Aramıza hoşgeldin johnnybravo sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah..İlk sayfadaki gibi bilgilerini yazarsan listeye ekleyim canım..
jonybrova slm canim
senin bu ikinci bebegin mi canim
kızlar degerıme gore sızce kac haftalık hamıeyım ben sımdı gecen hafta yaptırdım bhcg testını 15000 cıktı
Kızlar ekledim bilgilerinizi Berra1 hoşgeldin aramıza..
nutella sen geçen sene de ekim annesi değilmiydin? yanlışmı hatırlıyorum
yok değil , bu sene olacağım inşallah :)
aaaaaa balum sen hamilemiymişsin halbuki testlerin negatif çıkmıştı dimi? ay çok sevindim. allah hayırlısıyla sağlıklla kucağına almayı nasip etsin.. hem sana hem tüm hamilelere...[/QUO
tesekkur ederım. evet canım negatıf cıkmıstı. doktor da ben de cok sasırdık. negatıf cıkması ıs actı basıma ıste. kndıme dıkkat etmedım dusuk tehlıkesi varmıs. allahım bana bagıslar ıns.
canim ilk ayda oluyor bende yasadim simdi yeni yeni düzeldi.bagirsaklar yavas calistigi icin gaz ve kabizlik oluyor dedi doktor.kasik agrisida rahim genisledigi icin oluyormusbende aşırı stres ve sinir var kasıklarım feci ağrıyor özellikle sağ kasığım sol tarafa arada giriyo ağrı hemen gidiyo ama sağ tarfta sürekli var
iştahım normal ama kabızlık şişkinlik ve gaz problemim var ve bu benim daha sinirli yapıyo 1 haftadır yapamıyorum tuvaletimi normalmi bu ya çok canım sıkıkılıyo yemek yiyesim yok sırf bu yüzden başkada sıkıntım yok daha ne olsun zaten
aminnn tskaaaaaa balum sen hamilemiymişsin halbuki testlerin negatif çıkmıştı dimi? ay çok sevindim. allah hayırlısıyla sağlıklla kucağına almayı nasip etsin.. hem sana hem tüm hamilelere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?