Ya kizlar benim kanamam durmustu sabah tuvalete gittim yine geldi cok korkuyorum,bide agzimin ici yara olmus su icerken falan cok aciyo normalmi
Günaydın kızlar
bende anlattıklarınızın aksine bel ağrısı yok bir ateş basıyo bir ateş evde kısa kollularla geziyorum birde 2 sabahtır bi garip oluyorum kulaklarım uğulduyo soğuk soğuk terliyorum taki ağzıma 2 lokma bişey atana kadar çok sık acıkıyorum kasıklarıma ara ara ağrı giriyor ama hiç sorun değil yeterki bebelerimiz tutunsun bize sıkı sıkı hepsi tatlı sancılar:kedi:
birde her gece kabus görüyorum. korkuyorum geceleri anlayacağınız. mutlaka yatarken dua okuyorum ama..
doktora gıttın mı sen hıc
hayir 2 hafta sonra geldi haftaya gidicem ama cok korkuyorum gecen sefer kanama oldugunda progestani arttirmisti durmustu kanamam
günaydın cici annelerim benimmm a.s.
ondanda korkuyorum simdi bide alttan bakarsa daha cok kanar diye bekliyorum biraz daha olursa ariycam doktoru,anneme agzimda yara cikti falan diyince gece ateslenmis olabilirsin dedi daha da cok korktum
kızlar nasılsınz bakalım ben bugun dra gıttım 7 haftalık olmus mınıgım kalp atıslarını bıle gorduk allahım nazar degmesın ınsss
kızlar ya bu folik asiti içmeye mecburmuyuz süt iç yoğurt ye ayran falan iç daha sağlıklı dediler bana zaten bitane doktor o hamile olana kadar içilir hamile kaldıktan sora içmenin bi manası yok demiş
daha doktora gitmedim görünmez diye haftaya gidicem biraz daha büyüsün die
balum iş yavrum sende duyarsın en kısa zamanda senın kaç haftalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?