2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri

desirecim çok cici odanız.
yerleşince daha kimbilir ne gzüel olucak.

yasmincim sizin de beşiğiniz çok şık. mışıl mışıl uyusun yavrun.

Herşeyiniz gelmiş maşallah, güle güle kullanın ben çok beğendimopuyorumnanaktan

Ay çok ciciymiş beşiğiniz, şeker sepeti gibi zaten de içine bir dünya tatlısı girecek opuyorumnanaktan

çok teşekkür ettik teyzoşlar sağlıcakla gelsin artık minnikler

yasmin gule gule kullan canım

yasmin cnm bayıldım beşiğinize çok güzel güle güle kullanın
tesekkurler kızlar inşallah bi dahaki sefere icinde bebeklerimiz yatıyorken cektigimiz fotografları ekleriz Şeniz

KızLar bu da benim oğLuşumun jijik odası.Aldığımız yerden çektik.Çünkü geLmesi 1 ayı buLacak.GeçbiLe kaLdık waLLa

DoLabımız

ayy bayıldımm..

nekadar güzel renklerrr....
çok değişik geldi bana...çok güzelll...güle güle kullanın inşallah....
nerden aldın cnm bide kaç para?merak ettim...
kız için de değişik modelleri vardır heralde...

bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan

Yasmin ben bunları çok beğeniyorum mışıl mışıl uyusun bebeğin çok güzel canım

cnm çok tatLı maşaLLah.HayırLı oLsun inş.

bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan

çok güzeL cnm.Ben bu sepetLere bayıLıyorum zaten :)

cnm modokodan aLdık.Çocuk kaLbi mağazanın adı.Kız için daha güzeLLeri war :)

Kızlar odalarınız harika olmuş allah hayırlısyla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah.ben bebek odasını marongozda yaptırıcam aralığın başında teslim edicekler.yatağımın yanınada park yatak mı alsam beşik mi alsam kararsız kaldım

nerdil cim odan çok güzel olmuş bende kızımın odasını sırf beyaz olsun istiyorum ama eşim bebek odası için sade kalıcağını söylüyordu.senin odanı gösterdim oda çok beğendi.bakalım biz odamızı marangoza yaptırıcaz biraz geç kaldık ama marangoz yetiştireceğini söyledi

desire , yasmin çok güzel miniklerin eşyaları , güle güle kullanın inşallah , bizde dün akşam park yatak aldık , oda yapmıcaz ev uygun değil çünkü....

desire , yasmin çok güzel miniklerin eşyaları , güle güle kullanın inşallah , bizde dün akşam park yatak aldık , oda yapmıcaz ev uygun değil çünkü....

çok teşekkür ederiz teyzoşlar sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah

Son düzenleme:
bu da benim tatlı kızımın yatağı.. açıp fotoğrafını çekemedim ama kendi sitesinden buldum remini. odasını hazırlayınca fotoğrafınıda koyarım.

Eklentiler

• $park.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 50
canım çok ciciymiş yatağınız bayıldım, mış mış uyusun içinde inşallah :ecrin_bebek:
bu da benim tatlı kızımın yatağı.. açıp fotoğrafını çekemedim ama kendi sitesinden buldum remini. odasını hazırlayınca fotoğrafınıda koyarım.
Çok güzel canım, güle gül ekullansın bebişin, son halini de bekliyoruz sempatiksalakcinni

kızlar beşik ve odalarınız çookk şeker. Güle güle kullanın.Yasmincim beşiği nereden aldın çok tatlı bende istanbula doğuma gelicem orada iken kullanmak için öyle bişey almayı düşünüyorum.
Oğlumdan kalan park yatağımızı kızım içinde kullanıcam. Rengi lacivertli mavili. Belki üzerinde oynamalar yaparım bişeyler filan dikerim.

sağol canım...ben de 30 haftayı geçtim ama hala bakamadım..haftaya bakmaya başlarız artık...

ben de oda yapcam odamda beşik yerine de park yatak acam galiba canım,herkes onu öneriyo...beşikler bebek dönmeye başlayınca pek kullanışlı olmuyomuş...bide park yatağı katlayıp başka yere götürme imkanın da var...
ama sepetler daha şirin duruyo tabi...albenisi var dimi?...kaydirigubbakcemile3

ayyy çok güzelmiş odanız..gzel günlerde kullanın inşallah...:))))))))))
ben de beyaz ağırlıklı bi oda olsun istiyorum...çok hafif bi pembe olabilir bazı kısımları..aksesuarlar perde halı vs. de pembe olunca daha güzel olur gibime geliyo....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…