Ayça allah yardımcımız olsun canım.artık kader arkadaşlarıyız hepimizden tek tek güzel haberler gelecek allahın izniyle.zor bir yola çıkıyoruz.sanırım burdan paylaştıkça rahatlayacağız.ne de olsa aynı şeyleri yaşıyor sayılırız.benim raporumda yazan şu.uterus konturları lobüle görülmektedir.sağ tuba dolmakta sol tuba izlenememktedir.dağılım yetersizdir.yani sol kapalı.sağ normalden az açık.ilaç dağılımı yetersiz. mafoldumben
kızlar bu arada ben bayramdan sonra tedaviye başlayabilirim . ben aslında kasım ayında başlayacaktım tedaviye ama antibiyotik tedavim yetersiz olmuş sanırım ,doktor smeer testi yaptır sonuçaları görelim ona göre başlarız demişti ..eğerki smeer testimde bişey çıkmazsa bayramdan sonra başlıyorum Allah ın izniylee bana dua edin nolur
kızlar bu arada ben bayramdan sonra tedaviye başlayabilirim . ben aslında kasım ayında başlayacaktım tedaviye ama antibiyotik tedavim yetersiz olmuş sanırım ,doktor smeer testi yaptır sonuçaları görelim ona göre başlarız demişti ..eğerki smeer testimde bişey çıkmazsa bayramdan sonra başlıyorum Allah ın izniylee bana dua edin nolur
özlemcim ben varımmmmmmm
gece kuşu olalım diyosun yanii oluruz şekerim
kızlar bence de almılewyw haklı umudumuzu cogaltalım bı d sekerler su ısımlerımızı ogrensek sızın ıcın sakıncası yoksa opuyorum hepınızıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?