dilem masallah canim göbusune, baya baya hamile oldugun ortada , cok guzel yaaaa
benimki hala cok kucuk o yuzden hamile degilde sisko görunuyorumkaydirigubbakcemile3
sinemcim maşallah göbüşüne. az kilo almışsın ama
aldığın kilolar çok yakışmış. hatalrın yuvarlaklaşmış.
göbüş de iyice çıkmış.
maşallah diyorum sana ve kuzuna tatlımn
kaydirigubbakcemile3 benim bir ay önceki halim gibisin ozaman canım 1 ay önce de bana kilo almışsın diyolardı ama şimdiiiiii dolmuşlarda yer verilecek kıvamdayım kaydirigubbakcemile3
slm iste buda benim gobis
[/URL][/IMG]
dediğin gibi yaptım ama olmuyor malesef, bekleniyor diyor sonra sayfa görüntülenemiyo diye iptal oluyo resim
slm iste buda benim gobis
[/URL][/IMG]
kızlar hepinizin gobusleri cok gusel masallahya bişe dicem ben 19+5 oldum ama hiç sizin gibi gobusum yok neden ki :çok üzgünüm: bide sizin gobusler bayagı yukarda benim gobekdeligimin altında birascık belli oluyo nie bole anlamadım bilmiyorumkismile
kızlar hepinizin gobusleri cok gusel masallahya bişe dicem ben 19+5 oldum ama hiç sizin gibi gobusum yok neden ki :çok üzgünüm: bide sizin gobusler bayagı yukarda benim gobekdeligimin altında birascık belli oluyo nie bole anlamadım bilmiyorumkismile
aksine kız değil erkek bilmiyorumkismiletatlım kız bebek göbekleri erkeklerinkine göre daha aşşağıda olur diye biliyorum. Bebeğin kızsa belki ondandır.
orası oylede işte illa bişeyler içimi kemircek ya simdide bu gobek meselesine takıldımcanım göbüşün çıkması, büyüklüğü ya da şekli kişiden kişiye değişir
bünye ve vücut meselesi bence.
eğer doktorun herşey yolunda diyosa, bebişin sağlıklıys gerisi teferruat
üzme tatlı canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?