2010 Aralık Anneleri

Ohh kızlar Allah muhabbetinizi artırsın uzun zaman oldu yazamadım bişeyler ama ara ara girdim öylesine geçmişlere baktım. Valla 3'lü testler başlamış artık bende haftaya gıtcem sanırım eğer aksilik olmazsa :Saruboceq:

Herkesin hayırlı haberlerini okuruz inşallah :Saruboceq:

Canım benim de sinin gibi olmuştu. ben de 8. haftada kalp atışını ve bebeği gördüm endişelenme iyi düşün ki güzel sonuçlar elde edesin :)

canım öncelikle aramıza hoşgeldn. bende doktora en son gittiğimde 1-2gün geriden gelio ama bu tür şeler olabilir bazen bi kaç gün önden gider, baznde geriden gelir bunlar önemli deil dedi.ama seninkinin arasında 1hafta varmış konunun uzmanı olmadığım için ne desem yanlış olur. umalımki kötü bişe yoktur. embriyoyu görememesi de belki geriden geldiği için henüz gelişmemiş olması olabilr. tabi bunlar benim tahminlerm. en doğru bilgiyi haftaya doktorundan alırsın hayatım. inşallah bi aksilik yoktur. sen sıkma canını ve dua et. herşeyin hayırlısı olsun bebeğin ve senn için... :Saruboceq:

BENDE erkeğe benzettim : ) benimki de erkeğe benziyor.Ben erkek bekliyorum artık : )

bayağı profesyonelleşmişsin tatlım sen.canım inşalla sağsalim tamamına ereriz.sağlıklı sıhhatlı alırız kucağımıza bebeklerimizi.

kızlar buda benim tosunum kocam oldu oğluşum maşalllah....

canım maaşallah.oturuyor gibi geldi bana bi an bakınca:)))

Canım o kadar üzüldüm ki... Allah yardımcın olsun.Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Takma kafana, Doktordan daha iyi bilecek hali yok ya canım.

Canım o kadar üzüldüm ki... Allah yardımcın olsun.Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Takma kafana, Doktordan daha iyi bilecek hali yok ya canım.

sağol canım.sağolsun burda kızlar içimi biraz rahatlattılar.şimdi daha iyiyi.sabah cok kotuydum .

Hiç canını sıkma bence hamileliğin tadını çıkar.Benim de 11 gün geriden geliyordu.Ne kalp atışı duymuş ne de bebeği görmüştük, sadece kese vardı.15 gün sonra gittiğimde ise meleğim bana merhaba dedi.Ultrasonda pıt pıtları görünce gözlerim dolmuştu.

Sağol canım içimi rahatlattın.Allah razı olsun.

Uçurum valla tosuncuk gibi maşallah

Cucu ve Gizemli hayırlı olsun kızlar.Darısı öğrenemeyenlerin ( en başta benim) başıma..

Selam Ayşe, ne haber?

İyidir tatlım geldim ama gitmişsin senden nabeeer?

Assolistim sıkma canını boşver süslen püslen git güzel mamalardan ye içini ferah tut
Kimse alınır diye düşünme hem ben açık açık diyorum 'neysee kapatalım bu konuyu nazarımız değmesin' diye..

Cucum canım ya maşallah hayırlı olsun cimcime kızın
Bu kızlar pek bi nazlı ya benimde yemediğim çikolata kalmamıştı muaynehanede :))
Bende takılmamaya çalışıyorum kiloya zaten zayıf hamile kaldın şuan normal kilodasın alacaksın diyor doktorumuz da..
Ben de ya platese ya jimnastiğe başlamak istiyorum aslında
Teşekkürler canım sizde her zaman dualarımdasınız halam yakında umreye gidecek hepinizin isimlerini dedim isim aklına gelmezse başta tüm hamilelere sonra aralık annelerine dua edecek..

kizlar bir sorum var size..
benim ilk tetanoz asim yapildi ya hani..
2.yapilirken esimede yapilacakmis..
ordada var mi böyle bi sey?ilk defa duydum da ben :uhm:

Yok cucum öyle bi uygulama burda..

2'li test sonucun hayırlı olsun bu arada tatlım 5 güncük kalmış kaydirigubbakcemile3

kızlar yorumlarınız ve maşallahlarınız için teşekürler bilgisayara bişi yaptım ama çözemyrm alıntı yapamıyrm...

ah canim yaa,gecer insallah...
doktoruna sordunmu?ilac falan verdi mi?

evet canimm,cok sükür,saglikli olmasina sevindim daha cok..
kanser testi pap smear olarak geciyor canim..rahimden sivi aliyor..onu incelemeye gönderiyor..spekulumla aciyor--20 saniye ancak sürüyor ama ben kendimi kastigim icin aci cekiyorum..sakin biraksam kolay bisey..
ye teyzesi minik melegimiii,bende senin oglusunu yerimmmmm:asigim:

massallah melegine canimmm..kocaman olmusss
aslinda yazmak gerekiyor sorulari..bizde yarisini esime ezberletiyorum,yarisini ben ezberliyorum sempatiksalakcinni

CUCU canım..harika haberler vermişsin..cimcimemizi yerim ben..topiğimizin prenseslerinden biri daha geliyor demek..ay maşallahhh..

tesekkürler kizimin güzel teyzeleriiii Şeniz

kızlar buda benim tosunum kocam oldu oğluşum maşalllah....
kirkbin kere massallah canimmm..
cok yakisikli olcak oglusunnnnn yerimseniben

Uçurum valla tosuncuk gibi maşallah

Cucu ve Gizemli hayırlı olsun kızlar.Darısı öğrenemeyenlerin ( en başta benim) başıma..

tesekkür ederiz güzel teyzemiz,darisi sana insallah Şeniz

canım allah razı olsun bizi deunutmamışsın ne güzel. allah hem ibadetini hemde dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq:

Unuturmuyum hiiiçç :) Amin cnm:Saruboceq:

Bu arada kızlar az önce birşeyler yedim az uzandım elimi de karnıma koydum hafif hafif hareket etmeye başladı..
Sonra sanki elimin altından sabun kayması gibi öyle bişe geçti bi çığlık attım :)) daha çok hareketlendi çok korktum da şimdi yeniden yapsın diye bekliyorum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…