2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri

Kızlar güle güle kullanın hepsi çok güzelleropuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz teyzeleri inşallah hep beraber sağlıkla kullanırız odalarımızı...

nerdil cnm çok güzel olmuş odanız güle güle kullansın kuzun

saliha cnm sizin beşiğiniz de çok güzel mışıl mışıl uyusun içinde yavrucun

dolabımız

duvar aparatımız

oyuncak sandığımız yanındaki de avizemiz

beşiğimizi çekmedim sadece diğer arkadaşlara fikir olsun die ekledim. beşiğimizin içi perdelerimiz halımız gelsin bitmiş halini yine eklicem

canım güle güle kullanın renk renk ne şirin olmuş....

iyi dileklerin için bizde teşekkür ederiz... :1hug:

Desire , nerdil çok beğendim güle güle , sağlıkla, huzurla uysunlar ,büyüsünler içlerinde.

Bizim Odamız daha gelmedi..Ekim sonu bekliyoruz daha yerleştirmesi falan var uff .

Son düzenleme:
canım benim güle güle kullansın bebişin, çok güzel rengarenk...
bizde evimiz küçük olduğundan dolayı oda yapamıyoruz.
dün aldığımız beşiğimiz yataği kurulmadığı için sitedeki halini ekledim kızlar.
mışıl mışıl uyusun inşallah kuzucun canım, uygun fiyatlı ve çok şık bi bebişmiş...

canım siz de güle güle kullanın, ben de oda yaptım ama senin gibi bir de yatak başına beşik alıcaz, bi tane beğendim ben ama eşimle gidemedik daha...

canım güle güle kullanın renk renk ne şirin olmuş....

iyi dileklerin için bizde teşekkür ederiz... :1hug:

gule gule kullanın canım

desire güle güle kullanın puantiyeleriniz cıvıl cıvıl çok şirin

Desire , nerdil çok beğendim güle güle , sağlıkla, huzurla uysunlar ,büyüsünler içlerinde.

Bizim Odamız daha gelmedi..Ekim sonu bekliyoruz daha yerleştirmesi falan var uff .

desire çok güzelmiş odanız bebişin huzurlu mışıl mışıl uyusun içinde

desire renkleri çok tatlı güle güle kullanın canım

desire çok tatlı güle güle kullanın ınsallah..

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz teyzoşlar. biraz da aceleyle çektim tam net çıkmamış. bitince hepsini yeniden eklerim

bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $PICT0010.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $PICT0012.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $PICT0013.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 66

Herşeyiniz gelmiş maşallah, güle güle kullanın ben çok beğendimopuyorumnanaktan

bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan

Ay çok ciciymiş beşiğiniz, şeker sepeti gibi zaten de içine bir dünya tatlısı girecek opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

beşiğiniz çok hoş güle güle kullansın bebeğin.bende direkt park yatak aldım bizimde odamız yok :1no2: çok hevesliyim oda yapmaya ama daha sonra inşallah :Saruboceq:

çok şeker çok güzel ya RABBİM hayırlı ve huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsin

allahım bayılıyorum böyle cibinlikli şeylere valla kendi yatağımada yaptırıcam bi cibinlik çok kıskandım ben bu bebişleri... güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın güzel beşiğinizi... :1hug:

Herşeyiniz gelmiş maşallah, güle güle kullanın ben çok beğendimopuyorumnanaktan

Ay çok ciciymiş beşiğiniz, şeker sepeti gibi zaten de içine bir dünya tatlısı girecek opuyorumnanaktan

beşiğiniz çok hoş güle güle kullansın bebeğin.bende direkt park yatak aldım bizimde odamız yok :1no2: çok hevesliyim oda yapmaya ama daha sonra inşallah :Saruboceq:

çok şeker çok güzel ya RABBİM hayırlı ve huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsin

amin kızlar Allah bebişlerimizi saglıklı bi şekilde beşiklerinin yataklarının içinde gormeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…