2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

İnanmamda inanmammmm. Koy bakalım görelim kızınla göbişini. Yoksa mümkün değil inanmamm :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız beni gaza getirmeye çalışıyosun dimiiiiiiiiiiii
ama başardın.
eklicem birazdan.
bakalım büyümüşmü benim yavru kuşum.

oldu sonunda! 22+5'teki halim budur kızlar.

maşallah.
süper tatlı bir göbüş daha.
yesinler içindeki tatlıyı.

işte biz de kızımla geldik.
18+4 lük halimiz.
kız pelin getirdin beni gaza. bak bakem nasıl dövermi benim kzı seninkini.kaydirigubbakcemile3
:dance::sm_cool::roflol:

işte biz de kızımla geldik.
18+4 lük halimiz.
kız pelin getirdin beni gaza. bak bakem nasıl dövermi benim kzı seninkini.kaydirigubbakcemile3
:dance::sm_cool::roflol:

oy oyyyyy. Denizimin göbişide bebişide ne tatlıymışş. Maşallahı varmışşşş. Vallahi Denizcim gaza gelmekte haklıymışsın bayağı büymüş güzel kızın. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan HAE

bee,pelin,ucurum,funah ve denizimkizlar göbisleriniz cok tatli hepinize bir nazar boncugu

Son düzenleme:
selin tesekkurlerrr.....

denizim allah nazardan saklasın maşallah kuzu kimbilir neler yapıyo içerde hihoyyyt

denizim maşallah harika olmuş göbişin biz seninle aynı gidiyoruz 1 gün aramız var sanırım ... benim oğlumda pek gösterişli dövüşür seninkiyle resim çekebilirsem koyucam bende..

özum seni unutmusum yaaaa kusura bakma arada isimlerin hepsini yazmayi unutuyo insan :)))
halbuki senin göbusu gördugum zaman ne guzel buyutmus dedim ,seni göbusle denizim in ki hemen hemen ayni buyuklukte görunuyo, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize:Saruboceq:

özüm ve denizim ço kşeker göbüşleriniz.. artık tam bir hamile göbüşü olmuşlar maşallah..

denizim ay maşallah maşallah rabbim senide beişinide nazarlardan saklasın nasıl büyümüş göbüş...çok şeker...

ay canım önemli değil, denizinki maşallah baya büyümüş gerçekten. Amin, allahım sağlık versin bebişlerimize, sağlıkla alalım kucağımıza.

özüm ve denizim ço kşeker göbüşleriniz.. artık tam bir hamile göbüşü olmuşlar maşallah..

özüm ve deniz 41 kere maaşallah Allah nazarlardan saklasın kocaman olmuşlar maaşallah

Maşallah onlaraaa ne güzel göbüşlerrr akannehir
Hepimiz büyütüyoruz göbüşleri :)

teşekkür ederiz kızlaar.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…