2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

sağol sinemcim ekledim dreamin bilgilerini.
liste düzgün kızlar ya.
am yinede soaryım bi moderatora baaklım ne diyecekelr

kızlar yapıcak bişeyim yok gerçekten. bende dügün görünüyo
ve 2 moderatora msj ayzdım yol gösterirlerse yapmaya çalışırım.
çünkü benimde pek bilgim yok

dün kontrolümüz vardı 39+0 bebişim çok kilo almış 3,880 çıktı doktorum iri bir bebek olma yolunda ilerliyor dedi. şeker ölçümü yapıldı parmaktan normal çıktı.bazı bebekler anne şeker hastası olmasada iri olabiliyor dedi ayrıca 200-300 gr hata payı var dedi sonra nstye gittik.sancım görünmüyo kalp atışları normal çıktı. çatala konduk çatı muayenesi yaptı doktorum ve 2 ebe 1 cm açılma ve yumuşamada var ama arkada kemik var dedi ittirdi acıyomu diye hayır dedim. hiç acımadı bu arada ve bu kiloda bi bebek burdan geçer mi şüphem var dedi. işte çok yırtılma olabilir sonra annelerin iyileşme süreci uzuyor ve keşke sezeryan olsaydım diyebiliyolar dedi. perşembe günü yatışımız yapılcak ve suni sancıyla bebeğin aşağı inip inmeyeceğine bakalım aşağı inebilrse normal doğum olabilir dedi. eğer işe yaramazsa sezeryanla bebeği alıcağını söledi. perşembe sabah 7 de hastanede olucaz doğumhanede çekicekmişim sancıyı. yani perşembe günü meleğimi kollarıma alıcam inşallah hem mutluyum hem korkuyorum açıkcası mevlam hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah

canım gözünaydınnn. hadi hayırlısı.
güzel haberler bekliyoruz.
çok az kalmış. kuzun kollarında olucak inşallah.

itirekim arkadasimizda dogum yapmis facede gordum

(alinti yapiyorum)

oğlum Umut 3 aralık Cuma günü sezaryen ile 2820 kil ve 49 cm boy olarak dünyaya geldi. ciğerlerin de kalan su yüzünden dış dünyaya adaptasyon sağlayamadığı için 10 saat kadar yoğun bakıma alındı. Allaha çok şükür şimdi iyi. yanlız tek problemimiz süt. Doğum sezaryen olduğu için süt henüz gelmiyo...

slm kızlarrr,
kızım elif,30 kasım saat 22,16 da epudral sezeryanle 3700,53 cm olarak dünyama katıldı,Allah a şükür iyiyiz,gögüslerimin acıması dışında....

slm kızlarrr,
kızım elif,30 kasım saat 22,16 da epudral sezeryanle 3700,53 cm olarak dünyama katıldı,Allah a şükür iyiyiz,gögüslerimin acıması dışında....

masallah canim bebisne boyuda kilosuda cok guzel allah sizlere bagislasin saglikli uzun omurler dilerim

masallah canim bebisine gozun aydin gununude aldin saglicakla kavusursun ins bebisine simdiden tebrik ederim

allah anali babali buyutsun canim masallah bebisine bisde seni optuk:86::86::86:

slm kızlarrr,

canım hayırlı olsun,çok güzel bi haber...Allah bağışlasın

Son düzenleme:
slm kızlarrr,

Maşallah subhanallah boyuna kilosuna Gözünüz aydın canım,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah..

slm kızlarrr,

gözünaydınnn canımmmm.
maşallah kızına.
hangi haftada doğum yaptığını da yazarsan sevinirim.
uamrım memişlerin acısı geçer

ekliyorum onu da canımmm.
iyi olmasına sevindimm.
inşallah en yakın zamanda da sütü gelir

yeni doğum yapmış arkadaşlarımız gözünüz aydın... allah bebeklerinize sağlık versin inşallah.. aramıza hoşgeldiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…