2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

neyse hanımlar çok uğraştım olmuyor tarif eden arkadaşlarınki gibide yaptım ama yok , benide görün istiyordum ama olmadı :) hepinize tekrar maşallah

yeni göbişler yokmu hiç yaww? aralık'ın ilk anneleri ekleyin bi kaç göbiş de görelim ne durumdasnız die? ben haftaya kontrole gidicem kontrolden sora eklicem inşallah..

aysecim masallah duru kizimiza ve sana cok guzel olmus

artik bende haftaya tekrar eklerim, doktordan sonra insallah

selam kızlar.. ben de kısmetse aralık annesi olucam.. tüp bebek topiğinden size misafir geldim.. hepiniz çok şekersiniz..kıskandım sizden bu da benim göbüşüm..
dila hanım 18 haftalık..

tekrar deniyorum olur umarım

oldu sanırım 22 haftalık gobisss...

oldu sonunda! 22+5'teki halim budur kızlar.

işte biz de kızımla geldik.
18+4 lük halimiz.
kız pelin getirdin beni gaza. bak bakem nasıl dövermi benim kzı seninkini.kaydirigubbakcemile3
:dance::sm_cool::roflol:

benide alın kızlar tokuşturmaya bende geldimm :))) 21+2de öğlen yemekten sonraki göbşim sabah azıcık daha küçük oluyor

slm iste buda benim gobis

Alıntı yapmazsak sevinirim güzeller..

Maşallah hepinize büyülü bahçeler, çook güzelsiniz:lepi:

ayşecim maşallah büyütmüşsün duru kızı.
göbüş de çok şeker.
bundan sonra ne olacak bu göbüşler.
kocccaaaamnnnnnnnnnnnnnnnnn
süper görünüyosun valla.

tabi canım.
nasıl fark yok.
kocaman olmuşsunuz.
insan kendini öle görüyo.
ama dışardan görenelr farkı anlıyo.

kız senle aramızda tam bir ay var.
sen aralık başında büyük ihtimalle alırsın duru kızı kucağına hayırlısıyla
belki de kasım sonunda.

büyülü bahçe :)) Güzelmiş kucukprensim. Benim sürekli takip ettiğim bir site var orada da hamilelere büyülü bahçe derler :)))

Hala var mı o site yaa, dur bakayımkaydirigubbakcemile3
Ben o dediğin siteyi üniversitedeyken okurdum ve çok gülerdim, oradan biliyorum büyülü bahçeyi dekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…