mrb kızlar benimde bugün transferimin 5. günü.. 28 aralık test tarihim... bu benim 3. denemem ve beklemek her zamankinden daha zor.. benimle beraber sonucumu bekleyen merak eden o kadar çok kişi varki bi de bunun ağırlığı altında nasıl eziliyorum bilemezsiniz. inşallah 2010 yılının bu son ayı bize iyi gelir ve Rabbim dualarımızı kabul eder...
herzaman seninle gözün aydın canım Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin...
boş ver canım için rahat olsun o sana bi kere tutunya bırakmaz inşallah ben daha ne olacak diye kaygı içerisinde bekliyorum. çok zor çok....
mrb arkadaşlar...benimde 31 aralıkta sonucum belli olcak ilk denemem 2 embiriyo transfer edildi...ama agrım cok kalbime kadar vuruyor...işh hepimiz bu ay anne oldugumuzun haberini alırız...
Bugün transferin 9.günü ..
pzt işe başladım..kendimi yormamaya çalışıyorum ..Adet Ağrılarına benzer ağrılarım devam ediyoo dün o kadar ağladımki bu ağrılar bütün umutlarımı yitirmeme sebep bire bir aynı çünkü herkes çok benzer tutunma ağrılarıyla diyo bu küçücük umut ışığıyla yola devam ediyorum ..
Allahımm hepimizin yüzünü güldürsün yeni yıla yeni meleklerimizle girelimm inşallah..
mrb arkadaşlar...benimde 31 aralıkta sonucum belli olcak ilk denemem 2 embiriyo transfer edildi...ama agrım cok kalbime kadar vuruyor...işh hepimiz bu ay anne oldugumuzun haberini alırız...
Çektiğin ağrılar boşa değildir inş canım..Benimde ilk günler canım yandı ama şimdi iyiyim. 26 aralık benimde test günüm..Az kaldı..
ahh be güzelim nerde bende o şans keşke.. çok umutsuzum yine bugünlerde, işte cumayı bekliyorum o gün histereskopim var.. sen iyi misin bulantın falan var mı?ayşecim tatlım nasılsın....inşallah cnm sende tedavi sürecini beklerken doğal yolla hamiş kalırsın rabbim bi mucize yaratırda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?