2010 Ekim Anneleri

datlum kıyamam..kızarmışta...opuyorumnanaktan ben kimseyi tanımıyorum burada ama gözüme takılan birçok şeye cevap vermeye çalışıorm..senin yazdıkların gözümden kaçmış olmalı..bitnm..kilo almak konusuna gelince..bence dikkat et çünkü ilk zamanlar insan aman yiyim de bebek besinsiz kalmasın diye düşünüyor bulantı yoksa yükleniyor yemeğe oysa bebek ilk trimestr de annenin yedikleriyle değil stoğuyla besleniyor..ayrıca diğer dönemlerde de ekstradan 300 kalorilik diyet eklemesi yeterli oluyormuş erken öğrendiğim iyi oldu bunu..çok fazla zorlamıyorum kendimi yemek içinkaydirigubbakcemile3

bu kılo alımı normal dısımı yanı ben sımdı 9+0 ım anormalmı

canim ben bugun hatta sordum doktoruma son zamanlarda istahim cok acik saat gece 12 kadar yemek yiyorum bazen dedim kilo aldim doktor dedi hamilelikten dolayi normal kilo alman icinde bir fabrika var ama yediklerinin besinli olmasina dikkat et cok sekerli yiyecekler tuketme bol meyve bol sebze sut urunleri tuket dedi. kilodanda korkma dedi mutlaka kilo alicaksin ama duzenli almalisin spor yaparsan kilonda sabit olur dedi. bende kilo almaktan korkuyordum hep ama simdi cok farkliyim dunyaya bakis acim o kadar degistiki cok farkliyim .

hamileyim bugün öğrendim. hcg 240.90 çıktı. ama ultrasyonda görünmedi sizce normal mi ? dış gebelik olabilir mi ?

hamileyim bugün öğrendim. hcg 240.90 çıktı. ama ultrasyonda görünmedi sizce normal mi ? dış gebelik olabilir mi ?

hadi hayırllı olsun canım:)) ne kadarlık bebişin erken olduğu için gözükmeyebilio ilk gittiğimde benimde gözükmedi daha hiç görmedim bende ( cuma günü görcem inşallah

cizelgenizi nasil yaptiniz bende yapmak istiyorum

babygaga,tickerfactory ya da lilypie adresine git çizelgeni oluştur..sonra resmin üstüne sağ tıklayıp url yi kopyala..profil şekillendirmeden..çizelge bölümüne yapıştır tatlm..kolay gelsn.. opuyorumnanaktan

ben ıraktaydım ilk doğumumda ve ilk muayeneye 3 aylıkken gittim..hep abdominopelvik olduu muayenelerim..sanırım sana vaginal olabilir şu dönemde..benim de ilk muayenem 16 martta bu defa..

ya yapamadim ya sag tikladim aMA IZIN vermiyor kopy yapistir etmeye

ben gittiğimde 3+6ıydı göremedi seninki gözükebilir belki ikincide görcem bende inşallah

ben hamileligimi daha yeni ogrendim 8 haftalikken yani:)adet gecikmesidir diyordum cunku cok fazla belirtim yoktu.
midem bulanmiyor.
syk idrara cikmiyorum.ciksamda idrar yolu enfeksiyonum var ona yordum.
bitek istahim acik ve gosuglerim cok kasindi bu ay.

zaten bulantı filan 5.haftadan sonra başlıo yani önceden pek anlaşılmıo hamilelik ama maşallah sende nasıl o kadar sabrettin bakmadan durdun ben öğrendiğimde 2,5 haftalıktı:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…