2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

ben cocugumun normal yolla olmayacagını ılk duydugumda bu kadar zor bı yolculugun benı bekledıgını hıc dusunemedım <aılem de cok dogurgan aslında halamın ucuzu var amcamın kızının da>tek basımaydım herseyı esım oldu kayınvalıdem hıc ıstemedı maddı olarak cok sıkıldık ama n yasarsam yasayayım umudum hep aynı alla oyle yurek vermıs kı hepımıze n kadar sukretsek az ben cok ınanıyorum bebıslerın bereketlerıyle gelecegıne allah ım bızı de mutlu kullarından eylesınnn amııınnnnnnnnn:Saruboceq:

benim hikayem de söyle 3 senelik evliyim 2008 agustos ayından beri cocuk istiyoruz doktora gittim normalde birsene gececek dedi doktor tanıdık oldugundan hemen tahlıl falan yapıldı herseyım normaldi eşiminde normaldi neyse bekledik bir sene 2009 temmuz ayında tekrar gittim tahlıller tekrarlandı yine normal hsg filmi çekildi doktor ilk defa böyle bi şeyle karsılastım dedi sabah ugrastı olmadı aksam özel aletler getirdi tekrard denedi rahimi kapayan kapak gibi bişey oldugunu söyledi rahim yamukmus düzeltildi.sonra filimleri götürdüm doktora tüplerimin ikisinide tıkalı oldugunu ve acılamayacagını tüp bebek denememi söyledi senağlamao an dünya durdu sankı hiç bişey duymuyordum doktorla annem konusup duruyorlardı.1-2 ay geçti laparoskopi ile acılır dediler arastırdım gittim izmire erol beye oldum ama acılmadı malesef rahmin en basından tıkanmıs iltihap olusmus tüpler de rahme dogru eğiklik varmıs laparoskopıde anlasıldı mafoldum ben suan kürleri deniyorum allaha bolbol dua ediyorum umutluyum elbet birgün bende anne olacagım inanıyorum buna simdi ise 2010 yazına kadar paramı toplayıp tedaviye baslayacagım Allah nasip ederse

Ayça allah yardımcımız olsun canım.artık kader arkadaşlarıyız hepimizden tek tek güzel haberler gelecek allahın izniyle.zor bir yola çıkıyoruz.sanırım burdan paylaştıkça rahatlayacağız.ne de olsa aynı şeyleri yaşıyor sayılırız.benim raporumda yazan şu.uterus konturları lobüle görülmektedir.sağ tuba dolmakta sol tuba izlenememktedir.dağılım yetersizdir.yani sol kapalı.sağ normalden az açık.ilaç dağılımı yetersiz. mafoldumben

benimkindede sag tuba yetersiz miktarda dolmakta sol tubaya ilaç gitmemektedir
Allah büyüktr en kısa zamanda bizde meleklerimize kavusacagız inşallah :Saruboceq:

inşşş Özlemcim bu kadar emekten sonra senin de dediğin gibi bebişlerimiz bize herşeyi unutturarak gelecekler ben buna çok inanıyorum

merhaba sekerleropuyorumnanaktan aksam olunca hepınız kayboluyosunuzkaydirigubbakcemile5 ıkı laf edelım dıyorum kımsayı bulamıyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar
özlemcim ben aksamları giremiyorum evde bilgisayarım yok

canım o zaman olanlar sesını cıkarsın kımsede tık yok ayrıca hepınıze kocaman GUNAYDINopuyorumnanaktan halet ı ruhıyelenız nasıl bugun sekerler ben bugun daha ıyıyım dun neydım oyle aman aglak aglakmafoldumben bazen cok uzuluyorum halıme bazen cok sukredıyorum ama genelde umutsuzlugumdan deyıl sanırım yasadıklarım agır gelıyo sanırım donem donem kotu hıssedıyorum ıste ama bugun superım ya sızzzzzzzzzhihoyyyt

sana deyıl lafım ınternetı olana yoksa bu kızlar cok mu tembelopuyorumnanaktan

ya kızlar bi teklifim var sizlere az önce yukarıda yazdıklarınızı okudum da özellikle ayçanisa seninki beni çok derinden etkiledi biliyorsun ki seninle durumumuz aynı bende yaşadım o rahim filmi kabusunu 'tüplerin tamamen kapalı tüp bebekten başka çareniz yok aksi takdirde çocuğunuzun olması imkansız' cümlesini bende duydum kahroldum ağladım gecem gündüzüme karıştı...eşime bir çocuk veremiyordum kendimi eksik yetersiz hatta gereksiz bir varlık gibi hissettim ama geçti nihayet o günler

teklifim şu kızlar her zaman önümüze bakalım gelecek güzel günleri ve bebişleri düşünelim ben o kabus günümü ömrümce unutamam ama mümkün olduğuncada hatırlamak istemem gelin hayaller kuralım mutlulukları paylaşalım özetle herşeyi iyi düşünelim ki herşey iyi olsun

kızlar bu arada ben bayramdan sonra tedaviye başlayabilirim . ben aslında kasım ayında başlayacaktım tedaviye ama antibiyotik tedavim yetersiz olmuş sanırım ,doktor smeer testi yaptır sonuçaları görelim ona göre başlarız demişti ..eğerki smeer testimde bişey çıkmazsa bayramdan sonra başlıyorum Allah ın izniylee bana dua edin nolur

selam kızlar
Aymilawya sana kesinlikle katılıyorum geçmişi hatırlayınca gelecek için güzel hayaller kuramıyoruz yani ben öyleyim yine aynı durumları yaşamaktan korkuyorum tedavi zamanını sürekli erteliyorum bazen rüyalarıma bile giriyor...

Akşamları burada olursanız ben de buradayım ara sıra girip bakıyorum kimse yok

aaaa ne kadar güzel yeni yılın ilk güzel haberi senden gelir inşşş... test sonucunda bir şey çıkmaz umarım dualarımız seninle olacak canım :Saruboceq:

canım butun dualarımız senınle cok sevındım ay teyze oluruz sonrada anne ınsallahhhhhh amınnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bence de almılewyw haklı umudumuzu cogaltalım bı d sekerler su ısımlerımızı ogrensek sızın ıcın sakıncası yoksa opuyorum hepınızıopuyorumnanaktan

kızlar benim adım da SERPıL
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler Allah'ım hepimize anne olmayı nasip etsin
iyi ki varsınız yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…