nerdilcim çok şık bi oda olmuş
gzüel günlerde mışıl mışıl uyusun oğluşun.
beyaz eşyaalrı kirletmek nasip olur inşalla.
salihacım senin de beşiğin çok güzel.
sağlıklı günlerde kullnın canım.
Kızlar güle güle kullanın hepsi çok güzelleropuyorumnanaktan
maşaALLAH nerdil odanıza bebişin güzel güzel büyüsün inşaALLAH.
Nerdil odanız çok şık olmuş, bebişin sağlıklı günler geçirsin içinde
Saliha beşiğinizi iyi günlerde kullanın
dolabımız
duvar aparatımız
oyuncak sandığımız yanındaki de avizemiz
beşiğimizi çekmedim sadece diğer arkadaşlara fikir olsun die ekledim. beşiğimizin içi perdelerimiz halımız gelsin bitmiş halini yine eklicem
canım benim güle güle kullansın bebişin, çok güzel rengarenk...dolabımız
[
duvar aparatımız
beşiğimizi çekmedim sadece diğer arkadaşlara fikir olsun die ekledim. beşiğimizin içi perdelerimiz halımız gelsin bitmiş halini yine eklicem
mışıl mışıl uyusun inşallah kuzucun canım, uygun fiyatlı ve çok şık bi bebişmiş...bizde evimiz küçük olduğundan dolayı oda yapamıyoruz.
dün aldığımız beşiğimiz yataği kurulmadığı için sitedeki halini ekledim kızlar.
kızlar yeniden eklicem görünmüyor cidden... dediğim gb perdeler ve avize yok o tamamlanınca onuda eklerim...
dolabımız
yatağımız
oyuncak sandığımız rafmız
6 ayına kadar yanımızda olacağı için minik sallanan beşiğimiz sabitleniyoda.
canım güle güle kullanın renk renk ne şirin olmuş....
iyi dileklerin için bizde teşekkür ederiz... :1hug:
gule gule kullanın canım
desire güle güle kullanın puantiyeleriniz cıvıl cıvıl çok şirin
Desire , nerdil çok beğendim güle güle , sağlıkla, huzurla uysunlar ,büyüsünler içlerinde.
Bizim Odamız daha gelmedi..Ekim sonu bekliyoruz daha yerleştirmesi falan var uff .
canım benim güle güle kullansın bebişin, çok güzel rengarenk...
mışıl mışıl uyusun inşallah kuzucun canım, uygun fiyatlı ve çok şık bi bebişmiş...
canım siz de güle güle kullanın, ben de oda yaptım ama senin gibi bir de yatak başına beşik alıcaz, bi tane beğendim ben ama eşimle gidemedik daha...
desire çok güzelmiş odanız bebişin huzurlu mışıl mışıl uyusun içinde
desire renkleri çok tatlı güle güle kullanın canım
desire çok tatlı güle güle kullanın ınsallah..
dolabımız
duvar aparatımız
[
bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan
bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan
Herşeyiniz gelmiş maşallah, güle güle kullanın ben çok beğendimopuyorumnanaktan
Ay çok ciciymiş beşiğiniz, şeker sepeti gibi zaten de içine bir dünya tatlısı girecek opuyorumnanaktan
beşiğiniz çok hoş güle güle kullansın bebeğin.bende direkt park yatak aldım bizimde odamız yok :1no2: çok hevesliyim oda yapmaya ama daha sonra inşallah :Saruboceq:
çok şeker çok güzel ya RABBİM hayırlı ve huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsin
amin kızlar Allah bebişlerimizi saglıklı bi şekilde beşiklerinin yataklarının içinde gormeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:allahım bayılıyorum böyle cibinlikli şeylere valla kendi yatağımada yaptırıcam bi cibinlik çok kıskandım ben bu bebişleri... güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın güzel beşiğinizi... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?