2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Hala var mı o site yaa, dur bakayımkaydirigubbakcemile3
Ben o dediğin siteyi üniversitedeyken okurdum ve çok gülerdim, oradan biliyorum büyülü bahçeyi dekaydirigubbakcemile3

olmaz mı :) 14-15 yaşlarındayken başladım takip etmeye hala da takip ederim. İnsanlara şaşırma eşiğim hala aynıdır o ayrı :)))

maşallah çok şirin bi göbüş beecim.
maşallah sana da dila hanıma da
dila deyince hemen aklıma türkan şoray gelio.

ayşecim maşallah 41.5 kere.. (şu buçuk olayını da hiç anlayamamışımdır) ayyy ne kadar büyümüşünüz. bende eklicem cumartesi kontrolden sora inşallah..
bee size de maşallah çok güzel büyümüş dila hanım.. benim göbüş de hemen hemen bu kadar.. ay ben mi çok büyüdüm diodum ama normalmiş..

kızlar süpersiniz valla göbüşler e maşallah ne kadar çabuk büyüdü bu yaramazlar böle aman nazar değmesin

ayse duru ve beee harikasiniz kizlar,cok guzel olmus göbusler, benimde cikti göbusum bende eklicem bugun firsat bulursam tabi benim yaramazdan :)

ayşe
maşallah Allah nazardan saklasın ne güzel olmuş göbeğin. helal olsun hakkını veriyosun 6. ayın..

bee sana da maşallah.. sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum herkese

tabi canım.
nasıl fark yok.
kocaman olmuşsunuz.
insan kendini öle görüyo.
ama dışardan görenelr farkı anlıyo.

kız senle aramızda tam bir ay var.
sen aralık başında büyük ihtimalle alırsın duru kızı kucağına hayırlısıyla
belki de kasım sonunda.

bilmiyorum canım kasım 15ten sonra beklemeye başlayacaz miniği

ayşecim maşallah göbüşe ve prensese.. allah nazarlardan saklasın..

kızlar süpersiniz valla göbüşler e maşallah ne kadar çabuk büyüdü bu yaramazlar böle aman nazar değmesin

ayse duru ve beee harikasiniz kizlar,cok guzel olmus göbusler, benimde cikti göbusum bende eklicem bugun firsat bulursam tabi benim yaramazdan :)

ayşe
maşallah Allah nazardan saklasın ne güzel olmuş göbeğin. helal olsun hakkını veriyosun 6. ayın..

bee sana da maşallah.. sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum herkese

Çooook teşekkür ederiiz sağlıkla gelsin kuzular

uçurum şaka değil mi bu???? Herhalde 10 haftalıkken falan çektin bu resmi bizi kandırıyorsun.
Canım maşallah çok fitsin sen hiç kilo almaktan korkma yahu. Ben senin iki katın varım :)

ucurum maşallah tatlım kilo aldım diosun ama hiç öle durmuo gayet fitsin

yok canım ya 6 kilo aldım..popom falan çıktı baya..ama sorun değil ben yemezsem hemen veriyrm kilo...umarım sempatiksalakcinni

uçurum şaka değil mi bu???? Herhalde 10 haftalıkken falan çektin bu resmi bizi kandırıyorsun.
Canım maşallah çok fitsin sen hiç kilo almaktan korkma yahu. Ben senin iki katın varım :)

yok tatlım i,stersen hemen bi tane daha çekeyim resim koyayım...şuandaki halim..anca olduk ama kiloyu bebiş alıo galiba...

bee ve ucuruumm maşallah kızlar çok güzel görünüyor göbüşler
sağlıkla gelsin kuzularımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…