2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

işte biz de kızımla geldik.
18+4 lük halimiz.
kız pelin getirdin beni gaza. bak bakem nasıl dövermi benim kzı seninkini.kaydirigubbakcemile3
:dance::sm_cool::roflol:

denizim yeni gördüm,harikaaaa görünüyorsunuz
massallah kocaman olmus göbisin,bebisinnn

oldu sonunda! 22+5'teki halim budur kızlar.

özüm süpersin canim..massallah sanada bebisinedee

ayy kızlar bayıldım ya nasıl güzel göbişler onlar,özüm funah pelin uçurum denizim 41 kere maşallah kızlar hepinizinki tam tokuşturmalık olmuş çok kıskandım boshayallersmile

bende yine biara, uzuncaaaa bir aradan sonra ekliyim :))) kaçıncı fotom oldu kimbilir biara 3-5 günde bir ekliyodum sıkıntıdan :))

İsteriz isterizzz yeni göbiş isteriz kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ben yokken herkes göbüş eklemiş maşallah yaa kocaman oldu yaa kuzular
ama itiraf etmeliyim kii en büyük göbüş denizim in göbüşü
bence senin göbüş hepimizinkini döver:hooray:

ayyyyyyyyyyy çok mutlu olduk kızımla
hepinize çok teşekkür ederiz güzel teyzeelri.
maşallah benim kuzuma.
annesi kurban olur ona.

benide alın kızlar tokuşturmaya bende geldimm :))) 21+2de öğlen yemekten sonraki göbşim sabah azıcık daha küçük oluyor

Eklentiler

• $21-+2yeni.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $21+2yeni.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 33
maşallah hepinize..

denizim senin göbek maşallah hani amiyane bi tabir vardır affınıza sığınarak söylüyorum hepimizinkini donunda sallar. :asigim: en küçüğümüz sensin güya. kızınada sanada nazar değmesin.. çok güzel göbeğin, top gibi, çok sevdim..

sinemcim sanada maşallah kilo almışsın biraz ama hala narin yapını koruyorsun

sporstarrrrr cok guzel olmus göbusun yaaaaaaaaaaaaaaaa, cok yakismis,gercekten azicik kilo aldiginda belli ediyo sanki , vallahi cok yakismis, dur nazar boncugu koycam, yoksa nazar edecem vallla

evet cnm deniziminki çok şeker 9. aydaki halini çok merak ediyorum gerçekten ama onun 2. gebeliği arka arkaya oldu ya mutlaka onunda etkisi var,maşallah diyelim
3.8 kilo aldım valla cnm toplamda buayki hedefim 1kg,2şer 2şer gitmek istemiyorum valla :)))bu 2 ay öle oldu çünkü şimdi 55.5 ile 55.8 arası çıkıyorum sabahları 60-62 arası tamamlamak istiyorum kısmetse bakalım,şu tatlılar olmasa tamamlarımda......

canım bende seni gördüm tatildeydik ozaman seninkide çok zarif mini mini

sporstarrrrr cok guzel olmus göbusun yaaaaaaaaaaaaaaaa, cok yakismis,gercekten azicik kilo aldiginda belli ediyo sanki , vallahi cok yakismis, dur nazar boncugu koycam, yoksa nazar edecem vallla

opuyorumnanaktan:kedi:teşekkür ederim cnm aldım kg valla görenler iyi olmuş yüzün gözün canlanmış diyorlar ya bakalım teselli değildir umarım :))) şaka bi yana çok tatlı yiyorum sizinde öylemi ya hergün bi sütlü tatlı bide dondurma yiyorum sölemesi ayıp canımda çok istiyor hem erkekte değil ama annemde de böyle olmuş bende hep tatlı istiyormuş cnm,senin minik göbişin ne alemde hala minikmi

ben ilk hamileligimde canim cok tatli cekiyodu ilk siralar uzak durdum ama sonralari da baya bir abarttim, ama oglusum oldu,simdide bir oglus daha beklememe ragmen öyle cok tatli aramiyorum valla, demekki hormonlar etkiliyobilmiyorumkismile
benim göbus cikmaya basladi ama hala kucuk bence , zaten 6 ayi gectikten sonra alir basini gider, bende 5 ayi tamamlayip yeni resim koymayi dusunuyorum, yani ayin 15 inden sonraaklinialirimsmile

sinemcim kendine gelmişsin kilolar alınmış çok guzel olmussun valla maşallah guzel gobuse
teşekkür ederim cnm göbişlerimiz belli artık:lepi:

seninde yeni resminde çok fark etçek bize bence ilki minikti baya tam büyüme dönemindeyiz artık her hafta bile farkediliyo valla,sabırsızlıkla bekliyoruz yeni göbişiŞeniz

sinemcim maşallah göbüşüne. az kilo almışsın ama
aldığın kilolar çok yakışmış. hatalrın yuvarlaklaşmış.
göbüş de iyice çıkmış.
maşallah diyorum sana ve kuzuna tatlımn

kızlar çok sağolun göbüşümüze iltifatalr için.
sinemin de dediği gibi iki gebelik arka arkaya belki etkisi vardır.
ben d emerak ediyorum 9.ayda naıl olucaz.
aslında 2, 2.5 kilo arası değişiyo aldığım kilo da.
maşallahlarınızı eksik etmediğiniz için de ayrı teşekkürler.
ozaman bizi bekleyin. 1-1.5 ay sonra koyarız tekrar bakalım nekadar olucak
zaman geçsin iyice.

ya kızlar maşallah ne güzel kocaman olmuş göbişler kaydirigubbakcemile2 ben 21+1 deyim ama daha hiç belli olmuyor :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…