2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

pelin,ucurumm
ikinizde süpersiniz
massallah göbislerinize ve icindeki meleklere

teşekkürler cucum kocaman olduk yahu

Yfrog Image : yfrog.com/bc55ayj

tekrar deniyorum olur umarım

oldu sanırım 22 haftalık gobisss...

olmuş canım maşallah koccaman nazar boncukları size

pelin
ucurum
funah
masallah kizlar bebislere
gobuslerede

maşallah bize,kocamanız bizz. Hapsuruk bizde istiyoruz göbiş görmekkalkisalkisalkis

canım beklerken bağlantım kopuyo, dediğin gibi yaptım.
diğer sitede de boyut hatası veriyo. neyse resmi düzenleyip öyle yükleyim.

pelin,ucurum,funah kızlar çok güzelsiniz.. maşallah, subanallah.. valla ben çok seviyorum göbüşümü, keşke daha çok çıksa.. pantolonu gösteren ütüyse hamileyide gösteren göbüşüdür..hala marketlere girerken x-ray kapısından geçmediğim için kızın bana garip garip bakmasından çantamı gösterdikten sonra " hamilemisiniz" demesine çok sinirleniyorum.. görmüyonmu işte koca göbüşü allah allah..

canım olmazsa bana gönderirsin ben eklerim,alıntı yaparsın sonra ben silerim falan işte bir şeyler yaparız buluruz bir çaresiniii. Sen canını sıkmaopuyorumnanaktan

tatlım maşallah göbüşüne de içindekine de.
bak beni gaza getirme, koyarım göbüşümü.
kim kimi döver görürüzkaydirigubbakcemile3
ama sen de baya büyütmüşsün.aklinialirimsmile

canım maşallah sana da kuşum.
seninki de baya belli oluyo artık. ne güzel
bir ay sonra daha da kocaman olucakalr .
oleyyyyyyyyyy:lepi:

Yfrog Image : yfrog.com/bc55ayj

tekrar deniyorum olur umarım

oldu sanırım 22 haftalık gobisss...

evet gördüm ben kuşum.aam ben anlatmıştım ordaki gibi
hızlıresimden ypsanız direk resminiz çıkıo.
seninki de kocaman olmuş maşallah.
sevsinler onun içindekini.

tatlım maşallah göbüşüne de içindekine de.
bak beni gaza getirme, koyarım göbüşümü.
kim kimi döver görürüzkaydirigubbakcemile3
ama sen de baya büyütmüşsün.aklinialirimsmile

İnanmamda inanmammmm. Koy bakalım görelim kızınla göbişini. Yoksa mümkün değil inanmamm :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım olmazsa bana gönderirsin ben eklerim,alıntı yaparsın sonra ben silerim falan işte bir şeyler yaparız buluruz bir çaresiniii. Sen canını sıkmaopuyorumnanaktan
ok canım öyle yaparız, imageshack.ta yeniden boyutlandırmayı görmemişim onu yapıyorum olmazsa sana mesaj atarım. sağol canım.

canımmm olmuş sonunda hemide harika olmuş. Maşallah özüm bebeğe de sana da. Hiç kilo almamışsın sadece göbek var,Allah bize de nasip etsin 22+5 de böle olmayı inşallahhh :)

teşekkür ederim canım. şimdilik iyi gidiyo, senin de öyle olur benim haftamda canım ya, bizim topikte hepimiz fitiz gördüğüm kadarıylayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…