2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza. İnşallah sağlıklı sıhhatli bişekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi..

Allah analı babalı saglıklı büyütsün darısı bizim basımıza insallah kızıma ben de kavusup listede yerimizi alsaydık

Sezen ve Dream bebeişleriniz hayırlı olsun kızlar allah bağışlasın.. misler gibi koklayın onları....
Denizim sıra bize ne zaman gelecek bakalım...

yeni dogan bebislerimize allah saglikli uzun omur nasip etsin, anali babali buytmek nasip olsun

bebişler geliyor bir bir, funah ve burxkanın bebişleri de geldi , Allah uzun ve sağlıklı ömür versin bebişlere.

kızlarrrrrr burdan hepinize duyurayımmmmmmm
doğum yaptıkça bilgilerinizi bebekelr geliyor topiğinize yazarsanız listeye eklemek benim için daah kolay olucakkk
çünkü bazen geriye dönüp sayfaalrı okumam çok zor oluyooooo
oraya yazın olmazmı tatlişkolar
yada benim görmediklerimi eğer siz görmüşseniz o topikte bana hatırlatırsanız sevinirim
böylece kimseyi kaçırmamış olurum
zamnında ekelrim listeye
eksikleri olanalr da sölesinelr en yakın zmanda da ekliim tamam hatunlarrrr

oh maşallah bebişler son gaz geliyorlar Aralık'ın Kasım'da gelen aceleci bebişleri darısı sağlıkla bizlere inşallah

Son düzenleme:
bizim de zeynep ece'miz katıldı aramıza. Cumartesi akşamı bir hafta erken olarak normal doğumla aldım kızımı kollarıma. 3000 gr 50 cm. çok şükür iyiyiz ikimizde. doğum yapacaklara kolay doğumlar diliyorum.

canım hayırlı olsun Allah uzun ömür versin bebeğine sana
normalmi oldu tatlım doğumunn

kizlar hayirli olsun yeni bebisler,Allah sizlere bagislasin yavrularinizi
Allah hepimize kolay dogumlar nasip eder insallah

canım hayırlı olsun Allah uzun ömür versin bebeğine sana
normalmi oldu tatlım doğumunn

evet normal doğumdu kasılmalarım sık diye gittim hastaneye doktorum yatırdı ağrılar düzenli ve az açılma var diye ağrım yoktu ama, öğleden sonra yattım akşam saat 9 bucukda kızım kollarımdaydı kolay bir doğum oldu 2 saat ağrı çektim diyebilirim Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

ayyy canım ne kadr güzel
çok sevindim senin adına
Rabbim bize de kolay doğumlar nasip etsin inşalllaaahh

efsa10 gözünüz aydın,Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza.Ne güzel,doğumun kolay olmuş..Darısı bize..
Dikkatimi çekiyor,bu aralık annelerinin doğumları genelde kolay oluyor gibi,inşallah bizde sizler gibi kolay doğumlar yaşarız:26:

Gözünüz aydın canımmm
Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…