Nasıl güzel bişeydir bu ya Allahın mucisesi işte. Darısı hepimizin başına olsun.
ALLAH IM HEPINIZE NASIP ETSIN BU MUTLULUGU SAGLIKLA KUCAMIZA ALMAYI NASIP ETSIN INS DR BANA COK AZ BIR IHTIMAL VERMISTI TUPUMUN BIRI YOK BIRISIDE KOTU DURUMDAYDI ONUN ICIN COK UMUT VEMEMISTI BENDE HIC BEKLEMIYODUM HER GEC GELDIGINDE N COK UMUT EDERDIM IDRAR TAHLILI KAN TAHLILI KENDIMI TAMAMEN TEDAVIYE ODAKLAMISTIM KI.... ALLAH IM BENIM MUCIZEMI GONDERDI INS HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUMopuyorumnanaktan
güzel olmazmı düşünsene içinde kıpırdayan bişey olacak onu hissedeceksin inşallah bizde yasarız bu duyguları :saruboceq::saruboceq:
amııın aslı cıgım allah hepınıze nasıp etsın en kısa surede guzel bı habere cok ıhtıyacımızın oldugu bı zamanda allah ım hayatımda en cok ıstedıgım haberı gonderdı sukurler olsun ya rabbım duaları sızınle yenı haberler beklıyorum
bana hiç ihtimal vermediler bende tedaviye odaklanmıs durumdayım
şimdi geçmişi okudum Özlemcim tebrik ederim seni Allah hepimizi uğraşmadan doğal yollarla hamile kalmayı nasip etse keşke!!!!!!!
sol tamamen sag ise yetersiz demişti doktor kesinlikle tüp bebek dedi
Demekki hiç şansın yok dememek gerekiyor mucizeler olabiliyor Allah nasip ettikten sonra..... Bizim için de imkansız demişlerdi ama ben de kendiliğinden hamile kalabilmiştim sen de olabilirsin :lepi:
inş. kalp atışlarını da duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?