2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

sporstar , ucurum, zeytin1007, denizim16 hepinizin de göbusler harika, ve hepinize cok yakismis, yaklasik 4 hafta sonra gercek göbusler meydana gelicek insallah :)

gurbet gelini maşallah göbüşüne baya çıkmış.ne çabuk büyüyo bu minişler onlarda 41 kere maşallah

allahım hepimizi nazarladan saklasın kızlar
maşallah hep çıtır anneler burdakiler
allahım meleklerimizi sağlıkla kuycağımıza almayı nasip etsin

ay bende seninkini gördüm az önce cnm benim ya baya üstten şişmiş baksana seninkide allah nazardan saklasın ilerde bu hallerimize gülücez kocaman göbeğimiz olucak

katılıyorum sana canım, bunlarda göbekmiymiş diyicez:) Ben her ay çekip buraya yan yana yüklemeyi düşünüyorum, ne kadar büyüdüğünü bu şekilde takip edebiliriz, hatta aynı kıyafetlerle çekineyim diyorum ama sanırım 2 ay sonra o pek mümkün olmayacak:)

bu arada göbişin kocaman olmuş, maşallah annesi... En son gittiğimizde bizimki 6 cm di, düşünüyorum da daha yaklaşık 44 cm uzayacaklar, şaka gibi valla sempatiksalakcinni

buda benim gobus bakin bakalim bellimi

bu sagdan

buda soldan

işte buda bnm göbüşüm annelerrrr

Tatlı göbişlerinizin içindekileri seveyim sizin beeeennn, maşallah kızlar:lepi:

Aynen canım bende her ay çekip yan yana koymayı düşünüyorum, doktorum artık büyümeye başlar dedi zaten. ben hamile pantalonu ile çektim ki hep aynı kıyafetle çekileyim diye inşallahalkisalkisalkis

çok saolun şekerler bende şöle bi albüm yaptım
bebeğimin usglerini ve kalp atış seslerini bi klasöre

kendiminde ayda iki kere çekilmiş resimlerini başka bi klasörde biriktiriyorum bakalım son akibetimiz nolucak ay dediğin gibi şimdi 3 cm bu kadar göbek bu melekeler 33 cm oluncan ne olucak walla bilmiyorum 3 oda bi salon olucaz :lepi:

hahahaaa 3 oda bi salon mu kaydirigubbakcemile3 doğru valla, villa gibi olmayalım dakaydirigubbakcemile3

gizemli göbüş valla baya belli olmaya başlamış.
maşallah canım.
tek koymayan ben mi kaldım yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…