2010 aralık seferilerii kimler ..

merhaba, bende transferin 5.günündeyim. 1.kalite 5.gün transferi yapıldı, ikinci denemem ama bakalım hayılısı. Benimde hafif de olsa düne kadar bel ağrım vardı ama bugün daha iyi , sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, nedenini bilmiyorum normal mi değil mi onu da bilmiyorum,
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun, kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah.

Son düzenleme:
slm kızlarrr,topiğinize bu akşam ilk defa baktım bende aralık annesiyim fıstıklarr,bu arada tedavi için bekleyen, tedavide olan, yumurtaları toplanmış olan, ve transferli anne adaylar tedaviniz hayırlı olsun inş hepinizi yüzlerini mevlam güldürür,bende yeni anneyim 1 hafta oldu pozitifi göreli bugün transfer sonrası 18.günüm ve bugün yine kanda baktırmam gerekti ve değerim 740 çıktı sizlerede nasip olsun inş...

budasizlere
dualarım sizlerle.

mrb kızlar benimde bugün transferimin 5. günü.. 28 aralık test tarihim... bu benim 3. denemem ve beklemek her zamankinden daha zor.. benimle beraber sonucumu bekleyen merak eden o kadar çok kişi varki bi de bunun ağırlığı altında nasıl eziliyorum bilemezsiniz. inşallah 2010 yılının bu son ayı bize iyi gelir ve Rabbim dualarımızı kabul eder...

herzaman seninle gözün aydın canım Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin...

gelincik transfer sonrası beklemek çok zor günler geçmez...inşallah 28 aralık dönüm nokttan olurda bebişinle güzel bi ömür geçirirsiz...

herzaman seninle gözün aydın canım Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin...

gelincik inşallah cnm hayırlısıyla rabbim kesesini kalp atışını duymamızı sağlarda sonrasında sorunsuz bi hamilelik geçirip kucağımıza almamızı nasip eder sağlıkla inş...rabbim isteyen herkeslere nasip etsin anneliği benide ayırmasın inş..

amin inşallah canım hamile kalıncada insanın içi rahat etmiyor değilmi hep bir kaygı içerisinde oluyosun inşallah sorunsuz bi hamilelik dönemin olur.

ayy sorma gelincik yaa gerçekten kese görülecekmi kalp atışları duyulacakmı hep merak içindeyim inş hayırlısıyla herşeyi görmemizi nasip eder Allahım kucağımızada alırız...ama Allahıma çok şükürler olsun tutunmasıyla bile çok mutlu oldum...Rabbim herkese yaşatsın inş...

boş ver canım için rahat olsun o sana bi kere tutunya bırakmaz inşallah ben daha ne olacak diye kaygı içerisinde bekliyorum. çok zor çok....

mrb arkadaşlar...benimde 31 aralıkta sonucum belli olcak ilk denemem 2 embiriyo transfer edildi...ama agrım cok kalbime kadar vuruyor...işh hepimiz bu ay anne oldugumuzun haberini alırız...

mrb arkadaşlar...benimde 31 aralıkta sonucum belli olcak ilk denemem 2 embiriyo transfer edildi...ama agrım cok kalbime kadar vuruyor...işh hepimiz bu ay anne oldugumuzun haberini alırız...

Çektiğin ağrılar boşa değildir inş canım..Benimde ilk günler canım yandı ama şimdi iyiyim. 26 aralık benimde test günüm..Az kaldı..

Bugün transferin 9.günü ..
pzt işe başladım..kendimi yormamaya çalışıyorum ..Adet Ağrılarına benzer ağrılarım devam ediyoo dün o kadar ağladımki bu ağrılar bütün umutlarımı yitirmeme sebep bire bir aynı çünkü herkes çok benzer tutunma ağrılarıyla diyo bu küçücük umut ışığıyla yola devam ediyorum ..
Allahımm hepimizin yüzünü güldürsün yeni yıla yeni meleklerimizle girelimm inşallah..

Son düzenleme:
transferli arkadaşlarım belirtilere takılmayın yok yere kendinizi üzmeyin,Allahım yardımcınız olsun inş tahlil günü olumlu sonucunuzu alırsınız inşşşş..

Sabır canım sabırr, bu ağrılar inşallah tutunmadan kaynaklanıyor olacak içini ferah tut. Benim için zaman bir türlü geçmek bilmiyor, tekrar denemek için gün sayıyorum ama sanki hergün ömrümden ömür gidiyor.

İnşallah tekrar denemek zorunda kalmadan sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın da sana çoook güzel bir yılbaşı hediyesi olur.

Çektiğin ağrılar boşa değildir inş canım..Benimde ilk günler canım yandı ama şimdi iyiyim. 26 aralık benimde test günüm..Az kaldı..

İnşallah hepinizin mutlu haberlerini alırız da yeni yıla biz de umutlu gireriz. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

ayşecim tatlım nasılsın....inşallah cnm sende tedavi sürecini beklerken doğal yolla hamiş kalırsın rabbim bi mucize yaratırda...

ayşecim tatlım nasılsın....inşallah cnm sende tedavi sürecini beklerken doğal yolla hamiş kalırsın rabbim bi mucize yaratırda...
ahh be güzelim nerde bende o şans keşke.. çok umutsuzum yine bugünlerde, işte cumayı bekliyorum o gün histereskopim var.. sen iyi misin bulantın falan var mı?

merhaba kızlar ben daha tüp bebek yaptırmadım yolun başında olduğumuz için.İNŞALLAH RABBİM HEPİNİZE ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP EDER BU AY UĞURLU,BEREKETLİ BİR AY ALLAHIM SİZE VE BANA DA EN GÜZEL MUCİZELERİ VERİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…