kızlar hepiniz umarım pozitifi görür ve bebeklerinzi kucağınıza alırsınız. benim 3 aralık transfer günümdü ve ge.en hafta pozitif sonuç aldım çok şükür. 2010 ağustos ve eylülde tüp bebkle anne olacaklar başlığını açtım orda buluşup sıkıntılarımızı bu uzun heyacanlı yolumuzu paylaşalım umarım hepimiz orda buluşur sonra da bebeklerimizin topiğini açarız
Sonuç Negatiff( Allah kimseye yaşatmasın..
Sonuç Negatiff( Allah kimseye yaşatmasın..
Mrb, pozitifi görenleri tebrik ediyorum, negatiflere de sabır ve yola devam etme gücü diliyorum.Benim de transferin 6. günü, 31 aralık test günüm.O kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama umarım hayırlı ise test gününü bekleyen herkes için sonuç pozitif olur...
kızlar hepiniz umarım pozitifi görür ve bebeklerinzi kucağınıza alırsınız. Benim 3 aralık transfer günümdü ve ge.en hafta pozitif sonuç aldım çok şükür. 2010 ağustos ve eylülde tüp bebkle anne olacaklar başlığını açtım orda buluşup sıkıntılarımızı bu uzun heyacanlı yolumuzu paylaşalım umarım hepimiz orda buluşur sonra da bebeklerimizin topiğini açarız
Sonuç negatiff( allah kimseye yaşatmasın..
Üzüntüme ortk olan bütün arkadaşlara teşekkürlerr..
merhaba arkadaşlar çok şükür raporumu aldım bu hafta ve bu sabahda adet oldum drum pazartesi çağırdı ve 11.30'a randevu aldım ilaçlarımı da hallettim çok şükür ki sigortanın müdürü oktay beyin tanıdığı eczacı arkadaşı varmış ordan 400tl ye aldık ucuza kapattık neyseki canlarım bakalım tedavimiz başlayacak Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla herşey güzel olur da bebişimize kavuşuruz hatta hepimizin tedavileri güzel geçerde Allahın izniyle inşallah bebklerimize kavuşuruz arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
hade cıktıgın bu yolda yolun gusel son bulsun hayırlısıylan ınşşşşşş
sağol canım inşallah hepimizin öle olsun
kızlar c.tesi günü transferim oldu bende beklemedeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?