Umarım yükleyebilmişimdir.Bu da benim 21+4 haftalık ve 6 kilo almış göbişim : ) bu hafta biraz daha belirginleşti.Yanlız resimlerin biri aydınlık biri karanlık çıkmış idare artık : )
Bu arada hepinize maşaallah kızlar göbişlerde fiziklerde mükemmel : ) hele selin yakıyorsun ortalığı : )
umarım yükleyebilmişimdir.bu da benim 21+4 haftalık ve 6 kilo almış göbişim : ) bu hafta biraz daha belirginleşti.yanlız resimlerin biri aydınlık biri karanlık çıkmış idare artık : )
bu arada hepinize maşaallah kızlar göbişlerde fiziklerde mükemmel : ) hele selin yakıyorsun ortalığı : )
Imageshack - zlemmm103.jpg
Imageshack - zlemmm104.jpg
maaşallah sende formunu koruyanlardasın bende 21+5 im ama benim göbek aldı başını gidiyor
Maşallah sana tatlım, çok şirin göbeğin:lepi: Senin de Selin den farkın yok yerimseniben
maaşallah sende formunu koruyanlardasın bende 21+5 im ama benim göbek aldı başını gidiyor
annaaaa carna sen seline diosun ama senin de bi farkın yok yani. gayet fitsin. hiç kilo almış gibi deilsin. yediklern hep bebişe yarıo demek ki... sana da bebişe de maşallah canım
sende eklesen de görsek nezaketcim.merak içindeyiz.
özlemm çok şirin olmuş bayıldım,çok fitiz çoookkk topikcek,kilo falan belli değil gerçekten maşallah,bende eklicemde fırsat bulamadım ya,bikaç güne eklerim,buarada dışardan belli oluyoruz artık biyerden geçerken genelde kızlar fısır fısır konuşuyo böle bakarak :))))
Yavrummm maşaallah , senin ki olduğu göbekte valaha : ) sende fit gözüküyorsun ayrıca bir göbeğin vat o da bebiş : )
aynurrr ne harika bişey olmuş o öle,sende hiç dediğin gibi değilsin yani yok yuvarlanarak gitçem diyodun maşallah maşallah,çok güzellll
aynı konu bizde de var cnm ya bide eşimde aynı öle,dediği şeyi yemezsem bide vicdansız anne diyor bana kaydirigubbakcemile zaten 6aydır tek tartışma konumuz yemek 1 kavanoz pekmezi 6ayda bitiremişimde sabahta bu diyo bana,dışarı çıkarken çantama kido sütlerden koyuyo ya delimir nedir,nerde iççem onu sokakta....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Artık doğurana kadar idare edicez.Kız o zaman da ilgilenmezler ha bizimle.Valaha eşim bakıp bakıp çok güzel oldun diyor onun için sorun yok yani : )Sana da yakışmıştır kilo çünkü sen çok zayıftın normale döndün yani : )
evet cnm avantajımızı kullanmalıyız zayıf başladık nasılsa ye iştahın varken boşver,hiçte öle göstermiyosun zaten,bende buay 1 kg.u geçmek istemiyorum açıkcası son 2 ay 2şer kg zaten,gün aşırı yürüyüş yapıyorum ama gezerek yani 2şer 3saat falan ama egzersiz yapmıyorum hiç diğer ay okulda jimnastik hocamla konuşcam bakalım bişeylere yönlendirsin beni kaslarım güçlensin enazından yumşacık oldular, pazartesi koyayım cnm akşam yemeğe davetliyiz yarında yokuz ondan,
öle mi diosunuz kızlar yaa? ama insan 6,5kilo alınca ister istemez endişe edio.. napalım artık doğumdan sora sinemcim sana güvenioruz aman bizi bırakma:)
carna ve aselcik
masallah kizlar gayette fit gorunuyosunuz
Eee bende 6 kilo aldım canım ve sen benden öndesin yani : )
carna ve aselcik
masallah kizlar gayette fit gorunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?