2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hep öyle olur zaten.Yahu ebru şallı bile 7 aylık hamileliğinde 7 kilo almış : ) biraz desteksiz atmışlar .

Valaha canım ben kilo alıyorum anlamıyorum zaten bu neyin kilosu kız bir şey de yemiyorum doğru düzgün.53 üstüne 500 gram daha eklendi : )

hahahaa benimde eşimin ablası öyle diyor, bence doğumdan sonra 6 kilo fazlası kalmışsa onu söylüyorlardır, ebru şallı bile 7 kilo aldıakannehir

kızlar buda benim göbüşüm 2 itreye yakın su içtim karnım çok şişti
genelde akşamları böyle oluyodu aman bebişler sağlıklı olsunda
allahım kucağımıza almayı nasip etsin
sanırım progestanda şişiriyoo beni a.s.

iş yerinde ancak bukadar çektim kızlarr
hadi göbek şov başladııı
çıkan kızlar koyun göbüşleri
kızlar bide bende boyda var
1,81 cm inş. çok kilo almam

Ben bu topiğe ayağımı sürttüm valaha:roflol: Duydunmu topik sahibi Cucu.Gelsin göbişler

Zeytin sanada maşaalah canım çok şeker.Ben akşamları bile böyle değilim valaha : ) bende sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyorum göbişleri görünce . )

ayy evet ya ama herkes kendini öyle saıyor,daha bugün eltim sende aynı benim gibi olcan dedi ben 9 aylık hamileydim kimse inanamıyodu bile diyo :roflol: bide iç karnın geniş demekki diyolar bi bilseler nasıl rahatsız ediyor bu karın gerginliği beni,sanki bana hiç iç karnım geniş değilmiş gibi geliyo,resmen patlıcakmış gibi hissediyorum kendimi
canım şuan 1.5 kilo olduki senin çok standart gidiyosun valla bende 1 kilo falan almış olmayı çok isterdim ama sanırım toparlıcam artık,çokk güzel yiyorum valla bikaç gündür ve okadar azki bulantılarım zaten doğumda direk 7-8 kilo gidiyormuş,çok almazsın ve bunu direk verirsin sen doğumla,aa buara kan ilacı içmeme rağmen kendimi çok kansız hissediyorum ve gören herkes suratın bembeyaz olmuş diyolar,beslenme çok önemli gerçekten,haftaya kan tahlilimde olcak ya bakalım ne dicek dr.
hahahaa benimde eşimin ablası öyle diyor, bence doğumdan sonra 6 kilo fazlası kalmışsa onu söylüyorlardır, ebru şallı bile 7 kilo aldıakannehir
:roflol: ayy demekki herkes kendini öyle görüyor,hatta bende eşime doğumdan sonramı 6 kilo almış diye sormuştum,bide bebk 3 kilo doğmuş,ee zaten suyu 3-4 kilo oluyo ilginç bir toplama yani,eşimde yok cnm 6 imkansız diyo o görmüş çünkü rahat 13-15 vardı diyo :roflol:

canım çokk tatlı ya,ama su çok kötü yapıyo benide bir bardak içiyorum zırtt diye karnım şişiveriyo hemen,arka arkaya içemiyorum hemen yer kalmıyo :)))

yok canım niye sende sorun olsun hamile pantolonu giyiyorum valla
göbeğimden düğmeler kapanmaz olmuştu
dr. rahat giy sıkma karnını dedi
bende fermuar düğme açık giydiğimi
söyledim tamam dedi sonraa
ay bide aşkam halimi çekip koysam 6 aylık gibi duruyoo

tansiyonum düşük diye içtim tuzlu ayranı
içim yandı su iç iç bu hale geldim
kızlarrr

ayy cnm benimde bikaç gündür gözlerimin etrafında yıldızlar uçuşuyordu tansiyonumda bişey var kesin diyodum bugün hemşire ölçtü 10-6 çıktı düşük ama hamilelikte oluyor böyle normal diyebiliriz dedi,bende ayran içeyim ozaman ya

tansiyonum düşük diye içtim tuzlu ayranı
içim yandı su iç iç bu hale geldim
kızlarrr

Zeytinim çok tatlı göbişin :))

Benim dün başım döndü 9-4 çıktı tansiyonum eşim hemen tuzlu madensuyu verdi, bişeyler yedim de kendime geldim. sonra da bi uyumuşum 12 saat!
Niye düşüyor ki bu tansiyonlar böyle??

bilmiyorumki cnm ama düşmesi normalmiş,hatta yüksek olunca riskli oluyormuş ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 16ya 11 mi ne çıkmıştı hemen hemşire beni 1 hafta tansiyon kontrolüne aldı doğumda iyi olmuyo yüksek tansiyon dedi sonraki günlerde hemen normale dönmüştü allahtan,şimdide düşüyor ama ya offff
cnm ben topiğe dönüyorum orada devam ederizz

allahım göbüşler çıkmış deli olucam yaa çok tatlısınız hepiniz birbirinizden maşallah nazarım değmesin güzel annelerrr dahda büyücek şekerler içim kıpır kıpır yaagamyoncuiremsu

selin25 sporstar uçurum86 maşallah kızlar göbüşlere sizin göbüşler benimkini solladı maşallah

SELIN
SPORSTAR
UCURUM86
ZEYTIN1007
kizlarrr bin kere massallah hepinizeeee
bebisler kendini gösteriyorlar artikkk
göbisler foraaaaaaaaaaaaa :sm_cool:

duydum canimm,iyi yaptinnnnn kaydirigubbakcemile5
benim topigim degil canimmm,hepimiz icin acan benim sadece buyrunnnnnnnnn
resimlerle güzel bu topigimiz zaten.. :sm_cool:

kızlar hepinize tek tek kocaman bi maşallahhhhhhhhhhhhh diyorum.

valla bebişler baya kendilerini belli etmey başlamışler.
daha da kocaman olucakalr
ama en fit anne selin gibi geldi bana
bence senin sadece göbüş olur.

bende artık kot giymiyorum
içim rahat etmiyo.
bi sonraki randevumuza gittiğimizde biraz alışveriş yapıcam
etek falan alıcam
şöle üstüne cici ciici t-shitlerle şirin şirin dolaşırız.

saol canim benimopuyorumnanaktan iste böyle denice simariyorum ben:kedi: saka saka sanirim ben degilde en fit anne carna 81 en azindan benden zayif ve göbusu belli bile degil, ve bircoguda baya fit geldi bana bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…