2010 Ekim Anneleri

kızlar bişey daha soracam size belirtileriniz nasıl mesala benim midem hiç bulanmıyor karnımda kasığımdada ağrı yok sadece aradasırada belim ağrıyor iştahımdada artma yok bu belirtiler sizce normalmidir...

belde benim de agri var doktor normal diyor canim
bende bulnti var ama herkeste olca kdiye sart yok belki sende hic olmaz yada bir kac hafda sonra baslar.
insallah bu sefer yavruna kavusrusun canim

Aramıza hoşgeldin johnnybravo sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah..İlk sayfadaki gibi bilgilerini yazarsan listeye ekleyim canım..

teşekkür ederim hep beraber inşallah sağlıkla kavuşuruz meleklerimize ama ben çok korkuyorum ya neden bilmem içimde kötü hisler var
bilgilerim
yaşım 28
sat 9 ocak
tah.doğum ekim 16
kilo 49

bende aşırı stres ve sinir var kasıklarım feci ağrıyor özellikle sağ kasığım sol tarafa arada giriyo ağrı hemen gidiyo ama sağ tarfta sürekli var
iştahım normal ama kabızlık şişkinlik ve gaz problemim var ve bu benim daha sinirli yapıyo 1 haftadır yapamıyorum tuvaletimi normalmi bu ya çok canım sıkıkılıyo yemek yiyesim yok sırf bu yüzden başkada sıkıntım yok daha ne olsun zaten

kızlar inşallah bende ekim annesi olacağım çift çizgiyi gördüm:lepi:
SAT 6 ocak, yaş 33 ,kilo 59, Tahmini doğum tarihi 13 Ekim

johnnybravo ve berra 1 hosgeldınız aramıza. bugun pazar esım evde yat deyıp duruyor. pek bakamıyorum. sımdı okudum tum yazdıklarınızı. gorumcem gelmıstı bugun. temızlık yaptı bana. anca sımdı gırdım.

kızlar degerıme gore sızce kac haftalık hamıeyım ben sımdı gecen hafta yaptırdım bhcg testını 15000 cıktı

aaaaaa balum sen hamilemiymişsin halbuki testlerin negatif çıkmıştı dimi? ay çok sevindim. allah hayırlısıyla sağlıklla kucağına almayı nasip etsin.. hem sana hem tüm hamilelere...

Son düzenleme:
canim ilk ayda oluyor bende yasadim simdi yeni yeni düzeldi.bagirsaklar yavas calistigi icin gaz ve kabizlik oluyor dedi doktor.kasik agrisida rahim genisledigi icin oluyormus
cok dayanamazsan rahatlamak icin maunesyum veririm dedi doktorum bana.insallah bu devrelir atlatalim biraz olsun rahatlariz

aaaaaa balum sen hamilemiymişsin halbuki testlerin negatif çıkmıştı dimi? ay çok sevindim. allah hayırlısıyla sağlıklla kucağına almayı nasip etsin.. hem sana hem tüm hamilelere...
aminnn tsk
insallah sende kizini saglicakla büyütürsün canim

Ya kizlar benim kanamam durmustu sabah tuvalete gittim yine geldi cok korkuyorum,bide agzimin ici yara olmus su icerken falan cok aciyo normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…