maasallah sende dogurdun geldin ha darisi basimiza insslm kızlar ... bakıyorum da 30 kasımda 4 bebişimiz daha olmuş ... ve bizim deeee 30 kasımda Aziz Kaanımız oldu ... normal doğum 3220 gr ve 50 cm.. 39+3 iken oldu ... bütün bebişlerimizin hayırlı ve sağlıklı olmasını Allahtan dilerim ... artık hikayemi de ileriki günlerde sizlerle paylaşırım ..kızlar .. normal doğumdan korkmayın ..şimdilik bu kadar .. hepinizi öpüyorum ...
slm kızlar ... bakıyorum da 30 kasımda 4 bebişimiz daha olmuş ... ve bizim deeee 30 kasımda Aziz Kaanımız oldu ... normal doğum 3220 gr ve 50 cm.. 39+3 iken oldu ... bütün bebişlerimizin hayırlı ve sağlıklı olmasını Allahtan dilerim ... artık hikayemi de ileriki günlerde sizlerle paylaşırım ..kızlar .. normal doğumdan korkmayın ..şimdilik bu kadar .. hepinizi öpüyorum ...
slm kızlar ... bakıyorum da 30 kasımda 4 bebişimiz daha olmuş ... ve bizim deeee 30 kasımda Aziz Kaanımız oldu ... normal doğum 3220 gr ve 50 cm.. 39+3 iken oldu ... bütün bebişlerimizin hayırlı ve sağlıklı olmasını Allahtan dilerim ... artık hikayemi de ileriki günlerde sizlerle paylaşırım ..kızlar .. normal doğumdan korkmayın ..şimdilik bu kadar .. hepinizi öpüyorum ...
Names gözün aydın..geçmiş olsun canım..Allah uzun ömür versin analı babalı büyüsün..Kaan ismi çok var benimde torunum Kaan..Hadi bakalım Kaanlara,bebişlerin hepsine maşallah...slm kızlar ... bakıyorum da 30 kasımda 4 bebişimiz daha olmuş ... ve bizim deeee 30 kasımda Aziz Kaanımız oldu ... normal doğum 3220 gr ve 50 cm.. 39+3 iken oldu ... bütün bebişlerimizin hayırlı ve sağlıklı olmasını Allahtan dilerim ... artık hikayemi de ileriki günlerde sizlerle paylaşırım ..kızlar .. normal doğumdan korkmayın ..şimdilik bu kadar .. hepinizi öpüyorum ...
ilk sayfada bi gariplikmi var
nasıl bi gariplik canımmmm.,liste falnmı kaymış yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?