beceremedim(((
funah cok seker görünüyorsunn massallah sanada canimmm
funah canım maşallah çok şirin bi göbüş...
maşallah kızlar ne güzelll göbüşler onlar...
pelin,ucurumm
ikinizde süpersiniz
massallah göbislerinize ve icindeki meleklere
pelin
ucurum
funah
masallah kizlar bebislere
gobuslerede
özüm,canımm bak nasıl yaptım anlatayım. Şimdi cevap yazdığımız pencere varya onun üzerinde sağda cevap yaz kısmı var oraya tıkladım. Ataç resmi var üzerine gelince eklentiler yazıyor oray tıkladım. gözat dan yerlerini seçtim ve yanındaki yükle butonuna tıkladım. Biraz uzun sürüyor ama ekliyor. Pencereyi kapatınca mesajı yazdım tamm dedim o kadarr. Bu arada brn büyükde olsa gördüm göbişini maşşalahınnn var canımcım. Zaten benden 1 ay öndesin o yüzden normal sanırtım. Harika tatlım sanada bebişine de nazar boncuğu
Yeni göbiş geldi hanımlarrr :)))
Yoğun çabalar sonucu kocacımın çektiği fotoğrafları,daha da yoğun çabalar sonucu ekleyebildim sonunda. Birinde seksüü gecelik giydim,diğerinde babanne donu :)))
Denizim benim göbişim senin göbişinden daha kocamann. Hatta hepinizinkinden kocaman ama demi :)))lülülülülülü
tatlım maşallah göbüşüne de içindekine de.
bak beni gaza getirme, koyarım göbüşümü.
kim kimi döver görürüzkaydirigubbakcemile3
ama sen de baya büyütmüşsün.aklinialirimsmile
ok canım öyle yaparız, imageshack.ta yeniden boyutlandırmayı görmemişim onu yapıyorum olmazsa sana mesaj atarım. sağol canım.canım olmazsa bana gönderirsin ben eklerim,alıntı yaparsın sonra ben silerim falan işte bir şeyler yaparız buluruz bir çaresiniii. Sen canını sıkmaopuyorumnanaktan
oldu sonunda! 22+5'teki halim budur kızlar.
canımmm olmuş sonunda hemide harika olmuş. Maşallah özüm bebeğe de sana da. Hiç kilo almamışsın sadece göbek var,Allah bize de nasip etsin 22+5 de böle olmayı inşallahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?