Liste bende de kayık görünüyor
Bebek arabaları bir yanda
İsimler de yan tarafa kaymış
slm kızlarrr,
kızım elif,30 kasım saat 22,16 da epudral sezeryanle 3700,53 cm olarak dünyama katıldı,Allah a şükür iyiyiz,gögüslerimin acıması dışında....
dün kontrolümüz vardı 39+0 bebişim çok kilo almış 3,880 çıktı doktorum iri bir bebek olma yolunda ilerliyor dedi. şeker ölçümü yapıldı parmaktan normal çıktı.bazı bebekler anne şeker hastası olmasada iri olabiliyor dedi ayrıca 200-300 gr hata payı var dedi sonra nstye gittik.sancım görünmüyo kalp atışları normal çıktı. çatala konduk çatı muayenesi yaptı doktorum ve 2 ebe 1 cm açılma ve yumuşamada var ama arkada kemik var dedi ittirdi acıyomu diye hayır dedim. hiç acımadı bu arada ve bu kiloda bi bebek burdan geçer mi şüphem var dedi. işte çok yırtılma olabilir sonra annelerin iyileşme süreci uzuyor ve keşke sezeryan olsaydım diyebiliyolar dedi. perşembe günü yatışımız yapılcak ve suni sancıyla bebeğin aşağı inip inmeyeceğine bakalım aşağı inebilrse normal doğum olabilir dedi. eğer işe yaramazsa sezeryanla bebeği alıcağını söledi. perşembe sabah 7 de hastanede olucaz doğumhanede çekicekmişim sancıyı. yani perşembe günü meleğimi kollarıma alıcam inşallah hem mutluyum hem korkuyorum açıkcası mevlam hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah
slm kızlar ... bakıyorum da 30 kasımda 4 bebişimiz daha olmuş ... ve bizim deeee 30 kasımda Aziz Kaanımız oldu ... normal doğum 3220 gr ve 50 cm.. 39+3 iken oldu ... bütün bebişlerimizin hayırlı ve sağlıklı olmasını Allahtan dilerim ... artık hikayemi de ileriki günlerde sizlerle paylaşırım ..kızlar .. normal doğumdan korkmayın ..şimdilik bu kadar .. hepinizi öpüyorum ...
slm kızlarrr,
kızım elif,30 kasım saat 22,16 da epudral sezeryanle 3700,53 cm olarak dünyama katıldı,Allah a şükür iyiyiz,gögüslerimin acıması dışında....
canım beyzamız 3100 gr 50 cm doğdu.gayet iyiyiz.
slm kızlarrr,
slm kızlarrr,
itirekim arkadasimizda dogum yapmis facede gordum
(alinti yapiyorum)
oğlum Umut 3 aralık Cuma günü sezaryen ile 2820 kil ve 49 cm boy olarak dünyaya geldi. ciğerlerin de kalan su yüzünden dış dünyaya adaptasyon sağlayamadığı için 10 saat kadar yoğun bakıma alındı. Allaha çok şükür şimdi iyi. yanlız tek problemimiz süt. Doğum sezaryen olduğu için süt henüz gelmiyo...
masallah canim bebisine gozun aydin gununude aldin saglicakla kavusursun ins bebisine simdiden tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?