sorun degıl bu sımdı olmuyo bugu n ara ara gırdım genelı o sekılde ben senı tebrık ettım canım benım umarım saglıkla sıhhatle kucagınada almayı nasıp eder allahım...dedıgım gıbı cok guzel bır duygu
bu kılo alımı normal dısımı yanı ben sımdı 9+0 ım anormalmı
bu kılo alımı normal dısımı yanı ben sımdı 9+0 ım anormalmı
cizelgenizi nasil yaptiniz bende yapmak istiyorum
ağustos anneleri topiğinin ilk sayfasının en altınta açıklaması var ordan bi bak istersen bende ordan yaptım
hamileyim bugün öğrendim. hcg 240.90 çıktı. ama ultrasyonda görünmedi sizce normal mi ? dış gebelik olabilir mi ?
cizelgenizi nasil yaptiniz bende yapmak istiyorum
selammmm güzel annelerrrr.....zemuszemus
bende yarın doktor ziyaretıne gıdecegız yarın 5+4 olcamşimdi keseyi görebiliriz dimi oda vajınallemı benım kadarken gıden varmı aranızda.çok heyecanlıyım :CüvCüv:
bırde şu kılo olayı benımde yedıklerım ustume yapısıyo resmen su an 3 kılo fazla cıkıyorum hıcbısı anlamıyorum nasıl oluyo oyle cokta yemıyorumm naniknanik bu işin sonu neolcak bilmiyorum...ve benım ıcın dua edın hayırlı haberlerle geleyım yarın:Saruboceq:
babygaga,tickerfactory ya da lilypie adresine git çizelgeni oluştur..sonra resmin üstüne sağ tıklayıp url yi kopyala..profil şekillendirmeden..çizelge bölümüne yapıştır tatlm..kolay gelsn.. opuyorumnanaktan
ben ıraktaydım ilk doğumumda ve ilk muayeneye 3 aylıkken gittim..hep abdominopelvik olduu muayenelerim..sanırım sana vaginal olabilir şu dönemde..benim de ilk muayenem 16 martta bu defa..
selammmm güzel annelerrrr.....zemuszemus
bende yarın doktor ziyaretıne gıdecegız yarın 5+4 olcamşimdi keseyi görebiliriz dimi oda vajınallemı benım kadarken gıden varmı aranızda.çok heyecanlıyım :CüvCüv:
bırde şu kılo olayı benımde yedıklerım ustume yapısıyo resmen su an 3 kılo fazla cıkıyorum hıcbısı anlamıyorum nasıl oluyo oyle cokta yemıyorumm naniknanik bu işin sonu neolcak bilmiyorum...ve benım ıcın dua edın hayırlı haberlerle geleyım yarın:Saruboceq:
Son Adet Tarıhın canımm:ecrin_bebek:
15 günlüktür şuan dedi doktor
ben hamileligimi daha yeni ogrendim 8 haftalikken yani:)adet gecikmesidir diyordum cunku cok fazla belirtim yoktu.
midem bulanmiyor.
syk idrara cikmiyorum.ciksamda idrar yolu enfeksiyonum var ona yordum.
bitek istahim acik ve gosuglerim cok kasindi bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?