakında umreye gidecek hepinizin isimlerini dedim isim aklına gelmezse başta tüm hamilelere sonra aralık annelerine dua edecek..
QUOTE]
canım allah razı olsun bizi deunutmamışsın ne güzel. allah hem ibadetini hemde dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq:
ah canim yaa,gecer insallah...cucum aslinda biseyden tiksinmiyorum istahimda yerinde ama cogu kez cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi!!!
benim baslarda fazla bulantim yoktu, 2-3haftadir artti, yemek yemeye korkuyorum, doktorum bulanti hapi verdi arasira kullaniyorum bazende dayanamayip cikariyorum..
doktor reflu olabilir asitli iceceklerden ve yagli yemeklerden uzak dur dedi..ama zaten bulanti yuzunden fazla sivi tuketemiyorumki!!!!!
evet canimm,cok sükür,saglikli olmasina sevindim daha cok..ohhhhhhhhhhh maşallah talım demek senin ki prenses miş sonunda rahatlamışsındır belli olunca insan bi rahatlıyor...kanser testi nedir ve nası yapılıyor konusunda beni aydınlatırsan sevinirim bizde hiç duymadım bunu
ayrıca o senin minik tembel kızını yerim benim minik tembel oğlum gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
massallah melegine canimmm..kocaman olmusssSelam kızlar.Geçmişe bakamadım.Bugün burası çok kalabalık gizli gizli yazıyorum bunu da.Ara ara döner okurum artık.
Saat 12 gibi doktordan geldim.Bebeğimin ölçümerini falan yaptı ,3 tüp kan aldılar yine benden.Bu seferki ultrason kağıdı diğerlerinden farklı 3 tane ölçüm var ama nedir onlar bilmiyorum.(AC 77 mm, FL 19 mm, BPD 31 mm) Ağırlığı da 115 gr görünüyormuş heralde suyuyla falan birliktedir.Ay o kadar çok soru hazırlamıştım ki...Meleğimi görünce unuttum hepsini Hatta ölçümlerin ne olduğunu bile soramadan çıkıverdim hastaneden.Ağzım kulaklarımda bir halde :CüvCüv:
Balık yiyemediğim için omega içeren tabletlerden yazmasını istedim ,boşver tableti sen başka şeyler ye dedi.Ama içim rahat değil.Kullanan arkadaşlar bana isim verirlerse eczaneden kendim alırım artık.Zaten devlet ödüyor mu bilmiyorum.Ayy ne çok yazdım dimi?
Bu arada bizim sıpa pek edepli ,sımsıkı kapatmış bacaklarını o kadar dürtmemize rağmen göstermedi yine.Herhalde doğumda öğrenicem cinsiyetini....
CUCU canım..harika haberler vermişsin..cimcimemizi yerim ben..topiğimizin prenseslerinden biri daha geliyor demek..ay maşallahhh..
tesekkürler kizimin güzel teyzeleriiii Şenizcucum hayırLı oLsun prensesinnnnnnnnnn
gizemli83 önceLikLe çok geçmiş oLsun cnm benimm vee deeee pipişşş hayrLı oLsun
benim de ikili testimin kan sonuçLarı çıktı.Herşey normal çok şükür.
28 inde randevumuz var.Az kaLdı ama ben giderek heyecanLanıyorum waLLa...
kirkbin kere massallah canimmm..
Uçurum valla tosuncuk gibi maşallah
Cucu ve Gizemli hayırlı olsun kızlar.Darısı öğrenemeyenlerin ( en başta benim) başıma..
canım allah razı olsun bizi deunutmamışsın ne güzel. allah hem ibadetini hemde dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?