2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

Maşallah bebişlerimize, ayy ben ilk 10 a girerim diyodum ama ilk 20 ye bile giremedim Neyse sağlıcakla gelsin de bebişler, sorun değil...

slm kızlar ... bakıyorum da 30 kasımda 4 bebişimiz daha olmuş ... ve bizim deeee 30 kasımda Aziz Kaanımız oldu ... normal doğum 3220 gr ve 50 cm.. 39+3 iken oldu ... bütün bebişlerimizin hayırlı ve sağlıklı olmasını Allahtan dilerim ... artık hikayemi de ileriki günlerde sizlerle paylaşırım ..kızlar .. normal doğumdan korkmayın ..şimdilik bu kadar .. hepinizi öpüyorum ...

Aaaa,kıs Nalan sende mi? Bak bak,sessiz sedasız doğumunu yapmışta gelmişÇok sevindim,hadi gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah... Doğum hikayeni bekliyorum...

Aaaa names gözünaydın canım.Güle güle sağlıkla, büyüt bebişini.

Haberok'un dediği gibi sessiz sedasız doğurmuş gelmişsin: ) doğum hikayenide en kısa zamanda bekliyoruz.

aaaaa nalannn,nasılda sakin sakin yazmışsın öle,ne ara doğurdun sen ya,maşallah canım allah analı babalı büyütsün aziz kaanı
anlaşılan güzel bir doğum geçirdin,inşallah bizede nasip olur öyle,

maasallah sende dogurdun geldin ha darisi basimiza ins
sanirim kolay bi dogum oldu merakla hikayeni bekliyecegiz

Canım hayırlı olsun.Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin.Ne güzel sende kavuştun sırada kim var :))

gözünaydın canım RABBİM ikinize de sağlık sıhhat versin inşaALLAH.

Names gözün aydın..geçmiş olsun canım..Allah uzun ömür versin analı babalı büyüsün..Kaan ismi çok var benimde torunum Kaan..Hadi bakalım Kaanlara,bebişlerin hepsine maşallah...

masallah bebeislerimiz artik birer birer geliyolar, hepsine saglikli mutlu uzun omurler dilerim

yoo bende düzgün,sen ilk yazdığın zamanda bakmıştım gurbet gelini düzgündü bende yine,
neden öle gözüküyorki sende acaba

yooo liste düzgün canımmmm.
site değişince listenin formatı da değişti
belki ondan sana öle geldi.

canım dream83ün bebeği 2860gr ve 51cm doğmuş şimdi evdelermiş gelişimi tamamlansın diye küvezde kalmışlar,iyimiş artık

sanırım bilgisayarların işletim sistemlerine göre farklılık var bende düzgün mesela
demekki farklı sistemlerde kayık gözüküyor,sitenin bakımları bi işe yaramamış sanırım

denizim istersen moderatöre falan sor bunu kimi arkadaşlarda düzgün
kimilerinde bozuk gözüküyor listemiz neden biz çözemedik diye falan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…