- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 41
gurbet gelini, cikmis senin göbuste ama daha kucuk, masallah göbusune :)
ayyy maşallah gizemli83 göbüşler koca koca oldu nazar değmesin
gurbet geliniii massallah canim göbisineee
dahada büyüycek annesiiiii,oy yaa ne güzel herkesin göbisi cikiyorrr
gurbet gelini maşallah göbüşüne baya çıkmış.ne çabuk büyüyo bu minişler onlarda 41 kere maşallah
gizemli83
tatlim seninde gobus artik kendini baya gostermis maasallah
ay bende seninkini gördüm az önce cnm benim ya baya üstten şişmiş baksana seninkide allah nazardan saklasın ilerde bu hallerimize gülücez kocaman göbeğimiz olucak
buda benim gobus bakin bakalim bellimi
bu sagdan
buda soldan
işte buda bnm göbüşüm annelerrrr
katılıyorum sana canım, bunlarda göbekmiymiş diyicez:) Ben her ay çekip buraya yan yana yüklemeyi düşünüyorum, ne kadar büyüdüğünü bu şekilde takip edebiliriz, hatta aynı kıyafetlerle çekineyim diyorum ama sanırım 2 ay sonra o pek mümkün olmayacak:)
bu arada göbişin kocaman olmuş, maşallah annesi... En son gittiğimizde bizimki 6 cm di, düşünüyorum da daha yaklaşık 44 cm uzayacaklar, şaka gibi valla sempatiksalakcinni
katılıyorum sana canım, bunlarda göbekmiymiş diyicez:) Ben her ay çekip buraya yan yana yüklemeyi düşünüyorum, ne kadar büyüdüğünü bu şekilde takip edebiliriz, hatta aynı kıyafetlerle çekineyim diyorum ama sanırım 2 ay sonra o pek mümkün olmayacak:)
bu arada göbişin kocaman olmuş, maşallah annesi... En son gittiğimizde bizimki 6 cm di, düşünüyorum da daha yaklaşık 44 cm uzayacaklar, şaka gibi valla sempatiksalakcinni
Tatlı göbişlerinizin içindekileri seveyim sizin beeeennn, maşallah kızlar:lepi:
Aynen canım bende her ay çekip yan yana koymayı düşünüyorum, doktorum artık büyümeye başlar dedi zaten. ben hamile pantalonu ile çektim ki hep aynı kıyafetle çekileyim diye inşallahalkisalkisalkis
çok saolun şekerler bende şöle bi albüm yaptım
bebeğimin usglerini ve kalp atış seslerini bi klasöre
kendiminde ayda iki kere çekilmiş resimlerini başka bi klasörde biriktiriyorum bakalım son akibetimiz nolucak ay dediğin gibi şimdi 3 cm bu kadar göbek bu melekeler 33 cm oluncan ne olucak walla bilmiyorum 3 oda bi salon olucaz :lepi:
gizemli göbüş valla baya belli olmaya başlamış.
maşallah canım.
tek koymayan ben mi kaldım yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?