denizim yeni gördüm,harikaaaa görünüyorsunuzişte biz de kızımla geldik.
18+4 lük halimiz.
kız pelin getirdin beni gaza. bak bakem nasıl dövermi benim kzı seninkini.kaydirigubbakcemile3
:dance::sm_cool::roflol:
oldu sonunda! 22+5'teki halim budur kızlar.
ayy kızlar bayıldım ya nasıl güzel göbişler onlar,özüm funah pelin uçurum denizim 41 kere maşallah kızlar hepinizinki tam tokuşturmalık olmuş çok kıskandım boshayallersmile
bende yine biara, uzuncaaaa bir aradan sonra ekliyim :))) kaçıncı fotom oldu kimbilir biara 3-5 günde bir ekliyodum sıkıntıdan :))
denizim göbişin aslında erkek göbişi gibi sivri...ama prenses gelecek..ayyyyyyyyyyy çok mutlu olduk kızımla
hepinize çok teşekkür ederiz güzel teyzeelri.
maşallah benim kuzuma.
annesi kurban olur ona.
denizim göbişin aslında erkek göbişi gibi sivri...ama prenses gelecek..
evet cnm deniziminki çok şeker 9. aydaki halini çok merak ediyorum gerçekten ama onun 2. gebeliği arka arkaya oldu ya mutlaka onunda etkisi var,maşallah diyelimmaşallah hepinize..
denizim senin göbek maşallahhani amiyane bi tabir vardır affınıza sığınarak söylüyorum hepimizinkini donunda sallar. :asigim: en küçüğümüz sensin güya. kızınada sanada nazar değmesin.. çok güzel göbeğin, top gibi, çok sevdim..
sinemcim sanada maşallah kilo almışsın biraz ama hala narin yapını koruyorsun
sporstarrrrr cok guzel olmus göbusun yaaaaaaaaaaaaaaaa, cok yakismis,gercekten azicik kilo aldiginda belli ediyo sanki , vallahi cok yakismis, dur nazar boncugu koycam, yoksa nazar edecem vallla
benide alın kızlar tokuşturmaya bende geldimm :))) 21+2de öğlen yemekten sonraki göbşim sabah azıcık daha küçük oluyor
opuyorumnanaktan:kedi:teşekkür ederim cnm aldım kg valla görenler iyi olmuş yüzün gözün canlanmış diyorlar ya bakalım teselli değildir umarım :))) şaka bi yana çok tatlı yiyorum sizinde öylemi ya hergün bi sütlü tatlı bide dondurma yiyorum sölemesi ayıp canımda çok istiyor hem erkekte değil ama annemde de böyle olmuş bende hep tatlı istiyormuş cnm,senin minik göbişin ne alemde hala minikmi
teşekkür ederim cnm göbişlerimiz belli artık:lepi:sinemcim kendine gelmişsin kilolar alınmış çok guzel olmussun valla maşallah guzel gobuse
ben ilk hamileligimde canim cok tatli cekiyodu ilk siralar uzak durdum ama sonralari da baya bir abarttim, ama oglusum oldu,simdide bir oglus daha beklememe ragmen öyle cok tatli aramiyorum valla, demekki hormonlar etkiliyobilmiyorumkismile
benim göbus cikmaya basladi ama hala kucuk bence , zaten 6 ayi gectikten sonra alir basini gider, bende 5 ayi tamamlayip yeni resim koymayi dusunuyorum, yani ayin 15 inden sonraaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?