2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

Oh oh 36 bebisimiz olmus maasallah Allah arttirsin darisi Bizim gibi dogum yapmayi bekleyenlere insallah.

Yanlislikla gorumcem surmelinin profilinden yazmisim ustteki yazan bendim kizlar

Son düzenleme:
ayyy ne guzel ya bır suru bebısımız olmus darısı bızlerın basına sınemcım canım rabbım analı babalı buyutsun gozun aydın

merhaba kızlar. Bende sonunda doğum yaptım. Tatlı kızım serra 8 aralıkta,39 haftalık, sezeryanla, 3.830 gr 50,5 cm boyunda dünyaya geldi. Hiçbir sorun yaşamadık çok şükür. Doğum yapan diğer arkadaşları da tebrik ediyorum, darısı kuzucuklarını bekleyen herkesin başına inş. Okadar güzel bi duygu ki, ikinci kez yaşamama rağmen ilk gibi heyecan verici. Onun kokusu okadar tatlı ki. Büyümeden bol bol koklayın bebişlerinizi. Şu lohusalık ve ameliyat sıkıntılarım bi geçsin bol bol sohpet etmek istiyorum sizlerle. Şimdilik sadece okuyorum ve herkesin mutluluğunu canı gönülden paylaşıyorum.

Oy maşallah minik Serra'ya İyi beslemişsin karnında annesi..Allah'ım hayırlı evlat etsin,sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömür nasip etsin..Sende biran önce iyileşirde sohbete katılırsın inşallah :)Sen geldiğinde de biz buralarda olmayız gerçi ama hade neyse :)

Bakalım biz Berramıza ne zaman kavuşacağız??

canım duymuştuk doğum yaptığını ama ayrınrıları bilmiyodukkk
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnn
bol bol kokla annesi tatlı kızınıı.
darsızı bizim başımıza inşallah.
ekliyorum listemzie seni de

DENİZİM bende bilgilerimi yarım yamalak vermişim canım sürekli bi koşturma ameliyattan dolayıda fazla aktif değilim ama bugün biraz daha toparladım kendimi çok şükür.... bebişimin adı ÇINaR YAĞIZ 38+3 de dünyaya geldi yavru kuşuumm ....bu arada tebrik eden herkese teşekkür ederim....allahım doğum yapacak olanlarda yardım etsin sağlıklı bi şekilde yavrularına kavuştursun inşş..

slm kızlar bizde sonunda evimizdeyiz mehmet tuğramızla. 3.500 kg ve 50 cm doğdu bebeğim. sezeryanla dünyaya geldi. listeye baktım bi sürü bebişş gelmiş. yani annişlerin hepsini kutluyorum şimdilik kendinize ii bakın hepinizi öpüyoruz

canım bebegini ve diger bebisleri Allah analı babalı büyütsün gözunüz aydın....Darısı benim gibi bekleyenlerin basına....

bizde geldiiiiiikk âlmiram perşembe günü 15:12 de 3.970 kg. 53 cm olarak sezeryanla dünyaya geldi dün 11 de eve geldik kızımla suni sancı işe yaramadığı için doktorumuz sezeryana aldı bizi

biz de geldik!!! bebişimiz 11 aralık cumartesi 3740 gr ve 51 cm olarak dünyaya geldi, nst iyi çıkmadığından ve usg.de anne karnında kaka yapmış olma ihtimali olduğu görülünce sezeryanla doğdu oğluşum, adı mete, ilk usg.ye göre 40+2'de doğmuş oldu. durumu iyi, keyfi yerinde

amanda aman haftasonu giremedim bie sürü bebişimiz olmuşşş çok sevindimmm herkes iyiymişşş gözünüz aydın bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyorum darısı başımıza....

canım tekrar tebrik ediyorummm
değişiklikleri kaydediyorum

gözünaydın canım
sağlıkla büyüsün mehmet tuğra inşallah.
evet bisürü bebişimiz oldu
darısı bizim başımıza.
ekliyorum canım
haftanı d ayazarsan ii olur

bizde geldiiiiiikk âlmiram perşembe günü 15:12 de 3.970 kg. 53 cm olarak sezeryanla dünyaya geldi dün 11 de eve geldik kızımla suni sancı işe yaramadığı için doktorumuz sezeryana aldı bizi

canım gözünaydın ahyırlı olsun.
sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsunnn
hangi haftada doğum yaptın.onuda yazabilirsek ekliyiim listeye

canım hayırlı olsunnn.
sağlıkla büyüsün mete bebişimiz de.
maşalallh listemzie ekliorumm

Özüm ve Almira gözünüz aydın kızlar maşallah Bebişlere sağlıkla sıhatle mutlu bir ömür geçirin inşallah.Darısı başımıza :))

denizim 39+6 haftalıktı oğlum darısı sana ve diğer bekleyen annişlerin başına inşallahh müthiş bi duyguu

kizlar herkesler doguru vermis ya, hepinizin bebisleri hayirli olur insallah, gözunuz aydin olsun hepinizin ve darisi basimiza insallah:97:

sağol teşekkür ederim canım. Umarım sende tatlı berraya sağlıklı ve sorunsuz bişekilde kavuşursun.

teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Bebişlerimizi büyütürken tecrübelerimizi paylaşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…