:roflol: benimde çok sık yaşadığım şey gören herkes kendi hamileliğine benzetiyo benimkini,eşimin ablası,eltim hepside ayy bende hamileyken 6 kilo aldım sırf karnım vardı senin gibi hiç bedenim kilo almadı,tabi onlar önceden hamile oldukları için ben görmemiştim,eşimde hepsi davul gibiydi ya gören ikiz üçüz sanıyodu nasıl 6 kilo almışlar deyip gülüyo,bende hala 51im almadım ama önden çıkması çok hoş oluyo demekki bebek besleniyo yani,ille benimde çok kilo almama gerek yok ama alsam bişeyde demem,sende valla anca 3-4ten sonra şişcen,benim anladığım bizim gördüğümüz 3. ayda başlıyoruz şişmeye ama sırf biz biliyoruz bunu 4tede dışardakiler anlıcak :))) benim 12. hafta bitiyomuş buarada cnm bu geçirdiğim günler 12nin günleri ya,cuma itibariyle 3ü bitirip 4.aydan gün almaya başlıcakmışım
:roflol: benimde çok sık yaşadığım şey gören herkes kendi hamileliğine benzetiyo benimkini,eşimin ablası,eltim hepside ayy bende hamileyken 6 kilo aldım sırf karnım vardı senin gibi hiç bedenim kilo almadı,tabi onlar önceden hamile oldukları için ben görmemiştim,eşimde hepsi davul gibiydi ya gören ikiz üçüz sanıyodu nasıl 6 kilo almışlar deyip gülüyo,bende hala 51im almadım ama önden çıkması çok hoş oluyo demekki bebek besleniyo yani,ille benimde çok kilo almama gerek yok ama alsam bişeyde demem,sende valla anca 3-4ten sonra şişcen,benim anladığım bizim gördüğümüz 3. ayda başlıyoruz şişmeye ama sırf biz biliyoruz bunu 4tede dışardakiler anlıcak :))) benim 12. hafta bitiyomuş buarada cnm bu geçirdiğim günler 12nin günleri ya,cuma itibariyle 3ü bitirip 4.aydan gün almaya başlıcakmışım
kızlar buda benim göbüşüm 2 itreye yakın su içtim karnım çok şişti
genelde akşamları böyle oluyodu aman bebişler sağlıklı olsunda
allahım kucağımıza almayı nasip etsin
sanırım progestanda şişiriyoo beni a.s.
ayy evet ya ama herkes kendini öyle saıyor,daha bugün eltim sende aynı benim gibi olcan dedi ben 9 aylık hamileydim kimse inanamıyodu bile diyo :roflol: bide iç karnın geniş demekki diyolar bi bilseler nasıl rahatsız ediyor bu karın gerginliği beni,sanki bana hiç iç karnım geniş değilmiş gibi geliyo,resmen patlıcakmış gibi hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hep öyle olur zaten.Yahu ebru şallı bile 7 aylık hamileliğinde 7 kilo almış : ) biraz desteksiz atmışlar .
Valaha canım ben kilo alıyorum anlamıyorum zaten bu neyin kilosu kız bir şey de yemiyorum doğru düzgün.53 üstüne 500 gram daha eklendi : )
:roflol: ayy demekki herkes kendini öyle görüyor,hatta bende eşime doğumdan sonramı 6 kilo almış diye sormuştum,bide bebk 3 kilo doğmuş,ee zaten suyu 3-4 kilo oluyo ilginç bir toplama yani,eşimde yok cnm 6 imkansız diyo o görmüş çünkü rahat 13-15 vardı diyo :roflol:hahahaa benimde eşimin ablası öyle diyor, bence doğumdan sonra 6 kilo fazlası kalmışsa onu söylüyorlardır, ebru şallı bile 7 kilo aldıakannehir
tansiyonum düşük diye içtim tuzlu ayranı
içim yandı su iç iç bu hale geldim
kızlarrr
tansiyonum düşük diye içtim tuzlu ayranı
içim yandı su iç iç bu hale geldim
kızlarrr
ayy cnm benimde bikaç gündür gözlerimin etrafında yıldızlar uçuşuyordu tansiyonumda bişey var kesin diyodum bugün hemşire ölçtü 10-6 çıktı düşük ama hamilelikte oluyor böyle normal diyebiliriz dedi,bende ayran içeyim ozaman ya
Zeytinim çok tatlı göbişin :))
Benim dün başım döndü 9-4 çıktı tansiyonum eşim hemen tuzlu madensuyu verdi, bişeyler yedim de kendime geldim. sonra da bi uyumuşum 12 saat!
Niye düşüyor ki bu tansiyonlar böyle??
Ben bu topiğe ayağımı sürttüm valaha:roflol: Duydunmu topik sahibi Cucu.Gelsin göbişler
Zeytin sanada maşaalah canım çok şeker.Ben akşamları bile böyle değilim valaha : ) bende sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyorum göbişleri görünce . )
bende koyabildim sonunda resim,valla bende karnımı sıkçak şeyler giyemiyorum artık yazlık elbiseler ve ipli kaprilerim var onlardan kot falan giymiyorum 1 aydır ,çok düşü ya tam kasıkta düğmeleri hep rahat edemiyorum,yeni resim ekleyen arkadaşlarında güzelmiş resimleri yaklaşık aynı boyutlar hepimizin hemen hemen
[/URL][/IMG]
Kizlar buda benim göbusum, ikinci hamileligim olmasina ragmen ilk hamileligime göre fazla buyumedigini dusunuyorum, belki bu defa hamilelige 6 kilo daha zayif basladim ondandirbilmiyorumkismileBugun kendimi biraz daha sis hissediyorum ya karnim cikmaya basladi, yada sadece biraz sislik var:1shok:
bu arada 11+2 bugun
oldumu acaba...
kızlar hepinize tek tek kocaman bi maşallahhhhhhhhhhhhh diyorum.
valla bebişler baya kendilerini belli etmey başlamışler.
daha da kocaman olucakalr
ama en fit anne selin gibi geldi bana
bence senin sadece göbüş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?