Herşeyiniz gelmiş maşallah, güle güle kullanın ben çok beğendimopuyorumnanaktan
Ay çok ciciymiş beşiğiniz, şeker sepeti gibi zaten de içine bir dünya tatlısı girecek opuyorumnanaktan
desirecim çok cici odanız.
yerleşince daha kimbilir ne gzüel olucak.
yasmincim sizin de beşiğiniz çok şık. mışıl mışıl uyusun yavrun.
yasmin gule gule kullan canım
desirecim çok cici odanız.
yerleşince daha kimbilir ne gzüel olucak.
yasmincim sizin de beşiğiniz çok şık. mışıl mışıl uyusun yavrun.
tesekkurler kızlar inşallah bi dahaki sefere icinde bebeklerimiz yatıyorken cektigimiz fotografları ekleriz Şenizyasmin cnm bayıldım beşiğinize çok güzel güle güle kullanın
desire yasmin
Ikınızın de bebisleri gule gule kullansın cok guzeller....
kizlar hepsi cook guzel, bebsiler gule gule yatsin saglikla buyusunler
KızLar bu da benim oğLuşumun jijik odası.Aldığımız yerden çektik.Çünkü geLmesi 1 ayı buLacak.GeçbiLe kaLdık waLLa
DoLabımız
bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan
dolabımız
duvar aparatımız
oyuncak sandığımız yanındaki de avizemiz
beşiğimizi çekmedim sadece diğer arkadaşlara fikir olsun die ekledim. beşiğimizin içi perdelerimiz halımız gelsin bitmiş halini yine eklicem
bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan
ayy bayıldımm..
nekadar güzel renklerrr....
çok değişik geldi bana...çok güzelll...güle güle kullanın inşallah....
nerden aldın cnm bide kaç para?merak ettim...
kız için de değişik modelleri vardır heralde...
cnm çok tatLı maşaLLah.HayırLı oLsun inş.
çok güzeL cnm.Ben bu sepetLere bayıLıyorum zaten :)
cnm modokodan aLdık.Çocuk kaLbi mağazanın adı.Kız için daha güzeLLeri war :)
Kızlar odalarınız harika olmuş allah hayırlısyla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah.ben bebek odasını marongozda yaptırıcam aralığın başında teslim edicekler.yatağımın yanınada park yatak mı alsam beşik mi alsam kararsız kaldım
desire , yasmin çok güzel miniklerin eşyaları , güle güle kullanın inşallah , bizde dün akşam park yatak aldık , oda yapmıcaz ev uygun değil çünkü....
bu da benim tatlı kızımın yatağı.. açıp fotoğrafını çekemedim ama kendi sitesinden buldum remini. odasını hazırlayınca fotoğrafınıda koyarım.
canım çok ciciymiş yatağınız bayıldım, mış mış uyusun içinde inşallah :ecrin_bebek:bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan
Çok güzel canım, güle gül ekullansın bebişin, son halini de bekliyoruz sempatiksalakcinnibu da benim tatlı kızımın yatağı.. açıp fotoğrafını çekemedim ama kendi sitesinden buldum remini. odasını hazırlayınca fotoğrafınıda koyarım.
cnm çok tatLı maşaLLah.HayırLı oLsun inş.
çok güzeL cnm.Ben bu sepetLere bayıLıyorum zaten :)
cnm modokodan aLdık.Çocuk kaLbi mağazanın adı.Kız için daha güzeLLeri war :)
Kızlar odalarınız harika olmuş allah hayırlısyla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah.ben bebek odasını marongozda yaptırıcam aralığın başında teslim edicekler.yatağımın yanınada park yatak mı alsam beşik mi alsam kararsız kaldım
kızlar yeniden eklicem görünmüyor cidden... dediğim gb perdeler ve avize yok o tamamlanınca onuda eklerim...
dolabımız
yatağımız
oyuncak sandığımız rafmız
6 ayına kadar yanımızda olacağı için minik sallanan beşiğimiz sabitleniyoda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?