2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

valla canim aldi basini gidiyo, son 2-3haftada baya bi sivrildi sanki...
artik hareketlerini bile goruyorum cok guzel:CüvCüv:

dilem masallah canim göbusune, baya baya hamile oldugun ortada , cok guzel yaaaa

benimki hala cok kucuk o yuzden hamile degilde sisko görunuyorumkaydirigubbakcemile3

dilem masallah canim göbusune, baya baya hamile oldugun ortada , cok guzel yaaaa

benimki hala cok kucuk o yuzden hamile degilde sisko görunuyorumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benim bir ay önceki halim gibisin ozaman canım 1 ay önce de bana kilo almışsın diyolardı ama şimdiiiiii dolmuşlarda yer verilecek kıvamdayım kaydirigubbakcemile3

teşekkürler arkadaşlar büyütüyoruz valla

teşekkürler canım,kilolarla birlikte göbişte geldi valla :)) inşallah bebişlerimize gidiyordur bu yediklerimiz valla,1ay sonra yeni göbişlerle görüşürüz ozaman :))

ayyy kızlar bütün göbişlere maşallah hepsi birbirinden güzel. benimkide büyüdü baya artık ama denizim seninki baya bi önde benimknden.ne güzelll.. benimo kadar olmadı daha

sporstar göbüş kocaman olmuş maşallah ii büyütmüşsün bebişi çok güzel görünüyosunuz
dilem sana da maşallah kocaman olmuş senin göbüş de nazar değmesin kuzulara

kaydirigubbakcemile3 benim bir ay önceki halim gibisin ozaman canım 1 ay önce de bana kilo almışsın diyolardı ama şimdiiiiii dolmuşlarda yer verilecek kıvamdayım kaydirigubbakcemile3

canim bugun oglumun anaokulundaki ilk gunuydu ve ordakilere bir hafta sonra 5 ayi tamamlayacagimi söyledigimde onlar inanamadilar, sen hamilemisinki diyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay cok guldum , yani 5 inci ayimdayim artik 22. haftaya girdim ve hala hamilemisin diye sormalari cok komikti, ilk bebisimde de 5 aylikken millet bu ne buyuk göbus diyolardi :)))) anlamadim gitti

Son düzenleme:
cevap yazdığın sayfada gelişmiş cevap seçeneğine tıkla orada ataş işareti var ona tıklayıp bilgisayarındaki resmi yükleyebilirsin

slm iste buda benim gobis

[/URL][/IMG]

dilemcim maşallah göbüşüne canım
koccccammmman olmuş ne güzel.
büyüyo kuzularımız. yaşasınnnnnnnnn

dediğin gibi yaptım ama olmuyor malesef, bekleniyor diyor sonra sayfa görüntülenemiyo diye iptal oluyo resim

canım hızlıresim.com sitesine gir.
orda gözat çıkıyo.
seni bilgisayrına yönlendiriyo.
resmini seç
altında orjinal boyut yazıyo sen yanına tıkla 640x 340 mesaj panoları için yazıyo onu se ve yükle de.
resim yüklenicek.
bi sürü link çıkıcak
en altta resmin gerçek link, var onu kopyala.
sonra msj ayzacağın yere gel kkda. orda bi çerçeve içinde dağ resmi gibi olan bi simge var
o garfik ekle demek.
tıkla ona.
küçük bi pencere açılacak. http diye onu sil.
kopyaladığın linki oraya yapıştır.
msjına yaz kkda çıkıcak direk resim olarrk
umarım anlatabildim.

sagolun canlar, valla bizim kuzular aldi basini gidiyo, gobisler buyudukce, icindeki tontisler harekte ettikce hamileligin tadida bi baska oluyo:CüvCüv:

kızlar hepinizin gobusleri cok gusel masallah ya bişe dicem ben 19+5 oldum ama hiç sizin gibi gobusum yok neden ki :çok üzgünüm: bide sizin gobusler bayagı yukarda benim gobekdeligimin altında birascık belli oluyo nie bole anlamadım bilmiyorumkismile

tatlım kız bebek göbekleri erkeklerinkine göre daha aşşağıda olur diye biliyorum. Bebeğin kızsa belki ondandır.

canım göbüşün çıkması, büyüklüğü ya da şekli kişiden kişiye değişir
bünye ve vücut meselesi bence.
eğer doktorun herşey yolunda diyosa, bebişin sağlıklıys gerisi teferruat
üzme tatlı canını.

tatlım kız bebek göbekleri erkeklerinkine göre daha aşşağıda olur diye biliyorum. Bebeğin kızsa belki ondandır.
aksine kız değil erkek bilmiyorumkismile

orası oylede işte illa bişeyler içimi kemircek ya simdide bu gobek meselesine takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…