2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

annaaaaa bigun ugramadim burayi gobisler basmis, birazdan bende denicem az sonraaaaaa lülülülülülü

buyrun benim kocaman göbisim iste:))
kilo almama ragmen göbegim kocaman oluyor,gitgide sivriliyor gibi geliyor bize..
11+5 günlüktük burda..
eskidende hafif göbegim vardi,ama hafif:)

cucum ne güzel olmuş göbişin:)Maşallah..Bu arada 2 li testinin iyi çıkmasına sevindim canım. opuyorumnanaktan

kizlar buda benim gobegim yani bebegimm :))

gerçekten göbüşler iyice çıktı çok tatlı canım göbüşün maşşallah bebeğine ayy bi yandan seviniorum bi yandan korkular almaya başladı beniiii kızlarr nası doğurcam etcem diee bi korkular aldı beni hergece doğuruorum valla rüyamda:roflol:

kızlaaaar maşallah göbişlerinize:) kaydirigubbakcemile3

ooooohhhh göbişlerimiz süper :lepi: ya hepimizin beliriyo valla artık,arkadaşlar bayıldım valla göbişlerinize,ne tatlı olmuşlarr opuyorumnanaktan

gizemli83 senin baya guzel göbus cikmis yani, benimki de bugun dunkune göre daha belirgin ama saniyorum ki sislikten baska bisey degil, ama yakinda belli olur zaten sislik mi göbusmu :)
Kaymklimseninde göbus belirginlesmis baya, asil göbusler 4 uncu aydan sonra cikiyo ve cok daha tatli görunuyo insan ozaman :)1 ay sonrasini iple cekiyorum :)

cucum ne güzel olmuş göbişin:)Maşallah..Bu arada 2 li testinin iyi çıkmasına sevindim canım. opuyorumnanaktan
tesekkürler canim benimmmm :kedi:
bebiste tesekkür ediyorrr,arkadasina selam söylüyorr Şeniz

kizlar buda benim gobegim yani bebegimm :))

işte buda bnm göbüşüm annelerrrr
ben sizin göbislerinizi yerim yaaa.
ne sekersiniz öyleeee
gizemlimmm massallah kizzz kocaman yaptin göbisi,ayy cok seker yaaa
kaymaklimmm süpersin canimm,bin kere massallah,harika görünüyorrrr

cucum
kaymaklim

ne zaman eklediginiz gobusleri ben yeni gordum
cok hos gorunuyorsunuz
cok sagol canimm,cok olmadi aslinda..gözden kacmis demekki
cok cok tesekkürler,senin göbiste harikaaaa :lepi:

hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri :kedi: valla bana en cok benim karnim buyuk gibi geldi desene yarim dunya olucam :) saka bi yana allahim saglik sihhat versin bebeklerimize bu arada bu benim ikinci hamileligim ya ondan mi boyle acaba ya

kızlar hepiniz göbüşler süper valla.
hepinize ve içinizdeki tatlışkolara maşallah.
ben hafta olarak sizden küçüğüm ama göbüşüm hepinizden büyük nerdeyse.
benim ikinci gebelik ya belki ondan.
ikincide daah çabuk çıkıyo diyolar ya.
aman ben dediğim gibi etrafımdaki kimseye henüz hamile olduğumu sölemedim
nazar değmesin diye.
bol giyinerek kamufule ediyorum.
randevuma gidip geleyim.
bebişimi göreyim .
o heyecanla koyucam göbüşümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…