2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Eklentiler

• $özlemmm 104.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $özlemmm 103.webp
    1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Maşallah sana tatlım, çok şirin göbeğin:lepi: Senin de Selin den farkın yok yerimseniben

maaşallah sende formunu koruyanlardasın bende 21+5 im ama benim göbek aldı başını gidiyor

annaaaa carna sen seline diosun ama senin de bi farkın yok yani. gayet fitsin. hiç kilo almış gibi deilsin. yediklern hep bebişe yarıo demek ki... sana da bebişe de maşallah canım

Maşallah sana tatlım, çok şirin göbeğin:lepi: Senin de Selin den farkın yok yerimseniben

Sağol canım.Selin'in hakkını yemeyelim valaha en fitimiz o : )

maaşallah sende formunu koruyanlardasın bende 21+5 im ama benim göbek aldı başını gidiyor

canım herhalde yapısal benim göbeğim tahta gibiydi çıka çıka bu kadar çıktı.O da o kadar kiloya rağmen : ) artı kabızım yani.

annaaaa carna sen seline diosun ama senin de bi farkın yok yani. gayet fitsin. hiç kilo almış gibi deilsin. yediklern hep bebişe yarıo demek ki... sana da bebişe de maşallah canım

Salı günü detaylı ultrasonda bana mı bizim kıza mı yarıyor görücez.Ama ben her yerimden alıyorum orantısız durmuyor herhalde o yüzden çok kilo almışım gibi gözükmüyor : )

sende eklesen de görsek nezaketcim.merak içindeyiz.

Sana katılangillerdenim : )

Son düzenleme:
özlemm çok şirin olmuş bayıldım,çok fitiz çoookkk topikcek,kilo falan belli değil gerçekten maşallah,bende eklicemde fırsat bulamadım ya,bikaç güne eklerim,buarada dışardan belli oluyoruz artık biyerden geçerken genelde kızlar fısır fısır konuşuyo böle bakarak :))))

Sağol canım.Annem ve Babam artık sussun diye verdim kendimi yemeğe, birde yazlıkta beraberdik 1 ayda 3 kilo aldırdılar bana : ) ama halen susmuyorlar.Ama artık dinlemiycem çok hızlı gidiyorum.Allahtan zayıf hamile kaldım yoksa yuvarlanıyordum : )

Valaha benimde artık belli oluyor geçe kuaförde sordular hamilemisin diye : ) sevündürük oldum .Kilolu durmaktan iyidir yani : )

Hadi sende koy görelim.Ama insanı gıcık eden bir iş ha şu resim yüklemek.Bu 2. yükleyişim daha : ) artık 3. 'yü ne zaman yüklerim bilmem.

aynı konu bizde de var cnm ya bide eşimde aynı öle,dediği şeyi yemezsem bide vicdansız anne diyor bana kaydirigubbakcemile zaten 6aydır tek tartışma konumuz yemek 1 kavanoz pekmezi 6ayda bitiremişimde sabahta bu diyo bana,dışarı çıkarken çantama kido sütlerden koyuyo ya delimir nedir,nerde iççem onu sokakta....

evet cnm avantajımızı kullanmalıyız zayıf başladık nasılsa ye iştahın varken boşver,hiçte öle göstermiyosun zaten,bende buay 1 kg.u geçmek istemiyorum açıkcası son 2 ay 2şer kg zaten,gün aşırı yürüyüş yapıyorum ama gezerek yani 2şer 3saat falan ama egzersiz yapmıyorum hiç diğer ay okulda jimnastik hocamla konuşcam bakalım bişeylere yönlendirsin beni kaslarım güçlensin enazından yumşacık oldular, pazartesi koyayım cnm akşam yemeğe davetliyiz yarında yokuz ondan,

aynurrr ne harika bişey olmuş o öle,sende hiç dediğin gibi değilsin yani yok yuvarlanarak gitçem diyodun maşallah maşallah,çok güzellll

Yavrummm maşaallah , senin ki olduğu göbekte valaha : ) sende fit gözüküyorsun ayrıca bir göbeğin vat o da bebiş : )

aynurrr ne harika bişey olmuş o öle,sende hiç dediğin gibi değilsin yani yok yuvarlanarak gitçem diyodun maşallah maşallah,çok güzellll

öle mi diosunuz kızlar yaa? ama insan 6,5kilo alınca ister istemez endişe edio.. napalım artık doğumdan sora sinemcim sana güvenioruz aman bizi bırakma:)

Bende 1 kiloyu geçmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum valaha.Dana 4 ayımız var hemen hemen.Tatlıyı kesmekle başladım ben inanılmaz bir şekilde tatlı yemeğe isteğim oldu ee tatilde de iyi gitti.Neyse artık yaz bitiyor biraz normale döneriz.İmkanın varsa egzersiz yapman en güzeli şu sıcaklar biraz geçsin bende evde yapmaya başlıcam artık, ya da k salıcam kendimi çayıra mevlam kayıra artık : )

Eee bende 6 kilo aldım canım ve sen benden öndesin yani : )

ne bilim cnm yaa aslında dün doktorum yavaş yavaş kilo almaya başla dedi. daha ne kadar alıcaksam:)

buarada aynı sorun bizde de var. ben biraz frenliim istiom kendimi, eşim bencillik yapma fiziğini düşüncene bebeğimizi düşün dio. ayy vicdan yapıo bana bende üzülüorum. onu ye bunu ye ye ye ye... sonu. 6,5 kilo :)

şimdi hamileyiz yiyelim de doğumdan sora vericez kaçarı yok. bi daha böle özgürce nerde yemek yicez die teselli ediorum kendimi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…