2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

uçurumcum maşallah göbüşü büyütmüşsün.
ama gerçekten çok fit duruyosun sadece göbüş. sana da kocaman bi maşallah.

selin bu ne güzellik hatun. valla manken gibisin.
sen ebru şallıya da taş çıkarırsın.
sana da meleğine de maşallah.

masallah selın manken gıbısınnnn cok tatlı gobusunnn...

ayyyy maşallah cnm belli belli,çok şeker gerçekten maşallah bebişine selincim,biz fit aralık anneleriyizzz:lepi:

selin bu ne güzellik hatun. valla manken gibisin.
sen ebru şallıya da taş çıkarırsın.
sana da meleğine de maşallah.

selincim masallah, supersin vallah kaydirigubbakcemile5

ay saolun kizlar guzel sözleriniz icin, bakin utandim simdi:kedi:
karnimin artik belli etmesi cok sevindiriyo beni,belkide az kilo aldim diye sadece göbus cikti bu defa, birde oglusum saolsun sirf onunla ugrasmak bana yetiyo, zaten o yuzden aralik anneleri 2010 topigine hic giremiyorum, cunku yetisemiyorum hepsini okumayakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ah selin ah.. çok gezme ortalarda isveç nufüsunu patlatırsın.. Allah nazardan saklasın çok güzel bir gebesin..

Selin naptın sen yaa, minicik göbeğin, çok tatlı maşallah, sen bol kıyafetler giydiğinde belli bile olmuyodur canım yaw. Valla ben artık bol da giysem saklayamıyorum, pörtlüyo hemen. Ne tuhafız dimi kızlar, başlarda biran önce büyüsünler diye mızırdanıyoduk, ama şimdi beni bi korku sardı, ben böle gidersem 9 ayın sonunda yusyuvarlak bişi olucam :

Fotoğraf makinemizi bulur bulmaz ben de eklerim resim, ev taşıdığımız için her yer her yerde :)

bee,ucurum,selinnn
kizlar süpersinizzz.massallah size ve bebislerinize,kocaman olmuslarrr

selincim maşallah sana da bebişine de. allah nazarlardan korusun

ah selin ah.. çok gezme ortalarda isveç nufüsunu patlatırsın.. Allah nazardan saklasın çok güzel bir gebesin..

Selin maşallah canım, çok tatlı göbişin minicik çıkmış! :lepi:

Saolun kizlar, cok tesekkur ediyoruz ben ve bebisimopuyorumnanaktan göbusum kucukte olsa cikti ya cok seviniyorum, artik 1 ay sonra tam hamile karni olur heralde, cunku bazen sadece göbekli bir hatun gibi duruyorumkaydirigubbakcemile3bebisimde hergun her dinlendigimde tekmeliyo hareket ediyo sukurler olsun:Saruboceq:
Butun KK annelerinin hepsi birbirinden guzel ve fit, insallah hersey gönlumuzce gecer ve saglikla aliriz bebisleri kucagimiza:Saruboceq::Saruboceq:boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…